Stardust
خب دیشب نشستم این فیلم رو دیدم اولش 2 دل بودم اخه فکر نمیکردم ازش خوشم بیاد ولی وقتی امتیاز imdb ش رو دیدم گفتم حتما ارزشش رو داره پس نشتم دیدمش...
فیلم محصول سال 2007 هست و بازیگرهای زیادی توش بازی میکنن مثل Ben Barnes, Claire Danes,
Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Sienna Miller
تریستان جوانی است که در دهکده ای واقع در کشور انگلستان زندگی می کند که در نزدیکی آن دیواری وجود دارد که کشور را از سرزمینی پادشاهی به اسم استورم هولد جدا می کند که در آن جاودگری رواج دارد .
تریستان عاشق دختر زیبایی به اسم ویکتوریا می شود و یکشب که با هم در حال قدم زدن هستند شهاب سنگی را می بینند که به زمین سقوط می کند . تریستان برای اینکه ثابت کند که او را دوست دارد تصمیم میگیرد که اون شهاب سنگ رو برای ویکتوریا بیاره . شهاب سنگ در نقطه ای در کشور استورم سقوط کرده و در ادامه تریستان پیدا می برد آنچه که آنها دیده اند در واقع یک دختر زیبا به اسم ایوون است راز عمر جاودان را می داند و از فضا به زمین آمده است . تریستان به ایوون قول می دهد اگر همراه او نزد ویکتوریا بیاید راهی برای بازگشت او پیدا کند اما از سوی دیگر افراد دیگری نیز بدنبال او هستند از جمله لامیا ، جاودگر پیر و بدذات ، سپتیموس ، وارث خبیث پادشاهی استورم ، و یک دزد هوایی به اسم کاپیتان شکسپیر .
فیلم جلوه های ویژه ی خیلی زیبایی و شادی داره!
فیلم درون مایه های طنز هم داره که حتی منو بیشتر از فیلمهای طنز میخندوند

مثلا وقتی هر کدوم از شاهزاده ها میمردن و روحشون میرفت پیش بقیه داداشا واقعا جالب بود یا صحنه هایی که در کشتی کاپیتان شکسپیر(رابرت دنیرو) بودن فوق العاده بود!
این فیلم توصیه میکنم حتما حتما ببینید چون مطمئنا خوشتون میاد!
9.5 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0486655
The Rock
بعد از 8 سال تمام که من تو کف این فیلم بودم بالاخره دیدمش و همش به خودم فحش میدم که چرا زودتر دست به کار نشدم!
فیلمش محصول ساله 94 هست و بازیکنان بزرگی مثل Sean Connery, Nicolas Cage, Ed Harris, David Morse, John C. McGinley توش بازی میکنن
گروهی از کماندوهای خائن نيروی دريائی اسلحه های شيميائی يک انبار را ربوده و به آلکاتراز رفته و آنجا را تحت کنترل خود می گيرند . آنها همچنين ۸۱ توريست را بعنوان گروگان می گيرند و رهبر آنها که يکی از ژنرالهای برجسته سابق امريکا بوده تقاضای ۱۰۰ ميليون دلار بعنوان باج برای آزادی گروگانها می کند . او ادعا دارد که اين مبلغ را برای جبران خسارات خانواده سربازانی که در عملياتهای نظامی مخفی کشته شده اند می خواهد . آنها همچنين ۱۵ راکت مرگبار حامل گاز عصبی را آماده کرده اند تا در صورت اجرا نشدن خواسته شان سانفرانسيسکو را هدف گرفته و مورد حمله قرار دهند .در چنين شرايطی يک تيم برجسته نظامی با همراهی يک متخصص جنگهای شيميائی به اسم دکتر استنلی گوداسپيد(Nicolas Cage) و يک فراری سابق زندان آلکاتراز(Sean Connery) به اسم جان ميسون تصميم می گيرند که به آلکاتراز نفوذ کرده و با تروريستها مقابله کنند .
اصلا توجه نکنید که فیلم ماله 12 ساله پیشه چون من که الان دیدم فکر میکردم فیلمش 2007 هست! پر از صحنه های اکشن و جالب که توصیه میکنم که اگه ندیدینش حتما برید ببینیدش!
9 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0117500