Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

American Pie Presents: Beta House

1017.jpg

(همین عکس خوبه بزرگتر واستون ضرر داره:biggrin1:)

فیلم بدی نبود حداقل جز اون دسته american pie ها بود که داستانش بد نبود و جای امید داشت واسه نگاه کردنش:)

صحنه های جالبی هم داشت که به شما هیچ ربطی نداره:biggrin1:

من بهش 8 از 10 مدیم!

http://www.imdb.com/title/tt0974959

WAR
8/10
میتونست از این دو بازیگر (jet li & jason statham) خیلی صحنه های اکشن بیشتری بگیره.مخصوصا توی مبارزات تن به تن:دی
فیلم خوبی بود.
SAW 4
8.5/10
مثل همیشه داستانش عالی بود:دی

yuma.jpg

10/10
موسیقی متن بی نظیر! استوری لاین عالی! بازیگرا فوق العاده! فیلم برداری و ... هم بی نقص! james mangold عالی کار کرده.
3:10 to yuma stars russell crowe,chiristian bale,ben foster,gretchen mol and peter fonda in modern take on the classic western by elmore leonard from producing\writing\directing team cathy konrad and james mangold(walk the line).
in arizona in the late 1800's ,infamous outlaw ben wade(crowe)and his vicious of thieves and murdereres have plagued the southern railroad.when wade is captured ,civil war veteran dan evans(chiristial bale),struggling to survive on his drought-plagued ranch,volunteers to deliver him alive the 3:10 to yuma,a train tha will take the killer to trial.on each other's respect.but with the wade's outfit on their trail-and dangers at every turn-the mission soon becomes a violent,impossible journey toward each man's destiny.
3-10_to_Yuma-03.jpg

The Bourne Ultimatum
برای بار دوم بود که می دیدمش:cheesygri
عالی بود..عالی...از معدود اکشن هایی که ارزش دیدن داره;)
داستانش رو هم فکر کنم می دونین چون سه گانست:love:
من بهش 9 از 10 می دم
--------------------------------------
AVP:Alien Vs. Predatour
فیلم بدی نبود.درباره دو گروه از موجودات فضایی که با هم دشمن اند و به زمین میان(شکارچی ها و بیگانه ها:p)
اولین فیلمی بود که می دیدم انسانها و فضایی ها به هم کمک می کنن
6.5 از 10 می دم
-------------------------------------
1408
فیلم خوبی بود.درباره یه نویسنده فیلمهای ترسناکه که اعقادی به روح و... نداره.یه روز برایش یه نامه میاد که می گه یک روز رو تو اتاق شماره 1408 یه هتل بگذرونه.که این اتاق گذشته سیاهی داره و 56 نفر کشته داده و.....
7.5 از 10:cheesygri

OLD BOY

200px-Oldboy_movie.jpg

بالاخره فرصت شد تا دومين بخش از Vengeance Trilogy پارک چان ووک رو ببينم.
در يک کلام فيلم فوق العاده بود به قول يکی از دوستان فيلم واقعا ديوانست.

300px-Lee_Woo-jin_smug.jpg

300px-Oh_Dae-su_hugging_Mi-do.jpg

امتياز من 9.5 از 10

Bug

bug_movie1000.jpg

هر چی فکر میکنم نمیدونم درباره ی این فیلم توضیحی بدم واقعا خودتون باید این فیلم رو ببینید!
داستانش در مورد زنی به نانم اگنس هست که در یه متل زندگی میکنه تا اینکه با شخصی به اسم پیتر اشنا میشه این پیتر مشکل عقلانی داره(ولی این طور نشون نمیده) و طوری این زن رو تو موقعیتی که خودش در ذهنش تجسم کرده قرار میده که اگنس رو مثل خودش میکنه و...

co6.jpg

نقش اگنس رو Ashley Judd بازی میکرد واقعا بازی به این فوق العاده ای ندیدم هر بیننده ای کاملا حس اگنس رو درک میکرد تو فیلم چون واقعا زیبا بازی شده بود...

