Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Days of Gory

نمي دونم من توقع زيادي داشتم از اين فيلم يا اين فيلم همين بوده كه بوده!!! فكر ميكردم فيلم خيلي قشنگي بايد باشه ولي فقط قشنگ بود , " خيلي " قشنگ نبود!
از اين پسره Debbouse تنفر دارم! توو هر فيلمي هم كه فرانسه وي ها توش دست داشته باشن بايد اين پسره رو هم بزارن اون وسط كه واس ما اكتوري كنه! Amelie , Angel-A , حالا هم اين فيلم! بدبختي اينجاست اگه توو املي نقشش خيلي كوتاه بود توو اين اومده شده نقش اول!!! گمونم فرانسه وي ها به جز اين بازيگر مرد ديگه اي اصلا ندارن !!!

MV5BMjAzNjg4NTU1Nl5BMl5BanBnXkFtZTYwNzU3Njg2._V1._SX481_SY325_.jpg

10 / 6

-----------------------------------------------------------------------------------------

اسکارلت جانسون

اسكارلت يوهانسون

اسكارلت يوهانسون
تو تبلیغا می گه جوهانسن به کسر سین
==
Looney Tunes Back in action
خوشم اومد دیگه دلیل خاصی نداره
خیلی کودکانه و شیرین بود
کلا من شخصیت های لونی تونز و مری ملودیز به شخصیت های دیزنی ترجیح می دم
این همه سال طول کشید تا ببینمش و حالا هم که دیدمش خیلی خوشم اومد
به نظرم اگه تو بچگیتون با لونی تونز و اینا حال می کردین اگه نبینین اینو بهتر اسم خودتون رو لونی تونز بین
نذارین
looneytunesbackinactionpic.jpg

تیکه موزه ش هم باحال بود هی تغییر حالت و رنگ و اینا توی سه تا از مهمترین تابلوهای تاریخ
بازی برندان هم خیلی خوب
تیموتی دالتون هم به نظرم حضورش جالب بود
3 از 4

تو تبلیغا می گه جوهانسن به کسر سین

واالله من هر دو تا رو شنيدم هم اسكارلت يوهانسون هم اسكارلت جوهانسون . ولي چيزي كه مشخصه "جانسون" نميگن! :biggrin1: منم قبلنا هر دو شون رو ميگفتم هم يوهانسون هم جوهانسون ولي همون موقع بعد اينكه ديدم به لنرت يوهانسون رئيس فدراسيون فوتبال اروپا هم ميگن يوهانسون ديگه فقط ميگم يوهانسون

من تازه امروز فیلم juno رو دیدم خیلی جالب بود! دیالوگا اون قدر روان بود که لرزششو داره آدم چند بار نیگا کنه توصیه می کنم حتما جورش کنینو ببینین!
rate:8.9/10

من تازه امروز فیلم juno رو دیدم خیلی جالب بود! دیالوگا اون قدر روان بود که لرزششو داره آدم چند بار نیگا کنه توصیه می کنم حتما جورش کنینو ببینین!
rate:8.9/10

Mr. & Mrs. Smith

کارگردان: Doug Liman
بازیگران: Brad Pitt, Angelina Jolie
محصول: 2005
داستان در مورد زن و شوهری است که برای دو سازمان جاسوسی مختلف کار میکنند ولی هر کدام از کار دیگری اطلاع ندارد، این وسط یک سری اتفاقات پیش می آید و ... فیلم بدی نبود ولی خوب هم نبود، فقط یک سری صحنه های اکشن داره که برای سرگرم کردن خوب هست.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Collateral

کارگردان: Michael Mann
بازیگران: Tom Cruise, Jamie Foxx
محصول: 2004
داستان در مورد یک قاتل است که برای کشتن چند هدف خاص یک راننده تاکسی را گروگان می گیرد و ... من از فیلمهای مایکل مان خوشم می آید و Collateral هم از این دسته فیلمهاست، بازی جیمی فاکس در فیلم فوق العاده است و بخش اکشن فیلم هم جالب کار شده است. در کل فیلم ارزش بیشتر از یک بار دیدن را دارد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Flightplan

کارگردان: Robert Schwentke
بازیگران: Jodie Foster, Peter Sarsgaard, Sean Bean
محصول: 2005
داستان فیلم در مورد زنی است که شوهرش را از دست داده و به همراه دخترش و تابوت شوهرش در حال پرواز با هواپیماست که ... کل داستان فیلم داخل هواپیما اتفاق می افتد و در برخی لحظات خسته کننده میشود ولی در کل ارزش یکبار دیدن را دارد.

1408.jpg

8 از 10
داستان فیلم درپیت بود یه خورده! سبک فیلمش من دقیق تمی تونم بگم فکر کنم بشه بهش گفت trailler بعضی جاهاش درام هم داشت. بیشتر فیلم رو به خاطر John Cusack دیدم.
در هر صورت دیدنش ضرر نداره.

Se7en

177815.jpg

محصول سال 1995 و با بازیه Brad Pitt,Morgan Freeman,Gwyneth Paltrow,... (یه بازیگر معروف دیگه داره که من ندیدم تو تریلرهیا فیلم اسمی ازش اورده بشه چون اگه بگم از جزابیت فیلم کم میشه!!)

داستان در مورد 2 کاراگاه پلیس به اسم سامرست و میلز هست که دنبال حل ماجرای قتل های زنجیره ای هست قتلهایی که بر اساس 7 گناه(روی باکسش نوشته شده) انجام میشه...

