Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

دوسته من دیوید لینچ یکی از خلاق ترین کارگردانانه نسله معاصره و اگر شما نتونستی با فیلمش ارتباط بر قرار کنی به خاطر اینه که زبان لینچ رو نمی دانی
1. حتما باید بیش از 1 بار ببینی
2. خود لینچ میگه در پس تمام فیلم های من منطقی هست اما مهم منطق خود شماست
3. تو معنی -مفهوم - ودر بعضی فیلمها داستانو در فیلم لینچ خودت باید پیدا کنی(یا بسازی یا حد اقل ارتباط منطقی بین کاراکترها یا شایدم هیچ کدوم)
4.دوباره سعی کن حتما موفق میشی...خوب بحث رو باز کن یا بیارش تو اون تلپیک با بچه ها در موردش صحبت کنیم
اگه آقای عماد این حرفا رو ببینه فکر کنم داغ کنه.صفحه 396 اون یکی تاپیک فقط راجع به این آدم بحث شد.:discussion::biggrin1:

Catch Me If You Can
poster1_large.jpg

کارگردان: Steven Spielberg
بازیگران: Leonardo DiCaprio, Tom Hanks, Christopher Walken
محصول: 2002
ژانر: Biography / Crime / Drama
یکی از باحال ترین:love: فیلم هایی که تا حالا دیدم این بود . این طوری بگم داستانش از بقیه فیلم ها جداست
داستان : داستان فیلم درباره پسری که به دلیل مشکلات خانواده از خونه فرار میکنه و بعد از یک سری اتفاقات جالب میشه یک ... کلاهبردار بزرگ که کلی پول دو دره کرده :biggrin1: در بین فیلم اتفاقات بسیار جالبی رخ میده
نقش اول رو Frank Abagnale بر عهده داره که خوب هم از عهده این کار بر اومده
پیشنهاد من اینه که حتما این فیلم رو تهیه کنید . مطمئن باشید از دیدنش لذت میبرید . کلی فن و فنون کلاهبرداری هم یاد میگیرید :biggrin1:

I Am A Legend
i-am-legend-poster_001.jpg

یک فیلم دیگه با درون مایه EVIL -ی ( پخش ویروس و از این صوبتا :-")
ولی شما اینبار با یک فیلم فوق العاده طرف هستین . با بازی WILL SMITH که همه شما ها با بهتر از من ایشون رو میشناسید ...
سال : 2007
زمان : 1:40
داستان : فیلم در سال 2012 اتفاق میافته . یک شرکتی میخواهد دارویی رو بسازه که انسان میتونه تمام بیماری های درمان نشدنی مثل سرطان رو مداوا کنه ولی این دارو بدلیل مشکلاتی که به جای اینکه درمان کنه
انسان رو به بیماری مبتلا میکنه و انسان رو به موجوداتی تبدیل میکنه ... این موجودان از نور فرار میکنن و فقط شب بیرون میان WILL SMITH یا رابرت تک و تنها تو شهر میمونه تا از مایشاتی رو موجودات انجام بده و واکسنی برای درمان بسازه و ...........
فیلمش خیلی قشنگ بود. تو چند تا صحنه واقعا اشکم در اومد
اخرشم خیلی خوب تموم شد
مثل فیلم های دیگه که قهرمان فیلم بعد کلی زخمی شدن و تیر خوردن به طور معجزه اسایی زنده میمونن :sick: رابرت زنده نمون و طی یک عملیات خدا پسندانه و برای نجات دیگران خودش رو فدا کرد :((

Ratatouille

FP9099~Ratatouille-Posters.jpg

بعید میدنم کسی ندیده باشه ولی این هم یک شاهکار دیگه از کمپانی PIXAR
داستان : در مورد یک موش که با بقیه موشا فرق داره و دوست داره خودش غذاش رو درست کنه . حس بویایی بسیار قوی که داره از اون یک اشپز حرفه میسازه و طی جریاناتی وارد رستوران ادم ها میشه که یکی از
افراد اونا به استعداد اون پی میبره و ...

پ.ن: بیخود نیست میگن 100 سال از اوروپایی ها عقبیم خدایی اونا انیمیشن میسازن که از صد تا فیلم تاثیر گذارتره اونوقت ما میریم چی میسازیم .....

