Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Underground

امیر کاستاریکا در سینما نام کوچکی نیست فیلم های زیبایی داره و حد اقل در اروپا که در حدو اندازه های کارگردانان بزرگه ان مرز و بوم قرار می گیرد مایه مباهات سینمای زادگاهش(بوسنی و هرزگویین)هست البته من با تمام این تفاظیل از سینماش زیاد خوشم نمیاد.اما انصافا از یه نام در کارنامش نمیشه گذشت وکمال بی انصافیه که نگم زیرزمین یه شاهکاره سینماییه فیلمی با زرباهنگی به سرعت نور(کسایی که با دیگر کاراش اشنان میدونن امیر کاستاریکا کلا کارگردانه کندیه)داستانی فوق الهاده بازی هایی زیبا وموسیقه مهیج براش در سال 1995 انبوهی از جوایز و گل سرسبد اونها نخل طلای کن رو به ارمغان اورد
B0000DIJPT.01.LZZZZZZZ.jpg

rendercmsfield.jsp

جونو

05juno600.jpg

Director: Jason Reitman
Cast: Ellen Page, Michael Cera, Olivia Thirlby, Jennifer Garner

فیلم چندان جالبی نبود با وجود اینکه ازش زیاد تعریف و تمجید شنیده بودم خیلی خوشم نیومد! خیلی کمدی نبود!

خلاصه : یه دختر 16 ساله در اولین تماس جنسیش حامله میشه و مشکلاتی که در پی حاملگی براش پیش میاد....

نمره : به نظر من 7 از 10

اريا ديدي گفتم خيلي قشنگه :biggrin1:
آره ! من که بسی لذت بردم مخصوص با پایانش که توی هالیوود سابقه نداشته.
ولی موضوع کلی فیلم خیلی به Half Life نزدیک بود , البته کتاب The Mist برای 20 و خورده ای سال پیشه و Half Life میتونه از روش یه چیزایی ورداشته باشه ولی کلآ خیلی شبیه بودن.

همون اسم The Mist
نه ! منظورم این بود که آخر کتابش چی میشه !
البته میخوام خودم برم بخونمش.

Step Up 1 then Step Up 2 the streets !!

خوب منم این چند وقته خیلی فیلم دیدم که حال ندارم همه رو نمره بدم ! :biggrin1:

ولی این دوتا اخریا رو نمره میدم:
Step Up 1:
خوب تعریفش رو از چند نفر شنیده بودم!
فیلم خوبی برای وقت پر کردن بود, در کل بهتر از شماره دومش بود!!
داستان هم درباره یه پسره س که یه شب یواشکی میره توی یه مدرسه هنر به اسم MSA (اسمشو دقیق یادم نیست !) و با دوستان میزنن دکوراسیون سالن نمایش رو میارن پایین گارد اونجا هم یه دفعه میاد اونو میگیره ... دادگاه هم برای تنبیه ش مجبورش میکنه که 200 ساعت در اون مدرسه کار کنه... البته باید گفت که این پسره استعداد خاصی در زمینه رقص به خصوص Street dancing داره و به طور اتفاقی با یه دختره که پارتنرش رو از دست داده آشنا میشه و ..

نمره:6.5/10
MV5BMTIyMzQ0MzEzOV5BMl5BanBnXkFtZTYwMTAwMTM3._V1._SY400_SX600_.jpg

اما Step up 2 the streets
اصلا اون چیزی که می خواستم نبود به خصوص اینکه بازیگر نقش اولش هم دیگه اون پسر قبلی ه نبود..
داستان هم درمورد یه دختره س که از گروه خیابونی ش جدا میشه تا توی همون مدرسه هنره رقص یاد بگیره و بعد یه گروه از هنر اموزان اون مدرسه جور میکنه تا برن با اون گروه قبلی کل کل کنن....
اصلا جذابیت نسخه اولش رو نداشت و دیدنش فقط Waste your time هست.

یه نکته هم بگم که واقعا آزارم می داد:صدای این دختره توی Step up 2 the streets کم از دایناسور نداشت :biggrin1:
نکته خوبش هم اول فیلم بود !

نمره:5/10
MV5BMTU5MDE0NDY0OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjI5Mzc1MQ@@._V1._SY400_SX600_.jpg

------------------------------------------------------------------------------------
راستی دیشب تو سینما آزادی بلیط دایره زنگی گیرمون نیومد (تازه با پارتی !!) رفتیم Children of Men نگاه کردیم.:biggrin1:
MV5BNjkxMzU4ODU2NV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDU1MDQ0MQ@@._V1._SY400_SX600_.jpg

آخرین ویرایش:
3:10 To Yuma

3:10 To Yuma

310-to-yuma-poster.jpg

محصول سال 2007 به کارگدانیه James Mangold
بازیگران : Russell Crowe , Chiristian Bale , Ben Foster
ژانر : Crime / Drama / Western

