Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

سلام
جناب جرج کلونی چه فایده داره یکی بیاد اینجا یه فیلمی نقد کنه ولی در مورد اون بحث نشه؟اگه کسی نخواد درباره ی نقدش بحث شه بهتره نقدش واسه خودش نگه داره.

یعنی شما از این نظرات خوشت میاد :

"Taxi Driver
8/10"
؟
همین؟خیلی باحالید بخدا
کاملاً درست گفته .
امتیاز به فیلم و یک توضیح دو 3 خطی برای امتیازی که داده .
فلسفه این تاپیک بحث درباره امتیازات یا فیلمها نیست .
برای بحث سر فیلمها و شخصیتها و ... تاپیک " movie center " رو داریم .
خودمم بارها گفتم که این کار رو نکنین ، ولی به گوش کسی نمیره .
با این کاری که میکنین ، به دست آوردن یه جمع بندی کلی از امتیازاتی که به یه فیلم میدین غیر ممکن میشه ، چون 4 پست امتیاز داریم و 2 صفحه بحث جانبی .

سلام

کاملاً درست گفته .
امتیاز به فیلم و یک توضیح دو 3 خطی برای امتیازی که داده .
فلسفه این تاپیک بحث درباره امتیازات یا فیلمها نیست .
برای بحث سر فیلمها و شخصیتها و ... تاپیک " movie center " رو داریم .
خودمم بارها گفتم که این کار رو نکنین ، ولی به گوش کسی نمیره .
با این کاری که میکنین ، به دست آوردن یه جمع بندی کلی از امتیازاتی که به یه فیلم میدین غیر ممکن میشه ، چون 4 پست امتیاز داریم و 2 صفحه بحث جانبی .
حرف شما کاملا درسته ولی معمولا برخی فیلم ها رو که بهشون امتیاز داده میشه یک مقدار بحث سرش ایجاد میشه که باید همینجا مطرح بشه و یک مقدار سخته که بحث سره امتیاز به تاپیک فیلم بره

سلام
حرف شما کاملا درسته ولی معمولا برخی فیلم ها رو که بهشون امتیاز داده میشه یک مقدار بحث سرش ایجاد میشه که باید همینجا مطرح بشه و یک مقدار سخته که بحث سره امتیاز به تاپیک فیلم بره
اصلاً قرار نیست سر امتازا بحث کنیم .

سلام

اصلاً قرار نیست سر امتازا بحث کنیم .

از ابتدای وجود تاپیک تا الان همین طور بوده.و امکان نداره کسی دوست داره سینما باشه،اون بحث ها رو ببینه خوشش نیاد،و صد در صد امکان نداره علم سینماییش افزایش پیدا نکنه.خیلی ها از سر بحث های این تاپیک چیز یاد گرفتن که امکان نداشته این صحبت ها تو تاپیک بغلی بشه چون اون نمره و توضیحی که راجع به فیلم داده شده،مولدش بوده.و این بحث هایی که شما میگی قطعا در راستای اون فیلمیه که نمره بهش داده و دیگه از 10 پست پاشو فراتر نمیزاره که انقده سخت گرفتید.

شما این جمله "اصلا قرار نیست سر امتیازا بحث کنیم" رو به صورت یه قانون عملی کن،ببین چه سر تاپیک میاد.

Scary Movie 3 (دوبله فارسی :دی)

قبلا با زیرنویسش رو دیده بودم. کلا سری Scary Movie رو خیلی دوست دارم. بین همه ی کمدی هایی که دیدم با این سری از همه بیشتر حال کردم. شوخی های جالبی میکنن با فیلمها. دوبلش هم که خیلی خوب دراومده بود و باحالی فیلم رو دو برابر کرد. بعد از مدت ها کلی خندیدم.

9/10 (با توجه به سبک خودش)

به نظرم 2 تا تاپیک داشته باشیم برای امتیاز دهی بهتره ! یه تاپیک برای بحث های گسترده یه تاپیک صرفا برای امتیاز دهی . اینطوری یه تاپیک داریم که توش امتیاز ها خیلی راحت پیدا میشن و تاپیک دیگه ای هم داریم که اطلاعات در مورد هر فیلمی خیلی راحت تر از مووی سنتر پیدا میشه . مثه موزیک سنتر و The Song Remains The Same هستش که اهل راک میرن اونجا :دی مووی سنتر هم بیشتر حول اخبار و حواشی هست تا خود علم سینما از نظر من :دی

به نظرم 2 تا تاپیک داشته باشیم برای امتیاز دهی بهتره ! یه تاپیک برای بحث های گسترده یه تاپیک صرفا برای امتیاز دهی . اینطوری یه تاپیک داریم که توش امتیاز ها خیلی راحت پیدا میشن و تاپیک دیگه ای هم داریم که اطلاعات در مورد هر فیلمی خیلی راحت تر از مووی سنتر پیدا میشه . مثه موزیک سنتر و The Song Remains The Same هستش که اهل راک میرن اونجا :دی مووی سنتر هم بیشتر حول اخبار و حواشی هست تا خود علم سینما از نظر من :دی
برو بابا...
لقمه به این سادکی رو که ده بار دور سر نمیچرخونن! مثل اینه دو تا تاپیک بزنیم، یکی برای بحث در مورد نقل و انتقالات و حواشی فوتبال، یکی در مورد فوتبالهای روز که انجام میشه!! همین یه تاپیک کافیه، اگه پرهام اینقدر خشک برخورد نکنه!

