Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

6.5 از 10 .... برو بچسی که فیلمو ندیدن اسپویلر و باز نکنن ;)
کلا خود کشی و تیریپ فشنگ های باقیمونده او این حرفا زمانی وسط میاد که شما هیچ راه حلی نداشته باشین و شدیدا تحت فشار باشین توی سکانس پایانی فیلم ، نه جک و جونوری بهشون حمله کرده بود ، نه گشنشون بود ، نه هیچی که یارو اسلحه رو در اورده بنگ بنگ :biggrin1: حداقل یه روز صبر میکردین بعدا خود کشی میکردین :biggrin1: کلا روی پایان فیلم ،کم ،کار شده بود
آخه دیگه داشتن دیوونه میشدن ! از یه طرف هر لحظه که از ماشین میرفتن بیرون تیکه پاره میشدن به طرز فجیع ! از یه طرف ماشین بنزین نداشت و شب باید توش میخوابیدن و اون جونورای خوشگل رو میدیدن که میچسبن به شیشه ماشین و میان تو و ... ! اصلآ هم فکر نمیکردن که راه نجاتی براشون پیدا بشه.

I am Legend
در کل فیلم سرگرم کننده ای نبود و کلیت داستان هم جذاب نبود
جلوه های ویژه رو هم که می شه ریخت
اما بازی ویل اسمیت شاید تا حدودی فیلم رو نجات داده بود ولی بهرحال برای یه فیلم بین حرفه ای تمام این اشکالا تو چشمه
1 از 4
چه عجب یکی حرف ما رو زد !

سلام :biggrin1:

آقا ما يه يك سالي ميشه جسته و گريخته ميايم فروم بازي سنتر , واس همين زياد اين تاپيك نميومدم ماهي يه بار ميومدم يه نيگاهي مينداختم بعد دوباره ميرفتم , من توو دو فرومي كه بيشتر از بازي سنتر توو اونا ميرفتم تا حالا (دو سه سالي ميشه) توو فروم هاي فيلم و سينما نسبتا خوب فعال بودم ولي توو بازي سنتر زياد وقت نميشد بيام بقيه فروم ها , ولي از اين به بعد قصد دارم توو تاپيك هاي Movie Center و همچنين اين تاپيك يه ذره بيشتر باشم چون ميبينم دوستان سينما دوست خوبي توو سايت فعالن (مخصوصا سينا جان و clockwork orange عزيز كه اسمشو نمي دونم متاسفانه)

اين تاپيك يه دو ساليه به راهه و بيشتر دوستان تقريبا به همه ي فيلماي اين دو سال طبق نظر شخصيشون نمره اي دادن و نظرشون رو هم نوشتن درباره ي فيلم , ولي من قصدم اين نيست كه الان واس همه ي شونصد فيلم اين دو سال نمره بدم :biggrin1: فقط به تعداد خيلي كمشون شايد به تعداد انگشتان دست (چند تا از فيلماي خوبي كه توو اين مدت ديدم) نمره اي ميدم تا برسيم به فيلم هايي كه هر روز ميبينم يا خواهم ديد .

اميدوارم نظر هام واس تاپيك مفيد باشه.

-----------------------------------------------
بسم الله :biggrin1: (مذهبي نيستما همينجوري گفتم :biggrin1:)

Volver

يه فيلم عالي ديگه از آلمادوار . فيلم نامه ش معركه بود! شروعش , ادامه ش و يه پايان بهترتر . بازي گري هاشم به جز بازي واقعا خوب پنلوپه كوروز اگه دو سكانس "قبرستان" و "ديدار با مادربزرگ توو خونش (مخصوصا بازي عجيب مادربزرگ)" رو ازشون چشم پوشي كنيد بقيه بازيگرا هم كارشون قشنگ بود (شايد بازيگر نقش دختر پنلوپه كوروز هم ميتونست يه ذره بهتر بازي كنه -مخصوصا اون صحنه كه بعد از كشتن شوهر مادرش از سر خيابون تا خونه با مادرش ديالوگ دارن- ولي زياد لطمه نزده بود به فيلم) كلا كاراي آلمادوار توشون كار بد خيلي كم ميشه پيدا كرد , اين فيلشم هرچند به اندازه ي "حرف زدن با او " جايزه نتونست بگيره ولي واس من هردوشون به يه اندازه فيلم هاي خيلي قشنگين.

