Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Eastern Promises

images

داستان درباره يه باند خلاف كار روس كه تو لندن هستن . يه بچه اين وسط پيدا ميشه ......
بازي عالي Viggo Mortensen
9.5/10
SuperB

The Invasion

images

يه شاتل سقوط ميكنه كه باعث ميشه ويروسي بوجود بياد . بشتر مردم ويروس ميگرن حركي ميگره ميخواد كسي كه مبتلا نشده را مبتلا كنه

7/10
regular

من اين ضد مرگ تارانتينو رو ديدم زياد مال نبود { proof dead }
البته دييدنش به دوستان علاقهمند به رانندگي و تارانتينو توصيه ميشو د
داستانشم يه جوري اصلا نميشه تعريف كرد بايد ببينيد
6.5/10

Eastern Promises

images

داستان درباره يه باند خلاف كار روس كه تو لندن هستن . يه بچه اين وسط پيدا ميشه ......
بازي عالي Viggo Mortensen
9.5/10
SuperB

این فیلمی که دیدی زیرنویس فارسی داشت؟!
من دارمش زیرنویس کلا هیچی نداره...

اره داشت يه هفته بعد از بدون زير نويسه كه پخش شد اومد
-----------------------
images

داستان درباره يه ساك پول كه يكي پيدا ميكنه بدJavier Bardem و اين و يه گروه ديگه دنبالشن .
Superb
9.8/10
البته از ديلالوگ ها چيزي نفهميدم :cheesygri ( اين امريكاي هايي ر**ن تو English ) بدون زير نويس چه فارسي چه انگيلسي . نبينين

The Illusionist

illusionistposter.jpg

خب مثل اینکه این چند وقته خیلی فیلم زیبا به طورم خورده:) به زودی هم در مورد فیلمی که 8 اسکار برده مطالبی رو میزارم:love:

فیلم شعبده باز(The Illusionist) محصول سال 2006 هست و Edward Norton نقش شعبده باز رو که معروف به ایسم هایم هست رو بازی میکنه!

the-illusionist.jpg

داستان فیلم در مورد پسر بچه ای هست که از بچگی از پرنسس خوشش اومده و البته پرنسس کوچیک هم اونو دوست داره!
ایسم هایم که علاقه ی زیادی به شعبده بازی داره یه روز به شعبده باز دوره گردی برخورد میکنه و میبینه که اون غیب میشه از اون وقت به بعد فکر میکنه که میتونه شعبده باز بشه! خانواده ی پرنسس اون رو از بچه ی رئیت(ایس هایم) دور نگه میدارن این ماجرا میگزره تا اینکه ایس هایم بزرگ میشه و تبدیل به شعبده باز بزرگی میشه و پرنسس(سوفی) که حالا مثلا! نامزدی داره به دیدن شعبده بازی ایس هایم میرن و اون رو به خاطر میاره....

Illusionist-CN-021-34.jpg

داستان فیلم بسیار زیبا هست و یه جورایی جنایی هم هست !
اخر فیلم بحت زددتون میکنه واقعا که فیلم زیبایی هست...
این فیلم نامزد اسکار هم در سال 2006 شده...

TheIllusionist.hmedium.jpg

9 از 10

http://www.imdb.com/title/tt0443543

Amadeus

amadeus-DVDcover.jpg

خب میرسیم به فوق العاده ترین فیلمی که این چند وقت اخیر دیدم:) (مطمئن باشین این بهترینشون هست)

فیلم راجبه فلفگانگ امادیوس موزارت (Wolfgang Amadeus Mozart) موزسین معروف اتریشی هست!
کل فیلم از زبان انتونی سالیاری(Antonio Salieri) اهنگ ساز دربار اون وقت بوده تعریف میشه,سالیری موسیقی ساز دربار بود و کارش هم خیلی خوب بود تا اینکه موزارت به وین میاد و اون کاملا درک میکنه که در مقابل موزارت حرفی برای گفتن نداره برای همین به کمک چند تن از اعضای دولتی و حکومتی به نوعی میخواد موزات رو بد جلوه بده و سره راه برش داره البته خوده موزارت هم انسانی هست که علاقه ی زیادی به زن ها داره و مشروبات الکی زیاد مصرف میکنه....

