Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Indiana Jones and the Last Crusade

292lhr6.jpg

9 از 10

Indiana Jones and the Temple of Doom

i4ihid.jpg

9.5 از 10

Indiana Jones and the Raiders of the lost Ark

2ccxo37.jpg

Genre : اکشن/ماجرایی

9 از 10

چی بگم . :biggrin1: کسی هم پیدا میشه اینارو ندیده باشه ! .

Crash

jrzq7q.jpg

Genre : جنایی/درام

اصلا نمیخوام درمورد داستان فیلم صحبت کنم ولی این فیلم از اون فیلمهایی هست که باید همه یه بار اونو ببینن تا متوجه بشن که چه شاهکاریه .

9.5 از 10

TMNT

2psggls.jpg

Genre : انیمیشن/اکشن/ماجرایی/کمدی/درام/فانتزی

برخلاف اون چیزی که فکر می کردم انیمیشن خوبی بود . بعد از سالها گم گور شدن این نام . بلاخره امسال یه انیمیشن ازش ساختن که موفقیت خوبی هم داشت .

7.7 از 10

Awake

2jg7chx.jpg

Genre : درام/هیجانی

داستان در مورد پسری است که مشکل قلبی داره و به گفته دوست دکترش باید هرچه سریعتر مورد عمل جراحی قلب باز قرار بگیره اما پیدا کردن خون برای کلایتن که O- هست کار آسانی نیست . بلاخره با پیدا شدن گروه خونی مناسب عمل جراحی شروع میشه اما بعد از تزریق داروی بیهوشی کلایتن وارد یک حالت نادر میشود که در هر 1000 تا عمل جراحی قلب فقط برای یه نفر این اتفاق می افته که در این حالت اون می تواند تمام صداها و وقایع اطراف خود درک و احساس کند که همین مسائله باعث روشن شدن وقایعی وحشتناک برای اون میشود که ...

فیلم خیلی زیبایی بود و خوب کار شده بود ولی توی درآوردن اشک مردم به نظر من یکم موفق نبود :) تو بعضی قسمتها دیالوگها و موسیقی می تونست بهتر باشه تا حس بازیگر رو بهتر و زیباتر منتقل کنه . پیشنهاد میشه حتما ببینید فیلمو .

8 از 10

ُSuperhero

SuperheroMovie.jpg

Genre : اکشن/کمدی/تخیلی/هیجانی

خوشحالترین فیلمی بود که امسال دیدم :) . هرچی زور زدم تا آخرش ببینم فیلم رو نشد متاسفانه . پیشنهاد میشه حتما نبینید !! .

2 از 10

ببخشید طولانی شد چون یه چندروز بود پست ندادم موند رو هم تل انبار شد . مهماشو نوشتم . ;)

ميگم ميلاد عجب شباهت باحالي من توي اين 2 روزه تازه همه اينديانا حونز ها رو ديدم البته 2 رو قبلا ديه بودم اما اونم نه درست و حسابي
2ccxo37.jpg

Indiana Jones and the Raiders of the lost Ark

عالي فقط همينو ميتونم بگم 5 دقيقه اول فيلم گفتم از اون فيلم هاست كه به 10 دقيقه نميكشه خاموشش كنم اما واقعا لذت بردم عالي بود عالي با انكه 25 سال پيش ساختنش هنوز هم ادم از صحنه هاي اكشنش خوشش مياد .

9.5/10

i4ihid.jpg

قبلا ديده بودم اما نسخه با سانسور :sick: فيلم خوبي بود اما اصلا قابل مقايسه با 1 نبود هرئ چند يه سري صحنه خنده دار داشت كه باعث ميشه بهش نمره خوبي بدم

7.5/10

292lhr6.jpg

Indiana Jones and the Last Crusade

بازم محشر البته بازم 1 بهتره اما اينم محشر بود واقعا لذت بردم

9.5/10

Superhero

همون 3 لياقتشه خيلي خنك بود خيلي فقط صحنه
فقط صحنه اي كه ميرند ازمايشگاه كه همه حيونا ميريزند سره پسره :)

ميگم ميلاد عجب شباهت باحالي من توي اين 2 روزه تازه همه اينديانا حونز ها رو ديدم البته 2 رو قبلا ديه بودم اما اونم نه درست و حسابي

