Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

I AM A LEGEND
IAmLegend1.jpg

من یک افسانه ام فیلمی است امریکایی به کارگردانی Francis Lawrence و نقش افرینی Will Smith که در ژانر علمی _تخیلی جای میگیرد.

داستان فیلم از آنجا شروع می شود که پزشکان به فن آوری دسترسی پیدا می کنند، برای درمان سرطان و بیماری های غیر فابل درمان، ولی ناگهان ورق برگشته و پاد ذهر تبدیل به ذهر می شود… تاریخ فیلم به سال 2012 برمی گردد زمانی که انسان به پیشرفت های جالب توجهی دسترسی پیدا کرده!

نکات جالب فیلم از دید من تنهایی انسان بود، انسانی (ویل اسمیت) تنها که برای رفع تنهایی روی به صحبت کردن با مانکن ها و سگ خانگی خویش می آورد.
این فیلم جلوه های ویژه بسیار زیبایی هم دارد که ارزش دیدن انرا بالاتر میبرد.

امتیاز 8 از 10 :bye:

آقا من این فیلم you've got mail رو برای بار چندم دیدم فیلم قشنگیه شوما هم ببینین . تام هنکس و مگ رایان توش بازی میکنن . داستان هم راجع به 2 تا دوست اینترنتیه که در دنیای واقعی با هم دشمنن :biggrin1: . بازی تام هنکس شدیدا باحاله توی این فیلم همچنین مگ رایان .

8 از 10

راستی بحث دریای درون و این حرفا شد گفتم بگم فیلم خیلی قشنگ و تاثیر گذاریه . حتما ببینید . دیالوگهای بسیار زیبا و شنیدنی داره . البته اگه از این سبک فیلما خوشتون میاد .

8 از 10

محصول سال 2005 به کارگردانیه James Mangold و بازی Joaquin Phoenix و Reese Witherspoon

این فیلم داستان زندگی جانی کش و جون کارتر ، خوانندگان موسیقی کانتری آمریکاست . بازی خیره کننده خواکین فینیکس و صدای اون آدمو از دیدن این فیلم به وجد میاره .

توصیه من اینه که اونایی که این فیلمو ندیدن حتما ببینن .

ادوارد دست قیچی از اون فیلمای تیم برتونیه که باید حتما ببینید . این فیلم محصول سال 1990 هست با بازیه جانی دپ و ویونا رایدر

داستان هم راجع به یک ادواردیه که دستاش قیچی اه :biggrin1: .
حتما ببینید ;) .

این فیلم هم محصول سال 2006 به کارگردانیه Alejandro Agresti و بازیه Keanu Reeves و Sandra Bullock هست که داستانش راجع به دوستی دو نفر به واسطه یک صندوق پست در طول زمان اه که اگه مقداری از کاستی های فیلم رو کنار بذاریم . فیلم زیبا و قابل تحسینیه .

این یکی آخری بدون شرحه :biggrin1: هر کسی به واسطه درک و فهم خودش ، از این فیلم برداشتی داره . حتما نیگاش کنید ! شدیدا مختون میترکه :biggrin1:

آقا خسته شدم :biggrin1: این فیلم های بالایی رو شاید خیلی ها دیده باشن ولی برای اونایی که ندیدن تجربه جالبیه ;)
فعلا...
امیرخان...

Disturbia
----------------------------------------------------------------
disturbia_poster.jpg

Genre : هیجانی
محصول سال 2007
فیلم جالبی ازش خوشم اومد بد نبود . تبلیغات نایکروسافت هم توش خوب بود خوبتر از فیلم :) . پیشنهاد ببینید فیلم رو .
7 از 10

Ocean's 11
o11-l.jpg

Genre : کمدی/جنایی/هیجانی
محصول سال 2001
فیلم قشنگی و به نظر من تو این سه گانه بهترین بود . پیشنهاد میشه حتما ببینید .
8 از 10

Ocean's 12
oceans12-poster_288_1084585751.jpg

محصول سال 2004
این قسمت اصلا جالب نبود و توی این سه گانه واقعا سرطانی بود برای خودش .
5 از 10

Ocean's 13
-----------------------------------------------------------------
oceans13~Ocean-s-13-Posters.jpg

محصول سال 2007
این قسمت هم به مانند شماره اول جالب بود ولی باز به پای شماره اول نمی رسید ولی قشنگ بود . George Clooney عزیز دل مثل همیشه قشنگ بازی میکنه و مو لای درزش نمیره . (این نوشته برای هرسه قسمت صدق میکنه) .
7.5 از 10

She's the Man

6a00c225244452549d00c2252613848fdb-500pi

داستان در مورد دختری به اسم ویولا هست که خیلی به فوتبال علاقه داره,تیم فوتبال دخترها منحل میشه و اون خودش رو جای برادرش جا میزنه تا به تیم فوتبال پسرها و ...

