Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

داخل اون افشره یک شهر هست که DR SUESS و خانواده ی 100 نفرش!!!(خودش و زنش و 96 تا دختر ویک دونه پسر و یکدونه ماهی!!!!فرزند کمتر اینجا به درد میخوره)همراه با همسایه ها و غیره توش زندگی میکنن و هورتون میخواد اونارو از شر بلایای آسمانی نجات بده
مطمئنی درست نوشتی؟!!چون تا اونجایی که من میدونم Dr Seuss یه سری مجموعه کتاب بچه هاست(در واقع اسم مستعار نویسنده یه سری کتاب بچه هاست)اینجا هم اشاره به اون یارو داره و هورتون که اون فیله اشه صدای یه سری مودجودات از تو گله میشنوه که اونا Who ها هستن.

Ocean's Thirteen

oceans_thirteen_ver4.jpg

محصول سال 2007 و با بازیه George Clooney(:love:) , Brad Pitt , Casey Affleck,Matt Damon,Al Pacino,....

داستان در پی قسمت های قبل ادامه پیدا میکنه و شخصیتهای بازی هم همون ها هستن و برای دونستن یه سری حرف ها واجبه که سری های قبلش رو دیده باشین پس کسی خواست ببینه از شماره ی 1 ش ببینه...

داستان در مورد یاران اوشن هست که اینبار میخوان هتل ویلی بنک(ال پاچینو) رو خالی کنن و...

ocean13stinline_1181254268.jpg

این شماره از فیلم بازگشت به نقطه اوج 11 یار اوشن بود و مجددا بسیار حال داد بهم:biggrin1:

ht_oceans13_070522_ms.jpg

اخ که چه قدر من با شخصیت تری بندیکت تو این فیلم حال کردم!

9 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0496806

She's the Man

jonathan_sadowski17.jpg

کارگردان: Andy Fickman
بازیگران: Amanda Bynes, Channing Tatum, Laura Ramsey
محصول: 2006

داستانش در مورد یک دختر فوتبالیست هست که چون تیم فوتبال مدرسه اش منحل میشه میره توی تیم پسرها بازی میکنه البته با قیافه فوق! فیلم بدی نبود، بخش های کمدی اش هم خوب کار شده بود. حداقل یک بار دیدن فیلم توصیه میشه.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jumper

jumper_galleryteaser.jpg

کارگردان: Doug Liman
بازیگران: Hayden Christensen, Samuel L. Jackson, Jamie Bell
محصول: 2008

این فیلم هم بد نبود، در مورد یه سری افراد هست که قابلیت Teleport دارند یه سری افراد دیگه هم دنبالشون هستند. برای سرگرم کردن خوبه. زمان فیلم هم کمه برای همین حوصله آدم سر نمیره.

مطمئنی درست نوشتی؟!!چون تا اونجایی که من میدونم Dr Seuss یه سری مجموعه کتاب بچه هاست(در واقع اسم مستعار نویسنده یه سری کتاب بچه هاست)اینجا هم اشاره به اون یارو داره و هورتون که اون فیله اشه صدای یه سری مودجودات از تو گله میشنوه که اونا Who ها هستن
اااااااااا
راست میگیا
شیطون
من با dr seussآشنا نبودم.....ولی اسم بچه هاش خیلی باحال بود
هلی هالی هولی هلدی
تیکه هاش خیلی خدا بود

Lost Highway

Lost Highway

lost_highway_ver4.jpg

محصول سال 1997 به کارگردانیه David Lynch
بازیگران : Bill Pullman , Patricia Arquette
ژانر : Crime / Drama / Mystery / Thriller

18866974.jpg

داستان : اگه کسی فهمید چی شد این فیلم به منم بگه !! . آخرت هرچی فیلم چرت و پرت من نمی دونم این فیلم پ و ر ن و بود یا فیلم سینمایی ;) گور پدر همچین کارگردانی حیف 2 ساعت وقت که پایه این فیلم گذاشتم حیف ! به هیچ احد و ناسی پیشنهاد نمی کنم تا می تونید خودتون رو از این فیلم دور کنید بی خود نیست که کسری میگه +18 هست !

علي تقصير خودته بهت گفتم خيلي فيلم عجيب و غريبي كلا سبك كارگرداني ديويد لينچ اين طوريه تازه اين خوبه اگه جاده مالهلند ببيني كه هيچي :biggrin1:

Ocean's Thirteen

oceans_thirteen_ver4.jpg

محصول سال 2007 و با بازیه George Clooney(:love:) , Brad Pitt , Casey Affleck,Matt Damon,Al Pacino,....

داستان در پی قسمت های قبل ادامه پیدا میکنه و شخصیتهای بازی هم همون ها هستن و برای دونستن یه سری حرف ها واجبه که سری های قبلش رو دیده باشین پس کسی خواست ببینه از شماره ی 1 ش ببینه...

داستان در مورد یاران اوشن هست که اینبار میخوان هتل ویلی بنک(ال پاچینو) رو خالی کنن و...

ocean13stinline_1181254268.jpg

این شماره از فیلم بازگشت به نقطه اوج 11 یار اوشن بود و مجددا بسیار حال داد بهم:biggrin1:

ht_oceans13_070522_ms.jpg

اخ که چه قدر من با شخصیت تری بندیکت تو این فیلم حال کردم!

