Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

نه دوست دارم واقعا بدونم چه چيز اين فيلم بد بود ؟؟ يا كدوم صحنه از تام هنكس نشونه از كم كاري ايشون در نقشش داره !

جدای از اینکه فارست گامپ اون سال حق پالپ فیکشن و شاوشنک رو خورد ، بازی تام هنکس این حس رو به ادم میده که Dah, I'm a dumb guy, please have sympathy for me
به نظرم تقریبا تمام فیلم از همین فرمول sympathy استفاده می کنه. فیلمنامه اش انقدر شیرین و خوش بینانه اس که ادم رو یاده قصه های بچگیش می ندازه.
ولی بیشتر کسایی که فیلم رو می بینن به حدی مفهوم قلابیِ " you can be an idiot and be successful " ــه فیلم به دلشون می شینه که ارزش فیلم براشون چند برابر میشه.

بدتر از همه اینه که فیلم انقدر راست گراس که یه جاهایی حتی شبیه یه جور پروپاگاندا میشه.
کافیه کاراکتر فارست گامپ رو بذارید کنار کنار کاراکتر Dan Taylor تا مفهوم فیلم روشن بشه

- اگه کارایی که مو به مو بهت می گن رو انجام بدی ، از جمله جنگیدن تو ویتنام و تمام کارایی که دولت بهت میگه ، میشی یه ادم میلیونر و خوش قلب و موفق
- اگه سیاست های کشورت و کارایی که بهت گفتن رو زیر سوال ببری ، میشی یه آدم بازنده ی معتاد که تمام زندگیش پوچه و گرایش به خودکشی داره.

کلا به نظرم لحن فیلم خیلی توهین امیزه.

آخرین ویرایش:
ما که نگفتیم نظر مارو همتون قبول کنید. فقط گفتیم پاچه مارو انقدر گرفتین شورت کیان شد. رها کنید.
لطف کن درجه خود بزرگ بینتون رو پایین بیارید و بفهمید دیگران با 3 کلمه به ذهن مریض شما راه پیدا نمیکنن. بنابراین وقتی 6 میدی دو کلمه حرف بزن اگر هم نمیزنی به کسی که توضیح میخواد نتوپ.

جدای از اینکه فارست گامپ اون سال حق پالپ فیکشن و شاوشنک رو خورد ، بازی تام هنکس این حس رو به ادم میده که Dah, I'm a dumb guy, please have empathy for me
به نظرم تقریبا تمام فیلم از همین فرمول sympathy استفاده می کنه. فیلمنامه اش انقدر شیرین و خوش بینانه اس که ادم رو یاده قصه های بچگیش می ندازه.
ولی بیشتر کسایی که فیلم رو می بینن به حدی مفهوم قلابیِ " you can be an idiot and be successful " ــه فیلم به دلشون می شینه که ارزش فیلم براشون چند برابر میشه.

بدتر از همه اینه که فیلم انقدر راست گراس که یه جاهایی حتی شبیه یه جور پروپاگاندا میشه.
کافیه کاراکتر فارست گامپ رو بذارید کنار کنار کاراکتر Dan Taylor تا مفهوم فیلم روشن بشه

- اگه کارایی که مو به مو بهت می گن رو انجام بدی ، از جمله جنگیدن تو ویتنام و تمام کارایی که دولت بهت میگه ، میشی یه ادم میلیونر و خوش قلب و موفق
- اگه سیاست های کشورت و کارایی که بهت گفتن رو زیر سوال ببری ، میشی یه آدم بازنده ی معتاد که تمام زندگیش پوچه و گرایش به خودکشی داره.

کلا به نظرم لحن فیلم خیلی توهین امیزه.
بفرماييد تاپيك movie center

نظرتون چیه دفعه بعد هر کی خواست به فیلمی نمره بده بیاد اول از شورای نگهبان(شما)اجازه بگیره تا دنیا شیرین شه؟
نه اول ميايم از شما كسب رخصت ميكنيم تا اجازه بديد از ديگران دليل اين نمره دادن رو بپرسيم تا ما هم متوجه بشيم !!!

