Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Ocean's Eleven : بسیار زیبا از دو نسخه بعدیش قشنگ تر بود 8.5 از 10
Ocean's Twelve : خوب بود 8 از 10
Ocean's Thirteen : از همش بد تر بود 7.5 از 10

علی گیر ندادم ها:دی
ولی هر کی این سری رو دیده 12 ش رو از همه بدتر دیده حالا جریان تو چیه که 8 بهش دادی ولی به 13 ش 7.5 دادی؟:دی

امین جان من نمیخوام فکر کنی به نمره ای که دادی گیر دادما ولی جون من golden compass حقش 9 از 10 ؟؟آخه اصلا نمیشد تحملش کرد هرچی سعی کردم نتونتستنم بیشتر از 40 دقیقه نگاش کنم خیلی خسته کننده بود

گفتم که خوشم از فیلم های فانتزی میاد!

Fight Club : خیلی ها بهش نمره بالا دادن ولی من نفهمیدم چی شد !! 5 از 10
یه بار دیگه حتما ببین.اگه بهترین کار فینچر 5 از 10 باشه اون وقت Mr. Woodcock هم نمی تونه نمرش همین باشه.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Blood Simple:
اولین کار کوئن ها که طبق معمول از فضاسازی خاص خودشون بهره می بره و داستان اوریجینالی هم داره.در نوع خودش فیلم جالبی بود.8 از 10
2867-large.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Breathless:
اولین فیلم ژان لوک گدار که از پیشگامان موج نو فرانسه با این فیلم محسوب می شه که البته به نظر من یه موج از مد افتادس.(موج نو فرانسه از دهه 60 با یه سری سنت شکنی از جمله تو editing,سبک بصری و نوع روایت فیلم شروع شد)من از Breathless بیشتر از اولین فیلم تروفو یعنی The 400 Blows خوشم اومد.یکی از دلایلش هم بازیه بازیگراش Jean-Paul Belmondo و Jean Seberg هست.فیلم دارای Jump-Cut های زیادیه که فکر کنم یکی از بهترینها حساب می شه.در کل من هنوز نمی تونم با این نوع فیلما کاملا ارتباط برقرار کنم.8 از 10
Copy_of_Breathless.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quills:
بسی لذت بردیم از شخصیت اول فیلم مارکی دوساد (Marquis de Sade):biggrin1: که داستانهای پ*و*ر*ن*و ی خشن می نوشته و فیلسوف بد نامیه و همچنین از پایه گذاران سورئالیسم هم محسوب می شه.کلمه ی سادیسم هم از اسم همین نویسنده گرفته شده.:biggrin1:از یکی از رمانهای همین نویسنده هست که بعدها پازولینی فیلم سالو رو ساخت.فیلم, قرون وسطایی رو نشون می ده که ارزشهای اخلاقی کاملا از بین رفته و جامعه در هوس های جنسی غوطه وره.تقریبا کل فیلم در تیمارستان می گذره اما خسته کننده نمی شه.همچنین بازی Geoffrey Rush عالی بود.8 از 10
quills.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sleepy Hollow:
نمی دونم چرا این کار برتون رو زودتر ندیده بودم اما به نظرم جزو بهترین کاراشه.جانی دپ هم بازی خوبی ارائه داده.فیلم دارای خشونت بسیار زیادی هم هست.8 از 10
sleepyhollow.gif

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Death And The Maiden:
شخصی ترین کار پولانسکی بود که تا حالا دیدم.سیگورنی ویور تو بازیش یه کم overact کرده ولی در کل خوب بود.از اون ور بن کینگزلی خیلی خوب از عهده نقشش براومده.فکر می کنم همین بازیهای فیلم بود که فیلم رو جذاب کرده ورگرنه کل داستان فقط تو یه خونه می گذره.7 از 10
death_and_the_maiden.jpg

Death_and_the_Maiden.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
The Day Of The Jackal:
فیلم ماجرای ترور نافرجام شارل دوگل رو نشون می ده و فرد زینمن هم خیلی خوب رمان فردریک فورسایت رو به تصویر در اورده.8 از 10
516PE2BPZYL._SL500_AA280_.jpg

آخرین ویرایش:
خب منم بعد از مدتها چند فیلم دیدم :

حکم
اگر شخصی ترین و بهترین کار مسعود کیمیایی نباشه بالاخره توی اون لیست فیلمهایش قرار می گیرد.
خیلی با این فیلم حال کردم بخصوص ترانه لاله زار رضا یزدانی که تندیس بهترین آهنگسازی و خوانندگی هم بخاطرش از جشن دنیای تصویر گرفت اون سال ...

