Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

400_300_this_means_war_movie_poster_69852_.jpg

This Means War
7/10​
فیلم اکشن-کمدی-رومنس خوبی بود، تو سبک خودش البته و خسته کننده هم نبود.
ولی دلیل اصلی دیدن این فیلم، ارزیابی تام هاردی در یک نقش جاسوسی بود!:دی بعد از دیدن این فیلم میتونم بگم با کمی ارفاق، میتونه سم فیشر خوبی بشه.:دی هیکلش که مشکلی نداره، قدش هم یه 2 سانت کوتاه تره که اونم مشکلی نیست. استایل دست به اسلحه اش هم قابل قبوله و میشه در این نقش تصورش کرد. میمونه لهجه بریتیشش تو این فیلم، که باید روش کار بشه:دی تو TDKR که مثل آدمیزاد حرف نمیزد، نقشش تو Inception هم یادم نمیاد لهجه داشت یا نه!
در کل اگر فیلم Splinter Cell بخواد با الهام از بورن های گرین گرس باشه، فکر میکنم هاردی گزینه خوبیه واسه این فیلم.

oblivionیه rip-off بسیار شیک و زیبا از فیلم moon+ جلوه های ویژه فوق العاده+پایان کلیشه ای آمریکایی.7/10
تنها ایرادی که گنده ترین منتقد های دنیا نمیتونند به این فیلم بگیرند پایانش هست و بس. کاملا منطقی و درست و بجا و با دلایل درست و فکر نکنم این یعنی کلیشه ای!!

live flesh یک تریلر عشقی زیبا از سینمای اسپانیا با بازی عالی خاویر باردم 9 از 10

perfume یک شاهکار سینمایی کتاب اش رو خونده بودم و فکر نمی کردم فیلم بتونه حق مطلب کتاب رو ادا کنه که کرد بازی بن ویشا عالی موسیقی عالی 10 از 10

گنده ترین کارگردان سورئال هم دیوید لینچ هست, اگه با فیلم های لینچ حال می کنید این رو از دست ندید.

شوخی می كنی ديگه؟ لينچ خيلي خوب هست ولی گنده ترينشون فلينی هست نه لينچ. من به تو پيشنهاد میكنم فيلم هاش رو ببينی.

شوخی می كنی ديگه؟ لينچ خيلي خوب هست ولی گنده ترينشون فلينی هست نه لينچ. من به تو پيشنهاد میكنم فيلم هاش رو ببينی.

البته نظر شما محترم ولی من فکر می کنم گنده ترینشون اونیه که تا حدودی سینمای سوررئال رو با اون می شناسن لوئیس بونوئل بعدش می شه فلینی و لینچ

تنها ایرادی که گنده ترین منتقد های دنیا نمیتونند به این فیلم بگیرند پایانش هست و بس. کاملا منطقی و درست و بجا و با دلایل درست و فکر نکنم این یعنی کلیشه ای!!
فکر نکنم گنده ترین منقدهای دنیا بیکار باشن که بخوان سر همچین فیلم بی ارزشی(متا 55) بشینن بحث کنن:d
این مدل پایان فکر کنم توی هزارتا فیلم دیگه هم بوده.

فکر نکنم گنده ترین منقدهای دنیا بیکار باشن که بخوان سر همچین فیلم بی ارزشی(متا 55) بشینن بحث کنن:d
این مدل پایان فکر کنم توی هزارتا فیلم دیگه هم بوده.

ارزش رو البته منتقد ها مشخص نمیکنند و این خود شخص ههست که فیلم براش با ارزش بوده یا نه . کلا فیلم رو شخصی ترین چیز ممکن حتی شخصی تر از مسواک میدونم .

الان بابک برای من یونیک ترین و غیر تکراری ترین پایان چدتا فیلم رو بگو ببینم !! داریم اصلا ؟؟ :d

منم نگفتم که پایانش کلا تو دنیا تک هست ولی پایان کاملا منطقی و درست و صافی داشت .

ارزش رو البته منتقد ها مشخص نمیکنند و این خود شخص ههست که فیلم براش با ارزش بوده یا نه . کلا فیلم رو شخصی ترین چیز ممکن حتی شخصی تر از مسواک میدونم .

الان بابک برای من یونیک ترین و غیر تکراری ترین پایان چدتا فیلم رو بگو ببینم !! داریم اصلا ؟؟ :d

منم نگفتم که پایانش کلا تو دنیا تک هست ولی پایان کاملا منطقی و درست و صافی داشت .
توی فیلم های main-stream زیاد نگرد چیزی پیدا نمیشه:d.ولی توی فیلم های مستقل(مثل همون moon) خیلی فیلم ها هستن که پایان غیر قابل پیش بینی دارن

url

Moon

بخاطر لذت مضاعفی که از Oblivion برده بودم و اینجا هم تعریفش رو کردم اکثر بچه های اینجا گفتند که این فیلم یه تقلید کامل از این فیلم بالا بوده و بنده خیلی مشتاق شدم این فیلم رو ببینم . در همین لحظه باید بگم بازی سم راکول یک چیزی فرای تصور هست !! چنان این این بشر خارق العاده این نفش رو بازی میکنه که اگه با شخصیت سم بل همزات پنداری نکنید مطمئن تو قلبتون یه چیزی کم دارید . در راستای تقلید Oblivion هم چیزی نمیشه گفت جز اینکه واقعا یه کپی بوده اما Moon عملا یه نسخه بزرگسالانه و اندیشمندانه تر هست و حرف های زیادی برای گفتن داره . فیلمی هست که خیلی خیلی روش فکر میکنید . صدای کوین اسپیسی هم واقعا عالی بود و دوبله شگفت انگیزی داشت . اون ربات هم که واقعا نمیشد چیزی بگی در رابطه باهاش . فوق العاده بود فوق العاده . موزیک و اهنگ های فیلم هم عالی بودند و مناسب جو فیلم .
نکته بعدی و مسلما بزرگترین مزیت و بزرگی که Moon نسبت به Oblivion داره اینکه داستان عملا بی نقص هست و پلات هولی به اون شدت دیده نمیشه و حرف هاش رو خیلی شارپ تر به بیننده میزنه و هدفش هم مشخص هست و صحنه اکشنی هم دیده نمیشه ! یه درام/سای فای اصیل و بدون هیچ چیز اضافه و وقتگیر .

در کل اگر میخواید نسخه بزرگسالانه و کامل و عالی ببنید که همه چیز سر جاش هست و منطقی و صاف حتما حتما moon رو فراموش نکنید .

9.5/10

Get The Gringo

2012
7/10
فیلم جالبی بود ! این فیلم رو تو کلاس زبان دیدیم ! معلمون گذاشت ما هم نگاه کردم با اینکه زیرنویس نداشت داستانش رو کامل فهمیدم (معلم مون هم یه چیزایی درباه داستان فیلم میگفت!)
نسب به فیلم های هم سطح خودش داستان جالبی داره وبازی مل گیبسون هم بد نیست !

Oscar

1991
6.5/10
یک فیلم طنز گانگستری با بازی سلوستر استلونه ! داستان فیلم گاهی خیلی تو در تو میشه ولی جالب بود !
شوخی هاش هم بد نبود !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or