همه مزه فیلم به دستجمعی دیدنشه کسرا :biggrin1:
شماره دوشو یه بار تلوزیون نشون داده بود با اون سانسور فجیع اگه اونو میگی اینم شباهت دوم چون منم همونو دیدم . :)
این دوتا رو هم میدید ست میشد (Crash , Awake :
همشونو ساعت 1 نیمه شب به بعد دیدم , اینو گفتم که شاید بقیه شباهتاش هم در بیاد :biggrin1:

قبلا ديده بودم اما نسخه با سانسور :sick: فيلم خوبي بود اما اصلا قابل مقايسه با 1 نبود هرئ چند يه سري صحنه خنده دار داشت كه باعث ميشه بهش نمره خوبي بدم

7.5/10

تو نسخه دومش یه چندتا سوتی فجیع داشت که یکم کیفیت رو آورده بود پایین نسبت به دو نسخه دیگه . ولی من درکل این سه گانه با داستان شماره دومش خیلی حال کردم و بیشتر بهم چسبید نمی دونم چرا :) خیلی دوست دارم دوباره این سری رو ببینم ولی باید منتظر یه وقت خالی باشم که دیگه فیلمی نداشته باشم که ببینم .

خب شما 2 دوست عزیز که سری ایندیانا جونز رو دارین بگین ببینم دی وی دی منو اصلی + زیرنویس فارسی میباشند؟:دی!

نوچ
برا من Divx با کیفیت DVDrip زیرنویس هم داره ولی بگیم نداره بهتره چون نسخه های من 2 part هستن ولی زیرنویسش برای نسخه تک Part شه :biggrin1: ولی زیرنویس انگلیسی داره که همون بسه . حالا که خیلی اصرار می کنی DVD هارو رایت کن برام بفرست :biggrin1: . چون اصرار کردی . :) راستی امین اگه داری چندتا DVD میشه ؟

آخرین ویرایش:
این دوتا رو هم میدید ست میشد (Crash , Awake :

قبلا ديده بودم جفتشو :biggrin1: ولي خب من زياد از Awake خوشم نيمومد

ولی من درکل این سه گانه با داستان شماره دومش خیلی حال کردم و بیشتر بهم چسبید نمی دونم چرا :) خیلی دوست دارم دوباره این سری رو ببینم ولی باید منتظر یه وقت خالی باشم که دیگه فیلمی نداشته باشم که ببینم .

اين شماره 1 واقعا محشر بود نميدونم اما به نظرم من حتي شماهر از لحاظ كيفيت هم پايين تر بود :biggrin1:

خب شما 2 دوست عزیز که سری ایندیانا جونز رو دارین بگین ببینم دی وی دی منو اصلی + زیرنویس فارسی میباشند؟

براي من قسمت 1و 3 اره

..................................

ديگه اخرين فيلم هام دارم ميبينم چون يايد سيزن 4 LOST ببينم :biggrin1:

دوستان 1 سوال : فيلم 1984 به قشنگي كتابش هست ؟

The Tracey Fragments

tracey.jpg

خیـــلی فیلم توپی بود.شیوه نمایش صحنه ها (همینجوری که تو عکسه) و کلا نحوه بیانش فوقالعاده بود.داستانش عالی بود!
بازیگر زیاد نداشت ، اما همشون تقریبا خوب بازی کردن[SIZE=-1]؛ Ellen Page بازم خیلی خوب بود.
[/SIZE]
[SIZE=-1]
thetraceyfragments1.jpg
[/SIZE]

9.2 از 10.

1984 فیلم هم ساختن از روش؟ به همین نام؟

بله در سال 1984 هم ريليز شده . Michael Radford هم كارگردانش بوده

http://www.imdb.com/title/tt0087803/
کسری گیر نده . خوب منم 1و3 رو روی DVD با منو اصلی میدیم شماره دوشو پسند نمی کردم !

سانسورش :sick:روم قبلا تاثير گذاشته بود :biggrin1:

سانسورش :sick:روم قبلا تاثير گذاشته بود :biggrin1:

بیا ! . بعد تو تلویزیون میگن سانسور فیلمها هیچ عواقبی به همراه نداره :biggrin1:

Street Kings

stereet_kings.jpg

Genre : جنایی/درام/هیجانی

داستان فیلم در مورد پلیسی هست (تام لادلو) که پس از مرگ همسرش به افسردگی دچار شده , و در اوایل فیلم در حمله ای به گروه تبهکاران و کشتار بی دلیل آنها با صحنه سازی های متعدد به یک قهرمان تبدیل میشود . اما همکا سابق وی (واشنگتن) که به ماجرا مشکوک شده بود پیگیر داستان می شود تا اینکه ... .