3-10_to_Yuma-03.jpg

داستان : داستان فیلم در رابطه با یه مردیه که مجبور میشه برای گرفتن 200 $ که برای مخارج خانواده لازم داره برای بردن بن وید که رئیس گروه دزد ها هست و خیلی هم در تیر اندازی مهارت داره اونو برای بردن به زندان یوما تا قطاری که می خواد به یوما بره با چند نفر دیگه همراهی کنه و .... داستان فیلم واقعا قشنگ بود اگه کسی این فیلمو ندیده برای خرید یا دانلودش تردید نککنه فقط بگم که هر چی زودتر برید این فیلمو تهیه کنید من تا ساعت 4:30 شب برای دیدم این فیلم بیدار بودم و اصلا هم از اینکارم پشیمون نیستم ( چون به خوابیدنم خیلی اهمیت میدم :biggrin1: ) واقعاRussell Crowe , Chiristian Bale تو این فیلم عالی بازی کردن . در ضمن این فیلم نامزد دو تا اسکار هم بوده.

آخرین ویرایش:
TheKingDom
thekingdom1_large.jpg

Direct By : Peter Berg
محصول :2007
فیلم TheKingDom یکی دیگر از فیلم هایی است که به عدم قدرت دولت های کشور های خاورمیانه و قادر نبودن این دوول به کنتر تروریستهاست که با عملیات های انتحاری دست کشت و کشتار میزنند اشاره دارد
که امروزه فیلم های زیادی با این تم در حال تولید هستند

داستان : فیلم از انجا شروع میشود که در عربستان عملیات هاب انتحاری توسعه یافته و دولت توان مقابله با این انها را ندارد . در این میان گروهی از پلیس FBI برای دادن گزارش به این سازان به عربستان مروند .
و به جستجو و تحقیق می پردازند و ...
بر خلاف تعریفاتی که از این فیلم شده بود به نظر من این فیلم هیچ چیز جدیدی ندارد !؟

One Missed Call
با اینکه imdb 2.7 به این فیلم داده نمیدونم برای چی وقت برای دانلود این فیلم گذاشتم.:biggrin1:البته تقصیر Trailer این فیلم بود.در کل افتضاح.اصلا توصیه نمیشه ببینید.داستان کاملا بی معنی و بی سر و ته که با بهترین کارگردانی هم نمیشد چیزی ازش درآورد.داستان درباره یه شخصی هست که با تلفن همراه قربانی هاش به قربانی بعدی زنگ میزنه و روز و ساعت مردن قربانیه بعدی رو اطلاع میده به ازافه آخرین حرفی که میزنند....
1.5
images

....................................................................................................................................
30 Days of Night
در یک کلام فوقوالعاده:love:.با حال و هوای یکی از سبک های دوست داشتنی من.
داستانش رو هم قبلا دوستان گفتن.
9

30 Days of Night
در یک کلام فوقوالعاده:love:.با حال و هوای یکی از سبک های دوست داشتنی من.
داستانش رو هم قبلا دوستان گفتن.
9
حالا که از دانلود این فیلم پشیمون نیستید بهتر اگه 3:10 To Yuma رو ندیدید رو هم دانلود کنید مطمئنا" بیشتر از این خوشتون میاد ! :love:
I am Legend

ویل اسمیت عالی بازی کرده بود. چند صحنه کاملا احساسی داشت که نزدیک بودم اشکم دراد.
فریدون نمره یادت رفت بدی ؟

جونو

05juno600.jpg

Director: Jason Reitman
Cast: Ellen Page, Michael Cera, Olivia Thirlby, Jennifer Garner

فیلم چندان جالبی نبود با وجود اینکه ازش زیاد تعریف و تمجید شنیده بودم خیلی خوشم نیومد! خیلی کمدی نبود!

خلاصه : یه دختر 16 ساله در اولین تماس جنسیش حامله میشه و مشکلاتی که در پی حاملگی براش پیش میاد....

نمره : به نظر من 7 از 10

این فیلم داستانش خیلی شبیه Knocked Up ـه نه ؟ ( البته میدونم عمرا بهش برسه ) اگه خیلی داستانش شبیه اونه بگید تا نرم ببینم این فیلم رو

این فیلم داستانش خیلی شبیه Knocked Up ـه نه ؟ ( البته میدونم عمرا بهش برسه ) اگه خیلی داستانش شبیه اونه بگید تا نرم ببینم این فیلم رو

علی من این فیلمی که میگی ندیدم ولی حتما Juno برو بگیر حداقل یه اسکاری برده ارزش داره بگیریش:)

علی من این فیلمی که میگی ندیدم ولی حتما Juno برو بگیر حداقل یه اسکاری برده ارزش داره بگیریش:)

و خداوند انسان ها را با سلایق مختلف آفرید ... :love:

باور کنید یه چند ماهی این فیلم رو داشتم ولی حوصله دیدنش رو نداشتم
تا آخرش بعد از دیدن چند تا فیلم خفن که خیلی دپرسم کرده بود اومدم یه فیلم کمدی ببینم که حالمو گرفت . . .