amadeus-752457.jpg

این فیلم محصول سال 1984 هست و در همون سال هم تونسته 8 اکسکار رو به تنهایی به خودش اختصاص بده( Best Actor in a Leading Role, Best Art Direction-Set Decoration, Best Costume Design, Best Director, Best Makeup, Best Picture, Best Sound, Best Writing, Screenplay Based on Material from Another Medium, Best Actor in a Leading Role, Best Cinematography, Best Film Editing)

amadeus-hulce.jpg

نسخه ی که من از این فیلم دیدم نسخه ی director's cut بود که 160 دقیقه بود(دقیق ترش 2 ساعت و 59 دقیقه)
تو این فیلم میتونین بیشتر اپرای های موزارت رو ببین و گوش بدین و واقعا هم فوق العاده هست پیش نهاد میکنم این فیلم رو حتما ببینید!
نسخه ی که من از این فیلم داشتم زیرنویس فارسیش داشت(رو نت زیرنویسش رو پیدا نکردم)

9.5 از 10

http://www.imdb.com/title/tt0086879

برای اینکه بیشتر با موزارت اشنا بشین به اینجا برید:

Wolfgang Amadeus Mozart

Sympathy for Lady Vengeance
200px-SympathyForLadyVengeance_Poster.jpg

خو خو خو امروز فرصت شد تا دوباره يکی ديگه از کارهای استاد پارک چان ووک رو ببينم.
در يک کلام فوق العده.از همه نظر.پيشنهاد ميکنم حتماً اين فيلم ها رو ببينيد که جای تفکر و تامل بسياری داره

امتياز من به اين فيلم 9.5 از 10

آخرین ویرایش:
C Days Of Night

images

داستا درباره شهري در الاسكا كه بعد از يكماه كه خورشيد تو اسمان بوده حالا براي يك ماه ديگه نيست . بعد Vampire ها به شهر حمله ميكنن كه لحظات جالبي رو به وجود اورده.
8/10

10m.jpg

داستان درباره ادمي به نامه Eddie كه مجرد ( دوست دختر هم نداره ) ديگران هم سر اين ماجرا سركار ميزارنشش بعد اتفادي با يه دختر اشناا ميشه بعد 1.2 هفته ازدواج ميكنن و ميران ماه عسل كه Eddie ميفهمه كه دختره يزررررررررررررررررررره خله.

C Days Of Night

images

داستا درباره شهري در الاسكا كه بعد از يكماه كه خورشيد تو اسمان بوده حالا براي يك ماه ديگه نيست . بعد Vampire ها به شهر حمله ميكنن كه لحظات جالبي رو به وجود اورده.
8/10

10m.jpg

داستان درباره ادمي به نامه Eddie كه مجرد ( دوست دختر هم نداره ) ديگران هم سر اين ماجرا سركار ميزارنشش بعد اتفادي با يه دختر اشناا ميشه بعد 1.2 هفته ازدواج ميكنن و ميران ماه عسل كه Eddie ميفهمه كه دختره يزررررررررررررررررررره خله.
به نظر من Days Of Night به جز پايانه فيلمش بقياش كليشه بود اما در كل خوب بود فقط من نفهميدم اين ومپايرا از كي ميخواستن انتقام بگيرند ؟
اريا جان فيلم دومي رو نمره ندادي

فیلمی با 2 پایان

سلام
دو سه ماه پیش فیلم 1408 رو که خیلی تو کفش بودم از دوستم گرفتم دیدم هفته ی قبل دوباره این فیلمو نگاه کردم اما این بار فیلمی که خودم دانلود کرده بودم
خوب بیشترتون داستان این فیلمو میدونید ولی چیزی که بیشترتون نمیدونید اینه که این فیلم 2 پایان مختلف داره (5min اخر فیلم) که 180 درجه با هم متفاوتن.
من تا حالا نمی دونستم که فیلما هم پایانای مختلف دارن دلیلشم اینه که معمولا یک بار بیشتر نگاه نمی کنم اگه هم 2 بار ببینم از رو نسخه ی قبلی نگاه میکنم
از این فیلمای با چند پایان بازم وجود داره؟؟؟

