Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

foxcatcher
فیلم خوبی بود
بازی ها خوب بود ولی حس کردم همه شون میخوان یه نقش به یاد ماندنی ارایه بدن
واسه همین ۳ تا نقش داشتیم که هر سه تاشون یه طوری بیش از حد خاص بودند و من زیاد خوشم نیومد
کارل ، رافالو ، تتوم
اگه نقشها یکم ساده تر و معمولی تر بود خیلی بهتر بود
داستان هم واقعا شگفت انگیز و ناراحت کننده بود که چی به سر دو تا قهرمان جهان و المپیک میاد
شخصیت کارل هم واقعا جالب بود
7/10

روبوت و فرنک Robot and Frank
:(
از شبکه ۴ دیدمش برنامه سینما چهار اما به جز چند صحنه که دختره‌‌‌ فرانک با پوشش نا مناسب:دی بود بقیشو حذف نکردن فک کنم،سانسورش خیلی کم بود چون اصلا سانسور نمیخواست.کلا هم۵ تا شخصیت داشت که ۲-۳ تاشون تو ۸۰٪ فیلم نبودن.به شدت‌فیلم قشنگی بود:( موضوع اصلیش تکراری بود و‌دوستیه روبوت‌ و انسان.اما خب دو‌سه تا غاغلگیریم داشت.
کم‌خرج و قشنگ. ۶/۱۰

220px-Birdman_poster.jpg

Birdman 2014

Score : 10/10

نشانه ی یک فیلم خوب چیست؟ بازیگری خوب، کارگردانی هنری، موسیقی زیبا، فیلم نامه ای جذاب و بقیه چیز ها که در قرن 21 به عنوان ملاک استفاده میکنند ( منظورم جلوه های ویژه است.) اما این فیلم یک فیلمی است که به جز مورد آخری، همه ی آن را داراست .، از بازیگری روان و خونسرد مایکل کیتون تا بازی اعصاب دارغون کنی ادوارد نورتون، موسیقی هم که فقط در لحظه های رویاپردازی مایکل کیتون، ویلونی زیبا نواخته می شود اما بسیاری از موارد از موسیقی درام استفاده می کند. کارگردان در عین فیلمبرداری مکث نمی کند و زمانیکه دیالوگ فردی تمام می شود، کات نمی کند و بلکه همان صحنه را ادامه می دهد ( همچین چیزی توی فیلم دایره زنگی هم بود). و فیلم نامه هم در واقع یک زندگی کوچکی از دنیای هنری مایکل کیتون است، بازیگری که با بازی در بتمن های تیم برتون، شهرت بسیاری رو بدست آورده اما بعد از کناره کشیدن وی، دیگر اون بازیگری نبود که نقش های اصلی را بر عهده بگیرد و کم کم نامش از ذهن هنرمندان و تماشاچیان می رفت. فیلم هم در واقع زندگی مایکل کیتون است اما از روایت طنز سیاه و شخصیتی که خود کیتون توی این فیلم بازی کرده است.
بهنظرم، اسکار باید لیاقت چنین فیلمی را بداند و هرچه جایزه دارد، به این فیلم بدهد. خدا کنه این فیلم همانند The Lord of Ring 3, Ben-hur ، همه ی جوایز رو درو کنه. ( البته بعید میدونم)

آخرین ویرایش:
220px-Nightcrawlerfilm.jpg

Nightcrawler

خب اول باید اعتراف کنم که انتظار یه فیلم دیوانه وار تر و سوررئال تری از فیلم داشتم و راستش رو هم بخواید نمیدونم چرا! شاید بخاطر یه تریلر بود که از فیلم دیدم و فکر میکردم فیلم سوررئال تر باشه و کمتر تاریک ولی کاملا برعکس شد و فیلم فوق العاده تاریک هست و کوچکترین حس کمدی نداره و روی موضوعی که میخواد تعریف کنه کاملا جدی هست.
اول از همه بگم که بیس کلی فیلم و در واقع همون پلات فوق العادست و دست روی موضوع کاملا جالب توجه و بسیار هم جدی از نظر خطرناک بودن آینده اش گذاشته. زمانی که خبرنگار خودش خبرساز ( باعث خبر ) میشه. یه کاراکتر جذاب و یونیک و کاملا دیوانه که شاید بدترین خصوصیت و بهترین خصوصیتی که داره اینه که هرجوری شده به هدفش میرسه. بازم مثل بازی های اخیرش جیک جیلنهال بی نقص بازی میکنه و هر دقیقه از فیلم رو که میدیدم به نامزد شدن بردلی کوپر و نامزد نشدن جیک جیلنهال میخندیدم و تاسف میخوردم.
فیلم در زمان حال جریان داره ولی به شکل خیلی جالبی یه حس نوآر و دهه 60 الی 70 میلادی داره و علاوه بر این تم اون فضای تاریک و بسیار ترسناک ( نه ترس مثل فیلم های ترسناک ) هم کلا پکیج فضای صحنه های فیلم رو کامل میکنه.
فیلم طبق معمول فیلم های هم ژانر و سبکش متاسفانه تحویل گرفته نشد در فصل جوایز و واقعا جای تاسف داره و امیدوارم حداقل برای عواملش هم که شده اون جایزه فیلمنامه رو بگیره ولی تو همون بخش هم رقیب های خیلی سرسختی داره.
بازیگر های نقش مکمل فیلم هم خیلی خوب بودند و هر چند 70 درصد فیلم از نظر داستان رو دوش کاراکتر اصلی بود ولی خب بازم خوب و بدون مشکل بودند. نکته ای که دوست دارم بگم اینه که اون صحنه تعقیب و گریز اواخر فیلم بقدری هیجان انگیز و جالب بود که قریب به اکثر فیلم های اکشنی که این وظیفه رو دارن که هیجان رو به بیننده اشون بدن، تواناییش رو نداشتن. اون قسمت فیلم واقعا عالی بود و نقطه تکمیل فیلم و ترنسفر کامل شخصیت فیلم بود که تبدیل میشه به یکی از ترسناک ترین انسان موجود.
نیازی نیست که من توصیه کنم فیلم رو ببینید ولی خب میگم که ببینید چون نمونه اش خیلی کم و موضوع و پلات فیلم هم در عین یونیک و تازه بودن بسیار جذاب و همراه کننده ست.

