Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Spectre

7/10

باید عرض کنم که سری های قبلی جیمز باند رو خیلی بیشتر دوست داشتم نه اینکه این سری بد بود ولی هیجانش کمتر از اسکای فال و بقیه بود
نکته مثبتش حضور اون بازیگره جوونه تازه کاره که اسمش یادم نیست ! :D بود ! که دوستش میدارم !

Regression 2015:

ایده خیلی جالبی نداشت ولی بازی اتان هاوک رو دوست داشتم. یه جورایی خوب با مخاطب بازی کرد و نمیتونستید تا آخرای فیلم دقیق بفهمید داستان چیه. یعنی خلاصه تر بگم فیلم موفق شده بود حداقل من رو تا آخر پای خودش بشونه. با این که کارگردانی جالبی نداره، هیجان خاصی توش نیست و کلا کارِ قوی‌ای نیست. امتیاز IMDB ش هم پایینه منتهی نظر من اینه که ارزش یک بار دیدن رو داره اگه از فیلمای معمایی و رمزآلود خوشتون میاد. اما واتسون هم خیلی حضور آنچنانی‌ای تو فیلم نداره و البته نمی‌تونید دقیق بگید بازیش چجوریاس و فیلم رو نمیشه ملاکی قرار داد مبنی بر پیشرفت کردن یا نکردن اما.
6.5/10

Spotlight

حقیقتا فیلم معمولی رو به خوب بود کارگردانی خوب به جا بازیگر های قوی هم داشتند ولی چیزه خیای اپیکی شاهد نبودم ازشون. داستانی هم حقیقتا بیشتر برای کسایی جذاب هست که درگیر با مسله فیلم (فساد جنسی کشیش ها) هستند .بهتر بگم برای منی که تو عمرم یکدونه کشیش هم از نزدیک ندیدم واقعا فیلم زیاد درگیر کننده ای نیست ولی موضوع حساسی داره و از روی واقعیت هم برداشته شده برای مسیحی ها واقعا میتونه فیلم درگیر کننده ای باشه ولی برای باقی افراد دنیا موضوع دیدنی هست ولی درگیر کننده نه حداقل فیلم نمیتونه برای کلیت مردم دنیا درگیر کننده باشه.

در کل ارزش یکبار دیدن رو داره 7/10

Spotlight
8/10
خیلی خوب بود. کلا از فیلمایی که براساس حوادث واقعی ساخته میشند، استقبال میکنم و دیدنشون رو مفید میدونم!

Straight outta compton
8/10
اینم مثل Spotlight! جدا از علاقه خودم به رپ و هیپ هاپ، فیلم روایت خیلی خوبی داشت! یکم بعضی جاها سَرسَری از بعضی مسائل میگذشتن و بنظرم میتونستن روشون مانور بیشتری بدن!

Begin again
8/10
قشنگ و دوست داشتنی :x ترکیبی بود از دو تا بازیگر موردعلاقم و Adam levine! چه ساندترک هایی! اصلا یه روز داشتم آهنگ Love stars ـه Adam levine رو گوش میکردم خسته نمیشدم!

Malena

8/10
اطلاعاتم از مسائل سیاسی اون موقع زیاد بالا نبود و فیلم رو از بُعد اتفاقات سیاسیش زیاد متوجه نشدم. ولی در کل یه حس و حال جالبی داشت!
این حسی که "رِناتو" نسبت به "مالِنا" داشت و تا آخر فیلم کاملا یه طرفه باقی موند جالب بود. رناتو تا آخرای فیلم هیچ نقشی تو اتفاقاتی که سر مالنا می افتاد نداشت تو آخر فیلم اثرشو گذاشت!
با توجه با این که رو پایانای فیلم ها خیلی حساسم، "مالنا" پایان خوب و راضی کننده ای داشت!

پ.ن: همش شد 8!

