Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

سِری یُس لی ؟!
حداقل مثل هم میدادی !
به Thor چند میدی؟!
به Captain America چند میدی؟!
به Iron Man 2 چند میدی؟!
هِــل یئــــا ... !
تور : 4
کاپیتان امریکا : 6.5 ، 7 همین حدودا .
آیرن من 2 : 7.5
===
من خیلی از بتمن های نولان خیلی خوشم نمیاد ،بهترینش همون دومیه از نظرم ،در حد 8 اینا .

سلام
من خیلی از بتمن های نولان خیلی خوشم نمیاد ،بهترینش همون دومیه از نظرم ،در حد 8 اینا .
عجیبا که امتیازتون به بتمنهای نولان اینقدر کمه! در حالیکه از نظر من بهترین سری بتمن ساخته ی نولان بوده

من به Dark Knight Rising امتیاز 9 رو میدم
اما شماره ی قبلی فقط و فقط بخاطر بازی افسانه ای Heath Ladger، ده میدم

البته نظر شخصی هر کسی محترمه

آخرین ویرایش:
Deja Vu
خب تمام فيلم هاي كه از tony scot نديده بودم رو dl كردم كه از اين فيلم شروع كردم
اصلا از اين ايده فيلم خوشم نميومد خيلي دور از واقعيت بود .
5/10

BullHead
براي بار دوم ميبينم . فوق العاده هست اين فيلم . بازي ها فيلم برداريش خيلي زيباس .
8.5/10

Wating 2005
:d در كل فيلم افتضاح هست از نظر بازي ها ولي چند تا صحنه داره كه ادم جر ميخوره از خنده
4/10

born on the fourth of july
بازي تام كروز عالي بود خدايي . در كل فيلم زيباس از دستش ندين . به نظرم بهترين كار stone هست
8.5/10

The Avengers
10 / 7
داستان خوبی نداشت ، پیچش هم نداشت ، بسیار روتین و درجه چندم .
از نقش تونی استارک و کرکترش هم لذت بردم ( البته توزان بین شخصیت ها بود ولی به نظرم به ایرون من بیشتر پرداخته بودند . ) اکشن زیبا و دلنشینی هم داشت مخصوصا یک ساعت اخر .
درون مایه طنز هم داشت .
در کل لذت بخش بود .

The Avengers
10 / 7
داستان خوبی نداشت ، پیچش هم نداشت ، بسیار روتین و درجه چندم .
از نقش تونی استارک و کرکترش هم لذت بردم ( البته توزان بین شخصیت ها بود ولی به نظرم به ایرون من بیشتر پرداخته بودند . ) اکشن زیبا و دلنشینی هم داشت مخصوصا یک ساعت اخر .
درون مایه طنز هم داشت .
در کل لذت بخش بود .

من کاری ندارم به امتیازی که دادی ، ولی این انتظار که تو از فیلم های اقباسی از سوپرهیروهای کمیک بوک داری فقط یه خرده تو بتمن سری نولان برآورده میشه . :دی انتظاراتتون رو تغییر بدین تا لذت بیشتری ببرین . هر نوع فیلمی باید با یه دید متفاوت رفت سراغش . :دی

AVENGERS
8/10
بالاخره منم بعد مدت ها فیلم رو دیدم فیلم خوش ساختی بود و در تمام لحظات از اول تا اخر بیننده رو پای فیلم نگه میداره شخصیت ها هم در نوع خودشون جالب بودن و دیالوگ ها هم خوب بود...تو فیلم نقش ایرونمن نسبت به بقیه درخشان تر بود...
یکی از ایرادات فیلم به نظر من موزیکش بود که اگه به یک اهنگساز بزرگ هالیوود میدادن مجموعه کامل میشد...

یکی از بهترین نکات اونجرز اینه که با وجود این همه شخصیت که هر کدوم یه تریلوژی رو میطلبن بالانس فیلم هیچ وقت بهم نمیخوره و همیشه جذابه. درون مایه طنز فیلم توی تک تک مبارزه ها هم میشه دید. دقیقا چیزی که اکثر فیلم های مارول منجمله Spiderman باید داشته باشن.
اونجرز 2 با Thanos چیز غولی میشه :دی

من کاری ندارم به امتیازی که دادی ، ولی این انتظار که تو از فیلم های اقباسی از سوپرهیروهای کمیک بوک داری فقط یه خرده تو بتمن سری نولان برآورده میشه . :دی انتظاراتتون رو تغییر بدین تا لذت بیشتری ببرین . هر نوع فیلمی باید با یه دید متفاوت رفت سراغش . :دی
عزیزم نگفتم چرا اکثرا قدرت های تخیلی دارن یا ماورا طبیعه دارن ؟ نگفتم که چرا یه دفعه یه کرم 50 متری تو فیلم هست و الی اخر ... هیچ مشکلی با این وقابع ندارم . :d چون همه فیلم ها که مثل بتمن نیست .
دارم میگم کلیشه بود داستانش ، حالا دلیل نمیشه چون فیلم تخیلی و کیمکی هست داستانش یه چیز افتضاح باشه . بدتر از اون با یک ویلین ضعیف از لحاظ شخصیتی هم مواجه بودیم . مثلا اسپایدر من 2 رو ویلینشو دوست داشتم یعنی شخصیتا خوب بود و اخر هم خوب خودشو فدا کرد ، یا در همون اسپایدر من 3 که ضعیف ترین فیلم تریلوژی بود هم کمک هری و نجات پیتر از مرگ جالب بود ولی این فیلم هیچ بار داستانی ، پیچشی ، گره ای ، لحظه ای که از لحاظ داستانی دلهره اور باشه نداشت . انتظار بتمن ازش نداشتم و کاملا انتظارم رو اورده بودم پایین ولی خوب انتظار داستانی حداقل در سطح مرد عنکبوتی رو داشتم که خب براورده نشد . :d

