Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

BramStokersDraculaBluray198_f.jpg

این از اون فیلم هایی هست که به نظر من underrated هست و اون توجهی که باید رو نمیگیره. این فیلم روایت کاپولا از داستان دراکولا هستش که نسبتا به کتابش خیلی نزدیکه (کتابش خیلی کتاب خوبیه پیشنهاد میکنم بخونین) غیر از بعضی جاها که خود کاپولا کمو زیاد کرده بهش.
فیلم داستان خوبی داره غیر از اخراش که برخلاف قسمت اول فیلم که سرعت و pace فیلم اهسته هست یک دفعه سریع میشه. فیلم حدود دوساعت و خورده ایی هست اما به نظر من اگه یکم زمانش رو بیشتر میکردن در عوض اخرش pace فیلم یواش تر میشد بهتر بود.
از نکات خوب فیلم بازی فوق العاده Gary Oldman در نقش دراکولا هست که این Gary Oldman واقعا توی acting استثنایی هست.
بازی Keanu Reeves هم خیلی ضایع هست توی فیلم مخصوصا وقتی که میخواد به زور لهجه british داشته باشه.
Anthony Hopkins هم بازی خیلی خوبی اریه میده.
موزیک فیلم هم خیلی زیباست و Surround Sound هم خیلی موثر استفاده شده توی فیلم.
کلا ولی از فیلم هایی هست که بعضی ها باهاش حال میکنن بعضی ها هم حوصلشون سر میره اما به نظر من ارزش یکبار دیدن رو داره.

این از اون فیلم هایی هست که به نظر من underrated هست و اون توجهی که باید رو نمیگیره. این فیلم روایت کاپولا از داستان دراکولا هستش که نسبتا به کتابش خیلی نزدیکه (کتابش خیلی کتاب خوبیه پیشنهاد میکنم بخونین) غیر از بعضی جاها که خود کاپولا کمو زیاد کرده بهش.
فیلم داستان خوبی داره غیر از اخراش که برخلاف قسمت اول فیلم که سرعت و pace فیلم اهسته هست یک دفعه سریع میشه. فیلم حدود دوساعت و خورده ایی هست اما به نظر من اگه یکم زمانش رو بیشتر میکردن در عوض اخرش pace فیلم یواش تر میشد بهتر بود.
از نکات خوب فیلم بازی فوق العاده Gary Oldman در نقش دراکولا هست که این Gary Oldman واقعا توی acting استثنایی هست.
بازی Keanu Reeves هم خیلی ضایع هست توی فیلم مخصوصا وقتی که میخواد به زور لهجه british داشته باشه.
Anthony Hopkins هم بازی خیلی خوبی اریه میده.
موزیک فیلم هم خیلی زیباست و Surround Sound هم خیلی موثر استفاده شده توی فیلم.
کلا ولی از فیلم هایی هست که بعضی ها باهاش حال میکنن بعضی ها هم حوصلشون سر میره اما به نظر من ارزش یکبار دیدن رو داره.
این Bram Stoker`s Dracula رو من کتاب کاملش رو دوبار خوندم و واقعآ لذت بردم. ( جزو معدود کتابهای به جز HP , LOTR , Hobbit , ... هست که خیلی خوشم اومد ) ولی نمیدونم چرا فیلمش به دلم نمیشینه ! یه جور خاصیه. یه جوری که واقعآ نمیدونم چه جوریه ولی یه جوریه ! :confused::biggrin1:
البته یه نکته هم اینجاس که اون موقع که دیدم روی VHS بود و پر از سانسور و البته درست هم یادم نیست جزییات فیلم رو !! الآنم DVD ش رو گرفتم ولی هنوز ندیدم. آخرش مثل کتابشه اشکان ؟!

Eastern Promises

eastern-promises-poster.jpg

این فیلم محصول سال 2007 هست و جز اون دسته فیلم های قشنگی قرار میگیره که دیدم!
بازیگرهاش هم Viggo Mortensen (تو ارباب حلقه ها هم بازی کرده) و Naomi Watts و Vincent Cassel (چرا من این قدر بدم میاد ازش؟!) هست!

3432t.jpg

روزی دختری خونی مالی که حامله هست به بیمارستان مراجعه میکنه(البته میبرنش!!) که در حین عمل میمره در کیف دستیش آنا(Naomi Watts) دفترچه ی خاطراتش رو پیدا میکنه و برش میداره آنا روسی هست و این طرف هم روسی میباشد این دفترچه خاطرات رو پیش داییش میبره و چیزهایی از تجاوز رئیس یه گروه روسی مافیایی که در لندن هستند میفهمیند و ....

easternpromises.gif

eastern-promises.jpg

میگم این کجا و این کجا؟!:eek:

Viggo_1.jpg

صحنه های خشن جالبی هم تو فیلم بود که زیباترین جاش همون حموم عمومی بود که من یکی خیلی شکه شدم!