8/10
==================================

220px-Little_miss_sunshine_poster.jpg

Little Miss Sunshine

اول از همه اینکه چرا و دقیقا به چه شکل من اصلا از وجودیت چنین فیلم زیبایی بی خبر بودم؟ نکته دوم هم اینکه وقتی این فیلم رو دیدم خدا رو هزار مرتبه شکر کردم که مراسم های انتخاب زیبا ترین کودک و این چرت و پرتا اخیرا داره در اکثر کشور های اروپایی ممنوع و غیر قانونی میشه و اکثر روانشناس های این مراسم رو برای کودکان و خردسالان یه زهر و تخریب کننده تشخیص دادن.
البته کل فیلم رو این موضوع مانور نداره و با توجه زمان طولانی ساختش برای چنین فیلمی (5 سال !! ) خیلی موضوع های متنوع و تامل برانگیزی رو قصد داره تعریف کنه. از مشکلات همچنس گرایان تا سرباز های جنگ ویتنام و مادران خانه دار و بازی سنی تینیجری و...
فیلم هم یه روند فوق العاده دلنشینی داره که به شخصه عاشق این سبک فیلم های مسافرتی هستم و وقتی چنین داستان زیبایی هم روایت میشه درشون دیگه نورعلی نور میشه. چقدر بازی های فیلم خوب و عالی هستند و دلنشین ترینشون که مسلما ابیگل برسلین هست که تو اون سن واقعا بی نقص بازی میکنه با اون شکم گوگولی مگولیش :دی و بع از اونهم نقش جالب و جنجال برانگیز استیو کرل در کاراکتر فرانک هست که خیلی بازیگر های بزرگ قرار بوده نقشش رو اجرا کنند ( از رابین ویلیامز تا اوون ویلسون و جیم کری و بیل موری و..) ولی اخر استیو کرل نقش رو میگیره و فکر کنم با همدیگه هم عقیده باشیم که آخر فیلم همه به خودمون میگین بهترین انتخاب همین استیو کرل بود چون اونم بی اغراق عالی و زیبا بازی میکنه.
نهایت اینکه اگه مثل بنده از دیدن این فیلم غافل بودید یا دلتون نیومده تا الان نگاه کنید همین الان برید فیلم رو بگیرید و لذت ببرید. اون صحنه اخر فیلم و رقص کاراکتر ها به قدری دلم رو خنک کرد که اصلا نمیدونستم چکار کنم. یه کمدی تاریک و انتقادی بی نظیر که الان داریم تاثیرش رو میبینیم.

9/10

آخرین ویرایش:
John Wick

7 از 10

کیانو ریوز و دیگر هیچ ...
فقط مشکل این بود که عینک دودی و کت بلند نداشت ... ! کت و شلوار بش نمیومد ...
کاش یه داستان کمتر درب و داغون داشت !! خیلی خراب بود وضع داستان... ولی خب ما سعی کردیم به هد شاتای جان توجه کنیم تا داستان :دی

The Judge

8.5 از 10

بازیگری محشر بود.. همه شخصیتا ..همین طور داستان و فضای فیلم... فقط به نظرم یه سری چیزا رو خوب منتقل نکرده بود کارگردان ..
روابط خانوادگیشون خیلی مبهم بود به نظرم... !

whiplash
فیلم خوبی بود ولی منو مثل بقیه قافلگیر نکرد
شاید به خاطر اینکه با این موسیقی و خصوصا درامر ها آشنایی ندارم
ولی اواخر فیلم فوق العاده بود
بازی سیمونز هم انصافا خوب بود
8/10
پ.ن: هنوز هم inside llewyn davis بهترین فیلمی هست که تو این زمینه دیدم

نمراتی که کاربران عزیز در این روز ها به این فیلم ها دادند:

