Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

lost highway
خب من چي بگم اول توصيه ميكنم اين فيلم افراد بي جنبه از جمله خودم نبينند
ايم ديويد لينچ عجب موجودي من قبلا ملهلند درايو ديده بودم اما اونموقع هم چيز زيادي سر در نيوردم ديشب به خاطر اين فيلم شام نخوردم واقعا مخ ادم شديدا هنگ ميكنه بيخود نيست ديويد لينچ خيلي طرفدار داره البته .........
راجع به داستان اصلا نميشه گفت هميشه فيلم هاي لينچ هم داستان داره هم نداره
فيلم هم +18 ببينينند به بچه ها توصيه نميشه :punish:
ولي اگه فيلم ميبينيد سعي كنيد هر صحنه رو 2-3 بار ببينيد چون اگه فيلم تا اخر ببينيد متوجه ميشيد حتي يك صحنه فيلم هم بي جهت نيست
در اخر از دوست خوبم xenophile تشكر ميكنم بد با اين فيلم مخ ما رو هنگ كرد

Beowulf

beowulf2.jpg

کارگردان :رابرت زمه کیس بازیگران :ری وینستون،آنتونی هاپکینز،جان مالکوویچ، انجلینا جولی 115min
فیلم بیوولف از روی یکی از کهنترین افسانه های قهرمانی اقوام ژرمن که در نیمه ی قرن 6میلادی نوشته شده ساخته شده است بیوولف نمونه ی ارمانی یک قهرمان ژرمنی در اغاز قرون وسطاست که امادگی این را دارد که زندگی خود را در راه مردم اش فدا کند.

ht_beowulf8_071102_ssh.jpg

در بخش نخست فیلم با شاه هروتگر اشنا میشویم که برای خود کاخی ساخته است به اسم هیوروت با دیوارهایی از شاخ گوزن بر دماغه ی بلندی مشرف بردریای پرتلاطم ونه چندان دور از سرزمین باتلاقی اکنده از دشمنان مخوف و مرموزی که در کمین کاخ نشسته اند. درمیان این دشمنان ددخوتر ازهمه دیویست به نام گرندل که نیمه انسان نیمه غول است. گرندل از اینکه میبیند مهمانان کاخ شب های خود را به عیاشی می گذرانند به رشک میاید. گرندل با استفاده از تاریکی شب شب به کاخ حمله می کند و در حضور شاه و ملکه یاران شاه را قتل عام میکند .گرندل مدت 12 سال بیداد می کند شاه هروتگر اعلام می کند هر که بتواند گرندل را شکست بدهد نیمی از ثروتش را به اوخواهد داد. بیوولف(ری وینستون) جنگجوی شجاع گوت ها (بخشی از سرزمین سوئد) فراخوان شاه را میشنود وهمراه یاران خود به کاخ می اید. انگیزه ی او مادی نیست او در پی خلق افتخاری دیگر برای خویش است. به زودی گرندل از راه میرسد و نبرد میان او و بیوولف اغاز می شود. گرندل در این نبرد اسیب جدی می بیند و پس از فرار ورساندن خود به غار محل زندگیش جلوی چشمان مادرش( انجلینا جولی ) میمیرد. اینک وقت انتقام رسیده انتقامی از نوع دسیسه های زنانه...
هالیوود در پی موفقیت های گسترده ی فیلم هایی مثل هری پاتر و سالار حلقه ها اخیرا متوجه ظرفیت های بالای فیلم های فانتزی برای جلب تماشاگران انبوه شده است. با این وجود توجه بیش از حد هالیوود به افسانه ی باستانی بیوولف جای تعجب دارد تا کنون سه فیلم سینمایی بر اساس این افسانه ساخته شده و ظاهرا یک فیلم دیگر هم در راه است. فیلم بیوولف در درجه ی نخست با این هدف ساخته شده که از حیث بصری یک کار پر زرق و برق و تماشایی باشد. فیلم را می توان هم به طریقی سه بعدی آیمکس (با استفاده از عینک های مخصوص) دید و هم به طریق عادی. فیلم در حد فاصل سینمای انیمیشن و سینمای حرکت زنده قرار دارد هر چند که اکادمی اسکار بیوولف را در رده ی فیلم های انیمیشن داستانی جا داده است. فیلم را به شیوه ی «انیمیشن فوتورئالیستیک» ساخته اند. در این شیوه کاراکتر ها بر روی پرده خیلی شبیه انسان هستند. ظاهر آن ها کم و بیش به ظاهر بازیگرانی که صدای خود را به کاراکتر ها داده اند شبیه است. رابرت زمه کیس-استعداد خلاقه ای که به قول کنت توران، برده ی تکنولوژی سینمایی شده و خلاقیت های ذاتی خود را از دست داده- قبلا از همین شیوه برای ساختن فیلم قطار سریع السیر قطبی استفاده کرده بود. بسیاری از کارشناسان معتقدند که انیمیشن فوتورئالیستیکی هنوز کم و کسری هایی دارد. مسئله ی اصلی مربوط به چهره های کاراکتر هاست چهره ها مومی به نظر می رسند و چشم ها که باید پنجره ای باشند به روح هر کاراکتر ثابت و بی حرکت است با این حال شیوه ی مذکور دست فیلم ساز را برای بسیاری از کار ها باز می گذارد: می توان قد یک بازیگر را کوتاه یا بلند کرد، مشکل گریم دیگر وجود ندارد، صحنه های اکشن به راحتی شاخته می شوند و...
ht_beowulf5_071102_ssh.jpg

