Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

killing them softly

خیلی کمن فیلمسازهایی که سعی میکنن فیلمای خوب و جدی بسازن و خطر مورد توجه قرار نگرفتن از طرف اکثریت بیننده ها رو قبول کنن. KTS از این فیلماس.
گفتگوهاش پر از ظرافت و ذکاوته. اگه به دیالوگ ها از نظر جنبه ی عملی نگاه کنیم، جنبه ای که صورت واقعی و محاوره ای داره، حتی پیش و پا افتاده ترین دیالوگ های فیلم هم فوق العادن
این دیالوگ ها به درد خلق کردن آدمای واقعی میخوره، چون این ادما همین شکلی صحبت میکنن. شاید دیالوگ ها اونقدر جالب و تکون دهنده نباشن که به یادموندنی بشن، اما برا منظوری که به کار رفته فوق العادس.
خیلی بالانس جالبی بین صحبت های سیاستمدارها تو بک گراند فیلم و بعد جنایت کارا وجود داره. اصلا دچار overt symbolism نمیشه.
جالبه رمانی که فیلم ازش اقتباس شده انتشارش به سال 1974 برمیگرده و مشکلات سیاسی و غیره که تو کتاب عنوان میشه مربوط به 40 سال پیش هست ولی اون قدر خوب به روز شده که حتی میشه گفت از معدود فیلمایی هست که به پای کتاب میرسه.
آشفته بازاری که توش یا باید بکشی یا کشته بشی.
بهترین صحنه ی فیلم سکانس دزدی اول فیلم هست که جورج بوش از تلویزیون داره میگه کشور تو سراشیبی افتاده و هم زمان فرانکی جیب حاضرین رو خالی میکنه.
و خب تعجبی هم نداره همچین فیلمی از طرف اکثریت جامعه ی امریکا بهش پشت بشه و پس زده بشه.
9/10

آخرین ویرایش:
flight

5.jpg

مثل همیشه دنزل واشنگتن عالی بود.اولش فکر میکنین با یه فیلم سطحی از زندگی یه خلبان الکلی سر و کار دارین به مراتب که پیش میره میفهمیم موضوع اصلی ایمان به خداس چیزی که شخصیت اصلی فیلم اونو نفی میکنه و بهش ایمان نداره کسی که حد و مرزی برای کارایی که انجام میده قائل نیست از رابطه با مهماندرا گرفته تا مصرف کوکائین برای سر حال اومدن بعد از مست شدن با الکل(!) برای پرواز.
کسی که حتی در بدترین شرایط و در حالی که مسته میتونه هواپیمایی رو با حداقل کشته سالم فرود بیاره کسی که زن و بچش اونو با فضاحت تمام از خونشون میندازن بیرون
ادمی که ترسی از دروغ گفتن نداره و برای نجات خودش دست به هر کار و عمل بد میزنه چون به خدا ایمان نداره حرف اصلی فیلم همینه .
به جرات میگم یکی از قشنگ ترین سکانس هایی که دیدم تو همین فیلمه میذارمش تو اسپویلر ولی اگر واستون مهم نیست از الان بخونید چیز خاصی رو لو نمیده:
همونجایی که تو بیمارستان میخواد بره سیگار بکشه با یک فردی روبه رو میشه که سرطان نادری داره واتفاقا حرفای خیلی جالبی میزنه که من یکی رو تحت تاثیر قرار داد اونجایی که طرف از از سرطانش میگه این جمله رو میگه:god choose me بعد دنزل میگه:
you belive in him?
-once u realize all the random events in your life are god u will live much easier life
god give u cancer i got no control over that
did god give me cancer u bet ur @ss god gave me cancer

اونجایی هم که باد میزد درو خیلی عالی بود.
اون قسمتی هم که داره ظاهر نمایی میکنه که به خدا ایمان داره هم بازم عالی بود در کل پر صحنه به یاد موندنی هست از دست ندینش.

10/10
مثلا هر کی به خدا اعتقاد داره دروغ نمیگه و مشروب نمیخوره و ... ؟! اگه نویسنده همچین فکری کرده که وضعش خوب نیست !

