Fight Club : خیلی ها بهش نمره بالا دادن ولی من نفهمیدم چی شد !! 5 از 10
یه بار دیگه حتما ببین.اگه بهترین کار فینچر 5 از 10 باشه اون وقت Mr. Woodcock هم نمی تونه نمرش همین باشه.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Blood Simple:
اولین کار کوئن ها که طبق معمول از فضاسازی خاص خودشون بهره می بره و داستان اوریجینالی هم داره.در نوع خودش فیلم جالبی بود.8 از 10
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Breathless:
اولین فیلم ژان لوک گدار که از پیشگامان موج نو فرانسه با این فیلم محسوب می شه که البته به نظر من یه موج از مد افتادس.(موج نو فرانسه از دهه 60 با یه سری سنت شکنی از جمله تو editing,سبک بصری و نوع روایت فیلم شروع شد)من از Breathless بیشتر از اولین فیلم تروفو یعنی The 400 Blows خوشم اومد.یکی از دلایلش هم بازیه بازیگراش Jean-Paul Belmondo و Jean Seberg هست.فیلم دارای Jump-Cut های زیادیه که فکر کنم یکی از بهترینها حساب می شه.در کل من هنوز نمی تونم با این نوع فیلما کاملا ارتباط برقرار کنم.8 از 10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quills:
بسی لذت بردیم از شخصیت اول فیلم مارکی دوساد (Marquis de Sade):biggrin1: که داستانهای پ*و*ر*ن*و ی خشن می نوشته و فیلسوف بد نامیه و همچنین از پایه گذاران سورئالیسم هم محسوب می شه.کلمه ی سادیسم هم از اسم همین نویسنده گرفته شده.:biggrin1:از یکی از رمانهای همین نویسنده هست که بعدها پازولینی فیلم سالو رو ساخت.فیلم, قرون وسطایی رو نشون می ده که ارزشهای اخلاقی کاملا از بین رفته و جامعه در هوس های جنسی غوطه وره.تقریبا کل فیلم در تیمارستان می گذره اما خسته کننده نمی شه.همچنین بازی Geoffrey Rush عالی بود.8 از 10
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sleepy Hollow:
نمی دونم چرا این کار برتون رو زودتر ندیده بودم اما به نظرم جزو بهترین کاراشه.جانی دپ هم بازی خوبی ارائه داده.فیلم دارای خشونت بسیار زیادی هم هست.8 از 10
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Death And The Maiden:
شخصی ترین کار پولانسکی بود که تا حالا دیدم.سیگورنی ویور تو بازیش یه کم overact کرده ولی در کل خوب بود.از اون ور بن کینگزلی خیلی خوب از عهده نقشش براومده.فکر می کنم همین بازیهای فیلم بود که فیلم رو جذاب کرده ورگرنه کل داستان فقط تو یه خونه می گذره.7 از 10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
The Day Of The Jackal:
فیلم ماجرای ترور نافرجام شارل دوگل رو نشون می ده و فرد زینمن هم خیلی خوب رمان فردریک فورسایت رو به تصویر در اورده.8 از 10