از این فیلمای با چند پایان بازم وجود داره؟؟؟

آره من خودم يه چند مورد رو ديدم.که اثر پروانه اي يادمه تقريباً 10 مينش باهم متفاوت بود يکی خيلی ساده و اون يکی فلسفی

به نظر من Days Of Night به جز پايانه فيلمش بقياش كليشه بود اما در كل خوب بود فقط من نفهميدم اين ومپايرا از كي ميخواستن انتقام بگيرند ؟
اريا جان فيلم دومي رو نمره ندادي

كسري جان اينم امتياز 7.5/10 فيلم آنچنان كمدي قشنگ نيست ولي Ben Stiller خوب بازي كرده

در مورد C Days Of Night
گه اخرش زنده ميموند خيلي مسخره ميشد ( جالبه كه وقتي Vampire شد ميتونست خودش كنترل كنه به نظر قشنگ ترين Scence فيلم همون اخرشه). ولي فكر نكم ميخواستن انتقام بگيرن . گريمشونم زياد جالب نبود:)
ا

-------------------------------------------------

درمورد 1408 اره اوني كه تو Cinema اكران شده Happy End . ولي DVD كاملآ فرق ميكنه وهمين 10 min هم بيشتر شده من خودم در مورد تغيير اخر فيلم همينو ديدم ولي اضافه شدن صحنه زياد چون تو ايران بيشر نسخه هاي DVDrip,r5,TS,TC پخش اين صحنه وجود نداره ولي DVD اصلي فيلم بگيرد ( با منو ) اين صحنه هام هست .

آخرین ویرایش:
اصولا عادت به review کردن فیلم ها و امتیاز دادن ندارم و علاقه خاصی هم به بحث در این زمینه ها ندارم بنابراین همیشه در تاپیک های فیلم فقط یک خواننده هستم، این پست هم اولین پست من تو این تاپیک هست که می زنم.

-------------------------------------------------------------------------

امروز فیلم Persepolis رو دیدم. در یک کلام فقط می تونم بگم فوق العاده!
دیدن این فیلم برای تمام ایرانی ها واجبه از نظر من چون واقعا وقایع غم انگیر تاریخ 30 سال گذشته ایران رو به ساده ترین زبان و با تصویر انیمیشن به نمایش در میاره.

persepolisuf8.jpg

داستان فیلم در مورد دختری است به نام مرجان که سرگذشت زندگی دوران بچگی و جوانیشو که از چند سال قبل از انقلاب شروع می شه و به دوران نسبتا حال می رسه بیان می کنه...

این فیلم جز معدود فیلم هایی بود که در من بغض ایجاد کرد. به خاطر به تصویر کشیدن وقایعی که همش مثل روز روشن و غیر قابل انکار هست.

حالااشکان جان این فیلم ضد انقلابی هست یا انقلابی؟
منم خیلی از این صنعت عقبم بیشتر فیلمهای تلویزیون رو میبینم ولی اونا ارزش نقد ندارن ولی اخرین فیلمی که دیدم جان سخت 4 بود با بازی بروس ویلز که همه فیلم خیلی جالبی هست باز هم کنایه داره به سیاست نادرت سران امریکا فیلم تبلیغ بازی gow رو هم توش داره 3 4 جا اونم کی هکر ها بازیش میکنن کر کر خنده هم هست من بهش 9/10 میدم صحنه های اکشنش خیلی باحاله همراه با مقداری عنصر خالی بندی..

حالااشکان جان این فیلم ضد انقلابی هست یا انقلابی؟
این فیلم درونمایش سیاسی هست و توسط مرجان ساتراپی (ایرانی مقیم فرانسه) نوشته شده که در واقع داستان زندگی خودش هست با کمی تغییرات.
زبان فیلم هم کاملا فرانسوی هست که خوب البته زیرنویس فارسی هم براش موجوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or