Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Atonoment رو حتما ببین
می گم ازش خوشت هم اومد ؟
==
دوستان اگه میشه یه چندتا فیلم قشنگ که پایانه غم انگیز داشته باشه معرفی کنید
اگه ندیدی اینا خوبه
Prestige و V for Vendetta و Children of Men و Pan's Labyrinth

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان اگه میشه یه چندتا فیلم قشنگ که پایانه غم انگیز داشته باشه معرفی کنید ....
آقا بستگی داره به چی بگی غم انگیز .
به نظر من آخر " تأثبر پروانه ای " ، " محله چینی ها " و " پرواز بر فراز آشیانه فاخته " هم غمنگیز بود .

V for Vendetta

کارگردان: James McTeigue
بازیگران: Natalie Portman, Hugo Weaving, Stephen Rea
محصول: 2005
بالاخره پس از مدت ها موفق شدم این فیلم را ببینم و فقط می توانم بگم که فیلم بی نظیری بود. یک فیلم عالی در مورد آزادی. اگه تا حالا این فیلم را ندیدید، برای دیدنش تردید نکنید.

میگم چه باحال من همه ی این فیلمهایی که شماها آخرش رو گفتید غمناک تموم میشه رو میخواستم بخرم! بسیار ممنونم که به تسریع در دیدن پایان این فیلمها کمک کردید:)
بابا اون Spoiler رو بخدا الکی نزاشتن! ، قرار نیست که فقط داستان رو مفصل توضیح بدید ، کافیه بگید آخر فلان بازی یا فیلم خوب تموم میشه یا بد! ترکمون میخوره به فیلم:biggrin1:

یگم چه باحال من همه ی این فیلمهایی که شماها آخرش رو گفتید غمناک تموم میشه رو میخواستم بخرم! بسیار ممنونم که به تسریع در دیدن پایان این فیلمها کمک کردید
بابا اون Spoiler رو بخدا الکی نزاشتن! ، قرار نیست که فقط داستان رو مفصل توضیح بدید ، کافیه بگید آخر فلان بازی یا فیلم خوب تموم میشه یا بد! ترکمون میخوره به فیلم
Look Who's talking
خیلی ناراحتی می تونستی نخونی ما چه فیلمایی رو به عنوان پایان غمگین معرفی کردیم
==
فیلم بدی نبود ولی هم گریه کردیم به به
چطور؟! اینم خیلی افتضاحه؟
نه مثل اینکه شاهکاره ولی خو من باهاش حال نمی کنم
می خواستم ببینم نظر تو چی بوده
عجب روحیه لطیفی داری :biggrin1:
==
Batman Gotham Knight
خیلی انتظارم از این کارتون بیشتر بود ولی در کل زیاد کار قوی از آب در نیومده
اون داستانش که تو هند و داستانش با دو تا پلیس خوب بود
داستان Deadshot ش فاجعه
این استایل انیمه هم اصلا خوب در نیومده بود
من نمی دونم تکنیک انیمه ها زاده ژاپنه ولی دلیل نمی شه دیگه هر شخصیتی با این تکنیک می سازن هم قیافه ش ژاپنی باشه اه
این ژاپنی هم بعضی اوقات رو اعصابن
حیف این همه وقت که سر دانلودش گذاشتیما
2 از 4
==

دوستان اگه میشه یه چندتا فیلم قشنگ که پایانه غم انگیز داشته باشه معرفی کنید

من اينا رو بهت پيشنهاد ميكنم : (حالا هر كدومو گير آوردي , آوردي)

Downfall

Amores Perros

Mystic River

V for Vendetta

The Sea Inside

Pans Labyrinth

Elephant

United 93

It's Winter (ايرانيه)

Irreversible (اين البته شروعش غم انگيزه , چون شروعش پايانشه :biggrin1:)