When a Stranger Calls

When A Stranger Calls

whenastrangercallsposter.jpg

محصول سال 2006 به کارگردانیه Simon West
بازیگران : Camilla Belle :love: :biggrin1: , Tommy Flanagan
ژانر : Horror / Thriller

when-a-stranger-calls-20060126054925324-000.jpg

داستان : در مورد یه دختر دبیرستانی هست که به دلیل بدست آوردن احساس مسئولیت باید بره به یه خونه که خارج از شهر هست بچه داری کنه البته خودش فکر می کنه که احساس مسئولیت می کنه اما پدرش نه . خوب بعد که میره تو اون خونه پدر و مادر بچه ها میرن بیرون و اون خودش تک و تنها با سرایدار تو خونه میمونه و بچه ها هم خواب تشریف دارن که یه سری اتفاقاتی واسشون میفته که جالبه و ... . من با این فیلم ها شدیدا حال می کنم :biggrin1: دلیلش هم نمی دونم چیه اما خیلی از اینجور فیلم ها خوشم میاد بر خلاف گفته های کسری که گیفتن فیلم آشغالیه اما پیشنهاد می کنم که این فیلم رو ببینید چند تا هم صحنه های شوک آور داره که از این صحنه ها هم خوشم میاد :biggrin1:. اگه کسی فیلمی مشابه به این فیلم میشناسه حتما بهم معرفی کنه :love:

آخرین ویرایش:
theforbiddenkingdom_galleryfinal.jpg

The Forbidden Kingdom.......................... 5
داستان راجع به يه پسر آمريکاييه (duh?!!) که عاشق فيلم های رزمی شرقی و ايناست که يه با يه سری اتفاقات وارد يه دنيای ديگه ميشه مثلاً ، که تو اون دنيا ...ای بابا ...حوصله ندارم بقيشو بگم:biggrin1:

jackie_chan6.jpg

فيلم بسيار خوشحال و فضايی اي بود. فقط به کسايی که از دلقک بازی های Jackie Chan خوششون مياد توصيه ميشه.

Enemy At the Gates

enemy3.jpg

کارگردان: Jean-Jacques Annaud
بازیگران: Jude Law, Joseph Fiennes, Rachel Weisz, Bob Hoskins, Ed Harris
محصول: 2001

داستانش در مورد جنگ جهانی دوم است جایی که بهترین تک تیرانداز روسها با بهترین تک تیرانداز آلمانها یک دوئل راه می اندازند... داستان فیلم فوق العاده عالی است و فکر کنم داستانش هم واقعی بود. صحنه های جنگی خیلی خوبی هم داره و در کل اگه به فیلمهای جنگی و تک تیراندازی علاقه دارید فیلم خیلی خوبی هست.

Enemy At the Gates

enemy3.jpg

کارگردان: Jean-Jacques Annaud
بازیگران: Jude Law, Joseph Fiennes, Rachel Weisz, Bob Hoskins, Ed Harris
محصول: 2001

داستانش در مورد جنگ جهانی دوم است جایی که بهترین تک تیرانداز روسها با بهترین تک تیرانداز آلمانها یک دوئل راه می اندازند... داستان فیلم فوق العاده عالی است و فکر کنم داستانش هم واقعی بود. صحنه های جنگی خیلی خوبی هم داره و در کل اگه به فیلمهای جنگی و تک تیراندازی علاقه دارید فیلم خیلی خوبی هست.
این فیلمی که گفتید فکر کنم مثل cod 2 باشه داستاش مخصوصا اونجایی که اسنایپر میشه ;) کپی اون صحنست که توی cod 2 هست :p

Die hard 4

livefreeordiehard_teaser2.jpg

justin_long5.jpg

مشخصات این فیلم :
ژانر: اکشن - هیجان انگیز - با پایان :biggrin1:
محصول : 2007 از شرکت مریکایی قرن بیستم
مدت فیلم : 2ساعت و 10 دقیقه
لوکیشن های فیلم : لس آنجلس و کالیفرنیا

داستان در مورد یکی از اعضای سابق در وزارت دفاع امریکا (هکر حرفه ای) هست که پس از چند سال خروج از این سازمان دست به خرابکاری ملی زده و بروس ویلیز هم به عنوان پلیس حرفه ای ..... :biggrin1:

timothy_olyphant7.jpg

دیدن این فیلم رو به طرفداران سبک اکشن پیشنهاد می کنم ...

Mr.brooks

mrbrooks_posterbig.jpg

kevin_costner1.jpg

مشخصات این فیلم :
سبک :
[SIZE=-1][SIZE=-1]Drama, Thriller and Crime/Gangster
مدت فیلم : 2ساعت
تاریخ محصول: 2007
بازیگران : کوین کاستنر - ویلیام هارت

mr-brooks.jpg

داستان در مورد قاتل حرفه ای و پولداری است که هر شب باید یکی رو به قتل برسونه ولی یک شب ...
[/SIZE]
[/SIZE]
[SIZE=-1][SIZE=-1]:eek:[/SIZE][/SIZE][SIZE=-1][SIZE=-1]
اینو هم بگم که سبک کار کوین با کارهای قبلیش خیلی متفاوته

امتیاز 8.5 / 10
[/SIZE]
[/SIZE]

The Pianist

سلام .
14064-large.jpg

آخرین فیلمی که من دیدم pianist بود که میشه گفت فوق العاده بود.

