Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Stardust

stardustposter.jpg

خب دیشب نشستم این فیلم رو دیدم اولش 2 دل بودم اخه فکر نمیکردم ازش خوشم بیاد ولی وقتی امتیاز imdb ش رو دیدم گفتم حتما ارزشش رو داره پس نشتم دیدمش...

فیلم محصول سال 2007 هست و بازیگرهای زیادی توش بازی میکنن مثل Ben Barnes, Claire Danes, Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Sienna Miller

تریستان جوانی است که در دهکده ای واقع در کشور انگلستان زندگی می کند که در نزدیکی آن دیواری وجود دارد که کشور را از سرزمینی پادشاهی به اسم استورم هولد جدا می کند که در آن جاودگری رواج دارد .

stardust_wallpaper_5_1024-799073.jpg

تریستان عاشق دختر زیبایی به اسم ویکتوریا می شود و یکشب که با هم در حال قدم زدن هستند شهاب سنگی را می بینند که به زمین سقوط می کند . تریستان برای اینکه ثابت کند که او را دوست دارد تصمیم میگیرد که اون شهاب سنگ رو برای ویکتوریا بیاره . شهاب سنگ در نقطه ای در کشور استورم سقوط کرده و در ادامه تریستان پیدا می برد آنچه که آنها دیده اند در واقع یک دختر زیبا به اسم ایوون است راز عمر جاودان را می داند و از فضا به زمین آمده است . تریستان به ایوون قول می دهد اگر همراه او نزد ویکتوریا بیاید راهی برای بازگشت او پیدا کند اما از سوی دیگر افراد دیگری نیز بدنبال او هستند از جمله لامیا ، جاودگر پیر و بدذات ، سپتیموس ، وارث خبیث پادشاهی استورم ، و یک دزد هوایی به اسم کاپیتان شکسپیر .

StardustDM_468x333.jpg

up-StardustLRG.jpg

stardust_gervais_pfeiffer.jpg

stardustupdate.jpg

فیلم جلوه های ویژه ی خیلی زیبایی و شادی داره!
فیلم درون مایه های طنز هم داره که حتی منو بیشتر از فیلمهای طنز میخندوند:) مثلا وقتی هر کدوم از شاهزاده ها میمردن و روحشون میرفت پیش بقیه داداشا واقعا جالب بود یا صحنه هایی که در کشتی کاپیتان شکسپیر(رابرت دنیرو) بودن فوق العاده بود!

این فیلم توصیه میکنم حتما حتما ببینید چون مطمئنا خوشتون میاد!

9.5 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0486655

The Rock

rock1184.jpg

بعد از 8 سال تمام که من تو کف این فیلم بودم بالاخره دیدمش و همش به خودم فحش میدم که چرا زودتر دست به کار نشدم!:)

فیلمش محصول ساله 94 هست و بازیکنان بزرگی مثل Sean Connery, Nicolas Cage, Ed Harris, David Morse, John C. McGinley توش بازی میکنن:love:

گروهی از کماندوهای خائن نيروی دريائی اسلحه های شيميائی يک انبار را ربوده و به آلکاتراز رفته و آنجا را تحت کنترل خود می گيرند . آنها همچنين ۸۱ توريست را بعنوان گروگان می گيرند و رهبر آنها که يکی از ژنرالهای برجسته سابق امريکا بوده تقاضای ۱۰۰ ميليون دلار بعنوان باج برای آزادی گروگانها می کند . او ادعا دارد که اين مبلغ را برای جبران خسارات خانواده سربازانی که در عملياتهای نظامی مخفی کشته شده اند می خواهد . آنها همچنين ۱۵ راکت مرگبار حامل گاز عصبی را آماده کرده اند تا در صورت اجرا نشدن خواسته شان سانفرانسيسکو را هدف گرفته و مورد حمله قرار دهند .در چنين شرايطی يک تيم برجسته نظامی با همراهی يک متخصص جنگهای شيميائی به اسم دکتر استنلی گوداسپيد(Nicolas Cage) و يک فراری سابق زندان آلکاتراز(Sean Connery) به اسم جان ميسون تصميم می گيرند که به آلکاتراز نفوذ کرده و با تروريستها مقابله کنند .

jun141996_331_lg.jpg

اصلا توجه نکنید که فیلم ماله 12 ساله پیشه چون من که الان دیدم فکر میکردم فیلمش 2007 هست! پر از صحنه های اکشن و جالب که توصیه میکنم که اگه ندیدینش حتما برید ببینیدش!