No Man's Land

The Child

اينا رو الان حضور ذهن داشتم , تك تكشونم گارانتي ميكنم! :biggrin1: هم پايان غم انگيزي دارن اينا , هم كل فيلم خسته ت نميكنه و جذبت ميكنه. در ضمن از فيلم هاي كلاسيك چيزي واست ننوشتم چون ممكنه به سينماي كلاسيك زياد علاقه نداشته باشي

پ.ن : اينا به ترتيب نيستن هاااا

--------------------------------------------------------------------------------------

Children of Men

سينا اين پايانش بيشتر هندي بود تا هاليوودي! " يك آدم خوب همه رو نجات ميده بعد آخرش ميميره و فيلم تموم ميشه " اين توو سينماي هند واست آشنا نيست؟! نميگم هااا فيلم بدي بود ولي دقيقا نكته ي ضعف فيلم همين پاياني بود كه تو ازش گويا تعريف ميكني.

Prestige

قبول داري اين انتخابت واسه اين آقا به خاطر نولانه و جو به شدت مثبتي كه الان پشتشه ؟!

پ.ن : سينا دوست داري ادامه ي اين بحث رو ببريم توو مووي سنتر؟! يعني كدوم فيلم ها پايان دراماتيك تري داشتنو بحث در موردشون

قبول داري اين انتخابت واسه اين آقا به خاطر نولانه و جو به شدت مثبتي كه الان پشتشه ؟!
نه اینکه Amores Perros دلیلی جز ایناریتو داره:دی
The Sea Inside
از این فیلماس که مدتهاس میخوام ببینم!
Elephant
خدایی این فیلم به این بی لعابی چطوری میتونه آدمو تحت تاثیر قرار بده؟:دی
It's Winter (ايرانيه)
تو ایرانیا آکواریوم هم خیلی فیلم تاثیرگذاری بود:دی مخصوصا اون صحنه آخر امین حیایی و مهناز افشار واقعا منو تحت تایر قرارداد:دی
نه مثل اینکه شاهکاره ولی خو من باهاش حال نمی کنم
واقعا نمیدونم چجرا این فیلم اینقدر تفاوت سلایق هست در موردش!من خودم از فیلایی که خیلی سعی میکنن درام باشن خوشم نمیاد ولی این خیلی خوب بود:دی
راستی من تو چند روز گذشته دو تا فیلمی که مدتها میخواستم ببینم رو دیدم بالاخره،البته Divx:(یکیش Groundhog Day بیل موری بود که من چندان کمدیتی! توش ندیدم:دی البته فیلم خوبی بود،همینکه من متنفر از رومنس بتونم یه فیلم رومنس رو با علاقه تا آخر ببینم هیچ جای فیلمم از خود شرمسار:دی نشم خیلیه:دی ولی کلا پلات بسیار جالبی داشت،میشد جالبترشم کرد.
اون یکی هم Devil's Backbone،نمیخوام حرفی بزنم زیاد چون همه میگن اینم تو کف دل توروئه اگه دل تورو "آتش بس" هم بسازه این میگه خیلی شاخه:دی ولی جدا از اینکه فیلم چقدر خوب بود(خیلی:دی) و کجاهاش بد بود،مخصوصا نقاط قوت و ضعفش نسبت به Pan،یه نقطه قوت داشت این فیلم نسبت به پن(که بزرگترین نقطه شعف پن هم حساب میشه)اونم بازی کاراکتر اصلی فیلم بود(نه کاراکتر اصلی،همونی که خارجیا بهش میگن پروتاگونیست:دی)که به نظر من کاراکتر اصلی فیلم همون چنتا پسر بچه بودن،واقعا عالی بازی کرده بودن.
من هر سری پن رو میبینم میگم اگه جای این دختره یکی دیگه بود چقدر شاخ میشد حرکت:دی از قرار معلوم دل تورو این دختره به نظرش Cute اومده بود واسه همین اونو انتخاب کرده بود،من واقعا نمیدونم کجاش Cute ه:دی

