Indiana Jones and the Last Crusade
9 از 10
Indiana Jones and the Temple of Doom
9.5 از 10
Indiana Jones and the Raiders of the lost Ark
Genre : اکشن/ماجرایی
9 از 10
چی بگم . :biggrin1: کسی هم پیدا میشه اینارو ندیده باشه ! .
Crash
Genre : جنایی/درام
اصلا نمیخوام درمورد داستان فیلم صحبت کنم ولی این فیلم از اون فیلمهایی هست که باید همه یه بار اونو ببینن تا متوجه بشن که چه شاهکاریه .
9.5 از 10
TMNT
Genre : انیمیشن/اکشن/ماجرایی/کمدی/درام/فانتزی
برخلاف اون چیزی که فکر می کردم انیمیشن خوبی بود . بعد از سالها گم گور شدن این نام . بلاخره امسال یه انیمیشن ازش ساختن که موفقیت خوبی هم داشت .
7.7 از 10
Awake
Genre : درام/هیجانی
داستان در مورد پسری است که مشکل قلبی داره و به گفته دوست دکترش باید هرچه سریعتر مورد عمل جراحی قلب باز قرار بگیره اما پیدا کردن خون برای کلایتن که O- هست کار آسانی نیست . بلاخره با پیدا شدن گروه خونی مناسب عمل جراحی شروع میشه اما بعد از تزریق داروی بیهوشی کلایتن وارد یک حالت نادر میشود که در هر 1000 تا عمل جراحی قلب فقط برای یه نفر این اتفاق می افته که در این حالت اون می تواند تمام صداها و وقایع اطراف خود درک و احساس کند که همین مسائله باعث روشن شدن وقایعی وحشتناک برای اون میشود که ...
فیلم خیلی زیبایی بود و خوب کار شده بود ولی توی درآوردن اشک مردم به نظر من یکم موفق نبود

تو بعضی قسمتها دیالوگها و موسیقی می تونست بهتر باشه تا حس بازیگر رو بهتر و زیباتر منتقل کنه . پیشنهاد میشه حتما ببینید فیلمو .
8 از 10
ُ
Superhero
Genre : اکشن/کمدی/تخیلی/هیجانی
خوشحالترین فیلمی بود که امسال دیدم

. هرچی زور زدم تا آخرش ببینم فیلم رو نشد متاسفانه . پیشنهاد میشه حتما نبینید !! .
2 از 10
ببخشید طولانی شد چون یه چندروز بود پست ندادم موند رو هم تل انبار شد . مهماشو نوشتم .