04_72dpi.jpg

در کل فیلم بدی نبود من بهش 8 از 10 میدم!

http://www.imdb.com/title/tt0470705

Black Hawk Down

200px-Black_hawk_down_ver1.jpg

این فيلم که بر پایه ی کتاب Black Hawk Down: A Story of Modern War by Mark Bowden هست که راجع به سقوط يکی از هليکوپتر ها در طی يک عمليات هستش که باقی افراد برای تحت پوشش قرار دادن منطقه و نجات زخمی و جلوگيری از محاصره شدن هليکوپتر توست بومی ها وارد عمل ميشند...

فیلم خوبی بودش در کل از نظر صدا هم بسیار خوب کار شده بود(تازگی ها زدم تو کار صدا [A:8] )

امتياز من به اين فيلم 7 از 10

LOST HIGHWAY

200px-Lost-Higway-01.jpg

بهتره راجع به داستان اين فيلم هيچی نگم من که تا آخر فيلم برای مشخص شدن ماجرا با شوق اون رو دنبال کردم:دی
کارگردان این فیلم هم David Lynch عزیز هستش که به نظر من بسیار خوب کار کرده بود
امتياز من به اين فيلم 8 از 10

چند وقت بود به علت تاپیک صندلی داغ فرصت نمیکردم اینجا رو اپدیت کنم!

War

poster1_huge.jpg

داستان فیلم در مورد 2 پلیس به اسم های روگو و کرافرد هست که مشغول حل پرونده ای هستن!
این 2 پلیس در حال قاتلی به اسم روگ هستن که مانند شبه هست و نمیتونین بگیرنش در یکی از عملیات ها روگو تیری به روگ میزنه و روگ به خونه ی روگو میره و خانواده روگ و خودش رو میکشه و خونه رو اتیش میزنه و کرافرد به دنیال روگ...
داستان تو حول و حوس یاکوزا هایی که در امریکا هستن میگزره,داستان اون طور که فکرش رو میکنید کلیشه ای نیست و پایان جالب و در عین حال غیر منتظره ای داره پینهاد میکنم این فیلم رو ببینید!

8 از 10

http://www.imdb.com/title/tt0499556

The Condemned

condemned_ver3.jpg

داستان در مورد یه کارگردانی تلوزیونی هست که میخواد با یه شو اینترنتی کلی معروف بشه و پولی به جیب بزنه!
این شخص تصمیم میگیره زندانی هایی رو با ملیتهای مختلف از سراسر جهان انتخاب کنه و در جزیره ای که پر از دوربین هست به جونه هم بندازه...

condemned-vinnie-stonecold1_1177547464.jpg

فیلم بدی نیست ولی خیلی هم سطح بالا نیست ولی خب مسلما یه فیلم چرت و وقت طلف کن هم نیست پیشنهاد میشه ببینش...

condemned_2.jpg

8 از 10

http://www.imdb.com/title/tt0443473

Mr. Bean's Holiday

mr_beans_holiday.jpg

از اسم فیلم کاملا مشخصه که موضوع راجب چیه!
اقای بین که میخواد به تعطیلات بره باعث میشه یه فردی روسی از قطار جا بمونه و بچه ی این شخص که داور فیلم کن هم هست در قطار میمونه اقای بین هم کمک میکنه که پدرش رو پیدا کنه و در ادامه دختری بازیگر اشنا میشن و ....

mr-bean.jpg

6 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0453451

I Am Legend

i_am_legend_final_onesheet_thumb.jpg

ساله 2008 هست و همه مردم جهان توسط ویروسی کسته شدن اونایی هم که زنده موندن تبدیل به زامبی هایی شدن که فقط شب ها بیرون میان و به نور حساس هستن در این بین فقط شخصی به اسم رابرت نویل زنده مونده و بدنش به این ویروس مقاومه!
رابرت برای ادامه ی زندگی به شکار گوزنهایی که در پارک شهر نیویوک هستن میپردازه فقط باید مواظب باشه که شکار رو زودتر از شیرها شکار کنه!!
داستان حول و حوش تلاش نویل برای کشف واکسن این ویروس میگزره و تنها یارس سم(سگش هست)...