نظرتون چیه دفعه بعد هر کی خواست به فیلمی نمره بده بیاد اول از شورای نگهبان(شما)اجازه بگیره تا دنیا شیرین شه؟
اهان!!!!جالب شد!!!!:دی پس چرا وقتی کسی نمره یا حرفی خلاف نظر شما میده براش شکلک و حرفای به نظر خودتون باحال براش میذارین ولی بقیه حق نداره دلیل نمره رو بدونن!!!!درضمن این مسخره بازی سواد سینمایی رو جمع کنین دیگه خز نشد؟؟این همه فیلم مزخرف تو ایران ساخته میشه همشون کارگردان فیلم نامه نویس و...سوادسینمایی که شما پزشو میدین دارن و از شما بیشتر هم خوندن!!!!یا همین فراستی هم همین درسی که شما میخونه تا تهش رفته:دی پس بیخیال اونبارم گفتم سعی کنین یه محیط دوستانه و اموزنده بسازین درستش همینه.ممنون

اصلا دلیلی وجود نداره که شما بخواید کسی رو بازخواست کنید که چرا فلان نمره رو داده.خیلی شیک ربطی نداره به شما.
اولا اون سوال پرسيدن ما ربطي به شما نداره !!

بعدم من ميخوام بدونم كه چرا شما به فلان فيلم همچين نمره اي داديد اگه خوبه مختصر توضيح بديد چرا و اگه بد به همين صورت !

همون بحثی که سر کامرون شُد، یه عده داشتند صحبت سینمایی می‌کردند و شُما یک تنه میگفتی شما نفهمید. این شد بحث؟

پ.ن: من شک دارم سعید سهیلی سواد داشته باشه، چه برسه به سواد سینمایی.

راستش پست هامو یادم نمیاد ولی اگه گفتم درسته اشتباه کردم ولی بحثمون با این فرق داشت بجاهای باریک کشیده بود!!:دی فکر نکنم شما هم نگفته باشین.:دی ولی شماها هر کی مخالف زود حمله میکنین بهش ولی انتظار حمله به خودتون رو ندارین.

اولا اون سوال پرسيدن ما ربطي به شما نداره !!

بعدم من ميخوام بدونم كه چرا شما به فلان فيلم همچين نمره اي داديد اگه خوبه مختصر توضيح بديد چرا و اگه بد به همين صورت !

نه دوست دارم واقعا بدونم چه چيز اين فيلم بد بود ؟؟ يا كدوم صحنه از تام هنكس نشونه از كم كاري ايشون در نقشش داره !

بابا بخدا انقدر روشن فكر بازي درنياريد فهميديم همتون دكترا و پرفسور هاي حقوق هستيد و شما پيچش مو ميبينيد ولي ديگه الكي به يه شاهكار نپريد !!
واقعا معلومه قصد شما!! این دوتا متن بولد شده کاملا پارادوکس دارن!!

Forrest Gump

6/10
با چیزایی که دیدم به نظرم می یاد،که شما هم فیلم زیاد دیدید،هم اصطلاحات انگلیسی پس به طبع اون،زبان انگلیسیتون خیلی قویه،هم اینکه دیده متفاوت تری دارید به فیلم ها.
ولی جون خودتون بگید که کجای این فیلم بد بود؟همین ها.یعنی مثلا بگید فلا حرکت،فلان چیز مثلا بد بود!کلا فکر کنم از تام هنکسم دله خوشی ندارین؟اگر اشتباه نکنم به ترمینالشم گیر داده وبدید؟

با چیزایی که دیدم به نظرم می یاد،که شما هم فیلم زیاد دیدید،هم اصطلاحات انگلیسی پس به طبع اون،زبان انگلیسیتون خیلی قویه،هم اینکه دیده متفاوت تری دارید به فیلم ها.
ولی جون خودتون بگید که کجای این فیلم بد بود؟همین ها.یعنی مثلا بگید فلا حرکت،فلان چیز مثلا بد بود!کلا فکر کنم از تام هنکسم دله خوشی ندارین؟اگر اشتباه نکنم به ترمینالشم گیر داده وبدید؟
ترمینال فیلم خوش ساختی بود ولی فیلم نامش در حد آرزوی یک بچه ی 5 ساله بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or