bourne-legacy-poster.jpg

The Bourne Legacy

0/10

اصلا فکر نمیکردم انقدر ضعیف باشه. افتضاح افتضاح!! انقدر ناامید کننده یعنی... حتی جرمی رنر هم به فیلم کمک نکرد فیلم واقعا هیچی نداره. صحنه های اکشن بی جهت و کم تعداد. تقلید بیش از حد از قبلی.
شما صحنه آخر تعقیب و گریزه برتری بورن رو میتونی 100 بار ببینی و لذت ببری. ولی من سره مهم ترین صحنه اکشن این رسما دیگه داشت خوابم میبرد و فیس بوکم رو چک میکردم.
بورن های قبلی همیشه یه باس اون سمت بودش و آخرش یه مبارزه خفن با هم داشتن. اینجا طرف با یه صحنه طولانی فرت میش هوا.

ربط دادن زوری فیلم به سری اصلی در حالی که فیلنامه این فیلم رو دست یه قاطر میدادن میتونستن بهتر ربط بدن. و از همه بدتر اندینگ فاجعه اش!! یعنی وقتی فیلم تموم شد یه لحظه گفتم " تموم شد؟ نه واقعا تموم شد؟ "

خلاصه من فکر میکردم که به تریلوژی اصلی نرسه ولی دیگه فکر نمیکردن انقدر فیلم ضعیفی باشه. تنها، تنها چیزی که نظر من رو جلب کرد این بود شخصیت Aaron Cross رو شبیه به بورن در نیاوردن و نخواستن از روی اون شخصیت اسکی برن. به هر حال فیلم فوق العاده ضعیف و بی سر ته ای بود. چه برای فن هایی مثل من که 3 4 بار تریلوژی رو فقط توی یه روز دیدن، چه به عنوان یه فیلم مستقل.

سلام
از ابتدای وجود تاپیک تا الان همین طور بوده.و امکان نداره کسی دوست داره سینما باشه،اون بحث ها رو ببینه خوشش نیاد،و صد در صد امکان نداره علم سینماییش افزایش پیدا نکنه.خیلی ها از سر بحث های این تاپیک چیز یاد گرفتن که امکان نداشته این صحبت ها تو تاپیک بغلی بشه چون اون نمره و توضیحی که راجع به فیلم داده شده،مولدش بوده.و این بحث هایی که شما میگی قطعا در راستای اون فیلمیه که نمره بهش داده و دیگه از 10 پست پاشو فراتر نمیزاره که انقده سخت گرفتید.

شما این جمله "اصلا قرار نیست سر امتیازا بحث کنیم" رو به صورت یه قانون عملی کن،ببین چه سر تاپیک میاد.
میدونم نمیشه . خودمم خیلی گیر نمیدم . فقط وقتی بحث خیلی کش دار میشه یه تذکری میدم . فکر میکنم این از روند تاپیک معلومه .
ولی بحثی مثب بحث هیتلر نه تنها به این تاپیک که به کل سایت ربطی نداره و اصلاً نباید شکل بگیره .

همین الان the departed رو دیدم .فعلا تو شوک داستانم وای عالی بود .
بازی مت دیمون و دیکاپریو عالی بود
rats aint gonna live!
10/10

به پیشنهاد دارم؛اگه از این فیلم خوشت اومد نسخه ی اورجینال هنگ کنگی ببین.با هم مقایسه کن،و بار دیگه دیپارتد ببین و اینبار کاملا به فیلمنامه ش دقت کن.
ببین باز نمره ت همینه...

به نظرم Infernal Affairs از Departed بهتره.
اسکورسیزی زندگی گنگسترها رو دوست داره و دلیل اقتباسش مشخصه. ولی به نظرم نتونسته فراتر از یه بازسازی ساده بره.
گره های داستانی، مکان ها ، انرژی همه چیز بدون هیچ تغییر عمده ای از نسخه ی هنگ کنگی کپی شده.
اما رابطه ی بین Lau و Leung تو نسخه ی هنگ کنگی به نظرم خیلی عمیق تر و تاثیر گذارتر از رابطه ی بین دیکاپریو و مت دیمون دراومده.

این چند وقت نشستم دوباره دو تا فیلم بتمن رو دیدم

batman begins

فیلم واقعا عالیه و جذابیتش از اول تا آخر حفظ میشه ... فیلم برداری فوق العاده بود.
8.5/10

batman :the dark knight

تمام فاکتور های فیلم اول رو داشته بعلاوه حس حماسی که تو فیلم موج میزنه مخصوصا 30 دقیقه آخر.

9.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or