عده ای از منتقدان از خشونت های افراطی فیلم انتقاد کرده اند قطعا فیلم اگر بصورت معمولی ساخته می شد درجه ی R می گرفت اما فرمت انیمیشنی فیلم باعث شده که درجه ی PG-13 به آن تعلق بگیرد. فیلم هر آنچه را که از آن انتظار می رود به تماشاگر خود عرضه می کند. عیار اکشن فیلم نسبتا بالاست و رویکردی مشابه فیلم 300 را دنبال کرده است. دوربین در بیوولف همواره متحرک و پر جوش و خروش است به این ترتیب تماشاگر از فاصله ی دور شاهد صحنه های اکشن فیلم نیست بلکه خود را در دل این صحنه ها احساس می کند. بازیگران هوشمندانه انتخاب شده اند. ری وینستون تن و بدن مناسبی برای ایفای نقش بیوولف دارد وآنتونی هاپکینز با حضور خودش اعتبار ویژه ای به فیلم بخشیده است.

بیوولف فیلمی است که اساسا با هدف نمایش به صورت سه بعدی طراحی و ساخته شده است اما تماشای معمولی آن هم خالی از لطف نیست. در هر حال بی توجه به شیوه ی نمایش فیلم بیوولف داستان خشن گیرایی درباره ی شمشیر ها، جادو و جنبل ها، غول ها و قهرمان هاست. 7.5/10
http://imdb.com/title/tt0442933/
ht_beowulf9_071102_ssh.jpg
ht_beowulf11_071102_ssh.jpg
ht_beowulf13_071102_ssh.jpg
ht_beowulf3_071102_ssh.jpg

آخرین ویرایش:
از اینا که مخت رو ابگوشت میکن
امين بستگي داره چه جور ابگوشتي دوست داشته باشي :biggrin1:
مثلا SAW 1 هم اخرش مخ ادم ميتونست به ابگوشت تبديل كنه
اما اگه از من ميشنوي هم اين فيلم هم مالهلند درايو بگير البته LOST HIGH WAY ابگوشتي تره اما جفتش خداست
اگه چيزي فهميدي به ما هم بگو من كه ديروز نفهميدم چي ديدم

THE KINGDOM
بازيگران : جمي فاكس . زن بن افلك { اسمش يادم نيست الان } :biggrin1:
داستان : داستان فيلم خيلي جالب تمام اتفاقات هم در عربستان اتفاق ميافته اما خيلي خالي بندي بعضي چيزاش ديگه مثل عراق بي امنيت نشون دادن عربستان
داستان فيلم درباره يه گروه 4 نفره FBI هست كه به خاطر انفجار بزرگي كه توي منطقه امريكايي نشين عربستان افتاده به اونجا ميرند
يه تيكه فيلم هم 360 نشون ميده:biggrin1:
امتياز : 8/10
SAW IV
بازيگران : بي خيال زياد معروف نيستند :biggrin1:
داستان : بعد از گندي كه شماره 3 زد ديگه كاملا از اين سري نا اميد شده بودم اما با ديدن اين قسمت خيلي اميدوار شدم بعد از قسمت 1 اين قسمت از همه شماره ها زيباتر بود پايان فيلم هم يه جوري كه علاوه بر گيج كردنتون مثل همه شماره كه اخره فيلم به قول امين ابگوشتي ه بد شما رو تو خماري ميذاره مجبوريد تا هالوين بعدي صبر كنيد تا ببينيدچه اتفاقي ميافته
امتياز : 9/10

امين اگه از اين جور فيلم های خورنده مغز دوست داری حتماً داری به سينمای شرق و فيلم های بسی بسيار زيبايش بزن.مثل Shinobi , Vengeance Trilogy , ... .

واقعاً فيلم های عجيب و بسيار معرکه اي هستند

امين اگه از اين جور فيلم های خورنده مغز دوست داری حتماً داری به سينمای شرق و فيلم های بسی بسيار زيبايش بزن.مثل Shinobi , Vengeance Trilogy , ... .

واقعاً فيلم های عجيب و بسيار معرکه اي هستند
از فیلمهای خورنده ی مغز خوشم میاد ولی حالم از سینما شرق بهم میخوره:sick: امکان نداره چیزی ببینم!

از فیلمهای خورنده ی مغز خوشم میاد ولی حالم از سینما شرق بهم میخوره امکان نداره چیزی ببینم!