219.jpg

کارگردان فیلم هم دیوید فینچر هست که میشناسینش:دی!
فیلم داستان خیلی عالی بود و همه چیز عالی پیش میرفت و یه اخر خیلی خیلی عالی!
چند وقت بود فیلم درست و حسابی ندیده بودم...

9.5 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0114369

بین کارای فینچر من اصولا با Se7en حال نمی کنم (اگه Alien 3 رو کلا از ماجرا جدا کنیم )
Se7en خیلی خوب جلو میره اما خیل بیخود تموم می شه
یعنی چی آدمی که یه سال نقشه کشیده یهو چشمش میفته به مایلز و نقشش رو عوض می کنه اصلا برام قابل توجیح نیست
بازی ها هم یه مقداری عادی بود غیر از کوین اسپیسی که واقعا خیلی قشنگ تا آخر کار سکرت نگرش میداره
از عادی هم منظورم بد نیست ولی بازی گوئینت پالترو (به خاطر نقشش) اصلا خوب نبود مورگان و برد هم بازیشون چیز خاصی نداشت
بین فیلمای فینچر برای من اول Zodiac ه بعد Fight Club بعد Game بعد Se7en
Panic Room هم می تونی بندازی تو سطل آشغال

بین کارای فینچر من اصولا با Se7en حال نمی کنم (اگه Alien 3 رو کلا از ماجرا جدا کنیم )
Se7en خیلی خوب جلو میره اما خیل بیخود تموم می شه
یعنی چی آدمی که یه سال نقشه کشیده یهو چشمش میفته به مایلز و نقشش رو عوض می کنه اصلا برام قابل توجیح نیست
بازی ها هم یه مقداری عادی بود غیر از کوین اسپیسی که واقعا خیلی قشنگ تا آخر کار سکرت نگرش میداره
از عادی هم منظورم بد نیست ولی بازی گوئینت پالترو (به خاطر نقشش) اصلا خوب نبود مورگان و برد هم بازیشون چیز خاصی نداشت
بین فیلمای فینچر برای من اول Zodiac ه بعد Fight Club بعد Game بعد Se7en
Panic Room هم می تونی بندازی تو سطل آشغال
ببین سینا اون 5 تایی قبلی که "جان دو" انتخاب کرده بود هیچ ارتباطی با هم نداشتن تو ماشین هم هم خوده جان دو دلیل انتخاب اون 5 نفر رو میگه و براش فرقی نمیکنه که 2 نفر بعدی کی باشن,فقط میخواد گناه ها رو نشون بده که یکی از اونها شد میلز و یکیش خودش!!
شاید من متوجه نشدم چطور میگی نقشش رو عوض کرد؟!

من از کارهای فینچر فقط Zodiac رو دیده بودم باید بقیشم گیر بیارم!

شاید من متوجه نشدم چطور میگی نقشش رو عوض کرد؟!
یارو گناه تنبلی رو یه سال بسته به تخت
خو اینجوری مشخصه برای این قتل ها دستکم یه سال فکر و نقشه داشته و حالا مایلز رو می بینه می گه ها نقشه اصلی رو بیخیال بذار یه نقشه جدید رو اجرا کنیم
یه جورایی Plot hole اساسیه برای من

یارو گناه تنبلی رو یه سال بسته به تخت
خو اینجوری مشخصه برای این قتل ها دستکم یه سال فکر و نقشه داشته و حالا مایلز رو می بینه می گه ها نقشه اصلی رو بیخیال بذار یه نقشه جدید رو اجرا کنیم
یه جورایی Plot hole اساسیه برای من
من تو کتک نمیره نظریت:cheesygri
خب دلیلی نداره چون واسه اون 1 سال زحمت کشید واسه بقیه هم این طوری باشه! مهم نشون دادن گناه بود که نشون داد(حتی به قیمت جونه خودش!)
به نظر من که پایانه بدی نبود!

Vanilla Sky

کارگردان
: Cameron Crowe
بازیگران: Tom Cruise, Penélope Cruz, Cameron Diaz
محصول: 2001
در مورد داستان چیزی نمیشه گفت چون لذت دیدن فیلم از بین میره، ولی به نظر من که فیلم بسیار خوبی بود با بازیهای نسبتا خوب و البته این را باید بگم که این فیلم از آن دسته فیلمهایی است که شیوه روایت داستانش گنگ و مبهم است و ممکنه بعضی از دوستان از این فیلم خوششون نیاید.

My Mom's New Boyfriend
-----------------------------------------------------------------
my_moms_new_boy.jpg

Genre : اکشن/کمدی/عاشقانه/هیجانی
محصول سال 2008
داستان در مورد یه دزد آثار هنری و یه خانم هست . این خانم که زندگی درست حسابی به قول خودش نداشته با یه سکه زندگیش از این رو به اون رو میشه !! . به طوری که در طول ماههایی که پسرش ماموریت بوده میوفته دنبال رفیق بازیو عشق و حالو از این حرفا :) . که البته پسرش با دیدن مادرش که اینکارو میکنه خیلی ناراحته اما اتفاقی می افته که ... .
برای گذروندن وقت گزینه مناسبیه . تا حدودی هم جالبه .
4.5 از 10

Sydney White
sydney_white.jpg

Genre : کمدی
محصول سال 2007
فیلم نسبتا جالبی بود از بالایی یکم بهتر بود . این هم برای گذران وقت گزینه بدی نیست .
5 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or