Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Hannibal Trilogy

همرو باهم نوشتم فكر نكنم كسي داستان اينو ندونه درباره يه دكتر به اسم Hannibal Lecter كه به خوردن گوشت انسان علاقه داره :laughing: .
اولين فيلم اين Trilogyيعني The Silence Of The Lambs بهترينشونم هست كهJonathan Demmeo ساخته Perfect
Hannibal : دوميش كه ضعيف ترين قسمت هست به نظر من كه Ridley Scott هم ساخته Good
Red Dragon
:سوميش بهتر از Hannibal بود كه Brett Ratner ساختهGreat

200px-Red_Dragon_movie.jpg

200px-Hannibal_movie_poster.jpg
200px-The_Silence_of_the_Lambs_poster.jpg

Sunshine

Sunshine

sunshine-2006-poster-0.jpg

محصول سال 2007 به کارگردانیه Danny Boyle
بازیگران : Cliff Curtis , Cillian Murphy
ژانر : Adventure / Sci- Fi / Thriller

sunshine%7Es600x600.jpg

داستان : خورشید دیگه نور نمیده و جند نفر به فضا رفتن و می خوان با پرتاب بمب به طرف خورشید دوباره اون رو به حالت قبلش برگردونن و ... . از 30 دقیقه آخر فیلم میشه تعریف کرد و بس در بقیه قسمت ها آدم خوابش میره !!

The Shawshank Redemption

shawshank.jpg

این فیلم رو برای این دیدم که خیلیها گفتند بهترین فیلم دهه ی نود همین هست، از نظر من نبود همونطور که فیلم The Godfather از نظرم یک فیلم مسخره بیش نبود.
داستانش در باره ی به نام اندی دیفری هست که بعلت محکومیت اشتباه قتل همسرش و دوست پسر همسرش راهی حبس ابد در زندانی به نام شاُهنک میشه و داستان بیشتر حول کارهاش در زندان و سوء استفاده ی مدیر زندان از وی که یک بانکدار هست در کلاهبردای هست.
در کل جالب نبود... بیشتر درام شبیه بود.
7/10
لینک IMDB:
http://www.imdb.com/title/tt0111161
جالبه این فیلم رتبه ی 2/250 ازین سایت آورده. سایتی که حول اعضاء بچرخه ازین بهتر نمیشه:cheesygri

The Shawshank Redemption

shawshank.jpg

این فیلم رو برای این دیدم که خیلیها گفتند بهترین فیلم دهه ی نود همین هست، از نظر من نبود همونطور که فیلم The Godfather از نظرم یک فیلم مسخره بیش نبود.
داستانش در باره ی به نام اندی دیفری هست که بعلت محکومیت اشتباه قتل همسرش و دوست پسر همسرش راهی حبس ابد در زندانی به نام شاُهنک میشه و داستان بیشتر حول کارهاش در زندان و سوء استفاده ی مدیر زندان از وی که یک بانکدار هست در کلاهبردای هست.
7/10
لینک IMDB:
جالبه این فیلم رتبه ی 2/250 ازین سایت آورده. سایتی که حول اعضاء بچرخه ازین بهتر نمیشه:cheesygri
این فیلم که بهترین فیلم عمر من بود، حالا شما نظرت اینه به دیگران کاری نداشته باش.

Matrix Triology
خوب این فیلم رو که همه حداقل 3-4 بار از IRIB مشاهده کردن! اما من به خاطرفلسفه Idealism قسمت اول مجبور شدم 3 تا فیلم رو نگاه بکنم، خارج از جلوه های اکشن قسمت اول خوبه قسمت دوم و سوم هم متوسط! به کل سری 7 میدم

88Minutes

1filmizle_88minutes.jpg

فيلمي به كارگرداني Jon Avnet و بازيه كساني مثل Al Pacino ، Alicia Witt ، Leelee Sobieski و ... .