9 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0117500

Juno

10m.jpg
images

داستان درباره دختري كه تو سن 16 حامله ميشه .....

من كه خوشم اومد بازي Ellen Page توش عاليه اينيكه من ديدم كيفيتش DVD بود .

9.2/10

Revolver

images

داستان درباره كسي به نلم Jack Green كه بعد از 7 سال از زندان ازاد ميشه . مياد يه نوعي انقام بگير كه يه مشكلاتي پيش مياد ( خيلي پيچيده تر از اين حر فاست من زياد نفهميدم )

8.5/10

آخرین ویرایش:
Shooter

Shooter_Movie.gif

محصول ساله 2007 و با بازیه Mark Wahlberg, Kate Mara, Michael Pena, Rhona Mitra, Danny Glover ...

داستان فیلم در مورد یه تک تیرانداز برجسته ی امریکایی هست که در یک عملیت در اتیوپی تنها گزاشته میشه ولی اون میتونه فرار کنه و به خونه بر میگرده و خودش رو باز نشسته میکنه روزی سرهنگ جانسون به محل زندگیش میره و به اون خبر میده که افرادی قصد ترور رئیس جمهور رو دارد و او رو برای مقابله با اون میخوان اسواگر قبول میکنه ولی این پایان ماجرا نیست چون این پاپوشی هست که برای او درست شده....

shooter460.jpg

070321_shooter_hmed_2p.hmedium.jpg

فیلم دارای صحنه های اکشن زیبایی هست به اونایی که علاقه زیادی به sniper دارن(هد شات:biggrin1:) حتما این فیلم رو ببینند!

8.5 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0822854

Game Plan
10m.jpg

داستا درباره Joe Kingman كه نفر اول تيم Boston ويه فوق ستاره است تا يه روز يكي در ميزنه ميگه من دوخترتم ....

فيلم قشنگي بود ارزش ديدن داره

8.2/10

The Machinest

48m.jpg

داستا درباره Trevor Reznik كه دوچار Insomnia شديده كه اتفاق عجيبي براش ميافته كسي با چيزي ميبنه كه كسان ديگري نبيند . ( بايد راز لاغر شدن بپورسم چون يه جاي فيلم نشون ميده كه 110 پونده ) اونق يه صحنه نشون ميده كه وزن عادي داره .

اريا جان The Machinest به نظر من هنر كريستين بيل ميرسوند فكر كنم هم بدوني بهد از اون فيلم در عرض يك سال 50 كيلو چاق شد
واقعا يك تريلر عالي بود اين فيلم البته بد جوري هم رو اعصاب بود به نظرم .راستي به The Machinest هم نمره ندادي
اونق يه صحنه نشون ميده كه وزن عادي داره
فكر كنم اون صحنه ماشين و تصادف ميگي احتمالا قبل از فيلم برداري بوده
يه سوال اين Game Plan همون فيلم the rock ?

Superbad

superbad_gallerydvd.jpg

مطمئنا فیلمی تو این سبک به پای سری فیلم ها American Pie ها نمیرسه اولش فکر میکردم این فیلم باید خیلی جالب باشه(8 از imdb !!!) ولی انچنان هم چیزی مالی نبود البته بد هم نبود و صحنه های خنده داری زیادی هم داشت اون تیکه بحثشون سر اسم محمد هم جالب بود....:)

superbad.jpg

ست و ایون که دوستای خیلی صمیمی هستن و از دبستان باهم بودن در اخرین روزهای دبیرستان میخوام دختری واسه خودشون جور کنن که در تابستان مشغول باشن! ست و ایون قصد شرکت در یه پارتی رو دارن و قرار میشه که اونها مشروبات الکی رو واسه پارتی جور کنن ولی چون سنشون زیره 21 هست اجازه ی خرید ندارن برای همین با کمک دوستشون نوگل که یه کارت اعتباری fake داره مشروب بگیرن...

superbad_l.jpg

8 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0829482

اتفاقا خواستم بگم که با زیرنویس فارسی دیدم که تو گیر ندی ولی یادم رفت:cheesygri
دیالوگ های جالبی داشت و خیلی عامیانه هم بود ولی فیلم طنز زیادی نداشت(نسبت به فیلمهای دیگه ی این سبکی) البته این نظره منه شاید اشتباه میکنم...