عزیزم نگفتم چرا اکثرا قدرت های تخیلی دارن یا ماورا طبیعه دارن ؟ نگفتم که چرا یه دفعه یه کرم 50 متری تو فیلم هست و الی اخر ... هیچ مشکلی با این وقابع ندارم . :d چون همه فیلم ها که مثل بتمن نیست .
دارم میگم کلیشه بود داستانش ، حالا دلیل نمیشه چون فیلم تخیلی و کیمکی هست داستانش یه چیز افتضاح باشه . بدتر از اون با یک ویلین ضعیف از لحاظ شخصیتی هم مواجه بودیم . مثلا اسپایدر من 2 رو ویلینشو دوست داشتم یعنی شخصیتا خوب بود و اخر هم خوب خودشو فدا کرد ، یا در همون اسپایدر من 3 که ضعیف ترین فیلم تریلوژی بود هم کمک هری و نجات پیتر از مرگ جالب بود ولی این فیلم هیچ بار داستانی ، پیچشی ، گره ای ، لحظه ای که از لحاظ داستانی دلهره اور باشه نداشت . انتظار بتمن ازش نداشتم و کاملا انتظارم رو اورده بودم پایین ولی خوب انتظار داستانی حداقل در سطح مرد عنکبوتی رو داشتم که خب براورده نشد . :d
are_you_kidding_me_RE_Holy_shitkill_me_now_Were_being_taken_over_by_tasteless_tweens-s401x324-110332-580.png

لوکی یکی از بهترین شخصیت های اقتباس شده کلا توی مارولی هاست. تورو خدا این رو با اسپایدرمن مقایسه نکنید که جز Doc Octopus و یخورده Green Goblin بقیه تو دیوارن!! لوکی نمونه واقعی احساسات یه انسانه. نه مثل باقی ویلین ها که از یه ور دیوار افتادن یا خیلی میخوان خشن باشن یا خیلی احساسی. پیچش داستانی فکر نکنم خیلی ربطی به فدا شدن ویلین یا خوب شدنش توی آخر داستان داشته باشه.

کلا اونجرز فعلا بعد از فرنچایز بتمن نولان میتونه ( یا هست ) بهترین فیلم کمیکی محسوب بشه. تو تمام لیست ها همینطوریه. صرفا نه بخاطر اینکه فیلم خیلی شاخیه. بلکه فیلمیه که تو ذهن همه میمونه. اون موقع که من بچه بودم آرزو داشتم یه روزی این شخصیت های مارول کنار هم توی فیلم باشن برای همین بود که روی تمام بازی های cross over چادر زده بودم :دی فکر کنم واسه اکثر طرفدارای شخصیت های کمیکی همینطور باشه.

The Divide

فيلم ادم رو رواني و نابود ميكنه . خيلي خيلي زيباست و تك تك احساس و رفتار هاي كاراكتر هاي فيلم رو درك ميكنيد . فيلم به معناي واقعي ديوانه وار درست شده . گيريم ها فوق العاده هست. از اين كه بگذريم فيلم موسيقي زيبايي هم داره و در كل مجموعه اي فوق العاده از المان هاي مختلف هست . بشدت براي كساني كه دوست دارند يه اخر الزمان واقعي رو ببينند توصيه ميكنم . فيلم واقعا با بيننده به هيچ وجه شوخي نداره .

9/10

are_you_kidding_me_RE_Holy_shitkill_me_now_Were_being_taken_over_by_tasteless_tweens-s401x324-110332-580.png

لوکی یکی از بهترین شخصیت های اقتباس شده کلا توی مارولی هاست. تورو خدا این رو با اسپایدرمن مقایسه نکنید که جز Doc Octopus و یخورده Green Goblin بقیه تو دیوارن!! لوکی نمونه واقعی احساسات یه انسانه. نه مثل باقی ویلین ها که از یه ور دیوار افتادن یا خیلی میخوان خشن باشن یا خیلی احساسی. پیچش داستانی فکر نکنم خیلی ربطی به فدا شدن ویلین یا خوب شدنش توی آخر داستان داشته باشه.
نه اصلا شوخی نکردم . :d
نمونه بارز احساسات انسانی ؟! بیخیال ... حالا از نظر شما یکی از بهترین ها بوده ولی خوب من اینطوری احساس نکردم . نه نظر شما فکته نه من .
در رابطه با ویلین اسپایدر من هم همون دکتر اختاپوس رو دقیقا مثال زدم .
کلا اونجرز فعلا بعد از فرنچایز بتمن نولان میتونه ( یا هست ) بهترین فیلم کمیکی محسوب بشه. تو تمام لیست ها همینطوریه. صرفا نه بخاطر اینکه فیلم خیلی شاخیه. بلکه فیلمیه که تو ذهن همه میمونه. اون موقع که من بچه بودم آرزو داشتم یه روزی این شخصیت های مارول کنار هم توی فیلم باشن برای همین بود که روی تمام بازی های cross over چادر زده بودم :دی فکر کنم واسه اکثر طرفدارای شخصیت های کمیکی همینطور باشه.
من مرد عنکبوتی 2 رو بیشتر میپسندم باز البته نظر شما هم محترمه .

Journey 2: The mysterious Island
نمیدونم چرا احساس میکنم 10 بار قبلا این فیلم رو دیدم منتها شخصیت ها و مکان هاش فرق میکرده! کلا آشغال بود!:d
3/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or