27zdx1c.jpg

10 / 8

Babel

محشر! :biggrin1: مطمعنا جز سه فيلم برتري كه توو اين دو سال ديدم :cool: فوق العاده تحت تاثيرم قرار داد . و اين تحت تاثير قرار گرفتن 50% تقصير كاراكتر رينكو كوگوچي هستش!!! كلا آلخاندرو گونزالس ايناريتو رو عاشقانه دوست دارم (تك تك كاراشم عالين) ولي شايد بابل بهترين فيلمي بود كه ساخته بود . تك تك سكانس هاي بازي رينكو كوگوچي رو توو فيلم دوست دارم و وقتي اينو بزاري در كنار موسيقي جادويي سانتااُلالا و فيلم نامه ي عاليه آرياگا باعث ميشه اين فيلم رو بزارم جز 10 فيلم برتري كه توو زندگيم ازشون واقعا لذت بردم! با اينكه اون سال چهار اسكار حق مصلمش بود (نقش مكمل زن براي كوگوچي و موسيقي و ارجينال اسكرين پلي و بهترين فيلم) و با منت فقط يكي دادن و آكادمي بازم نشون داد فيلم هاي غير زبان انگليسي رو اصلا فيلم به حساب نمياره ولي واسم مهم نيست , وقتي اون كار رو كردن علاقه ي من به اين فيلم دو سه برابر هم شد . مطمعنا آكادمي لياقتش همون شكسپير عاشق ه . اسكاري كه توو چهل سال يه بار برسه به Scorsese و به Welles و Hitchkock اصلا نرسه همون بدن به هركي كه عشقشون كشيد ما راضي تريم. هنوز خيلي خيلي مونده تا ايناريتو بشه هيچكاك , پس بايد دور اسكار رو خط بكشه.

2iqdfuc.jpg

10 / 9.1

------------------------------------------------

In The Bedroom

متاسفانه اين فيلم رو من چهار پنج سال بعد از توليدش ديدم! واقعا فيلم قشنگي بود يه فيلم ساده در عين حال خيلي خيلي زيبا .

whmqrq.jpg

10 / 8.2

United 93

يكي از بهترين فيلم هاي گرين گراس. رئالي كه توو فيلمه باعث ميشه تماشاگر خودش رو داخل هواپيماي United 93 احساس كنه! واقعا زيبا ساخته شده بود از روي يك حادثه ي واقعي و دردناك . انتخاب بازيگرا هم عالي بود مخصوصا تروريست ها (توو راس همه خالد عبدالله)
پايانش باعث شد يه 10 دقيقه ساكت بشينم و فقط به اون حادثه و آدمايي كه توش دخيل بود فك كنم!

3011vrq.jpg

10 / 7.5

Mulholland Drive

بهترين فيلم يكي از دوست داشتني ترين كارگردان هاي سينماي دنيا , ديويد لينچ.
جزئياتي كه توو اين فيلمه باور نكردنيه! توو كل فيلم صحنه اي نيست كه دو تا معني نده!!! و اين باعث ميشه هرچند بار كه فيلم رو ببينيد بازم واستون فيلم جالب باشه! از بازي خوب نااُمي واتس هم نبايد غافل بشيد!

qzir0x.jpg

10 / 8.6

Match Point

بهترين فيلم وودي آلن بزرگ توو اين چهار پنج سال اخير كه ساخته و من ديدم . (هرچند ويكي كريستينا بارسلونا هم گويا خيلي خوب از آب در اومده ولي هنوز يك ماه و نيم مونده تا توو خود آمريكا اكران شه , تااااا به دست ما برسه)
در ضمن توو اين فيلم از بازي و كاراكتر اميلي مورتيمور خيلي خوشم اومد يه معصوميتي داشت.

mcdfep.jpg

10 / 7

4Months , 3 Weeks And 2 Days

توو اين سه چهار سال اخير بهترين فيلميه كه از كارگردان هاي اروپايه شرقي ديدم! واقعا فيلم قشنگي بود . در عين اينكه داستان پيچيده نبود ولي بازم بيننده رو خسته نمي كرد و فيلم زيبايي بود. خيلي خوشم اومد از اين فيلم. كلا از فيلم هاي سياه خوشم مايد (خوشم مياد كه چه عرض كنم عاشقشونم!)

