Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

داستان فیلم بد نبود اما کاملا معلوم بود که به خاطر وقت فیلم و دلایل دیگه به خیلی از جاهای فیلم مثل شخصیت پردازی ها دقت نشده. مثلا توی فیلم اتفاقاتی میافته که اصلا با پیشنیه ای به بیننده میده از کاراکتر جو در نمیاد. اینم در جای خودش ارزش یه بار دیدن رو داشت
امیدوارم Firefly رو دیده باشی چون خیلی ها این اشتباه رو میکنن و فیلم رو قبل از سریال می بینن .
تو شخصیت پردازی ها دقت شده ولی لازمه که قبلش firefly رو دیده باشی . همه ی این کاراکترها تو سریال یه عالمه بهشون پرداخته شد و اصلا فیلم برا این ساخته شد تا فن ها فایرفلای که سریالشون نیمه کاره مونده بود رو ارضا کنه.

آخرین ویرایش:
Taken 2 :

اصلا در حد و اندازه ی شماره اول نبود . نه در بخش داستانی ، نه در بخش اکشن ، نه در بخش بازیگری و نه در هیچی .
با تمام احترام و علاقه ای که ( شدیدا بهش علاقه دارم ) به لیام دارم اصلا به بازیگریش توی این فیلم علاقه نداشتم .

نمره : 3

این 3 نتمره رو هم فقط به خاطر لیام دادم .

--------------
--------------

Flight :

داستان جالب در عین حال افکار جالبی توش نهفته بود .
به شخصه از داستانش خوشم اومد دنزل واشنگتن هم نسبتا خوب نقش آفرینی کرده بود .
حرف زیادی برای فیلم ندارم ولی خوب توی فیلم های امروزی من بیشتر دنبال روایت جدید و خلاقانه هستم که توی این فیلم زیاد استفاده نشده بود .

نمره : 7.5

آخرین ویرایش:
Sinister

feu5640icbwpne1265pw.jpg

6/5

شاید شما هم مثل من خیلی وقت باشه که دنبال یه فیلم ترسناک ناب میگردین اما پیدا نمیکنین
کلا توی 1 دهه اخیر ما فیلمهای خوبی توی این ژانر ندیدیم با بهتره بگم خیلی کم دیدیم
این فیلم هم داستان نسبتا جالبی داره و تا اخر فیلم شمارو نگه میداره اما به هرحال یه فیلم متوسطه که ایرادات زیادی هم داشت
در کل ارزش یکبار دیدن مطمئنا داشت

Chernobyl Diaries

sqv0q76s9ncdt1ldac.jpg

3

این فیلم هم بشدت فیلم ضعیفی بود
حادثه چرنوبیل برای ساخت یک فیلم ترسناک ایده جالبیه اما متاسفانه نتونستن از این ایده بخوبی استفاده کنن
به نظر من اگه این فیلم ندیدین چیز خاصی از دست ندادین

آخرین ویرایش:
نمیدونم تعصب ایرانی بودنمه یا چیز دیگه ولی این آرگو اصلا در حد جایزه و این حرفا نبود
تو بهترین حالت یه فیلمه متوسط ... چیز خاصی مشاهده نشد
7 از 10

The Good, the Bad and the Ugly
هر وقت هوس یه اثر کلاسیک ناب بکنم میرم سر وقت این فیلم از دیدنش سیر نمیشم
خوب بد زشت با بخاطر یک مشت دلار و بخاطر چند دلار بیش تر سه گانه مرد بی نام رو شکل میدن با هنرنمایی کلینت ایستوود با اون سیگار گوشه لب
کارگردانش سرجیو لئونه ست و لقب " کبیر " بمعنای واقعی کلمه برازنده شه ، ایستوود رو برداشت برد ایتالیا و هنرشو به همه نشون داد با یه وسترن اسپاگتی که جزو آثار جاودان سینماست
دو نکته جالب درباره لئونه وجود داره اینکه صحنه ارابه رانی بن هور ویلیام وایلر رو کارگردانی کرده و داشت رو پروژه عظیم استالینگراد کار میکرد که عمرش کفاف نداد اگر چه با روزی روزگاری در آمریکا وداع به یاد ماندنی ای با سینما داشت ( کوبریک هم یه پروژه ناتمام داره درباره ناپلئون بناپارت همیشه آرزو میکنم ای کاش این دو اثر ساخته میشدن ) سینمایی که وجود پکین پا آرتور پن تارانتینو و خیلی های دیگه رو مرهون لئونه ست
هر جا سرجیو لئونه باشه انیو موریکونه هم با اون موسیقی رویایی هست
نکته جالب اینجاست که لئونه به این اعتقاد داشته که باید موسیقی قبل از شروع فیلمبرداری ساخته و سر صحنه ها پخش بشه جای تعجب نداره که صحنه دوئل آخر فیلم اینقدر هنرمندانه از آب در اومده و نفس رو در سینه تماشاچی حبس میکنه
اگر کارهای این استاد تمام نشدنی سینما رو ندیدین درنگ نکنین چون غنیمت گرانبهایی رو از دست میدین
و یه دیالوگ شنیدنی از فیلم که بلوندی ( کلینت ایستوود ) به توکو ( الی والاچ ) میگه :
You see in this world there is two kinds of people my friend
Those with loaded guns and those who dig
You dig
کلینت ایستوود نابخشوده اثر مرثیه وارش برای ژانر وسترن رو به سرجیو لئونه ( و دان سیگل ) تقدیم کرده بلوندی واقعا این کارت حرف نداشت

