Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

اصلا کل فیلم یه هشدار در مورد آدم های مخربی مثل تراویس بیکل هست.
اما این که بگی این فیلم هدف یا یکی از اهدافش این بود ضرر همچین اشخاصی رو به جامعه نشون بده، مخالفم
اخه این حرف من نیست. این نقل قول خوده مارتین اسکورسیزی هست:
" راننده تاکسی حکایتی هشدار دهنده است. البته نه هشدار به آدم های روان پریش. چون به آدم روان پریش نمیتوان هشدار دارد. بلکه هشدار به جامعه ای که چنین موجوداتی را می پروراند و میان مردم رها می کند تا زمانی که دیگر کار از کار گذشته باشد "

این ترجمه ی نقل قولی از مصاحبه ی Amy taubin با اسکورسیزی تو کتاب scorsese by ebert هست.
ولی به هرحال هرکسی میتونه برداشت خودش رو از فیلم داشته باشه و من با برداشت شما از فیلم مخالفتی ندارم

سلام
بحث بعدی که درباره هیتلر یا هر موضوع بی ربط دیگه ای اینجا راه بیفته ، احتمالاً بن دستجمعی در پی خواهد داشت .
اینقدر شورش رو دراوردین که حتی از لایک ها هم نخواهم گذشت .
بس کنین دیگه

تراویس بیکل به نظرم آدم بدی بود.
بیشتر antihero نیست؟
اصلا کل فیلم به نظرم یه هشدار در مورد آدم های مخربی مثل تراویس بیکل هست.
" راننده تاکسی حکایتی هشدار دهنده است. البته نه هشدار به آدم های روان پریش. چون به آدم روان پریش نمیتوان هشدار دارد. بلکه هشدار به جامعه ای که چنین موجوداتی را می پروراند و میان مردم رها می کند تا زمانی که دیگر کار از کار گذشته باشد "
بنظرت فیلم هشداری درباره فردی مثل بیکله یا هشداری درباره عللی که باعث بوجود اومدن افرادی مثل بیکل می شه؟

به نظر من اسم تاپیک بشه Movie Center 2 بهتره معنی نمره دادن به فیلمم فهمیدیم
بعضیا میان اینجا به بهانه نمره دادن فیلم نقد میکنند و در مورد شخصیتها نظراشونو میگن یا فلان کارگردان چی کار کرده
اینجا یه نمره باید بدید یه نظر 2-3 خطی خیلی باحالید بخدا

جناب جرج کلونی چه فایده داره یکی بیاد اینجا یه فیلمی نقد کنه ولی در مورد اون بحث نشه؟اگه کسی نخواد درباره ی نقدش بحث شه بهتره نقدش واسه خودش نگه داره.

یعنی شما از این نظرات خوشت میاد :

"Taxi Driver
8/10"
؟
همین؟خیلی باحالید بخدا

BATTLESHIP
6/10
به نظرم فیلم قشنگی بود و خوب برای فیلم هزینه کرده بودن...با این که داستانش تخیلی بود ولی از خیلی فیلم ها بهتر بود....

Man on the Ledge
7.5/10
داستان فیلم خیلی هیجانی بود...

The Pirates Band of Misfits
8/10
یک انیمیشن زیبا از سازندگان chicken run...

Dictator
7/10
کمدی خوبی بود ولی هدف فیلم شوم بود:dولی از بازی زیبای نقش دیکتاتور نباید گذشت...

به هدف فیلم کاری ندارم ولی در بحث کمدی،10 می گیره:d
از این خبرا نیستش برو Borat رو ببین. کمدی دیکتاتور بعضی مواقع خوبه اما یه سری مواقع لوس ترین و اضافه ترین صحنه ممکن بودش.
نمونه:
صحنه ای که خود ارضایی میکنه. اصلا کلاس رو فیلم این صحنه اضافه آورد پایین.

حالا که همه دارن یه چیزی به پویا میگن منم بگم:دی
وقتی کسی بیش از حد بد باشه، یعنی مرزهای بد بودن رو بشکنه و اصلا لغت بد بودن رو زیر سوال ببره ، طرفدار پیدا میکنه(مثل تراویس بیکل)
ولی دلیل اینکه بیننده از تراویس خوشش میاد اینه که شما از ابتدای فیلم ،همه چیز رو کاملا از نقطه دید تراویس می بینید.
پس این دو تا به هم ربطی ندارن:دی
کلا اون جمله بالاییه فکر نمیکنم درست باشه، بیشتر فکر میکنم دلیلش این باشه که وقتی شدیدا تحت تاثیر یه موضوعیه، توی اون کاراکترهایی که مثال زدی یه حالت سوپرهیرو مانند پیدا میکنه، یه سری کاراکترهای قوی که مثلا یه سری موضوعات ناخوشایند تو گذشته شون هست و این موضوعات فصل مشترک مخاطب و اون کاراکترهاس.

توی اون کاراکترهایی که مثال زدی یه حالت سوپرهیرو مانند پیدا میکنه، یه سری کاراکترهای قوی که مثلا یه سری موضوعات ناخوشایند تو گذشته شون هست و این موضوعات فصل مشترک مخاطب و اون کاراکترهاس.
اره اینم میتونه یه دلیل مهم باشه. هرچند تنها دلیل نیست. یه سری کاراکترها هستند که اصلا فصل مشترکی با بیننده ندارن، اصلا خاصیت همزات پنداری ندارن ولی ما دوستشون داریم چون به شدت قدرتمندن و زور گو هستن.
اینا همه شون دلایلی هستن که ما یه ادم بد یا آنتی هیرو رو دوست داشته باشیم درحالی که از لحاظ اخلاقی باید مثلا طرفدار آدم خوب باشیم.
درکل حرف تون رو قبول دارم و فکر میکنم همه مون تقریبا داریم یک حرف رو می زنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or