9 از 10

توفیق اجباری
بدون شک میگم ، اگر این فیلم رضا عطاران رو نداشت کل اتفاقاتی که درش میگذره روی هوا بود.بجز بازی خیره کننده ی عطاران ، بازی گلزار و کوثری اصلا" چنگی به دل نمیزد که هیچ بلکه بعضی جاها خیلی تصنعی و ساختگی بود.اما در مجموع فیلم سرگرم کننده ای بود.

8 از 10

رفیق بد
واقعا" جای تقدیر داره.زوج طهماسب-جبلی هنوز هم می توانند فیلمهایی رو برای این سینما بسازند که هم سرگرم کننده باشه به مفهوم واقعی و هم اینکه منتقدان رو راضی نگه داره.عماد همیشه میگه که فیلمهای این دو تا زیاد شاخ نیستند ولی ارزش دیدن رو دارند.منم باهاش موافقم ، کارهاشون در نوع خودش عالی و بی نظیره.طهماسب توی این فیلم تیپیک قلدر مآب و رفیق پایه ای رو خیلی خوب دراورده و از اونطرف جبلی هم برای طنز فیلم کم نگذاشته.در پایان امیدوارم جبلی هیچوقت اون بلایی که سرش اومد سرش نیاد چون واقعا" دوست ندارم او رو توی چنین اوضاع و شرایطی ببینم.اون قسمتهای فیلم خیلی برام تکان دهنده بود و ناراحتم کرد.

9.5 از 10

خب منم بعد از مدتها چند فیلم دیدم :

حکم
اگر شخصی ترین و بهترین کار مسعود کیمیایی نباشه بالاخره توی اون لیست فیلمهایش قرار می گیرد.
خیلی با این فیلم حال کردم بخصوص ترانه لاله زار رضا یزدانی که تندیس بهترین آهنگسازی و خوانندگی هم بخاطرش از جشن دنیای تصویر گرفت اون سال ...

9 از 10

توفیق اجباری
بدون شک میگم ، اگر این فیلم رضا عطاران رو نداشت کل اتفاقاتی که درش میگذره روی هوا بود.بجز بازی خیره کننده ی عطاران ، بازی گلزار و کوثری اصلا" چنگی به دل نمیزد که هیچ بلکه بعضی جاها خیلی تصنعی و ساختگی بود.اما در مجموع فیلم سرگرم کننده ای بود.

8 از 10

رفیق بد
واقعا" جای تقدیر داره.زوج طهماسب-جبلی هنوز هم می توانند فیلمهایی رو برای این سینما بسازند که هم سرگرم کننده باشه به مفهوم واقعی و هم اینکه منتقدان رو راضی نگه داره.عماد همیشه میگه که فیلمهای این دو تا زیاد شاخ نیستند ولی ارزش دیدن رو دارند.منم باهاش موافقم ، کارهاشون در نوع خودش عالی و بی نظیره.طهماسب توی این فیلم تیپیک قلدر مآب و رفیق پایه ای رو خیلی خوب دراورده و از اونطرف جبلی هم برای طنز فیلم کم نگذاشته.در پایان امیدوارم جبلی هیچوقت اون بلایی که سرش اومد سرش نیاد چون واقعا" دوست ندارم او رو توی چنین اوضاع و شرایطی ببینم.اون قسمتهای فیلم خیلی برام تکان دهنده بود و ناراحتم کرد.

