سلام :biggrin1:
آقا ما يه يك سالي ميشه جسته و گريخته ميايم فروم بازي سنتر , واس همين زياد اين تاپيك نميومدم ماهي يه بار ميومدم يه نيگاهي مينداختم بعد دوباره ميرفتم , من توو دو فرومي كه بيشتر از بازي سنتر توو اونا ميرفتم تا حالا (دو سه سالي ميشه) توو فروم هاي فيلم و سينما نسبتا خوب فعال بودم ولي توو بازي سنتر زياد وقت نميشد بيام بقيه فروم ها , ولي از اين به بعد قصد دارم توو تاپيك هاي Movie Center و همچنين اين تاپيك يه ذره بيشتر باشم چون ميبينم دوستان سينما دوست خوبي توو سايت فعالن (مخصوصا سينا جان و clockwork orange عزيز كه اسمشو نمي دونم متاسفانه)
اين تاپيك يه دو ساليه به راهه و بيشتر دوستان تقريبا به همه ي فيلماي اين دو سال طبق نظر شخصيشون نمره اي دادن و نظرشون رو هم نوشتن درباره ي فيلم , ولي من قصدم اين نيست كه الان واس همه ي شونصد فيلم اين دو سال نمره بدم :biggrin1: فقط به تعداد خيلي كمشون شايد به تعداد انگشتان دست (چند تا از فيلماي خوبي كه توو اين مدت ديدم) نمره اي ميدم تا برسيم به فيلم هايي كه هر روز ميبينم يا خواهم ديد .
اميدوارم نظر هام واس تاپيك مفيد باشه.
-----------------------------------------------
بسم الله :biggrin1: (مذهبي نيستما همينجوري گفتم :biggrin1
Volver
يه فيلم عالي ديگه از آلمادوار . فيلم نامه ش معركه بود! شروعش , ادامه ش و يه پايان بهترتر . بازي گري هاشم به جز بازي واقعا خوب پنلوپه كوروز اگه دو سكانس "قبرستان" و "ديدار با مادربزرگ توو خونش (مخصوصا بازي عجيب مادربزرگ)" رو ازشون چشم پوشي كنيد بقيه بازيگرا هم كارشون قشنگ بود (شايد بازيگر نقش دختر پنلوپه كوروز هم ميتونست يه ذره بهتر بازي كنه -مخصوصا اون صحنه كه بعد از كشتن شوهر مادرش از سر خيابون تا خونه با مادرش ديالوگ دارن- ولي زياد لطمه نزده بود به فيلم) كلا كاراي آلمادوار توشون كار بد خيلي كم ميشه پيدا كرد , اين فيلشم هرچند به اندازه ي "حرف زدن با او " جايزه نتونست بگيره ولي واس من هردوشون به يه اندازه فيلم هاي خيلي قشنگين.
10 / 8
Babel
محشر! :biggrin1: مطمعنا جز سه فيلم برتري كه توو اين دو سال ديدم

فوق العاده تحت تاثيرم قرار داد . و اين تحت تاثير قرار گرفتن 50% تقصير كاراكتر رينكو كوگوچي هستش!!! كلا آلخاندرو گونزالس ايناريتو رو عاشقانه دوست دارم (تك تك كاراشم عالين) ولي شايد بابل بهترين فيلمي بود كه ساخته بود . تك تك سكانس هاي بازي رينكو كوگوچي رو توو فيلم دوست دارم و وقتي اينو بزاري در كنار موسيقي جادويي سانتااُلالا و فيلم نامه ي عاليه آرياگا باعث ميشه اين فيلم رو بزارم جز 10 فيلم برتري كه توو زندگيم ازشون واقعا لذت بردم! با اينكه اون سال چهار اسكار حق مصلمش بود (نقش مكمل زن براي كوگوچي و موسيقي و ارجينال اسكرين پلي و بهترين فيلم) و با منت فقط يكي دادن و آكادمي بازم نشون داد فيلم هاي غير زبان انگليسي رو اصلا فيلم به حساب نمياره ولي واسم مهم نيست , وقتي اون كار رو كردن علاقه ي من به اين فيلم دو سه برابر هم شد . مطمعنا آكادمي لياقتش همون شكسپير عاشق ه . اسكاري كه توو چهل سال يه بار برسه به Scorsese و به Welles و Hitchkock اصلا نرسه همون بدن به هركي كه عشقشون كشيد ما راضي تريم. هنوز خيلي خيلي مونده تا ايناريتو بشه هيچكاك , پس بايد دور اسكار رو خط بكشه.