در کل من به این فیلم 8.5 از 10 میدم!

http://www.imdb.com/title/tt0765443

این Bram Stoker`s Dracula رو من کتاب کاملش رو دوبار خوندم و واقعآ لذت بردم. ( جزو معدود کتابهای به جز HP , LOTR , Hobbit , ... هست که خیلی خوشم اومد ) ولی نمیدونم چرا فیلمش به دلم نمیشینه ! یه جور خاصیه. یه جوری که واقعآ نمیدونم چه جوریه ولی یه جوریه ! :confused::biggrin1:
البته یه نکته هم اینجاس که اون موقع که دیدم روی VHS بود و پر از سانسور و البته درست هم یادم نیست جزییات فیلم رو !! الآنم DVD ش رو گرفتم ولی هنوز ندیدم. آخرش مثل کتابشه اشکان ؟!
اره و نه. اگه میخوایی ببینی چطوری تموم میشه توی اسپویلر گزاشتم.
اره اریا
اینا میفتن رد دراکولا در حالی که جون اون نامزد هارکر هم در خطر بوده. اخر به زحمت به دراکولا میرسن توی قلعش. اما اگه یادم باشه توی کتاب مردا میزنن میکشن دراکولا رو ولی توی فیلم نمیکشنش. بلکه دختره به همراه دراکولا وارد قلعش میشن. دراکولا از اول این دختره خوشش میومده چون شبیه نامزدش بوده که خود کشی کرده. این قضیه خودکشی نامزدش توی کتاب نبود که خود کاپولا اضافه کرده و نشون میده دلیلی که دراکولا که ادم معتقدی بوده یک دفعه بد میشه مرگ نامزدش بوده. دراکولا هم با دختره وارد قلعه میشن و دختره هم به درخواست درکولا با شمشیر میکشتش و نشون میده که دراکولا مهم به راه راست میره و قیافش از زشتی تبدیل به زیبایی میشه. خلاصه اخرش مثل کتاب هستو و نیست چون خود کاپولا هم چیزهایی اضافه کرده

اره و نه. اگه میخوایی ببینی چطوری تموم میشه توی اسپویلر گزاشتم.
اره اریا
اینا میفتن رد دراکولا در حالی که جون اون نامزد هارکر هم در خطر بوده. اخر به زحمت به دراکولا میرسن توی قلعش. اما اگه یادم باشه توی کتاب مردا میزنن میکشن دراکولا رو ولی توی فیلم نمیکشنش. بلکه دختره به همراه دراکولا وارد قلعش میشن. دراکولا از اول این دختره خوشش میومده چون شبیه نامزدش بوده که خود کشی کرده. این قضیه خودکشی نامزدش توی کتاب نبود که خود کاپولا اضافه کرده و نشون میده دلیلی که دراکولا که ادم معتقدی بوده یک دفعه بد میشه مرگ نامزدش بوده. دراکولا هم با دختره وارد قلعه میشن و دختره هم به درخواست درکولا با شمشیر میکشتش و نشون میده که دراکولا مهم به راه راست میره و قیافش از زشتی تبدیل به زیبایی میشه. خلاصه اخرش مثل کتاب هستو و نیست چون خود کاپولا هم چیزهایی اضافه کرده
پس یه سری فرقایی داره با کتاب. توی کتاب اگه درست یادم مونده باشه ( چون آخرین بار که خوندم یه 5 , 6 سال پیش بود ! ) فکر کنم دنبال کالسکه ای که دراکولا توش بود میرفتن و بعد در تابوت رو باز میکردن و این وسط یکیشون میمرد. بقیه هم دراکولا رو به همون روش مخصوص خودش میکشتن و بعدش داستان میرفت چند سال بعد و جاناتان هارکر و زنش بچه دار شده بودن و اسم بچه رو اسم همون یارو که مرد انتخاب کردن و اینا !

صحنه های خشن جالبی هم تو فیلم بود که زیباترین جاش همون حموم عمومی بود که من یکی خیلی شکه شدم!

اون صحنه حموم خداست !
یکی اون صحنه و یکی هم صحنه سلمونیه دست کمی از Saw نداره !!