من در عجبم چه طور فیلمی مانند زودیاک ، اینگونه از داوری اسکار خارج شود ؟! شاهکار پیچیده ی دیوید فینچر در هیچ شاخه ای کاندیدا نشده است ! بعد جونو بیاد اسکار بگیره! :eek:

.

خاطرات پرستار بچه - The Nanny Diaries

2005515306520344647_rs.jpg

محصول سال :2007

گروه فیلم : درام

هنرپیشه ها: Scarlett Johansson, Laura Linney, Paul Giamatti, Chris Evans, Donna Murphy

کارگردان: Shari Springer Berman, Robert Pulcini

خلاصه فیلم :
آنی یکروز در پارک مرکزی شهر جان یک پسر بچه را که از مادرش جدا شده نجات می دهد و مادر بچه که خانم ایکس نام دارد اشتباه فکر می کند او پرستار بچه است و پیشنهاد نگهداری شبانه روزی از پسرش گریر را می دهد .
پس از مدت کوتاهی در می یابد آنها با وجود ثروتمند بودن غیر قابل تحمل هستند زیرا با او رفتار بدی داشته و اتاق نامناسبی نیز در اختیارش می گذارند . از سوی دیگر آقای ایکس همیشه سرگرم کار است و توجهی به همسرش نداشته و اغلب همراه معشوقه اش است . خانم ایکس نیز علارغم آگاهی از این موضوع سرگرم تجملات و خوش گذارنی است و پسرشان نیز رفتارهای زشت و بی ادبانه ای دارد . در این میان تنها دلخوشی آنی بهترین دوستش لاینت و همچنین پسر جوانی به اسم هاوارد است که در همسایگی آنها زندگی می کند

7.5 از 10 - فیلم خیلی بدی نبود ارزش دیدن رو داره :p

Last edited by a moderator:
jumper-poster-full.jpg

داستان:
در مورد یک پسرس که از 16 سالگی طی یک اتفاقی میفهمه که قدرت تله پورت(از یک جا پریدن به یک جای دیگه)رو داره و دست به عمل شوم بانک زنی میوفته...حسابی که پولدار میشه میفهمه که بعضی ها دنبالشن تا نابودش کنن بعد میفهمه که فقط خودش نبوده که میتونه اینکارو میکنه و یک فرقه از هزاران سال پیش این کار براشون عادی بوده و حالا دارن منقرض میشن
..........................
نتیجه اخلاقی فیلم اینه که چی میشد من این قدرت رو داشتم.............ای خدا
نمره 8 از 10
jumper1.thumbnail.jpg

من در عجبم چه طور فیلمی مانند زودیاک ، اینگونه از داوری اسکار خارج شود ؟! شاهکار پیچیده ی دیوید فینچر در هیچ شاخه ای کاندیدا نشده است ! بعد جونو بیاد اسکار بگیره! :eek:
اره دقیقا درست می گی .ولی فکر کنم می خوان جوایز بین همه ژانر ها تقسیم بشه .اگه جونو رو اینجوری میگی پس امریکن بیوتی رو چی می گی که بهترین فیلم سال شدفکر کنم توی اون سال با اون فیلم زاقارتش.
من کلا با david fincher خیلی حال می کنم جز بهترین کارگرداناس.کارگردانی که توی این سن تقریبا کمش اینهمه فیلم خوب داشته باشه و توی دهه 40 عمرش seven رو بسازه که یکی از بهترین فیلمهای دنیاست واقعا کارگردان بزرگی.
.Frank Darabont هم خیلی دوسش دارم و کاراشو دنبال می کنم .اون باعث شد یه چهره جدید از استیفن کینگ به مردم نشون داده بشه و واقعا با هم شاهکارن

آخرین ویرایش:
DR SEUSS A HORTON HERE A WHO!
horton-hears-a-who-poster.jpg

یعنی آخر خندس
تیکه کلام ها حرکت ها......آخرشه
داستان:درباره ی یک فیل به نام هورتون هست که یک گل رو پیدا میکنه که روش یک افشره ی گل افتاده و فکر میکنه باهاش حرف میزنه و همه مسخرش میکنن ولی درست بوده...داخل اون افشره یک شهر هست که WHO و خانواده ی 100 نفرش!!!(خودش و زنش و 96 تا دختر ویک دونه پسر و یکدونه ماهی!!!!فرزند کمتر اینجا به درد میخوره)همراه با همسایه ها و غیره توش زندگی میکنن و هورتون میخواد اونارو از شر بلایای آسمانی نجات بده
JIM%20CARREY%20DR%5B1%5D.%20SEUSS'%20HORTON%20HEARS%20A%20WHO.JPG

تیکه کلام ها و حرکت های هورتون روی پل آخرشه
اینم بگم که جیم کری دوبلر WHOهستش که فوقالعاده عمل کرده
............

نمره 9 از 10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or