دوستان اگه میشه یه چندتا فیلم قشنگ که پایانه غم انگیز داشته باشه معرفی کنید ....:((

سلام همهفیلم هایی که بچه ها گفتن یه ور یه فیلم هندی به اسمKAL HO NAA HO
هست با بازی شاهرخ خان و سیفعلی خان و پریتی زینتا
تنها فیلمی که جدا اشک منو در اورد
هم کمدی هست هم یه پایان داره خونتون رو سیل میبره

سينا اين پايانش بيشتر هندي بود تا هاليوودي! " يك آدم خوب همه رو نجات ميده بعد آخرش ميميره و فيلم تموم ميشه " اين توو سينماي هند واست آشنا نيست؟! نميگم هااا فيلم بدي بود ولي دقيقا نكته ي ضعف فيلم همين پاياني بود كه تو ازش گويا تعريف ميكني.
منم نمی دونم با سینمای هند که خیلی حال می کنم پس از پایان هندی هم نباید بدم اما پایان CoM انقدر آزاد گذاشته شده
(اگه طبق همون طرح اولیه اصلا کشتی ای هم نشون نمی دادن دیگه خیلی آزادتر بود )
یعنی خوش بیانانه ترین حالتی که ممکنه رو تصور کردی
در ضمن من بالیوود رو به عنوان بهترین سینمای آسیا قبول دارم چون فیلم هندی زیاد می بینم و با اینکه آهنگ دارن و همش دارن می رقصن (Aamir Khan تو Rang de Basanti به دختر انگلیسیه می گفت : "ما درخت می کاریم که دورش برقصیم") و پایانهاشون خوبه (مصداق همه فیلما نیست البته) خیلی هم دوس دارم
==
نه
اول نولان خیل کارگردان خوبیه و کاملا شناخته شده و نیازی به نظر غلو شده من نداره
پرستیژ رو هم هر کی دیده پسندیده (چه آهنگین :دی) و پایانش هم مساوی با خواست طرفیه که فیلم خواست بود
یه سر بیا به CN ببین من چه جوری دارم از خجالت Overrate شدگی TDK در میام بعد این نظر رو بذار به حساب جوگیری و اینا
==
من وقتی اینجور فیلما رو می بینم کلا بدنم یه لرزش عجیب و وحشتناکی می گیره می خوام پاشم تلویزیون و دستگاه و همه چی رو خورد کنم
تو ایرانم کلا اینجوری خوب جواب میده خصوصا که منتقدا همه از دم گوساله
البته نمی خوام بگم Sea Inside فیلم بدیه اما برای من اصلا خوب نیست
==
سينا دوست داري ادامه ي اين بحث رو ببريم توو مووي سنتر؟! يعني كدوم فيلم ها پايان دراماتيك تري داشتنو بحث در موردشون
نه چون زیاد بحث باحالی نیست
==
سلام همهفیلم هایی که بچه ها گفتن یه ور یه فیلم هندی به اسمKAL HO NAA HO
هست با بازی شاهرخ خان و سیفعلی خان و پریتی زینتا
تنها فیلمی که جدا اشک منو در اورد
هم کمدی هست هم یه پایان داره خونتون رو سیل میبره
من بدم نمیاد ولی بین کارای کاران جوهر (کارگردان این نبود ولی خو نویسنده و Exec و اینا بود تمام امضاهاش اعم از SRK و Kajol و Rani هم توش بودن ) Kabhi Alvida Naa Kehna رو بیشتر همه دوس دارم البته این پایانش خوبه اما واقعا جز بهترین عاشقانه هایی که دیدم
==
Devil's Backbone
تنها خوری خیلی بدها !!!!