hitcher
خب فيلم براي سال 2007 هست كارگردان فيلم هم كارگردان كشتار با اره برقي در تگزاس ولي فيلم فوق العاده چرتي و ديدنشو به كسي توصيه نميكنم
فيلم درباره دو پسر و دختر جون كه با هم ميرند مسافرت ولي وسط راه گير يه نوع انسان عجيب و قريب مياافتند
ضعف اصلي فيلم نبود داستان در اخر فيلم هم متوجه نميسيد براي چي اين فيلم ديد
نمره 5/10

The Shawshank Redemption

shawshank_redemption_ver1.jpg

این فیلم رو من برای چندمین باره که دارم میبینم!
مطمئنا اگه بخوام زیباترین فیلمی که تو عمرم دیدم رو بگم اون فیلم The Shawshank Redemption هست!:love:

داستان فیلم در مورد شخصی به نام اندی دوفرانس هست که یه بانکدار جوان هست اون به رابطه ی زنش با یه گلف باز پی میبره!
زن اندی و گلف باز کشته میشن و مضنون اصلی کسی نیست جز اندی دوفرانس! اندی محکوم میشه و به زندان شاوشانگ می افته اونجا دوستان زیادی پیدا میکنه و مدت زمان طولانی رو اونجا میمونه تا اینکه....

Shawshankpubstill.jpg

داستان فیلم از زبان رد که تو زندان بهترین دوست اندی هست روایت میشه از لحظه ای که اندی وارد زندان شد تا اخر فیلم!
فیلم داستان فوق العاده داره و برای اینکه به عمق داستان پی ببرید باید به دیالوگهایی که مخصوصا اندی میگه توجه کنید....
این فیلم محصول سال 94 هست و نامزد 7 اسکار ( Best Actor in a Leading Role, Best Cinematography, Best Film Editing, Best Music, Original Score, Best Picture, Best Sound, Best Writing, Screenplay Based on Material from Another Medium) هم شده که متاسفانه هیچ کدوم رو نبرده(به نظر من که حقش رو خوردن اخه میشه فیلمی 7 تا نامزد بشه 1 ش رو هم نبره؟!)
یکی از نقات قوت فیلم هم موسیقی زیبای فیلم هست که من یکی رو خیلی تحت تاثیر قرار داد...
پیشنهاد میکنم حتما حتما این فیلم فوق العاده رو ببینید!

Morgan-Freeman-Tim-Robbins---Shawshank-Redemption-Photograph-C12142816.jpeg

من که باشم که به فیلمی که 9.2 از imdb گرفته 10 ندم؟! در نتیجه 10 از 10

http://www.imdb.com/title/tt0111161

پ.ن:زیرنویس فارسی فیلم هم پیوست کردم

Attachments

Sweeney Todd

johnnydepp_468x616.jpg

این نقدی که می نویسم از یه مجله ی معروف سینماییه:
قتل حساب شده همچون یک ترانه زیباست. "تامس دوکوینسی"
سوینی تاد: سلمانی بدجنس خیابان فلیت
سوینی تاد از روی یک تاتر موزیکال برادوی نوشته ی استیون سوند هایم و هیو ویلر ساخته شده. موزیکالی که از آن به عنوان خونین ترین موزیکال جهان نام برده شده است. اقتباس سینمایی تیم برتون از روی این موزیکال را نیز می توان خونین ترین فیلم جنایی جهان لقب داد. این فیلم در بردارنده ی همان فضا ها و مضامین تقریبا همیشگی فیلم های تیم برتونی است. سوینی تاد یک فیلم تمام- برتونی است. فیلمی که دوستداران سینمایی برتون را سرشار از لذت می کند. جانی دپ بازیگر محبوب تیم برتون نقش اصلی سوینی تاد را بازی کرده است. دپ و برتون یکی از خلاقانه ترین روابط بازیگر گارگردان را تقریبا در دو دهه ی گذشته به نمایش گذاشتند
.