10 / 9.1
------------------------------------------------
In The Bedroom
متاسفانه اين فيلم رو من چهار پنج سال بعد از توليدش ديدم! واقعا فيلم قشنگي بود يه فيلم ساده در عين حال خيلي خيلي زيبا .
10 / 8.2
United 93
يكي از بهترين فيلم هاي گرين گراس. رئالي كه توو فيلمه باعث ميشه تماشاگر خودش رو داخل هواپيماي United 93 احساس كنه! واقعا زيبا ساخته شده بود از روي يك حادثه ي واقعي و دردناك . انتخاب بازيگرا هم عالي بود مخصوصا تروريست ها (توو راس همه خالد عبدالله)
پايانش باعث شد يه 10 دقيقه ساكت بشينم و فقط به اون حادثه و آدمايي كه توش دخيل بود فك كنم!
10 / 7.5
Mulholland Drive
بهترين فيلم يكي از دوست داشتني ترين كارگردان هاي سينماي دنيا , ديويد لينچ.
جزئياتي كه توو اين فيلمه باور نكردنيه! توو كل فيلم صحنه اي نيست كه دو تا معني نده!!! و اين باعث ميشه هرچند بار كه فيلم رو ببينيد بازم واستون فيلم جالب باشه! از بازي خوب نااُمي واتس هم نبايد غافل بشيد!
10 / 8.6
Match Point
بهترين فيلم وودي آلن بزرگ توو اين چهار پنج سال اخير كه ساخته و من ديدم . (هرچند ويكي كريستينا بارسلونا هم گويا خيلي خوب از آب در اومده ولي هنوز يك ماه و نيم مونده تا توو خود آمريكا اكران شه , تااااا به دست ما برسه)
در ضمن توو اين فيلم از بازي و كاراكتر اميلي مورتيمور خيلي خوشم اومد يه معصوميتي داشت.
10 / 7
4Months , 3 Weeks And 2 Days
توو اين سه چهار سال اخير بهترين فيلميه كه از كارگردان هاي اروپايه شرقي ديدم! واقعا فيلم قشنگي بود . در عين اينكه داستان پيچيده نبود ولي بازم بيننده رو خسته نمي كرد و فيلم زيبايي بود. خيلي خوشم اومد از اين فيلم. كلا از فيلم هاي سياه خوشم مايد (خوشم مياد كه چه عرض كنم عاشقشونم!)
10 / 8.5
Lives Of Others
بعد از چندين سال خواب سينماي آلمان بلاخره يه فيلم تونست به اون سينما يه شوكي وارد كنه! واقعا هميشه واسم سوال بوده و هست كه ژرمن ها كه توو همه ي زمينه ها توو اروپا اينقدر قدرت دارن واس چي توو رقابت سينما اينقدر فاصله ي زيادي با فرانسه و ايتاليا بينشون هست!!! هرچند بعد اين شوك توسط "زندگي ديگران" دوباره ژرمن ها انگار آماده ميشن واس خواب دوباره (الان هم فاتيح آكين ترك داره سينماي آلمان رو يه جوري نمياندگي ميكنه) ولي كاش ژرمن ها يه ذره به خودشون بيان!
10 / 8.5
Diving Bell and the Butterfly
اين رو همين اواخر ديدم. و ازش لذت بردم! جوليان شنابل خوب بلد بوده چي بسازه! واقعا فيلم قشنگ بود , داستانش هم يه جوريايي نو و دست نخورده بود , البته داستان هاي اينجوري كه بيگرافي يك هنرمند كه به شكل خيلي عجيب كارشون رو ميكردن قبلا توو سينما داشتيم (شايد براي مطرح ترينشون بشه اسم " پاي چپ من" دهه ي 80 و " درياي درون" همين پنج شيش سال پيش رو آورد) ولي اين فيلم به راحتي ميتونه كنار اون دو فيلمي كه اسمشون رو آوردم قرار بگيره. من كلا زياد كشته مرده ي فيلم هاي بيوگرافي نيستم ولي با بعضي از اين فيلم ها واقعا حال كردم كه يكيش همين فيلم ه .