کارگردان:ROMAN POLANSKI:love:(خوب همین یه نکته بره خفن بودن یه فیلم فکر کنم بسه!)
هنر پیشه ی نقش اول :Adrien Brody
images

اما داستان:همونطور که از اسمه فیلم معلومه در مورد زندگی یک پیانیست لهستانی هست در زمان جنگ جهانی زندگی میکنه و نشون میده که هیتلر چه ظلمی به مردم لهستان میکنه.
و این مرد پیانیست ما میخواد زندگیشو نجات بده و........

بهتر هست که بدونید این فیلم در سال 2003 برنده ی 3 اسکار شده که واقعا عالیه.
و به نظر من بهترین چیزی که این فیلم داره داستان واقعی این فیلم هست.

به نظر من اگر این فیلم رو ندید در اولین فرصت این فیلم رو تهیه کنید و ببینید.
این با بقیه ی فیلما فرق داره ها.

این فیلمی که گفتید فکر کنم مثل cod 2 باشه داستاش مخصوصا اونجایی که اسنایپر میشه ;) کپی اون صحنست که توی cod 2 هست :p
البته این فیلم قبل از COD 2 اومده. شاید سازندگان COD2 از این فیلم کپی کرده باشن :biggrin1:

88 Minutes

88 Minutes

c0ce82f7fcfb664c.jpg

محصول سال 2007 به کارگردانیه Jon Avnet
بازیگران : Al Pacino , Alicia Witt , Leelee Sobieski , Neal McDonough
ژانر : Crime / Drama / Thriller

tn2_88_minutes_4.jpg

داستان : جک گرم که دکتر روانپزشک جنایی !! هست جان فورستر که متهم به قتل و روابط جنسی با چند زن بوده رو به زندان میندازه چند روز بیشتر به اعدام فورستر نمونده که تلفن های تهدید آمیزی به جک زده میشه و به اون گفته میشه که فقط 88 دقیقه دیگه بیشتر زنده نیست و ... حالا چرا 88 دقیقه ؟ :biggrin1: خودتون ببینید ! :biggrin1: . فیلم خوبی بود با بازی توپه Al Pacino که کسی نیست که دیگه این آدم رو نشناسه پیشنهاد می کنم فیلم رو ببینید .

آخرین ویرایش:
SAW IV

1689.aspx

قبلا توضيحاتش توسط علي داده شده ....

امتياز : 8.0

3:10To Yuma

yuma.jpg

فيلمي به كارگرداني James Mangold و با بازيهاي كساني چون : Christian Bale و Ben Foster و Russell Crowe كه واقعا از اين آدم خوشم مياد.كلا رفتارشو ميپسندم...

داستان فيلم هم درباره فردي به نام دن ( ‌Christian Bale ) كه براي بدست آوردن خرجي خونوادش، مجريمي خطرناك رو به نام بن ويد ( Russell Crowe ) رو به قطار برسونه و ...
فيلمي متفاوت در سبك وسترن كه پيشنهاد ميكنم حتما ببينين...

امتياز : 8.8 از 10 ...

موفق باشيم...

Disturbia (2007
داستان فیلم در مورد یه پسرس که معلمشو می زنه ولی چون هنوز 18 سالش نشده تو خونه زندانیش می کنن.اونم چون بی کاره با دوربین خونه همسایه ها رو دید میزنه.بعد یه مدت متوجه یه سری اتفاقات تو خونه یکی از همسایه هاشئن میشه.
در کل فیلم جالبی بود. هیجان فیلم خوب بود و اصلا خسته کننده نمی شد. بازیای فیلمم با اینکه من از این پسر Shia LaBeouf خوشم نمیاد ولی در حد نقش هاشون خوب بود.
خوشم نمیاد ولی در حد نقش هاشون خوب بود.

10/7.5

Hitman

poster_HITMAN_POSTER.jpg

هیتمن که معرف حضور همتون هست!
هیتمن دستور داره تا رئیس جمهور روسیه رو بکشه و اینکار رو هم انجام میده ولی بعدا یه دختری به اسم نیکا ناخواسته وارد داستان میشه و بدل رئیس جمهور میخواد همه ی شاهدان رو بکشه از جمله هیتمن و نیکا رو تا بتونه خودش رئیس جمهور بشه و ...

hitman20071363f776rn5.jpg

فیلم بدی نبود وصحنه های اکشن خوبی داشت که ادم رو کاملا یاد هیتمن در بازیش مینداخت انتخاب بازیگر هم به نظر من خوب بود فقط داستان فیلم یکم میتونست پرمغز تر و بهتر باشه که نبود...

hitman.jpg

8.5 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0465494

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or