9.5 از 10

خيلي كاره جالبي كردي حد اقل من كه تا حالا نديده بودم بچه ها اين كارو بكنن اميدوارم از اين به بعد بيشتر به سينماي كشورمون اهميت بديم

خوب منم اخرين كاري كه از توليدات داخلي ديدم فيلم جديد كارگردان خوب كشورمون به نام آقاي احمد رضا معتمدي هست شايد تا حالا نداشتيم يا اگه داشتيم من بي اطلاع بودم فيلمي خالص در ژانر كمدي كه به شوخي با فيلم هاي مطرح بپردازه. روز فرشته و پدر خوانده از جمله فيلم هاييه كه در اين فيلم بهشون توجه شده البته از نكات جالب فيلم حضور قشر عظيمي از بازيگران خوب كشورمونه و از كاستي هاي فيلم هم مي تونم به داستانه نيمه كاره فيلم اشاره كنم كه البته در اين ژانر زياد چيزه عجيبي نيست

ghaedebazi31185887035big.jpg

ghaedebazi-cinemaema%20(2).jpg

حکم
بهترین کار کیمیایی؟فکر نکنم،البته این فیلم تا قبل از رئیس بزرگترین پروداکشن فیلمای کیمیایی رو داشت،حالا نمیدونم چطور احساس کردی که خیلی شخصی بود فیلمش:دی
واقعا" جای تقدیر داره.زوج طهماسب-جبلی هنوز هم می توانند فیلمهایی رو برای این سینما بسازند که هم سرگرم کننده باشه به مفهوم واقعی و هم اینکه منتقدان رو راضی نگه داره.
تو این دوران فکر کنم تنها افرادی هستن که وقتی کمدی میسازن،میدونی که وقتی بری بشینی تو سینما،حداقل خجالت نمیکشی:دی
احمد رضا معتمدي
خیلی آدم با سوادیه،تو این فیلمم از خیلی فیلمای سینما کمک گرفته،از اسمش که از رو فیلم رنوار ورداشته بگیریم تا کمدی های اروپایی قدیمی،ولی به نظر من دوران این جور کمدی ها گذاشته،هر چند خوبم در نیوارده بود فیلم.

علی گیر ندادم ها:دی
ولی هر کی این سری رو دیده 12 ش رو از همه بدتر دیده حالا جریان تو چیه که 8 بهش دادی ولی به 13 ش 7.5 دادی؟:دی
امین تو تا دلت می خواد بیا به ما گیر بده ما که با هم مشکلی نداریم :دی
آره راست میگی من اشتباهی فکر کردم داستان اون یکی ماله این یکیه :دی
یه بار دیگه حتما ببین.اگه بهترین کار فینچر 5 از 10 باشه اون وقت Mr. Woodcock هم نمی تونه نمرش همین باشه.
من معمولا فیلم ها رو یه بار میبینم همینطور که یه بازی رو یه بار تا ته میرم
بیشتر از دو بار احساس می کنم وقتمو دارم تلف میکنم !!
ولی من نگفتم فیلم بیخودیه من چیزی ازش نفهمیدم و شدیدا از اینجور فیلم ها بدم میاد !

آخرین ویرایش:
Fight Club : خیلی ها بهش نمره بالا دادن ولی من نفهمیدم چی شد !! 5 از 10
سلام.
اگه متوجه داستان نشدی، این رو بخون:
راوی داستان مدتیه که از بیخوابی رنج میبره، و در کل دلیلش رو بیننده باید بفهمه و اون اینه که از خودش و کاری که توی شرکتش برای بیمه انجام میده(کلاه برداری توسط ماشینهای بیمصرف) اصلا راضی نیست. اما یکروز که توی هواپیما نشسته، داردن رو میبینه که شخصیتی داره درست مثل اونی که میخواد خودش باشه هست. و در واقع قسمتی از خودش هست که گم شده و همیشه دوست داشته باشه. وقتی میبینه خونش به علت یک صانحه سوخته، میره پیش داردن و در واقع بیرون از اون بار، با خودش دعوا میکنه. میره یک خونه که خودش قبلا میشناخته یا پیدا کرده زندگی میکنه، و خودش رو به اون چیزی میخواد رشد میده، با بعد شخصیتی داردن. اما بعد شخصیتی راوی هنوز توی وجودش نهفته هست و بعد شخصیتی داردن ازون خبر داره برای همین، به همه دو شخصیتی بودن خودش رو اعلام میکنه و باعث گمراهی خودش میشه. در اواخر فیلم، دو شخصیت توامش از هم جدا میشن. برای همین با بلیتهای خودش، برمیگرده به جاهایی که خودش بوده و جمعیتهایی که خودش نه چندان قبلتر درست کرده. و آخرش وقتی میبینه دو شخصیته هست و سعی میکنه بعد شخصیتی راوی رو نگه داره، برمیگرده نیویورک و میبینه که قبل از سفرش، با بعد شخصیتی داردن یک بمب گذاری ترتیب داده. پس میره تا کاری رو که کرده عوض کنه، اما باز بعد شخصیتی داردن مزاحمش میشه و آخرش به خیال اینکه این شخصیت رو کشته، میشه نیمی داردن و نیمی راوی.