داستان فيلم هم درباره ي يه روانپزشك جنايي به نام دكتر جك گِرم هست كه قبلا يه نفر رو به نام جان فورستر رو به دليل خلافهايي به زندان ميندازه. يه مدت بعد تلفنهايي تهديدآميز به جان زده ميشه كه بهش ميگن 88 دقيقه ديگه بيشتر تا مرگش فاصله نداره و ...
كلا فيلم قشنگي بود و ازش خوشم اومد. اگه نديدين و از اينجور سبكها خوشتون مياد حتما ببينين.

تصاوير

امتياز : 8.4

Little Man

( شما رو نميدونم اما من كه زياد ازش خوشم نيومد ! )
كارگردان بيكار : Keenen Ivory Wayans
بازيگران بيكارتر : Marlon Wayans ، Shawn Wayans ، Kerry Washington

داستان : درابره يه دزد كوتوله هست كه به واسه دزدي به عنوان بچه سر راهي به يه خونه ميره و ... قشنگي كمي هم كه داشت به خاطر مسخره بازيهاي همين كلوينه ( ‌كوتوله )‌

امتياز : 6

Enemy At the Gates

1804126078p.jpg

اين فيلم رو هم خيلي وقته ديدم و چون يكي از بچه ها چند پست قبل اسمشو آورد، گفتيم ما هم يه ذكر خيري ازش كنيم !

كارگردان : Jean-Jacques Annaud
بازيگران مطرح : Jude Law, Joseph Fiennes, Rachel Weisz
محصول سال 2001
فيلم هم در مورد جنگ جهاني و دو تك تير انداز ماهر كه يكيشون روسي و يكيديگشون هم آلمانيه، هست كه قصد جون همديگه رو دارن ...

امتياز : 8.8

7/10
لینک IMDB:

من چندین بار گفتم که این فیلم بهترین فیلمیه که من تو عمر دیدم و اینکه شما مثل اینکه کلا به یه سری سبک ها مشکل داره و یا فیلم های بزرگی مثل همین فیلم و GODFATHER رو اصلا فیلم به حساب نمیاری! خلاصه مشکل خوده شما هستین نه اعضای جایی مثل imdb ...

7/10
لینک IMDB:
جالبه این فیلم رتبه ی 2/250 ازین سایت آورده. سایتی که حول اعضاء بچرخه ازین بهتر نمیشه
یهترین و تاثیر گذار ترین فیلم من بوده.هر وقت میبینم فردای اون روز دوباره بشدت دوست دارم ببینم.تعجب میکنم چرا خسته نمیشم از دیدنش.همین که میگی GODFATHER مسخره بود دیگه فکر نکنم نظرات شما اعتبار خاصی داشته باشه.دیجیمون پیشنهاد میشه.

من چندین بار گفتم که این فیلم بهترین فیلمیه که من تو عمر دیدم و اینکه شما مثل اینکه کلا به یه سری سبک ها مشکل داره و یا فیلم های بزرگی مثل همین فیلم و GODFATHER رو اصلا فیلم به حساب نمیاری! خلاصه مشکل خوده شما هستین نه اعضای جایی مثل imdb ...

یهترین و تاثیر گذار ترین فیلم من بوده.هر وقت میبینم فردای اون روز دوباره بشدت دوست دارم ببینم.تعجب میکنم چرا خسته نمیشم از دیدنش.همین که میگی GODFATHER مسخره بود دیگه فکر نکنم نظرات شما اعتبار خاصی داشته باشه.دیجیمون پیشنهاد میشه.

