Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

ماهی و گربه
unknown/10...:|...چون که بعد از 5 ساعت تو صف موندن درگیری پیش اومد نصف دوستان بی بیلیت رفتن تو نصف بیلیت دار ها نتونستن برن تو...واقعا ناراحتم آخه چرا باید واسه آشغال های جشنواره 10 12 تا اکران بزارن بعد فقط 5 تا سالن بدن به فیلمی که شیر ونیز رو برده...واقعا متفاوت ترین فیلم ایرانی هست و امیدوارم سرنوشت اشکان انگشتر متبرک و چند داستان دیگر واسش تکرار نشه...هر چند شنیدم قرار داد پخش واسه مهر ماه بستن..کی رفت فیلمو بیاد یه نمره بده

"تاریخ رو فاتحان می نویسند...!"

هم خودت هم اونایی که پای پستت رو لایک زدن مشخصه که تا حالا نقل قول بالا به گوشتون نخورده! وگرنه بعیده انقدر شدید تحت تاثیر پروپاگاندای بورژوازی قرار بگیرید.
عزیز دلم فیلم رو یه کارگردان آلمانی ساخته.پس فکر نکنم جز فاتحان باشد.
در ضمن شما برو سایت نازی سنتر که منزلگاه هیتلر دوستان هست ببین درباره فیلم چی میگن.
به صراحت از جنبه های شخصیتی منفی و بد هیتلر در این فیلم حمایت میکنن و اونو برای خودشون افتخار میدونن.
من واقعا در مورد هیتلر مطالعه کمی داشتم خیلی دوس دارم شما در پیام خصوصی یا هر جای دیگه ای منو با وجه شخصیتی واقعی آقای هیتلر آشنا کنید.
عاشق تاریخم و سر تا پا گوش.
ولی یه چیزو خوب فهمیدم 50 میلیون انسان بیگناه در جنگی که هیتلر یکی از مسببان اصلی اون بوده کشته شدن.

هیوگو مگه صحنه داشت حتی یدونه؟؟:دی

فقط از اسکورسیزی هیوگو و این رو دیدی؟ :d

Gravity

7/10

یاد Life of Pie افتادم (که اون هم تعریفی نداشت) یه جورایی. یه ذره زیادی کشدار بود. 2001 کوبریک هم طولانی بود و کند، ولی اون زمان برای هیچکس خسته کننده نبود. اما الان که سال 2014 هستیم و انواع و اقسام جلوه‌های ویژه رو دیدیم (حتی خیلی‌هاش رو به شخصه به صورت حرفه‌ای انجام دادم) سکانس‌های طولانی از فضا زیاد مناسب نیست. اما خب چون 3D بود باز قابل تحمل‌تر بود برام. :d

آخرین ویرایش:
Gravity

7/10

یاد Life of Pie افتادم (که اون هم تعریفی نداشت) یه جورایی. یه ذره زیادی کشدار بود. 2001 کوبریک هم طولانی بود و کند، ولی اون زمان برای هیچکس خسته کننده نبود. اما الان که سال 2014 هستیم و انواع و اقسام جلوه‌های ویژه رو دیدیم (حتی خیلی‌هاش رو به شخصه به صورت حرفه‌ای انجام دادم) سکانس‌های طولانی از فضا زیاد مناسب نیست. اما خب چون 3D بود باز قابل تحمل‌تر بود برام. :d
یعنی شما اون جلوه ی ویژه ی کره ی زمینو،منفجر شدنه ایستگاهه فضایی رو،شخصا به صورته حرفه ای ساختی؟اگه اینطوره من دیگه حرفی ندارم:دی

یعنی شما اون جلوه ی ویژه ی کره ی زمینو،منفجر شدنه ایستگاهه فضایی رو،شخصا به صورته حرفه ای ساختی؟اگه اینطوره من دیگه حرفی ندارم:دی