saw IV
خو که چی مثلا الان
من از پریشب که این فیلمو دیدم دچار کم خوابی شدم:biggrin1:
وقتی هم که میخوابم خواب فیلمو میبینم
نمیدونم شایدم مشکل از منه که زیادی بی جنبم:biggrin1:
ولی در کل از اون فیلم هاییه که به هیچ کس پیشنهاد نمیکنم
(البته به اونایی که ندیدن)
نمره هم از ده تا صفر میتونم بهش بدم.....................

بهترین کار کیمیایی؟فکر نکنم،البته این فیلم تا قبل از رئیس بزرگترین پروداکشن فیلمای کیمیایی رو داشت،حالا نمیدونم چطور احساس کردی که خیلی شخصی بود فیلمش
در مورد پروداکشن باهات موافقم ولی وقتی جواد طوسی توی عنوان بندی بنویسه حکم ، فیلم مسعود کیمیایی دیگه خیلی چیزها مشخصه.البته سرمایه گذاران فیلم کم نیستند در اون حد که به فیلم بگیم شخصی ولی داستانش دیگه شخصی میشه گفت بهش.:دی

تو این دوران فکر کنم تنها افرادی هستن که وقتی کمدی میسازن،میدونی که وقتی بری بشینی تو سینما،حداقل خجالت نمیکشی
واقعا" ... سر بقیه فیلمهای کمدی که میشینم خجالت میکشم که دارم میبینمشون !

من معمولا فیلم ها رو یه بار میبینم همینطور که یه بازی رو یه بار تا ته میرم
بیشتر از دو بار احساس می کنم وقتمو دارم تلف میکنم !!
!
به هر حال هر کس سلیقه ای داره ولی دیدن بعضی فیلمها بیش از یه بار نه تنها وقت تلف کنی نیست بلکه برای درک تمام جزئیات فیلم باید حتما Multiple times دیده شن.

برای درک تمام جزئیات فیلم باید حتما Multiple times دیده شن.
که مساوی با David Lynch
==
Sleepy Hollow
دیدن این فیلم برای من دو سال وقت برد هر دفعه یه مشکلی پیش میومد و وسطش ناکام می شدم ولی بالاخره دیدم و واقعا خوشم اومد (ابزار آلات جانی دپ باحال بودن)
کلا یه اثر برتونی واقعی بود
الان جا داره یه بار از اول تا آخر راحت ببینمش
==
Double Indemnity
حالا اسمشو مطمئن نیستم ولی از Film-Noir های سال های دور سینما و از کارای بیل وایلدره
بسیار فیلم زیبایی بود (با تشکر از شوهر خاله عزیز که اجازه داد من به مجموعه VHS ش دس بزنم :biggrin1: )
داستانش در مورد یه مامور بیمه س که ماجرای تحقیقات یه قتل درگیر یه ماجرای خیلی بزرگتر و خطرناک می شه
هر مولفه ای که فیلم رو نوآر می کنه تو این فیلم هست و علاقه من به نوآر هم برکسی پوشیده نیست
بسیار فیلم لذت بخشی بود ای کاش شوهر خالمون می داد بریم فیلمو DVD کنیم
3.5 از 4

که مساوی با David Lynch
صد در صد !

من بين همه ي كارگردانا توو اين سبك لينچ رو به بقيه كارگردانا ترجيح ميدم بدون شك.

بچه ها منخنگم ؟ آخه دفعه ی اولی که fight clubo دیدم تقریبا هیچی نفهمیدم
من همون دفعه ي اول كه ديدم فهميدم چي شده ولي بازم از فيلم زياد خوشم نيومد! شايد به خاطر اينكه وقتي مي خواستم فيلم رو ببينم (دو سه سال بعد از توليد فيلم) دوستام اونقدر اين فيلم رو بزرگ كرده بودن (همونطور كه الانم توو IMDB ميبينم كار غير عادي نكرده بودن) اونقدر فيلم رو بزرگ كرده بودن كه وقتي فيلم رو ديدم وا رفتم! :biggrin1: فيلم خوبي بود ولي عالي نبود! شايد بشه گفت يه نمونه ي واضح از فيلم هاي Overrate شده بود اين فيلم.