فیلم جالبی بود اگه وقت دارین حتما ببینین .

7.5 از 10

Interpreter

theinterpreter_bigposter.jpg

Genre : جنایی/درام/هیجانی

داستان فیلم در مورد یه مترجم سازمان ملل هست (با بازی نیکل کیدمن) که کار ترجمه سخنرانان رو برای نمایندگان کشورهای دیگه انجام میده که در یک اتفاق ناخواسته متوجه مکالمه ای سری میشه که در اون مکالمه صحبت از کشتن نماینده خاصی را می کنن و به این ترتیب وارد ماجرای خطرناکی میشه اما ... . (این اما الکی نیستا) :)

فیلم خیلی قشنگی بود خیلی وقت بود داشتمش ولی هیچ وقت نگاش نکردم تا امروز که دیدمش . به غیر از یکی دوتا صحنه که برای کش دادن داستان بود کلا بقیه صحنه های فیلم خوب کار شده بود . داستان فیلم هم خوب بود . حتما این فیلم رو ببینید .

7.7 از 10

يه چند وقتی بود ميخواستم پست بدم ، بر من غلبه ميشد.:biggrin1:

Get Smart ........................ 7.5
getsmart_galleryposter.jpg

Steve Carell, Anne Hathaway, Dwayne Johnson, Alan Arkin, Terrence Stamp

داستان راجع به يه کارمند Control ـه که ميخواد Field Agent بشه اما چون کارمنده خوبيه رييسش ترفيعش نميده.اما طی ماجراهايی که پيش مياد به آرزوش ميرسه و ...
فيلم جالبی بود، با اينکه بعضی جاها بجای کمدی بيشتر دلقک بازی بود. اما خب ديدنش توصيه ميشه.

dwayne__the_rock__johnson9.jpg

------------------------------------------

Kung Fu Panda .................................. 7.5

kungfupanda_galleryteaser.jpg

Jack Black, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Ian McShane, Lucy Liu, Angelina Jolie, David Cross, and Seth Rogen

داستان راجع به يه پاندا ـه که به کونگ فو خيلی علاقه منده و اينا.:biggrin1: يه اتفاقتی ميافته که اين پاندا تبديل به اميد شهر برای مبارزه با خفن ترين دشمنشون که دنبال يه چيز خاصيه ميشه که...
( خودم ميدونم:biggrin1: )
فيلم خيلی سرگرم کننده و خوبی بود. از اون فيلم های Fun to watch . ديدنش توصيه ميشه.
توجه کنيد که اسم های معروفی Voice Actor های اين فيلم هستند.من شخصاً با Seth Rogen خيلی حال ميکنم.

angelina_jolie9.jpg

----------------------------------------------------

Batman : Gotham Knight .............................. 6.5
MV5BMTIxNTk0NTE1OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTIxMDk2MQ@@._V1._SX316_SY400_.jpg

از اينکه تيريپ anime بود بدم اومد ولی داستان خوب بود نسبتاً. طراحی Batman در بعضی قسمت ها افتضاح بود ولی تو بقيه خوب بود. صداگذاری هم به نظرم خوب بود.
:biggrin1: نمونه طراحی خوب
:biggrin1: نمونه طراحی بد

gothamknight1.jpg

آخرین ویرایش:
Untraceable

untraceable_movie_poster3.jpg

محصول سال 2008 و با بازیه Diane Lane,Billy Burke,Colin Hanks,....

داستان در مورد عده ای از کاراگاهان هستن که مسئول کنترل جنایت هایی که در اینترنت اتفاق میافته هستن یه سایت به نام killwithme.com باز میشه که به صورت انلاین تصاویری نشون میده و ....

untraceable.jpg

فیلم خیلی باحالی بود به نظرم داستان خیلی جالب و پر هیجانی هم داشت پیشنهاد میکنم از دستش ندین!

8.5 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0880578

Wanted
wantedposternycc.jpg

نمیدونم چرا این فیلم منو یاد Matrix مینداخت :biggrin1:
فیلم اکشن خیلی خوبیه فقط انتظار زیادی ازش نداشته باشین.
ارزش یکبار دیدن رو به خاطر صحنه های اکشنش داره.
6.5/10

خب برو بچ پس از سالها بالاخره فیلم MIST رو دیدم . البته نمی دونم چرا هیچ وقت علاقه نداشتم این فیلمو ببینم . لازم به ذکر است که این فیلم به مدت 2 ماه اگه اشتباه نکرده باشم درون کشوی فیلما بود و من هر روز چشمم بهش میخورد ولی نیگاش نمی کردم :biggrin1: و واقعا پشیمون نیستم !