بازيگراش به ترتيب : جرج كلوني . مارك والبرگ . ice cube بودند
داستان فيلم دقيقا از زمان اتش بس بين كويت و عراق و حالا 3 فرد مذ كور كه ارتشي هستند به دنبال يه سري
طلا در عراق هستند كه اتفاقات جالبي براشون ميافته { حتما ببينيد }

بینگو
اسم فیلم 3 پادشاه بود:biggrin1:

juno_galleryposter.jpg

داستان راجع به يه دختر 16 ساله ست که اين اتفاق تو عکس براش می افته و تصميمی که ميگيره...

jason_bateman2.jpg

Juno ....................... 8.5
با اينکه فيلم خيلی داستان پيچيده اي نداشت ، من از اين فيلم خوشم اومد.پيشنهاد ميکنم اين فيلمو ببينيد حتماً.

----------------------------------------------------

beowulf_teaserbig.jpg

داستان درباره ی يه باباييه که يه هيولايی به نام Grendel رو ميکشه غافل از اينکه مادر اين هيولا انتقام بدی ازش خواهد گرفت...

ray_winstone5.jpg

Beowulf .......................... 2.5
داستان بسيار چيپ و مزخرف ، فقط تکه آخر فيلم جالب بود که اين 2.5 رو به خاطر همون ميدم.

سلام
آریا تیکه ای که تو اسپویلر گفتی تو فیلم هم هست ولی همونجور که اشکان گفت خیلی کشش داده کاپولا .
منم از فیلم خیلی خوشم اومد . مخصوصاً از بازی " گری اولدمن " بسی لذت بردم .

The Recruit

recruit.jpg

فکر کنم قبلا گفتم من همیشه عاشق فیلمهای مخ تلیت(تلید؟!) کن هستم اینم از اون دسته فیلمهاست که اتفاقا خیلی موفق تر از فیلمهای دیگه در امر تلیت کردن مخ اینجانب بود:)

این فیلم محصول ساله 2003 هست و ال پاچینو مثل همیشه فوق العاده بازی کرده!

p4.jpg

ولتر(ال پاچینو) که یه مدرس در سیا هست و جاسوسان زیادی زیر نظر اون اموزش دیدن به طور اتفاقی جیمز رو که یه برنامه نویس کامپیوتر هست رو در نمایشگاهی میبینه و اون برای کار در سیا دعوت میکنه جیمز هم قبول میکنه در طی دوران امتحانات سیا با دختری به اسم لیلا اشنا میشه(الجزایری هست و میتونه فارسی صحبت کنه,تو یه جا از فیلم فارسی هم حرف میزنه!!!) و اینکه بهش دل میبنده به خاطر همین موضوع ولتر از این موضوع استفاده میکنه و ....

film_recruit.jpg

حالا مخ تلیت کنی فیلم کجاست؟!
"به قوله ولتر همه چیز اون چیزی نیست که به به نظر میرسه"

این جمله تو فیلم چندین بار خودش رو نشون میده و بحت زددتون میکنه از همه بیشتر اخر فیلم که کاملا گیج میشین:)

از اینام داره واسه اهلش:biggrin1:

recruit-10.jpg

9 از 10 !!

http://www.imdb.com/title/tt0292506

The Insider

2898-large.jpg

محصول سال 99 و با بازیه ال پاچینو و راسل کرو و مثل همیشه عالی...

داستان فیلم در مورد فردی به نام لاول برگمن(ال پاچینو) هست که یه برنامه ساز تلوزیون هست,اسم برنامه ای که میسازه "60 دقیقه" هست و در این برنامه افراد با نفوذی رو سوال پیچ میکنه و کلا مو رو از ماست میکشه بیرون!

rcapmm1.jpeg

این بار لاول تصمیم میگیره برنامه ای در مورد سوگند چند تا از شرکتهای بزرگ سیگار سازی که قسم خورده که نیکوتین اعتیاداور نیست! برای اینکار دنبال جفری(راسل کرو) که قبلا در شرکتهای بزرگ سیگارسازی کار کرده و به دلیل اینکه خیلی پاپیچ این شرکتها میشده و بهشون گیر میداده اخراج میشده....

insider_perception.jpg

برنامه ساخته میشه ولی اجازه پخش داده نمیشه و این وسط جفری خیلی چیزها رو از دست میده داستان فیلم بیشتر حول و حوش این ماجرا ها میگزره(یکم زیادی در مورد داستانش گفتم!!)
این فیلم در همون سال یعنی ساله 99 نامزد 7 اسکار میشه و البته هیچ کدوم رو نمیبره!
در کل فیلم بدی نیست ولی جز اون دسته فیلمهای True Story هست که امکان داره وسط خوابتون ببره:cheesygri

