Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Avengers
خداييش اين چي داشت كه كيلويي نمره ميدن ؟ بيخيال بابا
5.5/10

Platoon

عالي بود . كلي با اين بشر willem dafoe حال كردم . اون صحنه كه تو underground سلام ميكنه خدا بود :d .

8.5/10

آخرین ویرایش:
يا آخر فيلم كه
اونجا thor با داداش نا تني مي رن نا كجا آباد، به نظرم سطحي بود و براي قسمت آخر فيلم مي تونست بيشتر پرداخته بشه. كه چي آخه. دست داداش را گرفته و مكعب گذاشتن تو يه چيزي و رفتن ....bye bye !
شما فیلم های قبلی رو دیدید دوست من؟ ( THOR ) والا دیگه نمیدونم این چه جور ایرادات بنی اسرائیلی هست که میگیرید!!

Avenger
اگه خیلی هاردکورید، یا معیشتتون با فیلمای "افسکی" می گذره که این فبلمه شما رو افسرده می کنه. اما اگه دوست دارید ببینید چندتا ابرقهرمان چه شکلی کل دنیا رو نجات می دن این فیلم توی این ژانر بهترینه.
خیلی لذت بردم، تیکه های فان زیادی توش بود که باعث می شد من بخندم. کم پیشمیاد.
شاید توی این سبک بهتر از این نساخته باشند تا الان.
نمره ی من به این فیلم توی ژانر خودش 9 از 10 هستو چون جا داره نسخه ی دومش رو بسازند تا ما به اون نمره ی بالاتر بدیم! :دی

BattleShit
من با دیدن این فیلم تصمیم گرفتم مهاجرت کنم ایالات متحده و در استخدام نیروی دریایی در بیام. سوپر مضخرف با تشکر از نویسنده و کارگردان
نمره ی من 3 از 10

Avengers !

8/10 .... من با تونی استارک ش خیلی حال کردم ... کاپیتان آمریکاش که خیلی جو گیر بود ... هالک شم خوب بود ...

The Hunger Games

2/10 .... واقعا این فیلم تو امریکا 407 میلیون دلار فروخته ؟! آیا چشمان من راست می گویند ؟!! ... جامعه تین ایجر امریکا خیلی گل خل (!) تشریف داره پس !

Cleanskin 2012

IMAGE634778609762163738.jpg

داستان:
یه مامور مخفی بریتانیا به دنبال یه سری تروریستای مسلمون هست که قصد بمب گذاری در اماکن عمومی رو دارن.

سکانس مورد علاقه:
"اش" در حال ضبط یه نوار ویدویی برای بعد از حمله ی انتحاری ش هست و صحبتای اون به صورت نریشن بر روی لحظاتی که می خواد عملیات رو انجام بده پخش میشه.

نظر من:
ریتم سریع فیلم مخاطب رو درگیر میکنه.داستان فلش بک های زیبایی داره و نشون دادن اینکه چطوری یه دانشجوی رشته حقوق که برای تحصیل به اروپا اومده تبدیل به تروریست انتحاری میشه از نکات جالب فیلمه.ساختن فیلمی با محوریت مسلمونهای تروریست چیز جدیدی نیست اگه در دیگر اثار اینچنینی مسلمون ها دشمن دولت و نظام سیاسی نشون داده میشدن در Cleanskin اما مستقما اشاره به خصومت ابن افراد با مردم داره.اونا مردم رو میکشن چون مقصر هستن که البته چندان دور از واقعیت هم نیست و کم نبوده دفعاتی که افراد بیگناه قربانی افکار تند رو شدن.

آخرین ویرایش:
Ghost Ship 2002

فیلم بسیار جالب و خوبی هست و توصیعه میکنم حتما نگاه کنید..

داستان فیلم رو نمیگم چون لوس میشه ولی داستان ترسناک و هیجانی هست البته نه خیلی ترسناک..

8/10 = عالی

شما فیلم های قبلی رو دیدید دوست من؟ ( THOR ) والا دیگه نمیدونم این چه جور ایرادات بنی اسرائیلی هست که میگیرید!!
نه ، نديدم. چه كار كنم ديگه. واسم عجيب بود ديگه اين قسمت، حالا شما بيا بگو بني اسرئيليه....
شما كه فيلم را ديديد من را روشن كنيد...

نه ، نديدم. چه كار كنم ديگه. واسم عجيب بود ديگه اين قسمت، حالا شما بيا بگو بني اسرئيليه....
شما كه فيلم را ديديد من را روشن كنيد...
خب شما باید فیلم های قبلی این شخصیت ها رو میدید
مثلا اینکه چرا هالک با اون هیکل زد غول رو نابود کرد ولی نمی تونست چکش تور رو برداره و ده تا مورد دیگه که سوال ایجاد میکنه اگه ندیده باشید.

خوب اصلا حس و حالش نيست، :d
ولي خوب در مورد اون
چكشه مي شد يه چيزايي فهميد، كه فقط خود تور مي تونه اون را برداره، و يه جورايي به خوده تور وابسته است و مخصوص خودشه. ولي اون قسمت آخر فيلم خيلي زود گذشت. فك كنم 15 20 ثانيه شد. يه دفعه اي بود...
حالا اگه شما مي تونيد تو دو سه خط بگيد كه اون وسيله چي بود، كه بهتر...

The Woman in Black
7.5/10
فیلم رو با هدست دیشب ساعت 3 اینطورا دیدم گرخیدم قشنگ
خیلی حال داد پیشنهاد میکنم حتما با هدست و نیمه شب ببینید (چراغ ها خاموش )
اوایل فیلم کمی کسل کننده بود ولی رفته رفته خوب میشه
فقط دقیقه 57:53 :d

ینی به همه این فیلمو پیشنهاد میکنم ببینن
موضوع در مورد یه فردی بنام فارست گامپ که معلولیت ذهنی داره و داره در ایستگاه اتوبوس داستان زندیگیشو برا نردم تعریف میکنه

terminator
انصافا فیلم خوبی بود. فقط به نظرم داستانش یه مقدار میتونست پیچیده تر بشه. 8/10

terminator 2: judgment day

این یکی محشر بود. به نظرم بهترین تو سری بود. 10/10

یه چیز دیگه یادم رفت بگم فیلم که کلا افتضاح بود ولی این کاپیتان امریکا بدتر گند زده بود به فیلم الکی گندش کرده بودن حال ادمو بهم میزد کلا کل داستان رو الکی بزرگ کردن کوچک ترین اتفاقی رو تو فیلم بزرگ جلوه میدادن که حالمو بهم میزد وهمین باعث شد فیلم هیچی هیجان نداشته باشه ولی دیگه کاپیتان امریکا خیلی داغون بود داشتم بالا میاوردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or