21c6t6w.jpg

10 / 8.5

Lives Of Others

بعد از چندين سال خواب سينماي آلمان بلاخره يه فيلم تونست به اون سينما يه شوكي وارد كنه! واقعا هميشه واسم سوال بوده و هست كه ژرمن ها كه توو همه ي زمينه ها توو اروپا اينقدر قدرت دارن واس چي توو رقابت سينما اينقدر فاصله ي زيادي با فرانسه و ايتاليا بينشون هست!!! هرچند بعد اين شوك توسط "زندگي ديگران" دوباره ژرمن ها انگار آماده ميشن واس خواب دوباره (الان هم فاتيح آكين ترك داره سينماي آلمان رو يه جوري نمياندگي ميكنه) ولي كاش ژرمن ها يه ذره به خودشون بيان!

23r1n5k.jpg
9pyh4l.jpg

10 / 8.5

Diving Bell and the Butterfly

اين رو همين اواخر ديدم. و ازش لذت بردم! جوليان شنابل خوب بلد بوده چي بسازه! واقعا فيلم قشنگ بود , داستانش هم يه جوريايي نو و دست نخورده بود , البته داستان هاي اينجوري كه بيگرافي يك هنرمند كه به شكل خيلي عجيب كارشون رو ميكردن قبلا توو سينما داشتيم (شايد براي مطرح ترينشون بشه اسم " پاي چپ من" دهه ي 80 و " درياي درون" همين پنج شيش سال پيش رو آورد) ولي اين فيلم به راحتي ميتونه كنار اون دو فيلمي كه اسمشون رو آوردم قرار بگيره. من كلا زياد كشته مرده ي فيلم هاي بيوگرافي نيستم ولي با بعضي از اين فيلم ها واقعا حال كردم كه يكيش همين فيلم ه .

4r6fsn.jpg

10 / 8.2

No Man's Land

اگه توو 10 سال اخير واس دير ديدن يك فيلم بخوام افسوس بخورم مال همين فيلمه! پنج سال بعد اينكه فيلم ساخته شد ديدمش! فقط ميشه گفت عالي بود! به راحتي فيلم هايي كه توو اين چند سال در مورد جنگ ساخته شده رو ميزاره توو جيبش! به جاي نشون دادن اكشن هاي آنچناني و چه ميدونم قهرمان بازي هاي جنگ كه آدم بايد با پاپكورن بشينه اون فيلم ها رو ببينه و بگه وااااااااااااااااو , اين فيلم به " آدم هاي جنگ " ميپردازه! با اينكه داستانش ساده ست و خيلي پيچيده و ماجرايي نيست ولي بدجوري جذبتون ميكنه.
و اما پايان فيلم! واقعا يكي از بهترين پايان هايي كه توو عمرم از يك فيلم ديدم! به سينما گران خيلي از كشور ها ياد ميده چجوري يه فيلم رو بايد تموم كرد!

2rmxqi1.jpg

10 / 8.8

Kite Runner

فيلم قشنگي بود! خوشم اومد ازش شايد بيشتر واس اينكه يه بازيگر ايراني توو دنيا به خوبي ديده شد! موسيقي فيلم هم كه عالي! فقط تنها عيبش فيلم نامه اي بود كه بعضي جاها نشون ميداد بدجوري از سينماي هند تاثير گرفته!!! از خودگذشتگي غير معمول ! قهرمان پروري تا حدودي اغراق اميز! و يه پايان " ... و زندگي آنها به خوبي و خوشي ادامه پيدا كرد." كه معلوم نبود اون پايان توو فيلم قرن بيست يكي از كارگردان غربي چيكار داشت ميكرد!!!