9 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0496806

امین :eek: 9 از 10 خیییییییییییییییلی زیاده واسه اینم فیلم !!! درسته که نکته های جالبی داشت .. ( مخصوصا تیکه اوپراش :) ) ولی با اینکه کلی گردن کلفت هالییود و سوپر استار تو فیلم بود ولی بازم حال نداد و خواب آور میشد

Lost Highway

lost_highway_ver4.jpg

محصول سال 1997 به کارگردانیه David Lynch
بازیگران : Bill Pullman , Patricia Arquette
ژانر : Crime / Drama / Mystery / Thriller

18866974.jpg

داستان : اگه کسی فهمید چی شد این فیلم به منم بگه !! . آخرت هرچی فیلم چرت و پرت من نمی دونم این فیلم پ و ر ن و بود یا فیلم سینمایی ;) گور پدر همچین کارگردانی حیف 2 ساعت وقت که پایه این فیلم گذاشتم حیف ! به هیچ احد و ناسی پیشنهاد نمی کنم تا می تونید خودتون رو از این فیلم دور کنید بی خود نیست که کسری میگه +18 هست !

دوسته من دیوید لینچ یکی از خلاق ترین کارگردانانه نسله معاصره و اگر شما نتونستی با فیلمش ارتباط بر قرار کنی به خاطر اینه که زبان لینچ رو نمی دانی
1. حتما باید بیش از 1 بار ببینی
2. خود لینچ میگه در پس تمام فیلم های من منطقی هست اما مهم منطق خود شماست
3. تو معنی -مفهوم - ودر بعضی فیلمها داستانو در فیلم لینچ خودت باید پیدا کنی(یا بسازی یا حد اقل ارتباط منطقی بین کاراکترها یا شایدم هیچ کدوم)
4.دوباره سعی کن حتما موفق میشی...

دوسته من دیوید لینچ یکی از خلاق ترین کارگردانانه نسله معاصره و اگر شما نتونستی با فیلمش ارتباط بر قرار کنی به خاطر اینه که زبان لینچ رو نمی دانی
1. حتما باید بیش از 1 بار ببینی
2. خود لینچ میگه در پس تمام فیلم های من منطقی هست اما مهم منطق خود شماست
3. تو معنی -مفهوم - ودر بعضی فیلمها داستانو در فیلم لینچ خودت باید پیدا کنی(یا بسازی یا حد اقل ارتباط منطقی بین کاراکترها یا شایدم هیچ کدوم)
4.دوباره سعی کن حتما موفق میشی...
مسلئه اینجاست که من تنها با این فیلم مشکل ندارم

امین :eek: 9 از 10 خیییییییییییییییلی زیاده واسه اینم فیلم !!! درسته که نکته های جالبی داشت .. ( مخصوصا تیکه اوپراش :) ) ولی با اینکه کلی گردن کلفت هالییود و سوپر استار تو فیلم بود ولی بازم حال نداد و خواب آور میشد

این 9 از 10 واسه پیشرفتی که نسبت به شماره ی قبلیش داشت دادم مگه نه هیچی 11 یار اوشن نمیشه:biggrin1:

The mist
مه ( The Mist )

mist_poster.jpg

کارگردان : Frank Darabont
نویسنده : Frank Darabont . Stephen King
بازیگران : Thomas Jane ، Marcia Gay Harden ، Laurie Holden ، Andre Braugher

سال : 2007
مدت : 127 دقیقه
ژانر : ترسناک – درام
درحه سنی : R

خلاصه ی فیلم :
یک طوفان عجیب در شهر باعث می شود یک غول خونخوار در این شهر کوچک ازاد شود . مردم نیز به یک سوپر مارکت هجوم می برند تا فکری برای زنده ماندن و ...

امتیاز من 8/5 از 10

فیلم خیلی خوبی بود ولی صحنه ی آخر اعصابم رو خورد کرد .
حالا من بدبخت موندم و یه امتحان ریاضی ! کی الان میتونه درس بخونه!

The Mist
8.5/10
من که خوشم اومد. یه جاهاییش هم واقعآ حرصم میگرفت از دست اون زنک !
ناامیدوارانه ترین پایان یک فیلم توی تاریخ ؟!!

صحنه جالب :
آخر فیلم که مطمئنآ خیلی فجیع بود و البته خیلی خیلی ناامیدوارانه !
اون تیکه که اون جونور گنده هه از بالای ماشین رد میشه هم جالب بود.

آخرش نگفتید تو کتاب آخر داستان چی می شه!؟

SAW IVٌَُ

SAW IV

1689.aspx

محصول سال 2007 به کارگردانیه Darren Lynn Bousman
بازیگران : Tobin Bell , Costas Mandylor , Lyrig Bent
ژانر : Crime / Horror / Thriller

tobin-bell-new-saw-iv-still.jpg

داستان : چند صفحه قبل یکی از دوستان توضیح دادن . فیلم خوبی بود به غیر از 5 دقیقه اولی که حالمو به هم زد بقیه جاهای فیلم واقعا عالی بود و مخصوصا نحوه فیلمبرداری این فیلم که خیلی باهاش حال کردم ! در کل هر چند که دیگه کسی نیست ندیده باشه اما کسی هم بود پیشنهاد می کنم این فیلمو تهیه کنه !

16 Blocks

16Blocks2006894_f.jpg

فیلم محصول سال 2006 هست و با بازیه Bruce Willis(:love:),Mos Def,David Morse,....

داستان در مورد جک موسلی پلیس شهر نیویورک هست که قراره که سیاه پوستی به اسم ادی بانکر رو تا دادگاه اسکورت کنه که بر علیه یه عده پلیس دیگه شهادت بده و....

16-blocks.jpg

کسایی که بروس ویلیس رو دوست دارن مطمئنا باید این فیلم رو ببینن(خودم چندمین بار بود که دیدم:biggrin1:) سبک فیلم هم شبیه Die Hard هست...

16blocks.gif

8.5 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0450232

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or