Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Golden Compass

goldencompass-posterfinal.jpg

محصول سال 2007 و با بازیه... (روی باکس نوشته دیگه:biggrin1:)

داستان در مورد دختری به نام لیرا هست که میخواد راه بسیار طولانی رو به قطب شمال طی کنه تا بهترین دوستش رو از دست تشکل میستریوز نجات بده و ....

goldencompasslyra.jpg

من که خودتون میدونید از این تیپ فیلم هاش خوشم میاد(Stardust دیگه:دی) اگه شما هم دوست دارین از دستش ندین!
جلوه های ویژه ی فیلم خیلی عالی بود و واقعا دیدن داشت واسه همینم 1 اسکار برده فیلم!

07compass-600.jpg

9 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0385752

موفق باشید

خب سلام خدمت بر و بچ فیلمر :biggrin1:
امروز طی یک حرکت انتحاری نشستم تمامی هر سه قسمت ایندیانا جونز رو نیگاه کردم بعد از سالها آخه یادمه قسمت اول و دوم رو زمانی دیدم که ویدیو توی بقچه ها جابجا میشد و اگه فیلم از کسی میگرفتن دادگاهیش میکردن و بعدش تعدادی شلاق نثار روح بلندش میکردن :biggrin1:
من ایندیانا جونز رو با اون صحنه معروف سر میزش که جک و جونور میخوردن یادم بود . کلا نمیشه گفت فیلم بدی بود و همینکه منو ترغیب کرده هر سه قسمتشو نیگاه کنم نشون میده فیلم بدی نبوده و حتی زمان خودش یه شاهکار به حساب میومده . به هر حال فیلم یک چیز سلیقه ایه و من به هر سه تا قسمت امتیاز معمولیه 6.5 از 10 رو میدم .
با تشکر از دوستان عزیزم ....
امیرخان...

این مدت فیلم زیاد دیدم اما یکی از قشنگ ترین هاش Vantage Point هست
عجب شاهکارهایی دیدی که قشنگترینشون این بوده
قصد مسخره کردن ندارم اما دریغ از یه نکته مثبت تو فیلم
نه اکشن درست و حسابی نه داستان بدردبخور نه بازی های خوب
==
من که خودتون میدونید از این تیپ فیلم هاش خوشم میاد(Stardust دیگه) اگه شما هم دوست دارین از دستش ندین!
امین خدایی داری در حق Stardust نامردی می کنی
اولا سبک کلی دو اثر متفاوته SD یه اثر Pre-Tolkin یه که از لحاظ فانتزی تمرکزش بیشتر رو عشقه اما GP یه Post-Tolkin یه که بیشتر هدفش به تصویر کشیدن مبارزه خیر و شر و ایناس
بهرحال من از GP زیاد خوشم نیومد یه جورایی ناامید کننده بود

امین خدایی داری در حق Stardust نامردی می کنی
اولا سبک کلی دو اثر متفاوته SD یه اثر Pre-Tolkin یه که از لحاظ فانتزی تمرکزش بیشتر رو عشقه اما GP یه Post-Tolkin یه که بیشتر هدفش به تصویر کشیدن مبارزه خیر و شر و ایناس
بهرحال من از GP زیاد خوشم نیومد یه جورایی ناامید کننده بود

Stardust رو که خودم خیلی دوست دارم!:love:
من منظورم از نظر فانتزی بودن هست(فقط همین) اخه خیلی ها این جور فیلم ها رو دوست ندارن و برچسب بچگانه بودن و اینا بهش میچسبونن!

21
--------------------------------------------------------------------
twenty_one.jpg

Genre : درام

داستان در مورد یه پسری (بن) هست که مخ ریاضی هست (تقریبا!) و سال آخر دانشگاه هست و برای ادامه تحصیل نیاز به پول پیدا می کند . در این بین معلم وی به او یه پیشنهاد کار می دهد (کارت بازی !!) . وی نیز قبول میکند و با گروه معلم خود به وگاس میرن . بن با کارت خوانی سر میزهایی داغی که اعضای گروه بهش معرفی می کردن پولهای زیادی بدست می آورد اما ... .
البته داستان فیلم یکم پیچیده تر از اینیه که بالا گفتم ولی چون اگه می خواستم کاملتر توضیح بدم باید کل داستان رو می گفتم بیشتر از این توضیح نمیدم (چون یکم داستانش زنجیرواره) . واقعا فیلم قشنگی بود خیلی باهاش حال کردم (خودم عاشق کارت بازیم :)) . به تمام کسانیکه مثل من کارت بازی دوست دارن 100 درصد پیشنهاد میشه . به بقیه هم پیشنهاد میشه یه بار ببینن فیلم رو .
---------------------------------------------------------------------
7.8 از 10

امین جان من نمیخوام فکر کنی به نمره ای که دادی گیر دادما ولی جون من golden compass حقش 9 از 10 ؟؟آخه اصلا نمیشد تحملش کرد هرچی سعی کردم نتونتستنم بیشتر از 40 دقیقه نگاش کنم خیلی خسته کننده بود

