Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Wall E (نسخه ایرانی) : وقتی که یک شاهکار تبدیل به فاجعه می شود!
wall-e_poster.jpg

واقعا چطور میشه که یک شاهکار رو تبدیل به فاجعه کرد؟ چطور میشه که Concept یک انیمیشن رو به طور کامل زیر سوال برد و عوض کرد؟

جواب سوالات بالا رو با نگاه کردن به انیمیشن Wall E که از شبکه دوم پخش میشد , می توانستید بفهمید!

2/10(اونم به خاطر زحمات سازنده برای جلوه های ویژه و خلق روبات ها!)

Effroyables jardins
به لطف شبکه معظم چهار سیما که اگه این شبکه نباشه کلا تلوزیون بدرد اجابت مزاج می‌خوره تو این مملکت، این فیلم را رویت نمودیم که رفتیم نسخه اصلیش را هم دیدیم بعدش :دیزیاد اهل فیلم غیرانگلیسی نیستم ولی از این فیلم خوشم اومد و یه نگاه نیمچه متفاوتی به جنگ جهانی و وقایع اواخر 1950 داشت.
داستان درباره یه پسریه، که دوست بابای پسره، داستان زندگی بابای پسره رو براش تعریف می‌کنه تا یه مشکلی رو حل کنه.
8/10

effroyables_jardins.jpg

Max Payne
بالاخره بعد از هزاران فیلم-بازی افتضاح، یه فیلم-بازی تقریبا خوب ساخته شد
فیلم تقریباً انتظرات gamer ها رو بر آورده میکنه... خیلی از لوکیشن های بازی به خوبی تو فیلم بازسازی شدن
همون جو تاریک و سنگین بازی حفظ شده... برف باریدنش هم عین خود بازیه :دی
8/10

tt0467197_largeCover.jpg

Max Payne
بالاخره بعد از هزاران فیلم-بازی افتضاح، یه فیلم-بازی تقریبا خوب ساخته شد
فیلم تقریباً انتظرات gamer ها رو بر آورده میکنه... خیلی از لوکیشن های بازی به خوبی تو فیلم بازسازی شدن
همون جو تاریک و سنگین بازی حفظ شده... برف باریدنش هم عین خود بازیه :دی
8/10

tt0467197_largeCover.jpg
اتفاقا همه ناراضی هستن:دی (ریویوهاش اینو میگه!)

ولي همه طرفدار از راضي بودن مثل بازي مي مونه كه كسايي كه بازي مي كنند ميگند عاليه اما منتقدا خوشوشن نمياد.
خب همین ما ها مهم هستیم نه ریویور ها:) من که تریلرهاش رو دیدم خیلی خیلی خوشم اومده مخصوصا با اون حالت خاص فیلمش!

ولي همه طرفدار از راضي بودن مثل بازي مي مونه كه كسايي كه بازي مي كنند ميگند عاليه اما منتقدا خوشوشن نمياد.
ولی تعداد زیادی از طرفدارا هم ناراضین.این نارضایتی هم فقط مربوط به منتقدا نیست نظرات مردم رو هم اگه ببینی خیلی جالب نیست ولی خب دلیلی هم نداره اگه خیلیها راضی نبودن همه بدشون بیاد.

سلام.شاید اینجا جاش نباشه.ولی دوستان من موسیقی یک فیلمی رو جدیدا شنیدم به نام فهرست شیندلر.این فیلم نزدیک 100 بار اسمش به گوشم خورد ولی وقتی ایندفعه که فقط موسیقی فوق العاده غم انگیز این فیلمو شنیدم رفتم تو IMDB سرچ کردم دیدم فیلمش تو سال 1993 یه 7 تا اسکار درو کرده که یکیش مال موسیقی متن بوده.بعد کارگردانش هم استیون اسپیلبرگ بوده.داستانش هم راجع به زندگی اسکار شیندلر هست و نقشش رو لیام نیسن بازی میکنه!!من موندم چجوری تاحالا این فیلمو ندیدم!:confused:
میخواستم یه اطلاعاتی راجع به این فیلم بدین در واقع بگین تو چه مایه هاییه.من ببینم خوبه؟!می ارزه؟!:biggrin1:

اتفاقا همه ناراضی هستن:دی (ریویوهاش اینو میگه!)
اتفاقا به نظر من فیلم برای کسایی که طرفدار بازی هستند خوبه ولی برای کسایی که بازی رو بازی نکردند چیز جالبی نیست
به نظرم این توصیف خوبیه برای فیلم :arrowd:
"Maybe fans of the game will be okay with the cinematic adaptation but for those who are new to Max and his world, this isn't an impressive introduction."

یعنی انقدر معمولی بود بهترین فیلم اسپیلبرگ؟!!
تقریبا مستند قشنگی بود، اما داستانش یکم ضعیف بود و بیشتر شبیه کین در Citizen Kane طراحی شده بود شخص شلیندر، و خیلی هم روی بد بودن آلمانها تاکید شده بود. کلا ازین دو-سه مورد خوشم نیومد و به خاطر اینها میگم دیدن این فیلم حوصله میخواد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or