Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

خوابم نمیبره اومدم یه صفر بهThe Hunger Games بدم فشار روحی روانی کم بشه شاید خوابم برد.فیلمThe Hunger Games محصول2012هالیوود فیلمی زیبا برا جاستین بیبر 10/0

The Avengers
9/10
بالاخره جواب انتظارم رو کشیدم و واقعا هم جواب داد
فیلم واقعا قشنگه....تنها ایراد(حتی نمیشه گفت ایراد بعضی جاها برتریش هم هست)اینه که فیلم خیلی سریع وقایع رو به سمت جلو میبرد...یعنی 1 ثانیه فکر نمیتونی بکنی که چی شد....فقط باید منتظر اکشن بعدیش باشی
اون یه نمره ی کمی هم که دادم چون انتظار دارم شماره 2 فیلم از این بهتر باشه و 10 به اون تعلق بگیره
کباب خوریش عالی بود:d....کاپیتان آمریکا هم که جمله کم میورد میگفت suit up:p

TDKR
10 / 10
فیلم این قدر حماسی و Epic بود که نمیتونم به اشکالات ریز فنیش توجه کنم . این قسمت ویلین جالبی داشت نه به عمق جوکر ولی با روند فیلم و پردازش روی بقیه مسائل تونست از زیر بار سنگین جوکر موفق خارج بشه . بهترین پایان هم برای این تریلوژی بود .
این مجموعه جزو 10 فیلم برتریه در زندگیم دیدم ...

به پیشنهاد دارم؛اگه از این فیلم خوشت اومد نسخه ی اورجینال هنگ کنگی ببین.با هم مقایسه کن،و بار دیگه دیپارتد ببین و اینبار کاملا به فیلمنامه ش دقت کن.
ببین باز نمره ت همینه...
حقیقتش من نمیدونستم کپی بودم الان دیدم.ولی اینقدر از داستان فیلم خوشم اومد که نمیتونم توضیح بدم اواخر فیلم واقعا دوست داشتم واسه مت دیمون اتفاقی نیفته که ...
به نظرم Infernal Affairs از Departed بهتره.
اسکورسیزی زندگی گنگسترها رو دوست داره و دلیل اقتباسش مشخصه. ولی به نظرم نتونسته فراتر از یه بازسازی ساده بره.
گره های داستانی، مکان ها ، انرژی همه چیز بدون هیچ تغییر عمده ای از نسخه ی هنگ کنگی کپی شده.
اما رابطه ی بین Lau و Leung تو نسخه ی هنگ کنگی به نظرم خیلی عمیق تر و تاثیر گذارتر از رابطه ی بین دیکاپریو و مت دیمون دراومده.
twist ها توی فیلم واقعا خوب بود ولی اینطور که شما میگی حتما نسخه ی اصلی چیز بهتریه.
..........................................................................................................................
avengers 7/10
نمیدونم چرا ولی ولی من کلا با ابرقهرمانهای مارول نمیتونم ارتباط برقرار کنم نمیدونم چرا.داستان فیلم یه داستان خیلی معمولی سوپر هیرویی بود و twist هایی که توی همه داستانهای رایچ این قشر فیلم بود تو اینم وجود داشت و یه چیز تازه نبود.یه مشکل دیگه ای که داشت شاید این باشه که فیلم یه جورایی iron man 3 بود و تمام شخصیت ها زیر سایه ی مرد اهنی بود و این کاملا مشخص بود
..........................................................
scarface 9/10
god bless Al Pacino
story of rise and fall

Contact
MV5BMjEyMDQxMTMxMF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTU0ODcyMg@@._V1._SY317_.jpg

8/10
داستان فيلم برام جالب بود واقعا. كلا از اين ايده هايي بود باهاش حال مي كنم. يه داستان درباره چيزي كه انسان ها علمشو ندارن و اگه داستان خوب پرداخت بشه و باگ نداشته باشه،‌خيلي برام لذت بخش ميشه....

Sophie Scholl - The Final Days

scholl_intro.jpg

داستان یه دختر دانشجوی آلمانی هست که به همراه دوستش علیه سیاست های آلمان تو جنگ جهانی دوم، اعلامیه پخش میکنن و ... داستان خیلی قشنگ روایت میشه، رابطه بازپرس با Sophie و بعد از اون وضعیتی که تو دادگاه پیش میاد و در نهایت سکانس آخر فیلم که فوق العاده تاثیرگذاره. به نظرم یکی از بهترین فیلم های غیر اکشنی هست که به حوادث جنگ جهانی دوم می پردازه.