آخرین ویرایش:
The Good, the Bad and the Ugly
هر وقت هوس یه اثر کلاسیک ناب بکنم میرم سر وقت این فیلم از دیدنش سیر نمیشم
خوب بد زشت با بخاطر یک مشت دلار و بخاطر چند دلار بیش تر سه گانه مرد بی نام رو شکل میدن با هنرنمایی کلینت ایستوود با اون سیگار گوشه لب
کارگردانش سرجیو لئونه ست و لقب " کبیر " بمعنای واقعی کلمه برازنده شه ، ایستوود رو برداشت برد ایتالیا و هنرشو به همه نشون داد با یه وسترن اسپاگتی که جزو آثار جاودان سینماست
دو نکته جالب درباره لئونه وجود داره اینکه صحنه ارابه رانی بن هور ویلیام وایلر رو کارگردانی کرده و داشت رو پروژه عظیم استالینگراد کار میکرد که عمرش کفاف نداد اگر چه با روزی روزگاری در آمریکا وداع به یاد ماندنی ای با سینما داشت ( کوبریک هم یه پروژه ناتمام داره درباره ناپلئون بناپارت همیشه آرزو میکنم ای کاش این دو اثر ساخته میشدن ) سینمایی که وجود پکین پا آرتور پن تارانتینو و خیلی های دیگه رو مرهون لئونه ست
هر جا سرجیو لئونه باشه انیو موریکونه هم با اون موسیقی رویایی هست
نکته جالب اینجاست که لئونه به این اعتقاد داشته که باید موسیقی قبل از شروع فیلمبرداری ساخته و سر صحنه ها پخش بشه جای تعجب نداره که صحنه دوئل آخر فیلم اینقدر هنرمندانه از آب در اومده و نفس رو در سینه تماشاچی حبس میکنه
اگر کارهای این استاد تمام نشدنی سینما رو ندیدین درنگ نکنین چون غنیمت گرانبهایی رو از دست میدین

جان فورد و The Searchers رو هم فراموش نکن. :d

نمیدونم تعصب ایرانی بودنمه یا چیز دیگه ولی این آرگو اصلا در حد جایزه و این حرفا نبود

نه کلاّ فیلم خوش ساختی نیست. من وقتی می خواستم فیلم رو ببینم کلاّ انتظاراتم رو پایین آورده بودم به خاطر همین 7.5 دادم. :d

جان فورد افسانه ای اون بالا بالاهاست
yahoo_4.gif
ژانر وسترن رو فورد شکل داد کسی هم نمی تونه جا پای اون بذاره
کلا سینما مدیون این آدم ـه​

والا. :d

آدم وقتی امیتاز های کاربران رو می بینه که The Good The... امتیاز بیشتری گرفته می خواد سرش رو بکوبونه به دیوار. :d

آخرین ویرایش:
Re: Rate your last seen movie [ قوانین به پست اول اضافه شد]

The Hobbit

عالی بود !! واقعا ترکوند
تازگیا فیلمی به این خوش ساختی نداشتیم

البته نشستم قبلش کل سری ارباب حلقه ها رو دیدم که تا حالا ندیده بودم
اونا از هابیت قشنگ تر بودن !!

اصن کلا این یارو کارگردانه زده رو دست نولان

Hobbit : 9.8/10
Lord of the ring ها : 10/10

The Master

نمره نمی دم، چون باید چند بار دیگه فیلم رو ببینم.

در یک کلام عالی هست. جز این هم انتظاری نمی رفت. اما یه سری قسمت ها گنگ بود که کمی بیننده رو گیج می کنه. با این حال خیلی خوب بود.

amour
روند کلی فیلم یه عاشقانه کسل کننده بود و 2 ساعت کش دادن هم کار هر کس نیست
ولی هرچقدر روند کلی کند بود پایان بسیار شوکه کننده ای داشت هر چند میشد این پایان رو از صحنه ابتدایی فیلم حدس زد
7/10

Argo 8/10
بدون در نظر گرفتن مسائل سیاسی به نظرم آرگو شاهکار نیست که راه به راه جایزه میبره ولی فیلم خوب و شایدم خیلی خوبیه . ضرباهنگ فیلم به نظرم بدون در نظر گرفتن 10 دقیقه آخرعالیه بازی ها نرم و روونن طراحی صحنه خوبه نورپردازی و تدوین هم خوبن تنها مشکل فیلم هم به نظرم فیلمبرداریه که میتونست بهتر باشه و 10 دقیقه آخره فیلم هستش که اضافست

لوپر
فیلم شروع خوبی داره ولی افت محسوسی میکنه تا انتها ...
در کل یک فیلم خوب بود و به نظرم بازی اون پسر خرد سال که واقعا باهوش هم هست نقطه عطف فیلم ـه ...
7/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or