Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Yojimbo...
9از 10...
هرکس سه گانه دلار سرجیو لءونه رو دیده و صفا کرده (مخصوصا اولی)، به هیچ وجه نباید این فیلمو از دست بده!
یه جورایی پلات داستان "به خاطر یک مشت دلار" رو از رو این فیلم برداشتن...اینو خود کلینت هم تو یه مصاحبه گفته...
کارگردان هم استاد کوروساوا هست...دیگه خودتون بخونید چه فیلم باحالیه!

Machine Gun Preacher
machinegunpreachersoundtrack.jpg

فیلم خیلی زیبایی بود واقعا منو تحت تاثیر قرار داد.اشک و گریه ادم درمیاد وقتی بدبختی این کودکان افریقایی رو میبینه بنده خداها چقدر زجر و عذاب میبینن و همینطور دم Sam Childers گرم که از این بچه ها حمایت میکنه و براشون میجنگه واقعا دمش گرم خدا خیرش بده!!! کاشکی تمامی این سیاست مدارا مثل سم انسان دوست بودن و دست از این همه خودخواهی و زیادی طلبی برمیداشتن! کاش...!!
پیشنهاد میکنم حتما این فیلم زیبا رو ببینید.
اینم خود سم:
machine-gun-preacher.jpg

Pain_%26_Gain_film_poster.jpg

فوق العاده بود آقا ، فوق العاده .

خیلی خوشم اومد به خصوص از هیجان این فیلم که از اول تا آخرش تمومی نداشت .

قضیه فیلم هم 3 نفری هستن که میخوان به چیز بزرگتر و بیشتری تو زندگیشون برسن ...

10/10

download

تو فرصتی که رفته بودم تهران، این فیلم رو به همراه دوستام دیدم. فیلم نسبتاً خوش ساختی هست، موضوع فیلم‌نامش یکی از مشکلات اساسیه جوامعی مثل جامعه ماست و پرداختش به این موضوع نسبتاً خوبه. به غیر از چند حفره‌‌ی‌داستانی فیلم نامه مشکل بزرگ دیگه‌ای نداشت از نظر من.
اصل مشکل فیلم بازی‌هاش بودن، که به غیر از چندین بازی فوق‌العاده از بابک حمیدیان،طناز طباطبایی و ... . بازی نسبتاً سطحی از مریلا زارعی‌ و مادرپدر دختره که اسمشون رو نمی دونم بازی بقیه رو تحت تأثیر قرارداد برای من و به بزرگترین مشکل فیلم بدل شد.
کارگردانی فیلم هم مشکلاتی داشت که یکیش همین درست بازی‌نگرفتن از بعضی از بازیگرایی بود که بازی هایی به مراتب بهتر داشتند.
در کل نمره من به این فیلم 7.5 هست.

"من پلیس نیستم"
گرچه تو این چند وقت اخیر زدم تو کار انمیشین ولی یه فیلم رو چند وقت پیش به صورت نصفه و نیمه دیده بودم که خیلی خوشم اومد.
فیلم کمدی ِ و پر از لحظه های توپ و خنده داره؛ داستان اصلی چیز خاصی نداره و طنز لحظه ای فوق العاده ای که داره تا آخرش شما رو پای فیلم نگه می‌داره.
9/10

"من پلیس نیستم"
گرچه تو این چند وقت اخیر زدم تو کار انمیشین ولی یه فیلم رو چند وقت پیش به صورت نصفه و نیمه دیده بودم که خیلی خوشم اومد.
فیلم کمدی ِ و پر از لحظه های توپ و خنده داره؛ داستان اصلی چیز خاصی نداره و طنز لحظه ای فوق العاده ای که داره تا آخرش شما رو پای فیلم نگه می‌داره.
9/10

خیلی خنده داره ، مخصوصا اون صحنه هایی که ماشین همسایه خراب هست و میگه : من 10 گذاشته بودم بدم تعمیرکار ، 5 بدم خوبه؟ :))

Pain_%26_Gain_film_poster.jpg

فوق العاده بود آقا ، فوق العاده .

خیلی خوشم اومد به خصوص از هیجان این فیلم که از اول تا آخرش تمومی نداشت .

قضیه فیلم هم 3 نفری هستن که میخوان به چیز بزرگتر و بیشتری تو زندگیشون برسن ...

10/10
فقط به خاطر سمت راستی :x

IceMan

220px-TheIceman2011Poster.jpg

8/10
خیلی قشنگ بود با اینکه داستان واقعی بود، باز می‌تونستن بهتر به شخصیت خود ریچ کلکینسکی بپردازن. خیلی گنگ شروع شد و اصلا مشارو با شخصیتش آشنا نکرد درست

100نفرو کشته بود داشت هر هر تو دادگاه می‌خندید (تو فیلم نه)

Glogah-Sheitan.jpg

این فیلم رو تو اتوبوس دیدیم وقتی داشتیم میومدیم سمت تهران:دی خداوکیل زبان عاجزه از توصیف فیلم:دی فقط من موندم کوسه سفید تو خلیج فارس چیکار میکنه؟:دی امتیاز هم نمیدم چون به شعورم حس می کنم توهین شده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or