Whiplash

Trunks 10/10
Dinosaur 9.5/10
Barney Swayer 9/10
Mohamad 8/10
Origami 2008 9/10
Mr.OK 5.5/10
Zangetsu 5/10

SCORE : 8

Gone Girl

Connor 10/10
Soheil 10/10
Banned.Person 9.5/10
Alkazar 9/10
Mr.OK 9/10
Dinosaur 9/10
Daemonis 9/10
Amir-T 8/10
Madridista 8/10
Yakuza-2 7/10
Sheytto 7/10
UFO Power 6/10

SCORE : 8.4

Nightcrawler

Origami 2008 9.5/10
Barney Swayer 9/10
Red V 8/10
Zangetsu 7/10

Score : 8.3

Fury

Fifa 12 9.5/10
Phantom Pain 9/10
Old Snkae 9/10
Connor 8/10
Ocitinene 8/10
Daemonis 8/10
Mohamad 7/10
Alkazar 7/10
kurt 117 7/10
Origami 2008 6/10
Amir_T 6/10
genesis007 6/10
Davakinieee 5/10
Kill3r/4/ev3r 5/10

SCORE : 7.75

John Wick

Swasistika 10/10
Slim Shady 7/10
Max Trix Pouya 7/10

Barney Sawyer 6.5/10
Connor 5/10

Red V 4/10
Amir. Music 3/10

SCORE :6.07

Birdman

Origami 2008 10/10
Devil Girl 10/10

SCORE : 10

آخرین ویرایش:
Fury

7/10

فیلم بدی نبود. متوسط بود در کل.
به عنوان یک فیلم جنگی/اکشن ازش خوشم اومد.
خلی وقت بود یه فیلم جنگی خوب ندیده بودم.
یکم از نجات سرباز ریایان الهام گرفته بود.
بخش جنگ تانکها عالی بود. از اکشن فیلم راضی بودم.
تونست به اندازه ای خشونت واقعی جنگ رو نشون بده.
بازی برد پیت معمولی بود. همین طور اون پسره لوگان و شیا لابوف.
اون عاشق شدن پسره در 10 دقیقه خیلی ضایع بود.
اون بحث وسط غذا هم خیلی نچسب بود. اصلا نفهمیدم چرا اون سربازا بحثش رو پیش کشیدند.
آخر فیلم یکم باز اون قهرمان پروری آمریکایی گل کرد!
اگه این 3 مورد بالا رو نداشت میتونست به یک فیلم موندگار تو ژانر جنگی تبدیل میشه که متاسفانه نشد.

Dracula Untold
:|
قشنگ مشخص بود می خوان فیلم رو تو 1 ساعت و 20 دقیقه تموم کنن :| خیر سرشون مثلا اولین دراکولا و ومپایر رو نشون دادن :| یارو میدونست باید چوب بکنه تو یارو تا بمیره! از کجا می دونست آخه؟ :|
کلا فیلم خوبی نبود جز یه سری جلوه های ویژه ی ریز
4/10

Fury
اون حس خستگی و خشونت جنگ رو به نظرم خوب نشون داد
به نظرمم اشتباه با فیلمی مثل رایان مقایسه بشه
فیلم خوبی بود
7/10

John Wick 2014
اکشن فیلم خیلی خوب بود، از تیر اندازی های تا مبارزات با دست خیلی خوب بودن، تمامی قسمت های فیلم موسیقی هیجان انگیزی داشت.
در کل برای ی فیلم اکشن خیلی خوب بود. داستان هم ساده ولی خوب ی داستان برا فیلم اکشن بود دیگه.
امتیاز 8.5 از 10

The_Perks_of_Being_a_Wallflower_Poster.jpg

The Perks Of Being Wallflower - 2012

تعریف این فیلم رو از خیلیا شنیده بودم و راستش باور نمی شد انقدر تعریفی که ازش می شد حقیقت داشته باشه! ولی امروز نشستم فیلم رو دیدم و باورم نمیشه که چقدر چقدر این فیلم خوش ساخت و خوب بود! شاید موضوعش که محوریتش روی Teenage هاس ترسناک به نظر برسه برای کسی که دنبال فیلم با کیفیت هست ولی می تونم بگم که این فیلم اکثر کسایی که جوون تر هستند توی حدود 25 30 رو راضی می کنه. فیلم پله های مختلفی رو طی می کنه که واقعاً برای یه اثر که در مورد زندگی یه مشت دختر پسر دبیرستانی هست واقعاً کم نظیره. من فوق العاده با این فیلم حال کردم و به نظرم یکی از بهترین فیلم های Drama ـیی بوده که دیدم.

9.5/10.

پرویز 7.5/10
خیلی کار خوبی بود . با وجود ریتم کندش تماشاگر و تا لحظه آخر با خودش می کشوند و پایان بندیشم حرف نداشت . بازی کاراکتر اصلی هم به کار قوت بخشیده بود .
یکی از بهترین کارای این چند سال اخیر .
یه جاهایی ریتم کار میفته که البته میشه با یه تدوین مجدد و حذف چند دقیقه خنثی از فیلم این مشکل و حل کرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or