shesthemanpubb.jpg

هر چند وقت یه بار دیدن این تیپ فیلم ها لازمه:دی
فیلم بدی نبود و واسه اوقات فراقت خوبه :)

8 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0454945

Poseidon

poseidon_ver2.jpg

یه داستان کلیشه ای دیگه! کشتی غول پیکر در اثر موج بزرگی سرنگون میشه و یه عده به دنبال راه فرار از کشتی...

tn2_poseidon_4.jpg

خوراکه شبکه 2 با یه سری سانسور مثل استین گزاشتن واسه لباس زن ها و ... :دی

این امتیازم واسه جلوه های ویژه ی خوبش میدم!!
7 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0409182

Carlitos way
يك فيلم ناب امريكايي ساخته D*PALMA كه در سال 1993 در ژانر اكشن_درام منتشر شد.
در اين فيلم ال پاچينو با بازي سحر انگيز خود يك بار ديگر خود را به دوران جواني خود در Scarface نزديك ميكند.
اين يكي از فيلم هاي ال پاچينوست كه به طرز عجيبي از دستم در رفته بود. خدايي من موندم چقدر اين بشر جذبه داره:wink:
اين فيلم رو به همه دوستاني كه نديدند و حتي ديدند توصيه ميكنم
امتياز9/5 از 10:bye:

پ.ن.
امين هر دوي اون فيلمها رو من هم ديدم. poseidon كه واقعا قشنگه.lol

خوب یکی وسوسه میشه میره می خونه!

خو پس اسپويلر دليل وجودش چيه؟! :biggrin1: هركي وسوسه شه اسپويلر رو بخونه پايه خودش , خوب ميخواست نخونه! خيليام هستن دوست دارن قبل اينكه يه فيلم رو ببينن از داستانش يه ذره بدونن اونا هم اسپويلر رو باز ميكنن ميخونن. تو بنويس وسوسه شدن يا نشدن با ما :biggrin1: نترس ميتونيم خودمون رو كنترل كنيم! :biggrin1:

The Departed
--------------------------------------------------------------------
departed_poster.jpg

Genre : جنایی/درام/هیجانی
محصول سال 2006
داستان درباره پليس ايالت ماساچوست مبارزه گسترده اي براي فرو پاشاندن بزرگ ترين تشکيلات تبهکارانه در شهر بوستون آغاز مي کند. هدف آنها پايان دادن به اقتدار فرانک کاستلو، پدرخوانده قدرتمند مافيايي از درون با استفاده از عنصري نفوذي است. از اين رو به بيلي کاستيگان جوان و اهل جنوب بوستون که تازه وارد نيروي پليس شده ماموريت داده مي شود تا به تشکيلات کاستلو نفوذ کند. کاستلو نيز به گونه اي مشابه کالين ساليوان، پسري را که با حمايت هاي او بزرگ شده، به عنوان خبرچين خود وارد تشکيلات پليس کرده است و ... .
یکی از زیباترین فیلمهای این چند وقته بود که دیدم . واقعا قشنگی بود . و حضور بازیگرانی نامداری همچون لئوناردو دی کاپریو , مت دیمون , مارک والبرگ و جک نیکلسون و بازی زیبای آنها جذابیت فیلم را دوچندان کرده بود . پیشنهاد میشه حتما فیلم رو ببینید .
9.2 از 10

Bruce Almighty
epgidj.jpg

Genre : کمدی/فانتزی
محصول سال 2003
بروس (جيم کری) يک گزارشگر درجه 2 در يک شبکه تلويزيونی است. او به اتفاق نامزد مهربانش گريس در يک آپارتمان کوچک زندگی می کند. زندگی او عيب و ايرادی ندارد اما او زندگی خود را متوسط ارزيابی کرده و از آن گله مند است. در يکی از روزها بدشانسی زيادی به سراغ او می آيد و پس از اخراج از محل کار و تصادف با اتومبيلش، از اراذل و اوباش نيز کتک مفصلی می خورد. او شروع به شکايت از خدا می کند و خدا نيز در قالب يک مرد (مورگان فريمن) در برابر او ظاهر می شود و به او می گويد که قصد دارد برای مدت کوتاهی تمام قدرتهای بی انتهای خود را به بروس بدهد تا ... .
فیلم جالبی بود . کلا از کارهای Jim Carrey و Steve Carell خوشم میاد برای همین این فیلم هم از این قاعده مستثنی نبود . راستی این فیلم به دلیل دیالوگهای ساده و عالی برای زبان دوستان و تقویب زبان گزینه مناسبی هستش .
7 از 10

Lions for Lambs
lions_for_lambs.jpg

Genre : درام/هیجانی/جنگی
محصول سال 2007
داستان فیلم در مورد مسائل مربوط به افغانستان و عراق و تا حدودی هم ایران میشه
فیلم زیاد جالبی نبود و یکم خسته کننده بود به طوری که 15 دقیقه آخرشو خوابم برد :)
----------------------------------------------------------------------
5 از 10

Collateral

collateral.jpg

مکس که تاکسی شخصی رو سوار میکنه اون شخص یه قال حرفه ای هست و ...