---------------------------------------------------------------------------

Bobby

فيلم قشنگي بود خوشم اومد ازش . انتظار داشتم يه فيلم كاملا سياسي باشه ولي وقتي فيلم تموم شد ديدم فقط 20% فيلم ميشد گفت سياسي بود! فيلم در مورد ترور رابرت اف كندي هستش توو يك هتل . ولي فيلم بيشتر از اينكه به كندي بپردازه به زندگي آدم هاي داخل اون هتل پرداخته! تنوع شخصيت توش واقعا جالبه! حدودا 10 تا شخصيت مختلف توو فيلم به صورت يكسان بهشون پرداخته شده! شخصيت ها هم چند تاشون واسم جالب بودند ! آخر فيلم هم بد تموم نشد . كلا فيلم راضي كننده اي بود خوشم اومد ازش.

bobby_bigfinalposter.jpg

10 / 7

Kung Fu Panda

kung_fu_panda_poster.jpg

اینم یه انیمیشن خوب و زیبا محصول سال 2008 ! خداییش خیلی باهاش حال کردم ! تیکه های واقعا باحال و مسخره ای داره !

قبلا هم دوستان در مورد داستان این فیلم توضیح دادن و فکر نمیکنم نیاز باشه باز بگم !
فقط به کسانی که اینو هنوز ندیدن پیشنهاد میکنم ببینن اینو ...

111ujag.jpg

Bordertown

bordertown.jpg

محصول سال 2006 با بازیه Jennifer Lopez ، Antonio Banderas و ... ! کارگردان و نویسنده فیلم هم Gregory Nava هست ...

در مورد داستان بگم که این فیلم بر اساس واقعیته ! در مرز بین مکزیک و آمریکا در منطقه ای به نام خوارز، این دو دولت کارخونه هایی رو ساختن که در اون زن های زیادی کار میکنن که اینها هنگام بازگشت به خانه مورد حمله و تجاوز قرار میگرن ! یه روزنامه نگار آمریکایی به نام Lauren به این منطقه میاد و قصد داره در مورد این کار تحقیق کنه ...

ساعاتی پیش هم از همین شبکه دو خودمون فیلم برادر کوچک !! رو دیدم. فیلم خوبی بود، حداقل من ازش خوش اومد ! 7.5

August Rush & The Davenci Code

August Rush

august-rush.jpg

محصول سال 2007 به کارگردانیه Kirsten Sheridan
بازیگران : Freddie Highmore , Keri Russell , Jonathan Rhys Meyers
ژانر : Drama | Music | Romance

august-rush1.jpg

داستان : در رابطه با یه پسر نابغه هست که بسیار به موسیقی علاقه داره اونم دلیل داره که باید فیلم رو ببینید . بسیار بسیار لذت بردیم حتما اینو ببینید پشیمون نمیشید پسره که تو این بازی میکنه خیلی شبیه به Christian Bale حرف میزنه تونه صداش حرکات لبش خیلی شبیه Bale هست من تا الان فکر میکردم پسرشه :biggrin1:

The Da Vinci Code

poster_TheDaVinciCodePoster2.jpg

محصول سال 2006 به کارگردانیه Ron Howard
بازیگران : Tom Hanks , Audrey Tautou , Ian McKellen , Jean Reno
ژانر : Drama | Mystery | Thriller

DaVinciCodeHanks_special.jpg

داستان : خیلی ها این فیلمو دیدن اگه ندیدن حداقل کتابشو خوندن اگه ندیدن هم برن ببینن :biggrin1: فیلم خیلی خوبی بود چندین ماه هست که خریدم اما حال نگاه کردنشو نداشتم پشیمونم که چرا این فیلمو خیلی وقت پیش ندیدم.
فکر کنم شماره دو این فیلم در حال ساخت باشه تو یه مجله نوشته بود ! فکر کنم اسمش Angels & Demons باشه درسته ؟ :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or