من بهش 8 از 10 میدم!

http://www.imdb.com/title/tt0140352

Formula 51

formula512001103242_fa959.jpg

فیلم محصول 2001 هست و از اون دسته فیلم های کمدی که دیدنشون بد نیست ولی خب در کل فیلم چیز خاصی نداره:)

همین طور که میبینید نقش اول فیلم رو ساموئل ال جکسون داره و البته Robert Carlyle که خداییش خیلی با بازیش حال کردم!

robert_carlyle4.jpg

داستان فیلم در مورد المو (ساموئل ال جکسون) که یه شیمی دان هست اون ماده ی مخدری کشف میکنه که تاثیرش از ماده های مخدر دیگه بیشتره و دنبال فروختن اون هست البته در این راه شخصی به اسم مارمولک!! رو که لابراتور برای ازمایش هاش فراهم دیده رو دور میزنه و اون به دنبال کشتن المو هست....

emily_mortimer3.jpg

7 از 10

http://www.imdb.com/title/tt0227984

No Country for Old Men
این چند وقته اکثر فیلمایی که دیدم قدیمی بوده(به خاطر کنکور)ولی توی 24 ساعت گذشته دوبار این فیلم رو دیدم.
بسیار فوق العاده،بهترین فیلم جنایی کوئن ها،شاید هم بهترین فیلم کوئن ها(بین این و Big Lebowski شک دارم).من خودم از فیلمهایی که هی میخوان پیامشونو به خوردت بدن خوشم نمیاد،ولی این فیلم دو تا چیز داره که اونو میپوشونه،یکی پیامشه،که هم به هبهترین نحو میده،و هم بسیار پیام خوبیه،و هم اینکه هی میتونی واسش پیام بتراشی(که البته من از اینکار خوشم نمیاد).
جدا از این قضیه فیلم از نظر فنی شاهکاره،یعنی قشنگ احساس میکنی که نماها به قول خارجکیا Solid هستن،همه چیز حساب شده.بازی ها هم که استثنائی،خاویر باردم رو ول کن،جاش برولین و تامی لی جونز رو بچسب!چند جمله ی اول تامی لی جونز واقعا ارزش کاندیداتوری اسکار داره،یعنی بعید میدونم تو دنیا چند نفر بیشتر باشن که بتونن اونطوری مونولوگ بگن،چه اول فیلم چه اخر فیلم.
واقعا نمیشه گفت اسکار بیشتر حق باردم هستش تا تامی لی جونز،به نظرم باردم این جچایزه هایی که داره میبره یه مقدارش به خاطر کاراکتر فوق العاده شه.
بخوای از فیلم پیام بکشی بیرون،یکم اذیت میشیفالبته پیامش چندان چیز جدیدی نیست،منم اشتباه کردم که بعد از دیدن فیلم بار اول رفتم با دو سه نفر بحث کردم،فکر کنم اگه یکی دوبار بیشتر فیلمو ببینه کسی بدون پیش فرض بهتر براش جا بیفته.
در نهیت فیلم فوق العاده ای بود،البته نمیتونم بگم مدتها بود چنین فیلم فوق العاده ای نداشتیم چون پارسالم واقعا چنتا شاهکار داشتیم.ولی من فکر میکنم این NCFOM فیلمی باشه که 40 سال بعد دیدنش مثل الان دیدن فیلمای ملویل باشه،هنوز هم جذاب و گیرا.

The Yards

858759_the-yards-posters306.jpg

محصول سال 2000 و با بازیه Mark Wahlberg و Joaquin Phoenix !

لئو(Mark Wahlberg ) بعد از 4 سال که در زندان بوده به خونه بر میگرده همه براش جشن گرفتن دوست قدیمیش ویلی(Joaquin Phoenix) که دوست پسر دخترخاله لئو هم در مهمونی دعوته...

5475.jpg

لئو دنبال کار میگرده ویلی پیشنهاد میکنه که با اون کار کنه ولی برای شرکت ناپدری اریکا(دوست دختر ویلی) کار میکنه یه شب که برای دادن رشوه به جایی رفته بود ویلی یکی رو میکشه و لئو پلیسی رو بشدت مجروح میکنه و....

doc-876295.jpg

فیلمش ادم رو غمگین میکنه خیلی بی روح هست ولی تاثیر گزار و ارزش دیدن رو حتما داره!

8 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0138946

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or