24z9dnm.jpg

10 / 6.5

There Will Be Blood

هر نمره اي واس اين فيلم داده بشه بايد 70% رو نوشت زير اسم اين آدم : دنيل دي لوئيز ! همين ! دي لوئيز رو عاشقانه دوست داشتم و دارم و خواهم داشت ! در حال حاظر بعد از جك بزرگ , دنيل توو عالم بازيگري سينما واس ما محترمترينه! هرچند داستان فيلم واس بهترين فيلم سال شدن كم داشت ولي دنيل دي لوئيز تونست تنهايي فيلم رو بكنه يكي از 5 فيلم برتر سال !

2yn5k3m.jpg

10 / 8

--------------------------------------

پ.ن : من به اون فيلم هايي اين بالا نمره دادم كه : 1- توو اين دو سال ديده باشم 2- از بقيه فيلم هايي كه ديدم يه ذره بهتر باشن 3- اون فيلم هايي كه كمتر توو اين تاپيك بهشون پرداخته شده ( حالا شايد به علت نبود تبليغات خيلي زياد يا بازيگران تجاري يا نبردن مثلا اسكار! ) فيلم هاي خوب هم به جز اينايي كه بالا بهشون نمره دادم بودن كه ميوتنستم اينجا درباره شون بنويسم شايد شاخص ترينشون No Country for Old Man برادران كوئين و The Departed اسكورسيزي بزرگ باشه , ولي به حد كافي توو اين تاپيك و تاپيك Movie Center درباه ي اين دو فيلم نظر داده شده و بحث شده و همچنين شايد يكي دو فيلم ديگه كه وقتي با 12 فيلم بالا جمع بشن ميشن 16 فيلم برتر اين دو سال اخير از نظر من.

پ.ن 2 : بابت بلند بودن پست شرمنده شرمنده شرمنده ;) ولي از اين به بعد توو هر پست يك يا دو فيلم برسي خواهد شد.

The silences of the Lambs = سکوت بره ها

anthony_hopkins3.jpg

فیلم بسیار زیبا و تاثیر گذاری که از 2تا از بهترین بازیگران دنیای هالیوود بهره مند میباشد .:love: در این فیلم پلیسی و درام ، جودی فوستر (فاستر) یک مامور Fbi تازه وارده که به تازگی از دانشگاه فارق التحصیل شده است.او بسیار دانشجوی قوی و ممتازی بوده و ضمنا روانشناسی رو هم خوب بلد میباشد، پس به همین خاطر یکی از مقامات بالای fbi از او میخواهد که پرونده ای پیچیده و پرخطر رو که مربوط به یک قاتل حرفه ای است را قبول کند ، البته کلید موفقیت در حل این پرونده دست روانپزشک سابق و قاتل روانی حرفه ای است که بعد از هر قتلش پوست بدن مقتول رو میکند میباشد ، نقش این قاتل رو آنتونی هاپکینز بازی میکنه !فقط میتونم بگم که یکی از زیباترین و حرفه ای ترین فیلم های نسبتا قدیمی ای بوده که تا به حال دیدم!
نکته جالب این است که پایان جالبی در انتظار شما است !

littlejar.jpg

از ویژگی های این فیلم میتونم به کمبود صحنه های زشت :biggrin1: و کمبود خشونت اشاره کنم.
همچنین خون و خونریزی در این فیلم نسبتا کم میباشد.;)

rube.jpg

دیدن این فیلم حدود دو ساعت طول میکشد و این فیلم در سال 91 ساخته شده است.و 7 جایزه اسکار را در پرونده دارد.
من به این فیلم نمره 10 از 10 را میدهم .

سلام
یه سوال
کسی فیلم THe Reaping رو دیده ؟
محصول سال 2007
من نمیدونم فیلم چطور تموم میشه اخه مبهم هست
میخوام یه نفر منو روشن کنه
کسی هست که این فیلم رو دیده باشه که بتونه به من بگه ممنون
من دارمش ولی اصلا حال نکردم ببینمش!:دی
حالا ارزش داره ببینمش؟!

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
------------------------------------------------------------
in_the_name_of_the_king.jpg

Genre : اکشن/ماجرایی/فانتزی
عبارت شرو ور معمولا برای یه همچنین فیلمهایی مورد استفاده قرار می گیره . نمی دونم چرا فیلم همش می خواست زور بزنه که با Lord of the Ring مقایسه بشه . :) . ارزش نداره 2 ساعت خودتونو باهاش سرکار بزارید .
از Jason Statham بعید بود تو همچین فیلم چرتی بازی کنه .
2 از 10

...............................................