Flight
8/10
یعنی اینقدر که این هی ول میکرد مشروبو هی میخورد روانیم کرد رفتیم با بچه ها دور همی گرفتیم 3 سوت.....الانم تو ترک نیکوتینم اینم که انواع و اقسامشو کشید.....اههههههههههههه:d

فلایت
امسال برعکس پارسال،اسکار کشکی نخواهیم داشت...خوده فیلم بدی نبود،ولی یه جاهایی شورشو در اورده بود زیادی شعارش کرده بود شانس زیادی برای خود فیلم نمیبینم،اما دنزل میتونه رقیب سر سختی باشه...دی لوییس دنزل،یحتمل از جانگو و ارگو هم یکی دونفر خوب در آن.

اون قسمتی هم که داره ظاهر نمایی میکنه که به خدا ایمان داره هم بازم عالی بود
سراسر اسپویل بود ها پستت شانس اوردم قبله دیدین فیلم نخوندمش :d
تو کله فیلم من یادم نمیاد جایی هیچجایی(!)تظاهر به اعتقاد به خدا کرده باشه،فقط یه جا تظاهر به دعا از مسیح کرد.بهترین سکانس فیلم هم از نظر من،اونجا بود که اب خورد بعد خانومه گفا نشنیدم چی گفتی؟گفت خدا کمکم کنه...

فلایت
امسال برعکس پارسال،اسکار کشکی نخواهیم داشت...خوده فیلم بدی نبود،ولی یه جاهایی شورشو در اورده بود زیادی شعارش کرده بود شانس زیادی برای خود فیلم نمیبینم،اما دنزل میتونه رقیب سر سختی باشه...دی لوییس دنزل،یحتمل از جانگو و ارگو هم یکی دونفر خوب در آن.

سراسر اسپویل بود ها پستت شانس اوردم قبله دیدین فیلم نخوندمش :d
تو کله فیلم من یادم نمیاد جایی هیچجایی(!)تظاهر به اعتقاد به خدا کرده باشه،فقط یه جا تظاهر به دعا از مسیح کرد.بهترین سکانس فیلم هم از نظر من،اونجا بود که اب خورد بعد خانومه گفا نشنیدم چی گفتی؟گفت خدا کمکم کنه...
اونجا بود که ودکا رو باز کرد و گذاش رو یخچال...من اصلا حواسم به دقیقه ی فیلم نبود وگرنه با اون نمای بسته ای که گرفته بودن گفتم خوب اینم تموم شد....ولی بعدش که دستش اومد گفتم ای پدر سوخته:d

اونجا بود که ودکا رو باز کرد و گذاش رو یخچال...من اصلا حواسم به دقیقه ی فیلم نبود وگرنه با اون نمای بسته ای که گرفته بودن گفتم خوب اینم تموم شد....ولی بعدش که دستش اومد گفتم ای پدر سوخته:d
اون من مطئمن بودم بر میگرده و ورش میداره،اما:
اینکه بالاخره عقیدش تغییر پیدا کرد...البته از اول ضد خداپرستی نبود!فقط اعتقاد نداشت،اما اونجا دیگه به شکل رسم به خدا اعتقاد اورد...خیلی خوشم اومد چون بعدش میخواست بگه که مشروب خورده،و این که نشون داد تَه شرفی براش مونده :d

Cloud Atlas

با اینکه فیلمش خیلی طولانی بود(3 ساعت) ولی من به شدت باهاش حال کردم.البته وسطاش فیلم یه مقدار افت کرد هرچند اون یه قسمت در مقابل عظمت کل فیلم زیاد مهم نیست.بازی اکثر بازیگرا خوبه ولی این دختر کره ایه واقعا عالی بازی میکرد:x.موسیقی متن فیلم هم خیلی زیبا بود.با توجه به اینکه فیلمش مستقیما از روی یه کتاب هست(که خود کتابم خیلی پیچیدگی داره) خیلی خوب درستش کردن.
9/10

Private Lives
10/10
فیلم فوق العاده بود
اصلانی فجیح خوب بود توش دیالوگهای سعید نیکپور حرف حقیقت بود و دیالوگهای امیر آقایی هم حرف نداشت
کل کل اصلانی و پسیانی هم غیر مستقیم خیلی چیزا رو گفت
شخصیت اصلانی کاملا با با آدمهای این چنین جور در میومد شخصی در اوج خونسردی و اصلا عصبی نمیشه و حرفشو راحت میزنه و خنده خنده سر میبره با پنبه
حرف زیاد دارم در موردش ولی فعلا تا همین جا

کسی هست taken 2 پایان دومش رو هم دیده باشه؟ من خودم دیدم مثل اینکه کاگردان دوست داشته این پایانو بزاره که نذاشتن یا یه چیزی شبیه این.