sweeney_todd.jpg

بازی دپ در فیلم تازه ی برتون ماهرانه و هنرمندانه است. او در این فیلم نقش آرایشگری به نام بنجامین بارکر را در لندن قرن نوزدهم ایفا می کند. بارکر همسر جوان و زیبایی دارد. این زوج جوان صاحب یک فرزند دختر نیز هستند. بارکر عاشق همسر و فرزندش است اما یک قاضی رذل و بی وجدان -قاضی تروپین- (آلن ریکمن) که چشم به همسر و فرزند بارکر دوخته ترتیبی می دهد تا بارکر به یک اتهام قلابی محکوم به زندان شود به این ترتیب بارکر به استرالیا فرستاده می شود پس از بازگشت به لندن با خانم لاوت زیبا روی سیاه چشم (هلنا بونهم کارتر) مواجه می شود. خانم لاوت که در طبقه ی پایین سلمانی سابق بارکر یک کافه را اداره می کرد همچنان به این کار مشغول است. کافه ای که به خاطر ارائه ی بدترین و کم گوشت ترین پای گوشت در لندن مشهور است. خانم لاوت به بارکر می گوید که چه بر سر همسر و دخترش آمده است و قاضی تروپین بعد از تجاوز به همسر بارکر باعث نابودی وی شد و سپس دختر بارکر را تحت قیومیت خود گرفته است. این دختر که جوانا نام دارد حالا مثل یک زندانی در اسارت قاضی تروپین به سر می برد بارکر که در آتش انتقام می سوزد تصمیم می گیرد کسب و کار قدیمی را دوباره از سر بگیرد او به طبقه ی بالا نقل مکان می کند و سلمانی مخروبه ی خود را از نو احیا می کند و نام سوینی تاد را روی خودش می گذارد. اما هدف بارکر/سوینی از راه اندازی سلمانی اصلاح سر و صورت مشتری ها نیست بلکه هدف اصلی اش انتقام گیری از طبقه ی بالای جامعه است او به همین منظور در انتهای سلمانی اش یک سرسره ی مخفی درست کرده که از طریق آن مشتری های گلو بریده را مستقیما به زیر زمین کافه ی خانم لاوت می فرستد. خانم لاوت نیز بعد از قطعه قطعه کردن جنازه ها از گوشت جنازه ها برای درست کردن پای گوشت استفاده می کند از این به بعد کسب و کار خانم لاوت نیز رونق می گیرد او حالا پر گوشت ترین و خوشمزه ترین پای گوشت را در لندن به مشتریان خود عرضه می کند...!
برتون در سوینی تاد موفق شده فضای فقر زده و غم انگیز لندن دیکنزی قرن نوزدهمی را به خوبی بازآفرینی کند. کوچه های تنگ، خیابان های نامنظم، سایه ها و تاریکی هایی که در همه جا دیده می شود فضای وهمناک و عجیبی به این فیلم داده است و با این حال نیروی زندگی در تک تک صحنه های فیلم جاری است. فیلم به رقم مضمون خشن و خونینش از طنز تهی نیست طنزی که سیاه و هولناک است! سوینی تاد با اینکه در اصل یک فانتزی موزیکال است همچون یک فیلم شبه ریالیستی عمل می کند.
درجه ی نمایش R
به نظر من این فیلم به همراه Big Fish بهترین فیلم های تیم برتون هستن 9/10
http://imdb.com/title/tt0408236/

sweeney_todd_first_looks.jpg

آخرین ویرایش:
كسري جان يه چند روزي نبودم نتونست جواب بدم . Game Plan اره براي Rock كه خانه ش منو كشته حتما ببين.

--------------------
شما كه 70% فيلم توضيح دادي

شرمنده اريا جان :biggrin1:
نام فيلم HARD BOILED
بازيگران :چاو يان فت و دوستان :biggrin1:
كارگردان : جان وو
خب احتمالا خيلي هاتون اين فيلم ديديد من خودم تا به حال نديده بودم اين فيلم فيلم محصول سال 92 و يكي از معروفترين اثار جان وو بازي STORNGHOLD در واقع قسمت 2 اين فيلم كه بر روي 360 و.........
عرضه شد
وقتي ادم فيلم ميبينه واقعا به سليقه اين جان وو پي ميبره توي 2008 هم سشخت ساختن اكشني به اين ظرافت چه برسه به 92 فقط خيالتون راحت كنم خيلي از بازي ها و فيلم هايي كه ديدي از روي اين فيلم الگو گرفته داستان هم طبق معمول دربارهي يك پليس كله شق جالب كه خود جان وو نقش در فيلم بازي كرده و اسمش هم MR.WOO هست
فيلم دقيقا 120 دقيقه كشتن و خونريزي پرش و........است بله همش اكشن اونهم خيلي عالي و از ساعت 1 به بعد هم خيلي عالي ميشه
اريا جان اين MR.BROOKS من 3 دقيقه اخرش قاطي ميكنه من نفهميدم چي شد دقيقا از جايي كه به دمي مور زنگ ميزنه اين كوين كاسنر تا اخر فيلم يه توضيح ميدي

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or