نه خیر ولی افکت 360 درجه‌ی ماتریکس، افکت muzzle flash حرفه‌ای (که اکثر فیلم‌های اکشن یرانی حتی بلد نیستن) + نورپردازی، طراحی سه بعدی دیوار و نشون دادن خرد شدن و ترک زدن زمین، طراحی سه بعدی گلوله، استفاده‌ی حرفه‌ای از Mocha و ... رو بلدم. یا مثلاً تا حالا روی افکت lightsaber و قطع شدن وسایل مختلف کار کردی؟ چون من کار کردم. :d یه چیزی مثل freddiew. اون هم همین کار‌ها رو می‌کنه با کمک چند نفر دیگه. کار زمان‌بری هست فقط. فقط 4 ساله دارم روی special effect‌های مختلف (در حد فیلم‌های هالیوود) کار می‌کنم. امکانات داشته باشی و نرم‌افزارش رو بلد باشی اونقدر‌ها هم سخت نیست. فقط یک سال تو یک course روی بررسی افکت‌های فیلم‌ها کار کردیم. الان مثلاً می‌تونم انفجار طبیعی رو به صورت طبیعی (سه بعدی) درست کنم. چیزی که حتی خیلی‌ها که تو ایران هستن بلد نیستن. امکانات باشه کار زیاد سختی نیست با توجه به پیشرفتی که تکنولوژی کرده. وقتی یه بچه‌ی 10-12 ساله تو یوتیوب افکت انفجارش از فیلم‌های سینمایی ایران سطحش بالاتره (دیدم که می‌گم) دیگه بقیه که بماند (وقتی افکت muzzle flash اسلحه‌ رو توی فیلم‌های ایرانی می‌بینم خنده‌ام می‌گیره که چطور اینقدر ضعیف کار شدن). کار سخت رو کوبریک 50 سال پیش بدون استفاده از کامپیوتر کرد. وگرنه فکر می‌کنی این افکت‌ها خیلی بی‌نظیر هستن؟ الان 50 سال پیش نیستیم‌ها، اصلاً افکت‌ها غیر از این باشه باید تعجب کرد.

حالا نمی‌دونم این افکت‌ها اینقدر برات خارق‌العاده هست یا چون کلاً فیلم اکشن نمی‌بینی تازگی دارن؟ چون استانداردش همینه در حال حاضر. کاری که کوبریک کرد رو هیچ کسی اون موقع نتونست انجام بده. الان چند سال تمرین کنی این افکت‌ها رو می‌تونی تقریباً در همون حد در بیاری.

نه خیر ولی افکت 360 درجه‌ی ماتریکس، افکت muzzle flash حرفه‌ای (که اکثر فیلم‌های اکشن یرانی حتی بلد نیستن) + نورپردازی، طراحی سه بعدی دیوار و نشون دادن خرد شدن و ترک زدن زمین، طراحی سه بعدی گلوله، استفاده‌ی حرفه‌ای از Mocha و ... رو بلدم. یا مثلاً تا حالا روی افکت lightsaber و قطع شدن وسایل مختلف کار کردی؟ چون من کار کردم. :d یه چیزی مثل freddiew. اون هم همین کار‌ها رو می‌کنه با کمک چند نفر دیگه. کار زمان‌بری هست فقط. فقط 4 ساله دارم روی special effect‌های مختلف (در حد فیلم‌های هالیوود) کار می‌کنم. امکانات داشته باشی و نرم‌افزارش رو بلد باشی اونقدر‌ها هم سخت نیست. فقط یک سال تو یک course روی بررسی افکت‌های فیلم‌ها کار کردیم. الان مثلاً می‌تونم انفجار طبیعی رو به صورت طبیعی (سه بعدی) درست کنم. چیزی که حتی خیلی‌ها که تو ایران هستن بلد نیستن. امکانات باشه کار زیاد سختی نیست با توجه به پیشرفتی که تکنولوژی کرده. وقتی یه بچه‌ی 10-12 ساله تو یوتیوب افکت انفجارش از فیلم‌های سینمایی ایران سطحش بالاتره (دیدم که می‌گم) دیگه بقیه که بماند (وقتی افکت muzzle flash اسلحه‌ رو توی فیلم‌های ایرانی می‌بینم خنده‌ام می‌گیره که چطور اینقدر ضعیف کار شدن). کار سخت رو کوبریک 50 سال پیش بدون استفاده از کامپیوتر کرد. وگرنه فکر می‌کنی این افکت‌ها خیلی بی‌نظیر هستن؟ الان 50 سال پیش نیستیم‌ها، اصلاً افکت‌ها غیر از این باشه باید تعجب کرد.

حالا نمی‌دونم این افکت‌ها اینقدر برات خارق‌العاده هست یا چون کلاً فیلم اکشن نمی‌بینی تازگی دارن؟ چون استانداردش همینه در حال حاضر. کاری که کوبریک کرد رو هیچ کسی اون موقع نتونست انجام بده. الان چند سال تمرین کنی این افکت‌ها رو می‌تونی تقریباً در همون حد در بیاری.
اصلا متوجه هستین که ما که فیلمو ندیدیم دارین برامون فیلمو اسپویل میکنید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or