10 / 8.2
No Man's Land
اگه توو 10 سال اخير واس دير ديدن يك فيلم بخوام افسوس بخورم مال همين فيلمه! پنج سال بعد اينكه فيلم ساخته شد ديدمش! فقط ميشه گفت عالي بود! به راحتي فيلم هايي كه توو اين چند سال در مورد جنگ ساخته شده رو ميزاره توو جيبش! به جاي نشون دادن اكشن هاي آنچناني و چه ميدونم قهرمان بازي هاي جنگ كه آدم بايد با پاپكورن بشينه اون فيلم ها رو ببينه و بگه وااااااااااااااااو , اين فيلم به " آدم هاي جنگ " ميپردازه! با اينكه داستانش ساده ست و خيلي پيچيده و ماجرايي نيست ولي بدجوري جذبتون ميكنه.
و اما پايان فيلم! واقعا يكي از بهترين پايان هايي كه توو عمرم از يك فيلم ديدم! به سينما گران خيلي از كشور ها ياد ميده چجوري يه فيلم رو بايد تموم كرد!
10 / 8.8
Kite Runner
فيلم قشنگي بود! خوشم اومد ازش شايد بيشتر واس اينكه يه بازيگر ايراني توو دنيا به خوبي ديده شد! موسيقي فيلم هم كه عالي! فقط تنها عيبش فيلم نامه اي بود كه بعضي جاها نشون ميداد بدجوري از سينماي هند تاثير گرفته!!! از خودگذشتگي غير معمول ! قهرمان پروري تا حدودي اغراق اميز! و يه پايان " ... و زندگي آنها به خوبي و خوشي ادامه پيدا كرد." كه معلوم نبود اون پايان توو فيلم قرن بيست يكي از كارگردان غربي چيكار داشت ميكرد!!!
10 / 6.5
There Will Be Blood
هر نمره اي واس اين فيلم داده بشه بايد 70% رو نوشت زير اسم اين آدم : دنيل دي لوئيز ! همين ! دي لوئيز رو عاشقانه دوست داشتم و دارم و خواهم داشت ! در حال حاظر بعد از جك بزرگ , دنيل توو عالم بازيگري سينما واس ما محترمترينه! هرچند داستان فيلم واس بهترين فيلم سال شدن كم داشت ولي دنيل دي لوئيز تونست تنهايي فيلم رو بكنه يكي از 5 فيلم برتر سال !
10 / 8
--------------------------------------
پ.ن : من به اون فيلم هايي اين بالا نمره دادم كه : 1- توو اين دو سال ديده باشم 2- از بقيه فيلم هايي كه ديدم يه ذره بهتر باشن 3- اون فيلم هايي كه كمتر توو اين تاپيك بهشون پرداخته شده ( حالا شايد به علت نبود تبليغات خيلي زياد يا بازيگران تجاري يا نبردن مثلا اسكار! ) فيلم هاي خوب هم به جز اينايي كه بالا بهشون نمره دادم بودن كه ميوتنستم اينجا درباره شون بنويسم شايد شاخص ترينشون No Country for Old Man برادران كوئين و The Departed اسكورسيزي بزرگ باشه , ولي به حد كافي توو اين تاپيك و تاپيك Movie Center درباه ي اين دو فيلم نظر داده شده و بحث شده و همچنين شايد يكي دو فيلم ديگه كه وقتي با 12 فيلم بالا جمع بشن ميشن 16 فيلم برتر اين دو سال اخير از نظر من.
پ.ن 2 : بابت بلند بودن پست شرمنده شرمنده شرمنده

ولي از اين به بعد توو هر پست يك يا دو فيلم برسي خواهد شد.