آخرین ویرایش:
Mongol

نسبت به فيلم هاي چند سال اخير كه از چين و آسياي ميانه ديدم يه سر و گردن بالاتر بود ولي بازم تابلو بود كه كجا ساخته شده! و اگه نمي گفتن كشور توليد كننده فيلم رو , به راحتي ميشد منطقه ش رو حدث زد! قهرمان پروري (كه واقعا واس من خسته كننده شده اين تيپيش - مدل هندي) اغراق آميزش يكي از نكات ضعفش بود و زياد قوي نبودن داستان! كلا به نظرم فيلم خوبي بود ولي به هيچ وجه نه در حدي كه 4Months, 3 Weeks And 2 Days رو كنار بزنه و بشه يكي از پنج فيلم غير زبان انگليسيه برتر سال جهان (!!!!), به نظرم آكادمي اين كارشم يه جورايي شاهكار بود هرچند انگار ديگه كم كم بايد از اين سوتي هاي آكادمي هر سال يكي رو حداقل شاهد باشيم و ازش بگذريم . در مورد اين فيلم دو نكته خيلي كوچيك واسم جالب بود : 1- فيلم رو مغول ها نساختن ! قزاق ها ساختنش! 2- هفتصد هشتصد ساله پيش مغول ها تا پسر بچه هشت نه سالش ميشد ميرفتن واسش زن ميگرفتن! اونم به چه شيوه اي! ده تا دختر بچه ي كوچيك به صف ميكردن به پسر بچه ميگفتن يكي رو بردار!!!

2u622og.jpg

10 / 6.5

آخرین ویرایش:
IRONMAN
فیلم خیلی جالبی بود.پرداخت شخصیت ایرون من خیلی خوب بود رابرت دونی جونیور هم واقعا بالاتر از سطح انتظار بود.جلوه های ویژه و صحنه های اکشن هم با اینکه زیاد نبود ولی عالی کارشده بود.ولی من انتظار فیلمی در سطح اسپایدر من2 رو داشتم که خب نبود.
10/8
PROOF
فیلم در مورد زندگی یه ریاضیدان بزرگ و دخترشه.کلا فیلم در مورد ریاضی و اثباته(مثل ذهن زیبا).کارگردان فیلم جان مدن که قبلا شکسپیر عاشق رو با پالترو ساخته بود.بازی های فیلم مخصوصا شخصیت های اصلی (هاپکینز و پالترو و گیلینهال)همگی خوبه داستان هم کشش مناسب رو داره.من خودم از این فیلم لذت بردم.
7.5/10
SAW4
ممکنه خیلی ها با این جور فیلما حال کنن ولی من خودم تا اخر فیلم به زور دیدم که فقط دیده باشم(البته2و3 رو ندیدم)
4/10

من کلی فیلم دیدم این مدت که حسابش ازدسم در رفته اما هر چی یادم مونده نمرشو می نویسم :
Fight Club : خیلی ها بهش نمره بالا دادن ولی من نفهمیدم چی شد !! 5 از 10
Ocean's Eleven : بسیار زیبا از دو نسخه بعدیش قشنگ تر بود 8.5 از 10
Ocean's Twelve : خوب بود 8 از 10
Ocean's Thirteen : از همش بد تر بود 7.5 از 10
Awake : فیلم خوبی بود 8 از 10
Feast : خنده دار ترین فیلم وحشتناکی که دیده بودم واقعا بعضی جاهاش از خنده می ترکیدم 6 از 10
Sweeney Todd : فیلمی خوبی بود واقعا خون هایی که بدس گردن بریدن نشون میداد حالمو بهم میزد 8 از 10
10.000 BC : عجب فیلمی مسخره ای بود تقلید از فیلم Apocalypto بود آخرش که دیگه دیدنی بود 6.5 از 10
Trainning Day : بدک نبود 7 از 10
The Village : امین اینم شد فیلم خوب ؟ 6 از 10 :biggrin1:
Transformers : حال می کنم با این فیلم ها منتظر قسمت دومش هم هستیم 8.8 از 10
The Bourne Ultimatum : فیلم توپی بود 9 از 10
MR.WOODCOCK : چرتِ چرت بود 5 از 10

Secret Window

johnny_depp1.jpg

کارگردان: David Koepp
بازیگران: Johnny Depp, John Turturro, Maria Bello
محصول: 2004

داستان در مورد نویسنده ای به نام Mort است که یک روز شخصی به سراغش میاد و میگه که رمان Secret Window را که به خاطر اون معروف شده را از وی دزیده است و Mort را تهدید می کند. داستان در مورد کشمکش بین این دو نفر است. فیلم بر اساس داستانی از Stephen King نوشته شده و از لحاظ داستانی جالب است. بازی جانی دپ در فیلم خوب است، اما نکته خیلی شاخصی ندارد. در کل فیلم خوبی است و دیدنش توصیه میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or