Stealth
stealth_bigearly.jpg

Genre : اکشن/ماجرایی/تخیلی/هیجانی
فیلم بدی نبود و فیلم خوبی هم نبود یعنی داستان خاص و زیبایی نداشت . ایالات متحده یه هواپیمای فوق پیشرفته میسازه که با یه هوش مصنوعی مجزا و داخلی کنترل میشه (هوش مصنوعی که چه عرض کنم) ولی این هوش مصنوعی بیشتر از اینها حالیش میشه و ...
فیلم رو به تمام Ace Combat دوستان و علاقمندان به این سبک پیشنهاد می کنم به بقیه نه . :biggrin1:
4 از 10

Blood Diamond

blooddiamond4.jpg

کارگردان:
Edward Zwick
بازیگران:
Leonardo DiCaprio, Djimon Hounsou, Jennifer Connelly
محصول: 2006
از 10

داستان در مورد تجارت الماس در سیرالئون هست و اینکه چگونه قدرت ها و سودجویان برای بدست آوردن منافع بیشتر، با به راه انداختن جنگ های داخلی و قبیله ای باعث مرگ صدها انسان میشوند. بازی ها در فیلم بسیار خوب انجام شده، همچنین فیلم ریتم خوبی داره و برخلاف سوژه اش که ممکنه خسته کننده به نظر برسه، تا آخر تماشاگر را با خودش همراه میکنه. در هر صورت دیدن فیلم را به کسانی که تاکنون آن را ندیده اند توصیه می کنم.

Michael Clayton

main_promo2.jpg

محصول سال 2007 با بازیه زیبای George Clooney ، Michael O'Keefe ، Tom Wilkinson و ... !
یکی از قشنگترین فیلمایی بود که این اواخر دیده بودم ! کسایی که فیلمو ندیدن مطمئن باشن از دیدن این فیلم ضرر نمیکنن فقط با حوصله و دقیق اینو ببنین ... .

MichaelClayton.jpg

داستان رو هم میتونین تو صفحات قبل پیدا کنین ...

The Water Horse: Legend of the Deep

thewaterhorse_galleryposter2.jpg

داستان پسریه که پدرش - که تنها دوستش بوده - توی جنگ مرده و الان خیلی تنهاست؛تا اینکه یه تخم عجیب پیدا میکنه...

8.4 از 10.

Pan's Labyrinth

pans_labyrinth_ver6.jpg

محصول سال 2006 و با بازیه Ivana Baquero,Sergi López,Maribel Verdú,....

نمیدونم چرا 2 این 2 سال این فیلمو ندیدم یه جورایی تلسم شده بود و البته نمیتونستمم پیداش کنم(سینا کجایی؟:دی)

اسپانيا, سال 1944,جنگ داخلي پايان يافته,‏هنوز مردان مسلح در کوهستانها ‏با حکومت جديد فاشيست مبارزه مي کنند.‏پادگان هاي نظامي براي از بين بردن مقاومت مستقر شده‏اند.‏

سالها پيش در يک مملکت در زيرِ زمين جايي که دروغ و دردي وجود نداشت پرنسسي زندگي مي‏کرد که
آرزوي دنياي انسانها را داشت.‏او آرزوي آسمان آبي,‏ نسيم ملايم
و نور خورشيد را داشت.‏يک روز او دور از چشم محافظينش فرار کرد.‏هنگامي که بيرون آمد...‏درخشش خورشيد او را کور
و حافظه‏اش را پاک کرد.‏او فراموش کرد که چه کسي بوده
و از کجا آمده.‏بدن او از سرما مريضي و درد رنج مي‏برد!
و بالاخره او مرد.‏اما پدر او پادشاه هميشه ميدانست که روح پرنسس بازخواهد گشت.
شايد در بدني ديگر,‏در جايي ديگر, در زماني ديگر.‏....