2321.jpg

در کل فیلم جالبی بود! صحنه هایی که شهر نیویورک رو کاملا متروکه نشون میداد فوق العاده بود من که خیلی فیلمش حال کردم و بهش 9 از 10 میدم!

http://www.imdb.com/title/tt0480249

SICKO
sicko-poster-1.jpg

فیلم اخیر مایکل مور هست راجع به مشکلات سیستم درمانی آمریکا...
توی این فیلم مایکل مور از این نکته که خیلیا قابلیت بیمه شدن رو ندارن میگذره و به سراغ اونایی میره که بیمه شدن و عاقبتشون....
سپس به کشورهایی مثل کانادا و انگلیس و فرانسه و... میره (مخصوصا کانادا که آمریکا جنگ رسانه ای با سیستم درمانیش داره) و به مقایسه اونها میپردازه.
شرکتهای بیمه هدف اصلی این فیلم هستن و این فیلم بخوبی کار اصلیشون! رو نشون میده...
دست آخر به امدادگرای افتخاری حادثه 11 سپتامبر میپردازه و مشکلاتشون (آدمو یاد جانبازای خودمون میندازه) و به اصطلاح حمیاتهای دولت از اونها...
سپس اونا رو میبره به کوبا (یک کشور کمونیست و جهان سوم) و سیستم درمانی اونجا رو مقایسه میکنه و نتیجه اینکه بیماران آمریکایی اونجا واقعا درمان میشن!!!!
پدرتون در میاد به هر شکل!!!
هان راستی امتیاز!
10/10
sicko_poster2.jpg

واقعا مستند بینظیری بود.....حتما ببینین.

Rescue Dawn

rescuedawnposter.jpg

اینم از اون دسته فیلمهای زیبایی بود که این چند وقته دیدم!
فیلمش محصوله 2006 هست و بازیگر نقش اولش هم Christian Bale هست(مطمئنا باشید از این به بعد درباره ی این بازیگر بیشتر خواهید شنید)
فیلم در مورد شخصی به نام دیتر دانگلر هست که یه خلبان هواپیما هست,داستان فیلم در بحبحه ی جنگ ویتنام میگزره و دیتر روزی در یه پرواز که برای بمب باران مناطقی از ویتنام هست هواپیماش سقوط میکنه ...

rescuedawn.jpg

بعد از کش و قوس های فراوان بالاخره دیتلر توسط ویتنامی ها دستگیر میشه و به یه پایگاه ویتکونگ ها فرستاده میشه و.....

rescuedawn2.jpg

jeremy_davies_aand_christian_bale_rescue_dawn_movie_image.jpg

من به این فیلم 9 از 10 میدم...

http://www.imdb.com/title/tt0462504

Bounse Trilogy Identity, Supermacy , Ultimatum

توضيحات راجع به اين فيلم ها زياد تو اين تاپيک داده شده در کل من بهشون 8.5 از 10 ميدم

و پيشنهاد هم ميکنم حتماً اين فيلم ها رو ببينيد چون به نظر من از اکشن هايی هستش که داستان جالبی هم داره

8aoztsj.jpg

يه فيلم جالب ديگه از سری​
saw.
بعد از اينکه جيگسا و آماندا مردن پليس ها يه نواری را از طرف جيگسا پيدا ميکنن که جيگسا توش ميگه:درسته که من مردم اما بازی تازه شروع شده.
در اين فيلم ميفهميم که جيگسا علاوه بر اماندا شاگرد سومی هم داره...........
فيلم خيلی جالب و خوفی هستش هرچند به شماره 1 نميرسه ولی از
saw2 و saw3 بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or