یعنی از فرانکی انتظار بیشتری داشتم :biggrin1: . کسی که فیلمایی همچون مسیر سبز ، شاوشنگ و ماجستیک رو توی کارنامه داره دیگه نباید بره دنبال این جنگولک بازیا :biggrin1:
6.5 از 10 .... برو بچسی که فیلمو ندیدن اسپویلر و باز نکنن ;)
کلا خود کشی و تیریپ فشنگ های باقیمونده او این حرفا زمانی وسط میاد که شما هیچ راه حلی نداشته باشین و شدیدا تحت فشار باشین توی سکانس پایانی فیلم ، نه جک و جونوری بهشون حمله کرده بود ، نه گشنشون بود ، نه هیچی که یارو اسلحه رو در اورده بنگ بنگ :biggrin1: حداقل یه روز صبر میکردین بعدا خود کشی میکردین :biggrin1: کلا روی پایان فیلم ،کم ،کار شده بود
فعلا...

آخرین ویرایش:
Beowulf
خدایی نکته مثبت تو فیلم خیلی کم بود
رابرت زمکیس می خواد کاری رو بکنه که هنوز تکنولوژی بهش نرسیده
جز معدود نکات مثبت صدای وینستون بجای Beowulf بود
کلا دوره این جور داستان ها واقعا گذشته
مضخرفترین صحنه شم همون لخت جنگیدن Beowulf بود اگه می خواین لختش کنین خو این مسخره بازیا چی بود
0.5 از 4

Street Kings
دیوید آیر این سینما رو خوب می شناسه و در مسیر پیشرفت بوده . نمی خوام بگم که با فیلم خیلی حال کردم چون دروغ گفتم اما این فیلم تا به امروز بهترین کاری بوده که اسم دوید آیر رو درش دیدیم
بازی ها نسبتا خوب بهترین بازی رو هم بی چون و چرا فورست ویتاکر (در یکی از متفاوتترین نقش هاش) ارائه. بازی ریوز هم نسبتا می شه گفت جز 3 بازی برتر کارنامه شه. بقیه بازیگرا هم به همچنین
مشکل اساسی فیلم Twist ی که کارگردان می خواد تو داستان بذاره اما از همون نقطه چرخش فیلم لو میره و دومین Twist هم باز به سادگی لو میره
2 از 4

There will be Blood
واقعا از انتظاری که بابت این فیلم کشیدم خوشحالم
با یه کستینگ بهتر شاید می تونست جز برترین های تاریخ باشه اما خوب هیچ فیلمی کامل نیست و باید در یه زمینه ای کم بیاره
از لحاظ روایت و دیدگاهی که کارگردان وارد داستان کرده تقریبا کوچکترین نقصی تو کار نیست
از لحاظ فیلمبرداری و موسیقی هم به نظرم به یه چیزای خاصی رسیده بود
بازی دی لوئیس هم واقعا هیچ جای حرفی نداره (کلا دیدن این بازی ها اشک آدم رو درمیاره که چرا دی لوئیس انقدر کم کاره)
از لحاظ مدت زمان من مشکلی باهاش پیدا نکردم اما برای آدمای کم حوصله پیشنهاد می کنم که فیلم رو در دو تا نیمه ببینن
4 از 4

I am Legend
در کل فیلم سرگرم کننده ای نبود و کلیت داستان هم جذاب نبود
جلوه های ویژه رو هم که می شه ریخت
اما بازی ویل اسمیت شاید تا حدودی فیلم رو نجات داده بود ولی بهرحال برای یه فیلم بین حرفه ای تمام این اشکالا تو چشمه
1 از 4

Vantage Point
کلا من نمی فهمم بعضی فیلما برای چی ساخته می شن
این فیلم نه فیلم خوبی بود نه به موفقیتی رسید نه هیچی
از اون مهمتر اینه که یه همچین فیلمی نباید داستانش توی همون نیم ساعت بیست دقیقه اول لو بره
بازی ها هم غیر از فورست ویتاکر (روزهای بدتر از اینم داشته) بقیه چیز خاصی نداشتن
0 از 4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or