به پایان اولش 1/10 میدم.
دومی هم 3/10 چون بهتر بود.
فرقشون اینه که اونجایی لیام دخترشو میبره سفارت بعدش زنهشو نمیتونه نجات بده و میبرنش پایان دوم برعکس میشه یعنی هم دخترشو نجات میده هم زنرو بعد واسه اینکه کارو تموم کنه میره ترتیب اونارو میده نه اینکه زنرو نجات بده(پایان اول) واسه اینم میگم بهتر بود چون اخرش به طرز فجیعی بی منطق بود طرف زن رو نکشته بود انداخته بود یه گوشته تا لیام بیاد بکشتش

حالا اینکه خوبه
آدم خودشو میتونه بزنه به خریت و بگه زنشو نکشتن چون میخواستن بیاد و جلوی چشمش بکشنش
از اون فاجعه تر نبرهای فیلم بود 4 تا روستایی بیل بدست اومدن نیسون حرفه ایی رو بکشن در صورتی که میدونستن با چه آدمی طرف هستند
از اون طرف مگی گریس رانندگیش اصلا خوب نبود ماشالله در حد فرمول یک با بنز رانندگش کرد و لامصب بنزه به دی و دیوار میخورد هیچیش نمیشد

اره دختره هم خیلی باحال بود عین نُقل و نبات نارجک ول میداد وسط شهر هیچ کسیم باهاش کاری نداشت شهر بی صاحاب بود:))

آخرین ویرایش:
کسی هست taken 2 پایان دومش رو هم دیده باشه؟ من خودم دیدم مثل اینکه کاگردان دوست داشته این پایانو بزاره که نذاشتن یا یه چیزی شبیه این.

به پایان اولش 1/10 میدم.
دومی هم 3/10 چون بهتر بود.
فرقشون اینه که اونجایی لیام دخترشو میبره سفارت بعدش زنهشو نمیتونه نجات بده و میبرنش پایان دوم برعکس میشه یعنی هم دخترشو نجات میده هم زنرو بعد واسه اینکه کارو تموم کنه میره ترتیب اونارو میده نه اینکه زنرو نجات بده(پایان اول) واسه اینم میگم بهتر بود چون اخرش به طرز فجیعی بی منطق بود طرف زن رو نکشته بود انداخته بود یه گوشته تا لیام بیاد بکشتش

حالا اینکه خوبه
آدم خودشو میتونه بزنه به خریت و بگه زنشو نکشتن چون میخواستن بیاد و جلوی چشمش بکشنش
از اون فاجعه تر نبرهای فیلم بود 4 تا روستایی بیل بدست اومدن نیسون حرفه ایی رو بکشن در صورتی که میدونستن با چه آدمی طرف هستند
از اون طرف مگی گریس رانندگیش اصلا خوب نبود ماشالله در حد فرمول یک با بنز رانندگش کرد و لامصب بنزه به دی و دیوار میخورد هیچیش نمیشد

District 9

فوق العاده ست. هربار که میبینم بیشتر عاشقش میشم. امتیازش Perfectionism.

Cloud Atlas

موضوع جالبی داره فقط یکم طولانی هست!. گیریمها واقعان عالی بودن. امتیازش Goody Goody.

trouble with the curve
یه قرص خواب به تمام معنا! جناب ایست وود که صداش از ته چاه درمیاد و اکثر مواقع معلوم نیست چی میگه استعداد یاب یه تیم بیس باله و یه دختر داره که جای ندیدشه حالا ایشون قراره یه پسر رو ببینه به درد تیم میخوره یانه و مشکل این پسر از نظر ایشون اینه که توپ کات دار نمیتونه بزنه (اسم فیلم) حالا تا اخر فیلم باید پیگیر این موضوع جذاب(!) باشیم.
به زور تونستم تحملش کنم از یه طرف خود ایست وود صداش رو اعصابه از بس پیر شده به زور میتونه ادم صداش رو بشنوه همون کارگردانی کنه بهتره از طرف دیگه معلوم نیست هدف فیلم چی هست از سکانس رابطه عشقی فوق مزخرف گرفته تا رابطه بین دختر و پدر که خیلی سطحی هست.
هر وقتم خود ایست وود میدیدم به خاطر پیر شده بیش از حدش ناراحت میشدم .
4/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or