Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

جای یکی دو تا از هیرو ها مثل بتمن یا سوبر من و ... خالی بود و هی انتظارشون رو می کشیدم که محقق نشد..
اینا که گفتی مال MARVEL نیستن که بیان تو این فیلم
ایشالله تو فیلم جاستیس لیگ میبینیمشون :دی

بله؟؟یعنی همه باید 9و10بدن؟؟هر کی یه نظری داره هیشکی نمیاد از این فیلم اون انتظاری که شما گفتین رو داشته باشه.من به فیلم3دادم و گفتم که به بقیه ضعف های فیلم کاری ندارم ولی من این فیلم رو فقط برا سرگرمی دیدم بشینم ببینم این شخصیت ها چطوری دنیا رو نجات میدن و...ولی حتی برا من سرگرم کننده نبود فوق العاده کلیشه ی و مزخرف بود هیچ هیجانی برام نداشت.مثلا سینا میگه و جلمه مثل میمون..براش جالب بود ولی برا من حال بهم زن بود پس هر کسی سلیقه ی داره.خیلی مسخرست اینجا انقد حق نظر مخالف دادن به کسی ندادین که از ترس مسخره شدن همه دراین هم سلیقه میشین هیشکی نظر واقعیشو نمیده.انقد غیر منطقی که نمیدونم چی بگم.فقط یه چیز ساده هر کسی یه سلیقه و نظرداره همه مثل هم نیستن:دی

@slipkboy
صادق جان
یعنی هر کس از Avengers بدش بیاد و امتیاز کم بده ، قصد خودنمایی داره ؟!
هیچ رقمه راه نداره که من بتونم بدون قصد و هدف خاص از این فیلم بدم بیاد ؟! :d

پ.ن : امتیاز منم مثل دوستان 3 یا 4 هست
اما چون میدونستم همچین برداشتی از نظرم میشه و برخورد خوبی نمیشه نظرم رو نگفتم !!

من هیچ وقت نطرات بقیه رو مسخره نکردم و گفتم که نطر اونا محترمه. اما این فیلم ژانرش معلومه، خوب وقتی ذهن آماده برای این ژانر نداریم، چرا بریم سراغش؟

The Dictator 7/10
نسبت به کارهای قبلی کوهن حساب کنیم از Bruno خیلی بهتر اما با Borat فرسنگها فاصله داشت ولی خب خوب بود درکل فقط اگه Anna Faris رو با اردنگ مینداختن بیرون خیلی بهتر می شد همه چی. واسه یک شب دور همی و تنقلات و اینا فیلم خوبیه طبعا:دی

من هیچ وقت نطرات بقیه رو مسخره نکردم و گفتم که نطر اونا محترمه. اما این فیلم ژانرش معلومه، خوب وقتی ذهن آماده برای این ژانر نداریم، چرا بریم سراغش؟
می دونید مشکل کجاست؟ مشکل اینجاست شما برای تایپیکی که در ابتدا هیچ گونه ساختار مشخصی بجز نمره دادن به فیلم درش وجود نداره انتظار تایپیک نقد فیلم دارید. بله این مساله درسته که باید برای هر موضوعی از ابتدا با یک پیش ضمینه فکری جلو رفت اما چند نفر در این تایپیک هستن که دغدغه اصلیشون سینما باشه؟؟ یا خود شما به عنوان کسانی که ادعا دارید که باید با ذهنی آماده برای پذیرش یک فیلم به دیدنش بریم، چقدر تونستید این ساختار ها رو برای دیگران معین کنید، حالا فقط بحث سر اونجر نیست. اصلا چه تعهدی وجود داره که حتما باید کسی به یک فیلم عامه پسند که اکثرا نمره بالا دادن ، نمره متفاوتی نده؟؟ از ابتدای این تایپیک هدف فقط دادن یک نمره با توجه به دید شخصی بوده به فیلم ها بوده پس نباید همیشه انتظار دیدن اون نمره ای رو داشته باشیم که خودمون دوست داریم. من خودم با نظر کسانی که به اونجر نمره پائین دادن مخالفم اما دلیل بر این نمیشه که شرایط به گونه ای پیش بره که همه مجبور بشن از ترس مورد تمسخر قرار گرفتن نمره ای متفاوت با چیزی که خودشون در ذهن دارن بیان و به فیلم ها بدن. تا زمانی که شما چارچوبی رو برای یک بحث مشخص نکنید نمی تونید انتظار داشته باشید که دیگران در رای دهی خودشون تمام جوانب امر رو مورد توجه قرار بدن.