نه اینکه Amores Perros دلیلی جز ایناریتو داره:biggrin1:

نه عزيزم دليلي جز ايناريتو داره :biggrin1: مطمعن باش . اصلا ايناريتو يك هزارم دليل هم حساب نميشه ;) پايان اين رو به اين خاطر نوشتم كه :

1- پاي دختررو ميبرن 2- و اون شخصيت گارسيا برنال دستش ميمونه توو پوست گردو

اگه هم منظورت اين بود كه پرستيژ از آمورس پروس فيلم بهتري بود كه هيچي , تو رو به خير و مارا به سلامت :biggrin1:

يعني اصلا نديديش؟!

خدایی این فیلم به این بی لعابی چطوری میتونه آدمو تحت تاثیر قرار بده؟:biggrin1:

بابا مگه ميخوام فيلم هندي معرفي كنم؟! :biggrin1: هاليووده تحت تاثيرشم بهتر از اين نميشه :biggrin1: واالله :biggrin1: اينكه...

طرف در كمال آرامش و در حال نواختن زيباي پيانو ميره هرچي توو مدرسه شون موجود زنده پيدا ميشد قتل عام ميكنه تحت تاثيرت قرار نداد؟!!!!!!!!!!!!! اگه قرار نداد تو يه Z800 هستي :biggrin1: (اسم اون شخصيت ترميناتور ‌Z800 بود ديگه آره؟!:biggrin1:)

تو ایرانیا آکواریوم هم خیلی فیلم تاثیرگذاری بود:biggrin1:

عزيزم فيلم ايراني به خاطر اين معرفي كردم چون اين يكي 1-جز سينماي مستقله و توو ايران شايد بشه گفت اصلا ديده نشد به جز اونايي كه سينما رو حرفه اي دنبال ميكنن 2-يهو حضور ذهن داشتم پايان اين فيلم واسم جالب بود اونم بيشتر واس...

خودكشي اون مرده اونم با اون وضع

وگرنه قصدم معرفي فيلم هاي برتر ايراني توو مقوله پايان فيلم نبود

من هر سری پن رو میبینم میگم اگه جای این دختره یکی دیگه بود چقدر شاخ میشد حرکت:biggrin1: از قرار معلوم دل تورو این دختره به نظرش Cute اومده بود واسه همین اونو انتخاب کرده بود،من واقعا نمیدونم کجاش Cute ه:biggrin1:

نه بابا كيوت ميوت كيلو چند :biggrin1: من نظرم اينه كه بيشتر شايد به خاطر معصوميتي كه توو قيافه ش بود البته معصوميتي هم خداييش نداشت :biggrin1: منم نمي دونم واس خاطر چي اين دختر رو انتخاب كرده ولي از نظر من هيچ ضربه اي نميزنه به فيلم اون دختره و كارشو به نحو احسن انجام داد دمشم گرم :biggrin1:

سلام:love:
راستش من زیاد فیلم نمیبینم
یعنی میبینم ولی اکثرا وسط فیلم خوابم میبره:biggrin1:
اخرین فیلمی که دیدم sweeny todd... بود همین امروز برای بار سوم:love:
واقعا محشره:love: فوق العادس
نسبت به سلیقم چه فیلمایی بهم پیشنهاد میکنید؟:biggrin1:

مرسی:love:

La Vie en Rose

محشر بود واالله به خدا به پيغمبر :biggrin1: اينكه ميگم محشر بود معنيش اين نيست ها خيلي خوب بود نه , يعني محشر بود :biggrin1: همه اون چيزي كه يك فيلم بيوگرافي بايد داشته باشه و همه شو بي اغراق داشت!!! يكي از بهترين فيلم هاي بيوگرافي بود كه به عمرم ديدم . در ضمن ماريون كوتيلار هم اون اسكار از شير مادر حلال تر باشه واسش :biggrin1: يه بازيگري كامل كرده توو اين فيلم

MV5BMjExMjIzNjM5OV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjc0OTg0MQ@@._V1._SX270_SY400_.jpg

10 / 9

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or