(همینشم زیادی گفتم:))

collateral_xl_04.jpg

واقعا فیلم فوق العاده بود یه حس خاصی تو فیلم که خیلی دوستش دارم:love: موسیقی هم به نظر من خیلی خوب و مناسب بود خلاصه از دستش ندین...

9.2 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0369339

[REC]

REC.jpg

محصول سال 2007
اطلاعات در مورد فیلم

My rating : 8.8/10
IMDb User Rating: 7.8/10
شاهکار! میخکوب کننده پای صندلی!
فیلم رو Jaume Balagueró کارگردانی کرده که فیلم های Frágiles و Darkness رو هم از این کارگردان دیدم و خیلی هم حال کردم ، به خصوص Darkness که نمی دونم چرا ولی 4 سال پیش این فیلم رو با خونواده و فامیل دیدم و همگی به اتفاق سکته کردیم(دایی،خاله،مادربزرگ،مادر،پسرخاله،دخترخاله)
بعد از دیدن فیلم ، مادرم : مهبد ، میگم تو که نمی ترسی ، من که اصلا نمی ترسم وااااییی هیچی هیچی ، داشتم می گفتم من نترسیدم:biggrin1:
این فیلم رو هم از آقای MyDVDz خریدم ، هنوز نرسیده بود که یاشار گفت حتما فیلمشو ببین ، فیلم به شدت جو وحشت داره ، به خصوص اواخرش
داستان در مورد آنجلا ، خبرنگار برنامه ی "وقتی که شما خوابید" همراه با فیلمبردارش میرن تا یه گزارش از آتشنشانی تهیه کنن و نشون بدن وقتی مردم خوابن ، شیفت شب زحمت می کشه و اینا! ، آژیر به صدا در میاد ، چند آتشنشان همراه با آنجلا و فیلمبردارش میرن به محل که گویا یه خانمی از طبقه بالای
اپارتمان داد و بیداد می کرده ، همسایه ها حدس میزنن تو خونه ش گیر کرده ، تیم وارد خونه میشه و اتفاقات بسیار جالب و شوکه کننده ای ، یکی بعد از اونیکی! رخ میده.
چیزی که به شدت حال کردم بازی آنجلا Manuela Velasco بود که واقعا آدمو تحت تاثیر قرار میداد (ممکنم هست بخاطر چهره ش باشه ، خیلی معصومه و اصولا ترسیدن و شوکه شدن و لرزیدن یه آدم با چهره اون ممکنه دلخراش باشه)
حتما فیلمو ببینید ، در ادامه سوالی در مورد پایان فیلم دارم ، هرکی فیلمو ندیده اسپویلرو باز نکنه
آنجلا آخر فیلم میمیره ، به احتمال99.99.999 درصد! ، کی این فیلم رو پیدا کرده؟ ، یعنی بلاخره خونه از قرنطینه در اومده؟
اون خونه ی طبقه آخر ، توش آزمایش انجام میشده که سبب بوجود اومدن این ویروس شده ، آزمایشا بخاطره چی بوده؟
--------------------------------------------------------------------------------------------

Click

Click.jpg

محصول سال 2006
اطلاعات در مورد فیلم

My Rating : 7.8/10
IMDb User Rating: 6.8/10

فیلم جالبیه ، نقطه ضعف زیاد داره ولی خیلی جاهاش واقعا تاثیرگذار و خیلی جاهاش می کشتتون انقدر میخندید (صحنه ای که تو صورت رئیس ...:biggrin1:) فیلم به شدت واسه من Liar Liar , Bruce Almighty رو یاداوری می کنه
داستان درمورد مایکل نیومن Adam Sandler هست که از طرفی میخواد به زن و بچه ش برسه از طرفی میخواد تو کار ترفیع بگیره ، تا جایی که میزنه به سرش و نصفه شب میره فروشگاه لوازم حمام و اتاق خواب ! ، به دنبال یه کنترل!!! که هر دفعه میخواد تلویزیون نگاه کنه 8 تا کنترل رو چک نکنه (پارکینگ،پنکه،ماشین و ...) و همه کاره باشه، خلاصه این کنترل رو پیدا می کنه ولی خیلی فراتر! ، باهاش میتونه زندگی رو کنترل کنه اما...
بعد از چند سال که پای هیچ فیلمی حتی بغض نکرده بودم ، صحنه ای که پیر شده و رو زمین افتاده داره می میره ، یا صحنه ای که باباش دست می کشه رو سرش تو دفتر ، اشکم در اومد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or