vicky christina barcelona 7/10
حالم بد میشه وقتی این فیلم رو میبینم همه چیز رو به گند میکشه
the descendants
8/10
خیلی خوب و متفاوت بود تو درام و داستان واقعا پخته ای داشت و متفاوت
بازی جرج کلونی هم با وجود اینکه مثل همیشه بود ولی عالی بود
heat:masterpiece
10/10
ولی کاش اخرش یه جور دیگه تموم میشد

آخرین ویرایش:
در مورده سوپر هیرو ها یک نکته وجود داره . به شخصه از سوپر هیروهایی که خیلی تخیلی و دور از ذهن هستن زیاد خوشم نمیاد مثلا Thor ولی هیرو هایی مثله بتمن یا حتی ironman قابل باورتر هستن.
----------
8 mile

MV5BMTU2MTgyOTk3MF5BMl5BanBnXkFtZTYwOTg2NTI5._V1._SY317_.jpg

فیلم زیاد از نظر داستانی و بازی پخته نیست اما اگر طرفدار رپ و امینم باشید فیلم بدجوری بهتون میشینه
8/10

The Dictator
7.5/10
OMG
Oh My jasjkdhhjhaskdkjasd! (خود علائدین آخر فیلم اینطوری میگه! :دی)

کار های قبلی کوهن رو ندیده بودم متاسفانه اما دیکتاتور واقعا عالی بود! چون از اول میدونستم فضای فیلم چطوریه و انتظار مثلا یه چیز فوق خفن و سینمایی نداشتم، فیلم خیلی بهم چسبید. اولش گفت: " In Loving Memory of Kim Jong - Il" منفجر شدم! اون صحنه ی توی هلی کوپتر هم عالی بود! :دی

"ثور" یک سوپر هیرو و از جنس "انسان" نیست عزیز دل، جزو خدایان و اینجور چیزا به حساب میاد ....
جهت اطلاع
there is one god ma'am and i am sure he wont dress like this [c] capt america

منم از Avengers زیاد خوشم نیومد . 6.5 , 7 بستشه
تازه زدم تو کار فیلم .

The Shawshank Redemption
فیلم خیلی خوب و مردی بود . 9
فقت اونجایی که فرار میکرد سوپرایزم کرد . فکر میکردم خود کشی کنه :d
Gump
فیلم خوبی بود . 9 . من نمیدونم بی احساسم . چیم . اصلا گریم نیومد :D که هیچ ناراحتم نشدم .
بنجامین باتن
خیلی ازش خوشم اومد . فقت از پایانش زیاد خوشم نیومد . 9
fight clu
10 کامل . کاملا باحال بود .

دکمه بی و ایکس کیبوردم خراب شد :| چقدر این بی به کار میاد :|

آخرین ویرایش:
Avengers
8/10

به شدت سرگرم کننده و مفرح بود ! با اينکه خيلي کليشه اي بود (الآن ديدم کلي بحث در اين مورد توي تاپيک شده ! :دي) ولي انقدر خوش ساخت بود که اين کليشه ها به چشم نيان.
مهم ترين بخش هايي که هرکسي قبل از ديدن فيلم ميتونست حدس بزنه ، درگيري اعضا تا اواسط فيلم بود که هي به همديگه بپرن و آخرش متحد بشن و ...
کاراکترها خيلي خوب در کنار هم قرار گرفته بودن و با اينکه کلي کاراکتر درجه يک رو توي يه فيلم جا داده بودن ، ولي واقعآ هماهنگ بودن و تقریبآ هيچ کدوم بيشتر يا کمتر توي چشم نمي اومدن.
بهترين و جالب ترين لحظه هاي فيلم هم با Hulk رقم مي خورد ! :دي
از اولين جايي که رَم کرد ، تا اونجايي که از آسمون افتاد پايين و اون پيرمرده گفت فضايي هستي ؟! :دي تا اون تيکه آخر که Loki ديگه خيلي شاخ بازي درآورد و گفت من يه خدا هستم و اين حرفا ، بعد Hulk رفت سمتش هرچي عقده داشت سرش خالي کرد و بنده خدا رو له کرد ! :دي Puny God !
در کل نميتونم بگم درجه يک بود و فيلم هاي بهتري توي اين سبک و سياق ديده بودم ولي همون طور که گفتم فوق العاده سرگرم کننده بود.