Spotlight:
فیلم خوبی بود. بازی‌های قابل توجه و پرداختن به موضوعاتی که جذاب بودن. حداقل برای من. صد در صد باید ببینید.
8.5/10

On the Road 2012:
فیلمیه که برای من یکی قابل توجهه و تعجب می‌کنم چه طور ندیده بودمش تا حالا:دی
درام. خیلیم درام. خیلی خیلی خیلی درام:دی هیچ داستان خاصی توی فیلم نیست و باید این سبک فیلم‌ها رو دوست داشته باشید تا بتونید On The Road رو تحمل کنید. بازی‌های خوب از بازیگرا که به نوعی هرکدوم چیزای زیادی رو تو خودشون ریخته بودن. در کل فیلمیه که درک کردنش هم حتی می‌تونه سخت باشه و دیالوگ‌های زیادی داره که باعث جالب شدنش میشه. اگه فیلم‌های بی‌هیجانِ طولانی که داستان خاصی ندارن رو می‌تونید ببینید و مشکلی با این قضیه ندارید، فیلم رو بهتون توصیه می‌کنم. به نظرم یکمی نادیده گرفته شده و تو سبک خودش حرف‌هایی برای گفتن داره.
7.5/10

straight outta compton:9.5
فکر نمیکردم فیلم چندان خوبی از اب در بیاد ولی بر خلاف انتظارم شدیدا با فیلم حال نمودم!:دی
بازیگرا واقعا خوب بودن (اگر بازیگر Dr.Dre رو فاکتور بگیریم البته :دی) مخصوصا بازیگر Ice cube که از قضا پسر خود ایس کیوبم هست (به باباش رفته :d)
روایت داستان هم خوب بود ولی خب از بعضی از جاها سرسری گذشتن به نظرم :-/:d
در کل به منی که به رپ و هیپ هاپ عشق میورزم خیلی حال داد :x

آخرین ویرایش:
CREED 2015

e735a5ed6ec180b4ef3516c359f72337.jpg

نمره 8 از 10
به نظرم با توجه به ژانر و فضای فیلم مبارزه و قهرمان محور عالی بود و تونست تاثیر بزاره و سلیقه ی مردم و منتقد ها رو جلب کرد
البته بدون شک فیلم دنباله دار خواهد بود...

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Bone Tomahawk 0/10
220px-Bone_Tomahawk_Poster.jpg

یک سری وحشی ! به یک شهر حمله میکنند چند نفر میدزدند و حالا عده میخواند اونها را نجات بدند ... 1:30 اول فیلم فقط راه میروند و حرف میزنند، هر از گاهی شلیک هم میکنند مثلا تنوع بهش بدند و بعدش حالا اتفاقاتی میوفته
فیلم بویی از ویژگی های فیلم های غرب وجشی نبرده به جز لباس پوشیدنشون .. بازی بازیگرها خوب هست اما کارگردانی و فیلمنامه مضخرف تر دست به دست هم داده تا بیخودی وقتتون هدر بده !
گول امتیاز IMDB هم نخورید

Twilight 2008

twilight-soundtrack-valentines-day-love-songs.jpg

فقط یک واژه می تونم بگم: فوق العاده! یه فیلم تنیج بی نظیر با داستانی به شدت درگیر کننده و روایتی زیبا. نکته ای که بسیار به چشم میومد بازی جالب کریستین استوارت بود؛ احساسات در صورت و بازیگریش موج می زد. ارتباط بین شخصیت ها هم از دیگر نکات مثبت فیلمه. راستش گاهی اوقات به قدری جذب یک اثر می شید که توضیحش رو کمی سخت می کنه، بدون شک توایلایت در این دسته قرار داره.