TheAvengers2012Poster.jpg

AVENGERS
چی می تونم بگم تو زمانی که از فیلم گذشت واقعا لذت بردم. با نظر اون دوستانی که میگن فیلم تو 30 دقیقه آخرش خیلی قوت میگیره هم مخالف هستم. داستان در میانه کار هم بسیار عالی پیش رفت. پرداخت به شخصیت ها هم مناسب بود و در میانه نبرد هم نمیشه گفت حضور یکی از قهرمانا بیشتر از بقیه احساس میشد. اما چیزی که بیشتر از همه ازش لذت بردم نقش رهبری کاپتان امریکا تو نبرد بود و اینکه تعیین میکرد چه کسی چه نقشی تو میدان نبرد داشته باشه و از این لحاظ اون حس رهبری گروه رو به خوبی منتقل میکرد. در فیلم فقط یک جا بود که یکم منو متعجب کرد
سر صحنه ای که دو تا جت داشتن به پرواز در میومدن و نیک فیوری یکی رو زد و موقع زدن دومی دست برد رو کلتش. نمی دونم میخاست جت رو با کلت بزنه.
در نهایت به شدت منتظر قسمت دوم هستم که ببینم این دفعه قراره کیا وارد داستان بشن.
اسپویلر داستانی
یعنی عملا هالک زد تمام وجه لوکی رو له کرده با اون حرکت اخرش رو لوکی :d
در پایان :d تور و هالک
Hulk_mocap.jpg
امتیاز 9.5/10

The Hunter

The Hunter

220px-Hunter_ver3.jpg

شکارچی با بازیه Willem dafoe داستان یه شکارچیه که توسط یه کمپانی نظامی استخدام میشه تا آخرین بازمانده ی ببر تاسزمانی رو که بنظر میاد منقرض شده رو پیدا کنه.
فیلم ریتم نسبتا کندی داره ولی جذابیتشو حفظ میکنه. فیلمبرداری بسیار خوبی داره و به لطف مناظر زیبایی که فیلم درش اتفاق میفته, از لحاظ بصری خیلی زیباست. بازیها هم در سطح خیلی خوبیه بخصوص خوده ویلم دفو.
بطور کل فیلم خوبیه و من خوشم اومد.

نمره A-

75252236383527419678.jpg

این فیلم یعنی رسما دیوانم کرد . خیلی قشنگ بود . واقعا زیبا بود . بازی عالیه کوین اسپیسی روانیم کرد . روایت داستان جالب بود ؛ بخصوص خود داستان خیلی جالب بود . ولی یه خرده قابل پیش بینی بود اندینگ فیلم اقلا برا من . به اضافه این که داستانش با اندینگش از هم گسیخته میشه ، حفره دار میشه .

من بهش 8/10 رو میدم . بخاطر این که به شخصیت های جانبی فیلم به خوبی خود دیوید گیل نپرداخته بود ولی ازشون برای پیشبرد داستان زیاد استفاده کرده بود . واقعا فیلم با این که به روایتش نمی خوره ولی آدرنالین آدمو صحنه های آخرش می کشید بیرون مَشتی :دی

نمیدونم چرا انقد منتقدا این فیلم رو توپیدن . واقعا فیلم تأثیرگزاریه اقلا برا من .

The Avengers

باورم نمیشه یه فیلم با این همه کرکتر اصلی رو بشه جم جور کرد! :دی. این هالک با قبلی های خیلی فرق داره. حالاحالاها توی خاطر میمونه. بسیار لذت بردم. امتیازش = Beyond the APEX.

the Avengers

متاسفانه من خودم با هیچکدوم از هیرو های مارول نمیتونم ارتباط برقرار کنم به همین دلیل زیاد از داستان فیلم لذت نبردم.
از لحاظ فنی فیلم عالی بود و یک لحظه آروم نمیشد و سرتاسر هیجان بود. برای سرگرم شدن واقعا عالی بود.
8/10

63678307244865499827.jpg

The Avengers :

خیلی خوب بود ،راستیتش اصلا انتظار نداشتم به این خوبی باشه .پس از دیدن بار دوم بیشتر هم خوشم اومد (کیفیت و این حرفا :دی!) ؛در واقع فیلم مثل یه بهشت می مونه برای علاقمندان به کامیک بوک .و در پایان ودون خداست ،با این که خیلی از سرینیتی خوشم نمی آد و بجز اون تقریبا کار سینمایی بزرگی نداره اما این جا سنگ تموم گذاشته ...

امتیاز کلی : 10 / 8.5

===

01410763054529327427.jpg

The Dark Knight Rises :

خوب بود ،البته قبلیش خیلی بهتر بود ،همچنین اون اولیه ... بین با این که می تونه تهدید بزرگی برای شهر باشه اما از پتانسیلش استفاده نمی شه .در واقع بین هیچ وقت به این خوفناکی نبوده ،اما حالا چیزی که خلق شده تباه می شه ،بدست خود خالق .اون زن گربه ایه هم اصلا خوب نیست .نه بازیش ،نه چهرش و نه کاستومش .
پایان بندی فیلم هم خوبه و مناسب برای سه گانه شوالیه تاریکی نولان .
موسیقی و ساوند میکسینگ : ده از ده ؛بهترین چیزی که می تونست باشه .

امتیاز کلی : 10 / 7

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or