منم مثل تو بودم ولی با ديدن يکسری از فيلم ها و لطف يکی از دوستان علاقه مند شدم به اين سينما البته به ليست فيلم های بالا The Host هم اضافه کن که واقعاً قشنگه

چقدر انتظار این فیلم رو کشیدم. Rambo III هیچوقت برای طرفداراش اون پایانی که میخواستن نبود همونطور که راکی 5 هیچوقت پایان خوبی نمیتونست برای راکی باشه.
این همه هرسال فیلم های درپیت مثل Smokin' Aces یا Resident Evil بیان بیرون... اسپایدرمن بتمن هالک سوپرمن اینا همه ریلیز بشن ولی خبری از رمبوی افسانه یی نبود.. سخته برای طرفدارا بالاخره

استالونه درسته از نطر بازیگری چیز بزرگی نیست و بیشتر فیلم هاش هم جزو دسته mindless action قرار میگیرن ولی بالاخره این حق رو داشت و به دست اورده بود که سری راکی و رمبو رو با خوبی برای طرفداراش تمام کنه.
سال پیش باور نمیکردم که این شانس رو پیدا کردم تا برای یک بار هم که شده راکی رو توی سینما ببینم. هفته پیش هم وقتی سینما بودم همون احساس رو داشتم و یک حال خاصی داد وقتی theme song رمبو پخش شد. حس خیلی خوب برای اینکه میدونستم این شانس رو دارم تا رمبو رو برای یک بار هم که شده توی سینما ببینم. از یک طرف هم یک احساس ناراحتی که میدونستم این اخرین فیلم سری رمبو هستش....

Rambo اون فیلمی بود که باید میبود. یک فیلم اکشن بینظیر و فوق العاده خشن برای طرفداراش. خشونت توی این فیلم به قدری زیاده که من فکر میکنم لقب خشن ترین فیلم تاریخ رو بگیره. در این فیلم 236 نفر کشته میشن که میشه 2.59 نفر به ازای هر دقیقه.
البته این خشونت کمک میکنه که زشتی ها و کثیف بودن جنگ و ادم کشی قشنگ نمایان شه. از نظر اکشن هم به نظر من perfect بود! مخصوصا نیم ساعت اخر که شاهکاری بود برای خودش.
Theme song فوق العاده Jerry Goldsmith هم بعد این سالها هنوز بیظیره مخصوصا که الان دارم سیدی soundtrack فیلم رو گوش میدم. حال و هوای First Blood رو زنده میکنه.
این فیلم پایان خوبی برای سری رمبو بود و من باباتش واقعا از استالونه متشکرم.

10/10

slystallone_narrowweb__300x466,0.jpg

Welcome Back Rambo

آخرین ویرایش:
Anger Management

anger_management.jpg

فیلم محصول ساله 2003 هست و با بازی زیبای 2 بازیگر معروف و خداییش کار درست یعنی Adam Sandler,Jack Nicholson

داستان در مورد شخصی به نام دیو هست که در یه شرکت یه شغل معمولی داره! دیو فردیه که نمیتونه حقش خودش رو بگیره و ....
روزی دیو میخواد به سفر بره و به طور اتفاقی با شخصی به اسم دکتر بادی ریدل که فردی هست که به ملت کنترل خشم رو اموزش میده اشنا میشه در هواپیما مشکلاتی به وجود میاد(البته به صورت از پیش برنامه ریزی شده!!) و دیو محکوم میشه که 1 ماه در جلسات کنترل خشم شرکت کنه و مسئولش کسی نیست جز دکتر بادی ریدل....

AngerManagement_1.jpg

فیلم دارای صحنه های طنزی هست که البته طنزش زیاد چیز خاصی داره ولی خب از اون تیپ فیلمهای اموزشی هست که میخواد یه چیزی رو یادت بده و باید یاد بگیری دیگه:biggrin1:

AngerManagement_2.jpg

من که از فیلمش خوشم اومد و بهش 8.5 از 10 میدم

http://www.imdb.com/title/tt0305224

Little Man

little_man.jpg

فیلم محصول سال 2006 هست و با بازیه Marlon Wayans , Shawn Wayans

کالوین که فرد کتوله ولی شروریه از زندان ازاد میشه و تصمیم میگیره به کمک دوست نادانش پرسی یه مغازه ی الماس فروشی رو بزنن! الماس رو میزدن و در حین فرار پلیس متوجه میشه و به دنبالشون میره به طور اتفاقی الماس رو در کیف یه خانوم در یه فروشگاه میزاره و بعد به دنیال خونه ی اون خانوم میره!
برای اینکه به الماس دست پیدا بکنه خودش رو به شکل یه بچه در میاره و میره دره خونه ی اونا و با یه نوشته توی سبدش در رو میزنه و ....

littleman5.jpg

فیلم صحنه های جالب و خنده داره زیادی داره حداقل از فیلم بالایی بیشتر!
مطمئن باشید از دیدن این فیلم لذت میبرید و به امتیاز 3.2سایت imdb به نظر من اصلا توجه نکنید...

114555__little_man_l.jpg
281x211.jpg

اون صحنه ی عوض کردن پوشک بچه خیلی جالب بود:laughing:

من به این فیلم 7.5 از 10 میدم

http://www.imdb.com/title/tt0430304

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or