PanLabyrinth2.jpg

فیلم فوق العاده بود نمیتونم نقظه ضعفی واسش پیدا کنم(یا من ندیدم) موسیقی عالی,دیالوگ های عالی , بازی های عالی(با بازی کاپیتان ویدل خیلی حال کردم) , ....

pans-labyrinth-400a0320.jpg

این فیلم 3 جایزه ی اسکار هم برده ( Best Achievement in Art Direction,Best Achievement in Cinematography, Best Achievement in Makeup) و نامزد 3 اسکار دیگه هم بوده(Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Score, Best Foreign Language Film of the Year, Best Writing, Original Screenplay)

در کل هر کی این فیلم رو نبینه نصف عمرش بر فناست!!

10 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0457430

Wanted ........................................ 5

wanted_nyccgalleryposter.jpg

James McAvoy, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Common , Kristen Hager

داستان راجع به يه حسابداره که يه روز درباره ی خودش يه چيزايی ميفهمه که زندگيشو عوض ميکنه مثلاً:biggrin1:
از اون فيلم هايی بود که تخيلی و فضايي بود!:biggrin1: خيلی غير قابل باور با داستان نسبتاً ضعيف. ديدنش يه بار به زور توصيه ميشه، اونم فقط برای اينکه ديده باشيد.:biggrin1:

james_mcavoy1.jpg

----------------------------------------------------

Hancock ......................................... 6.5

hancock_galleryteaser.jpg

Will Smith, Jason Bateman, Charlize Theron, Eddie Marsan

داستان راجع به يه Superhero ـه که براش مهم نيست مردم دربارش چی ميگن، و مثلاً برای نجات دادن يه نفر کلی به شهر ضرر ميزنه و اينا :biggrin1: که يه نفر از کسايی که نجات داده شده سعی ميکنه وجهه اين رو ميون مردم خوب کنه که...
پايه داستان ضعيفه و پايان کليشه اي هم داره، اما در کل برای گذروندن وقت فيلم خوبيه.
با Jason Bateman هم خيلی حال ميکنم ، تو Arrested Development خوب بازی کرده.:biggrin1:

will_smith11.jpg

Vanilla Sky

سلام
یه سوال
کسی فیلم THe Reaping رو دیده ؟
محصول سال 2007
من نمیدونم فیلم چطور تموم میشه اخه مبهم هست
میخوام یه نفر منو روشن کنه
کسی هست که این فیلم رو دیده باشه که بتونه به من بگه ممنون

برادر من ديدم بگو شايد كمكي از دستم بر بياد درضمن اگه اين موضوع رو تو اون يكي تاپيك مطرح مي كردي بهتر بود;)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

خوب امروز يه فيلم تقريبا متعاخر رو معرفي مي كنم كه مي دونم اكثرا بايد ديده باشيد حد اقل به خاطر سوپر استاري به نام تام كروز اما چيزي كه اين فيلمو از اكثر كارهاي صرفا اكشن يا پاپ كرني تام كروز جدا مي كنه داستانه فوق العاده اين فيلمه يه داستان بي نهايت زيبا عميق و در عين حال ساده تركيبي از بازي هاي خوب و كارگرداني در خدمت داستان كامرون كرو از اين فيلم فيلمي ماندگار ساخته اين فيلم محصول 2001 امريكا هستش. از نكات جالب اين فيلم اينه كه دوباره سازي يه فيلم اسپانياييه كه پنه لوپه كروز در هر دو فيلم يه نقش رو داره
Open your eyes David

vanilla_sky.jpg

vanilla-sky-14.jpg

آخرین ویرایش:
Fun with Dick and Jane

2zqc7q8.jpg

فکر میکنم خیلی هاتون با این فیلم آشنا باشین !
محصول سال 2005 با بازیه Jim Carrey ، Téa Leoni و ... !

داستان راجع به فردیه Dick Harper که تو یه شرکت کار میکنه و یه روز رئیس همون شرکت اونو واسه انجام یه کاری و البته می خواسته سرشو کلاه بزاره ! ازش استفاده میکنه ! بعد اون ماجرا کار خودشو از دست میده و در به در دنبال کار میگرده ...

نمیگم فیلم خیلی توپی بود، اما دیدنش هم ضرر نداره ! :biggrin1:

اون تیکه که رفته بودن به یه مغازه دستبرد بزنن و یه یخ در بهشت خورد و حساب نکرد رو خیلی حال کردم :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or