خب همه که نباید نظراتشون مثل شما باشه... ایشون نظرشون اینه که این دو فیلم آشغالن! خب چی از شما کم میشه؟! بجای کوبیدن نظرات دیگران بیاید همین فیلمو خودتون معرفی کنید با نظر خودتون... مطمئن باشید کسانی که این پستها رو میخونن میتونن تشخیص بدن که چه فیلمی خوبه چه فیلمی بده...
پ.ن: مثلا من از Eternal Sunshine خوشم نیومد! حرفیه؟!:biggrin1:

MV5BMTIxOTAxNTc4NF5BMl5BanBnXkFtZTcwOTg1NzQyMQ@@._V1._SY400_SX600_.jpg

Schindler's List

کارگردان:Steven Spielberg
بازيگران:
Ben Kingsley
Ralph Fiennes
Liam Neeson
محصول :1993
داستان:
داستان يک آدم پول دار هست که ميخواد هرچقدر که ميتونه يهودی نجات بده!:biggrin1:
خودتون ببينيد اگه تا الان نديدی!:love:
اين فيلم تو کل IMDB رتبه 6 رو داره!
من که آخرش گريم گرفت:((:((:((
خود IMDB بهش 8.8 داده
من بهش 11/10 ميدم!:love::love:

خب همه که نباید نظراتشون مثل شما باشه... ایشون نظرشون اینه که این دو فیلم آشغالن! خب چی از شما کم میشه؟! بجای کوبیدن نظرات دیگران بیاید همین فیلمو خودتون معرفی کنید با نظر خودتون... مطمئن باشید کسانی که این پستها رو میخونن میتونن تشخیص بدن که چه فیلمی خوبه چه فیلمی بده...
پ.ن: مثلا من از Eternal Sunshine خوشم نیومد! حرفیه؟!:biggrin1:
خوب مشکل همینجاس دیگه.همیشه باید برای نظرات همدیگه ارزش قائل بشیم.مثلا من میام میگم از فیلم x خوشم نیومد.خوب تا اینجا نظر منه.ولی وقتی بگم من از فیلم x بر عکس خیلی از بچه ها و سایت ها خوشم نیومد و مسخره بود این یعنی داریم نظر بقیه رو پوچ و بی ارزش میکنیم.

The Kite Runner

The Kite Runner

2ci6vkk.jpg

کارگردان : Marc Forster
نویسندگان : David Benioff و Khaled Hosseini
تاریخ : 26 dec 2007
ژانر : Drama
فیلم در مورد افغانستانه و دو دوست .....
فیلم خیلی خوبی بود پیشنهاد میکنم ببینید

ATONEMENT
vczd68.jpg

کارگردان : Joe Wright
نویسندگان :Ian McEwan و Christopher Hampton
تاریخ ریلیز :4 january 2008
ژانر : Drama Romance war
خیلی خیلی فیلم خوبی بود فقط اخرش .......

آخرین ویرایش:
The Seeker : The Dark Is Rising

theseekerthedarkisrising_galleryposter.jpg

کارگردان : David L. Cunningham
بازیگران : Emma Lockhart, Alexander Ludwig, Ian McShane, Gregory Smith
محصول : 2007
داستان در مورد یه پسرس که فعلا تنها امید واسه شکست دادن سیاهی ...

خوشم اومد.لذت بخش بود! :biggrin1:
8.2 از 10 .

Into the Wild

intothewild_bigreleaseposter.jpg

کارگردان : Sean Penn
بازیگران : Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt, Hal Holbrook
محصول : 2007
درباره یه پسرس که میگه پول چیز اصلی زندگی نیست ، و مخالفه با مردم . و میره توو طبیعت و به سوی آلاسکا :love:

به نظر من این فیلم ، این روزا جز فیلمای خاصه. و البته اینم بگم که داستان واقعی زندگی یه آدم به اسم Christopher McCandless.
8.5 از 10.

The Last Samurai

samurai4.jpg

کارگردان: Edward Zwick
بازیگران: Tom Cruise, Timothy Spall, Ken Watanabe
محصول: 2003

داستانش در مورد یک آموزش دهنده ارتش آمریکاست که سربازان ژاپنی را برای جنگ با سامورایی ها آموزش میده ولی طی یک درگیری به اسارت سامورایی ها در می آید و ... فیلم داستان خوبی داره و مخصوصا اون سکانس نبرد آخر خیلی زیبا ساخته شده. بخش های اکشن فیلم هم خیلی خوب ساخته شدند و در کل فیلم خوبی است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or