Batman: Under the Red Hood
9.5/10

انيميشن به شدت زيبايي بود و از هر نظر (داستان ، حال و هوا ، طراحی ها و ...) عالی بود. با وجود عوض شدن صدای Batman و Joker (صداگذاری Joker توسط گوینده Marcus Fenix ! :دی) این موضوع زیاد به چشم نمی اومد و کارشون رو خوب انجام داده بودن. آخرش هم فوق العاده تموم شد.

Batman Beyond: Return of the Joker
8/10

کلآ از استیل طراحی Batman Beyond حالم بهم میخوره ولی این رو به توصیه شهاب دیدم ! :دی داستانش خیلی جالب بود و به دلایلی بعضی جاهاش خیلی خاطره انگیز میشد. در مجموع از کاراکترهای Beyond و طراحی و ... خوشم نمیاد ولی این انیمیشن به خاطر داستانش و یادآوری خاطرات ، خوب چیزی بود ! :دی

The Cabin in the Woods
1/10

یعنی ایده از این چرت تر ، درپیت تر ، خنده دارتر و ... تا حالا ندیده بودم ! اون 1 امتیاز هم همین طوری برای اینکه 0 ندم گذاشتم ! :دی
یعنی تیکه آخرش که دست خدائه از زیر زمین اومد بیرون دیگه ترکیدم از خنده ! =)) باز بعضی فیلم ها هستن که توش جک جونور وجود داره و خودشون رو زیاد جدی نمیگیرن. این یکی رسمآ موزه جونور داشت و خیلی هم خودش رو جدی میگرفت و احساس خفن بودن شدیدی توش دیده میشد !

From Beyond
7.5/10

یه فیلم ترسناک مفرح و جالب با ایده های نسبتآ خوب و درجه چندش بالا ! :دی کلآ شبیه کار قبلی ای بود که از کارگردانش دیدم ، یعنی فیلم Re-Animator ، ولی اون فیلم رو بیشتر از From Beyond دوست داشتم.

Cronos
7/10

اولین فیلم بلند گیلرمو دل تورو با مایه های ترسناک. خیلی خفن و عجیب غریب نبود ، ولی بد هم نبود ! ایده جالبی داشت و شخصیت اول فیلم هم کاراکتر نسبتآ متفاوتی بود. ولی کلآ فیلم میتونست بهتر از اینا باشه.

Little Fockers
5/10
این امتیازم فقط بخاطر دنیرو و استیلر دادم
فیلم فوق العاده کلیشه ایی مثل قسمت قبل هیچ چیز تازه ایی نداشت فوق العاده مسخره و فیلمنامه ایی ضعیف در حد لالیگا
فیلم میخواد اصول و پایه های مستحکم یه خانواده رو نشون بده و چه جور با تعهد میشه این پایه های رو مستحکم کرد اما واقعا گند میزنه به هر چی خانواده و خانواده دوست

"ثور" یک سوپر هیرو و از جنس "انسان" نیست عزیز دل، جزو خدایان و اینجور چیزا به حساب میاد ....
جهت اطلاع
بله عزیز میدونم جزو خدایان به حساب میاد ولی من کی گفتم انسانه؟ درسته با انسان مقایسش کردم ولی این مقایسه از نظر ارتباط برقرار کردن بود کسی به ماهیتش کاری نداره

The Avengers
8/10
این نمره رو به عنوان یه طرفدار سوپر هیرو ها می دم. اون دو نمره ای که ندادم هم به خاطر این بود که دوساعت و نیم واسه این فیلم کافی نبود باید یه دو ساعت دیگه می ذاشتن روش، قشنگ همه ی سوپر هیرو ها رو ببینیم! :دی
فیلم واقعا مفرح و زیبا بود.
Who Gives A Sh!t About A Great Story In A Super Hero Movie?!
این سکانس رو تاحالا هزار بار دیدم! واقعا باحال بود! کلا خیلی هالک رو دوست داشتم تو این فیلم (بر عکس فیلم های خودش! نمی دونم چرا! :دی) اما همچنان قهرمان مورد علاقم تو فیلم Iron Man ـه و بس! :دی

Batman: Under the Red Hood

8/10

نمی دونم چرا اینقدر زیادی بهش نمره می دین. خیلی خوب بود ولی دیگه عالی هم نبود. :d در مقایسه با Batman: the Animated Series ضعیف تر هستش. ولی در کل بدون مقایسه هم 9.5 یا 9 زیاده واسش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or