%D8%AF%DB%8C%D9%88%DB%8C.jpg

زبان در وصف فیلم قاصره! فقط نکته ای که هست اینه که کریستین استوارت چرا تو همه فیلماش لبش رو کج می کنه؟ :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Abolfaz3007
Gone Girl
large_bw8vAX8R3yQrz5RwPZGU9vkFmbb.jpg

خیلی دیر دیدم نه ؟
d.gif

وحشتناک فیلم عالی بودش:love:
والا یدونه از این فیلما می ارزه به کلی فیلم اکشن خالی مثل FF و Spectre (نظر شخصی:d)....
خوب از کجاش شروع کنم همم...
همه چیش خوب بود پس نکات منفی رو میگم هرچند در مقایسه با بقیه بخش های فیلم ضعف به حساب میاد شاید تو بعضی از فیلما نقطه قوت حساب شه !:|
موسیقیش خیلی خوب بود ولی میتونست تاثیر گزار تر باشه :d خواهر نیک زیاد جالب نبود همین!
d.gif

بهترین و پر مفهوم ترین بخش فیلم هم 2:15 بود که همون شبی که امی بر میگرده نیک میره تو اتاق و در رو قفل میکنه و شروع به ناز کردن گربه میکنه
صبح که بلند میشه میره میبینه رو میز صبحونه گربه کنار امی نیشسته!:-s
9.75/10 (به علت بازی کردن با احساستم سر اون صحنه ی معروف:|)

آخرین ویرایش:
Trumbo
images

8/10
یکی از فیلمهایی که از نظر منتقدین زیاد مورد توجه قرار نگرفت و به نظرم اصلا فیلم کیشه نبود
با این حال دیدنش خالی از لطف نیست .
بازسازی حال و هوای جنگ سرد و جو حاکم بر جامعه امریکا خیلی خوب به تصویر کشیده شده
تا جایی که دستگاه قضایی افسار کسیخته ی اون سالهای ایالات متحده ، دادگاههای تشریفاتی
نگاه مردم امریکا به کمونیست های هم وطن و ..... رو زیر سوال می بره
ی جورایی وصف حال ما و جامعه کنونیِ .
فیلمی که معنی و مفهوم کمونیسم رو به ساده ترین حالت ممکن بیان برای بیننده به تصویر می کشه !
*(سکانس اوایل فیلم که ترامبو به دخترش به ساده ترین شکل معنی کمونیست بودن رو توضیح میده )*
و مهمترین چیز که بیننده رو به دیدن فیلم ترغیب می کنه بازی بی عیب و نقص و عالی
Bryan Lee Cranston هست .​

آخرین ویرایش:
220px-Peanuts_2015.jpg

The Peanuts Movie

فوق العاده، ساده، معصوم و کودکانه، چهارتا کلمه که راحت انیمیشن Peanuts رو تعریف میکنه، محتوایی که هم بدرد بزرگسال میخوره و هم بدرد کودکان. بار نوستالوژی انیمیشن خیلی بالاست، خیلی، همین وجود خود اسنوپی برای کل انیمیشن بسه و دیدن چارلی براون و بقیه دوستان نعمتی هست که نباید کسی از دستش بده. سه بعدی شدن انیمیشن هم به بهترین شکل ممکن صورت گرفته و ترکیبی از اون حالت کلاسیک و انیمیشن های جدید هست که اون جادوی کارتون های قدیمی از بین نره.
اکثر ما کار های پیکسار رو دوست داریم چون علاوه بر اینکه برای کودکان و بچه ها هست تاثیر فوق العاده ای هم رو مخاطب های بزرگسال اش میزاره نسبت به محتوایی که داره اما Peanuts اینجوری نیست، این انیمیشن انقدر کودکانه و ساده و زیبا و دلنشین هست با سن حال حاضر مخاطب های بزرگسال اش ارتبط برقرار نمیکنه بلکه حس بچگی و کودکانه اشون رو که در هر آدمی وجود داره فعال میکنه، اول و اخر انیمیشن کاملا مشخصه ولی میدونی که قراره شدید لذت ببری و این واقعا کار خیلی سختی هست و تیم پشت این کار واقعا ستودنی بوده تلاششون. بدون شک در کنار Inside Out بهترین انیمیشن امسال بوده و یکی از معدود کارتون هایی هست که مثل سری قدیمی اش یه حس گرم و دلنشین داره :دی

9/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or