Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

واقعا نیکلاس کیج تو این فیلم چیکار میکرد؟!
ایهام داره :d===>
1-نیکلاس کیج خیلی بد بازی کرد،و اصلا انگار هیچ کاری نمی کرد؟
2-چرا نیکولاس کیج که اینقدر بازیگره خوبیه،اومده تو این فیلم دوزاری؟؟؟

ایهام داره :d===>
1-نیکلاس کیج خیلی بد بازی کرد،و اصلا انگار هیچ کاری نمی کرد؟
2-چرا نیکولاس کیج که اینقدر بازیگره خوبیه،اومده تو این فیلم دوزاری؟؟؟
کلاس کاری نیکلاس کیج به اینجور فیلم های دوزاری نمیخوره... پسر رو اومده بودن لوزر انتخاب کنن که مثلا همون سناریوی بچه ضعیف (که بعدا قوی میشه) رو اجرا کنن که کل فیلم به فنا رفت

دیشب یه فیلم ایرونی از منو تو پخش کرد نمیدونم اسمش چی بود ولی نشستم دیدم کامل هم ندیدم...پارسال یه خبر خوندم تو تهران دختر پسر های روشن فکر:دی اومدن ادامس و...فروختن و پولشو به بچه های که تو خیابون ادامس و گل و..میفروشن دادن...این فیلم هم منو یاد اونا انداخت.0/10

تو یه ماه گذشته کلی فیلم دیدم. بعضیاشو تعریف میکنم:

Drag Me to Hell / 2010

31.jpg

تو این چند وقته فیلم روانی تر ازین ندیده بودم. این سبک هارور که مختص سم ریمی هستش رو خیلی دوست دارم. شبیه فیلم های ترسناک مدرن نیست. بلکه فرق میکنه. شبیه هارور فلیک های قدیمی هستش که تو ساختشون ذره ای از مخ استفاده نشده بود :دی. داستانش که در حد شلغم بود ولی خوب میپروند آدمو. یه راست میره سر اصل مطلب و پیچیده نمیکنه چیزا رو. حس میکردم بعضی جاهای فیلم عمدا کمیک شده بود و من اونجاها کلی میخندیدم. اتفاق های خنده دار. مثلا هر بار موی اون دختره کنده میشد یا اتفاق های ازین قبیل. اون سکانس پارکینگ که تهش بود :))
7/10

==

The Entity / 1982

entity1.jpg

داستانش راجع به زنیه که توسط یه نیروی اهریمنی نامرئی r@pe میشه. بعد ول هم نمیکنه. هی r@pe میکنه. دوباره و دوباره :دی این چه نیروی اهریمنی بی پدر و مادری بود من نمیدونم.
4/10

==

Wallace and Gromit : a Close Shave / 1995

jacksonlord05.jpg

با دیدن چندباره ی این قسمت از مجموعه والاس و گرومیت (که با این از همه بیشتر خاطره دارم) به سرم زد برم بقیه قسمت هاش هم دوباره ببینم. هیچ انیمیشنی تو عمرم به اندازه ی فیلم های نیک پارک بهم نچسبید. والاس و گرومیت ها و همینطور Chicken Run. تکرار نشدنی اند.
10/10

==

The Girl With The Dragon Tattoo / 2011

the_girl_with_the_dragon_tattoo_movie_poster.jpg

خوشم نیومد. شبیه زودیاک و se7en بود ولی اونا خیلی بهتر بودن. این کلیشه بود (تازه همه چیش هم قابل حدس زدن بود من از اول فهمیدم قاتل کیه). یه حسی بهم میگه ورژن سوئدیش رو ببین بهتره. روز به روز داره بدتر میشه فینچر اون از TSN این هم ازین. اصلا از اول هم آدم مهمی نبود فینچر. یه Fight Club ساخت هنوزم که هنوزه داره نون همون یه فیلمشو میحوره. se7en هم خیلی معمولی بود. کلا کارگردان معمولی هستش من همیشه میخواستم بدونم چی باعث شده اینقدر سوژه صحبت بشه فیلماش؟!؟!؟!
4.5/10

==

The Descendants / 2011

44692000001_1159648610001_TheDescendantsThisIsSid-fox-c.jpg

داستان راجع به مردیه که بعد از به کما رفتن زنش یهو میفهمه تو زندگی هیچ کاری واسه زن و بچه هاش نکرده و تصمیم میگیره بعد از از کما خارج شدن زنش همه چیز رو رو به راه کنه ولی میفهمه که هیچ وقت از کما خارج نمیشه. همش احساس میکردم یه چیزی تکراریه تو فیلم. ولی با این حال زیاد بد نبود. چند تا سکانس خاص با بازی کلونی هم چشمگیر بود. ولی کلا متوسط بود واسم. 5.5/10

(چرا فیلمای امسال اینجوری بودن؟!؟)

==

Devil / 2010

220px-Devil_film_poster.jpg

5 نفر وارد یه آسانسور میشن و یهو آسانسور گیر میکنه و میفهمن که یکی از اونا شیطانه و میخواد بقیه رو بکشه!!! nonsense !!! چنین خضعولاتی فقط از ذهن جناب شیامالان در میاد که معلوم نیست بعد از 2-3 تا فیلم موفق اولش کله ش به کجا برخورد کرده که تو ماراتون ریدن به کارنامه کارگردانی همیشه اول میشه.
2/10

==

Pan's Labyrinth / 2006

rr.jpg

با کلمه نمیتونم این افسانه ی تکرار نشدنی رو بیان کنم. گیلرمو دل تورو با احساسات آدم بازی میکنه. از شروع فیلم تا credits پایانی. چه بخواین چه نخواین کشیده میشین تو فیلم. داستان تو زمان جنگ های داخلی اسپانیای فاشیت تو زمان جنگ جهانی دوم رخ میده که در همین موازات داستان اوفلیا رو میبینیم. دختربچه ای که به دور از بحران و مسائلی که آدم بزرگ های فیلم درگیرش هستن تو فانتزی ها و ماجراجویی های دوران کودکی خودش غرقه. بازیگر اوفلیا هم بهترین گزینه بود. معصومیت کودکانه و صداش کاملا مناسب این نقش بود. سکانس pale man هم یکی از آدرنالین راش ترین صحنه هایی بود که دیدم. استفن کینگ گفته که سکانس بیدار شدن و تعقیب pale man باعث شد من تو خودم جمع شم!! محیط فیلم دوست داشتنیه. مثل افسانه ها. آدم اصلا نمیخواد فیلم تموم شه. وقتی تموم شد من اشکم اومد. موزیک فیلم که جای هیچ حدیثی رو باقی نمیزاره. الان 2 روزه یکسره دارم ost ش رو گوش میدم. مخصوصا ترک funreal. اسکارو باید میگرفت. ost ش رو گذاشتم تو پروفایلم کسی اگه خواست.
اگه بخوام حرف بزنم چند صفحه میتونم بگم. هزارتوی فاون بقینا جاش تو تاپ تن من موندگاره. پیشنهاد ویژه. 9/10

==

1999 / American Beauty

AmericanBeautyMain.jpg

تصویری از یک خانواده آمریکایی با مشکلاتش. چه بازی هایی من دیدم تو این فیلم. کوین اسپیسی و آنت بنینگ. تو تمام صحنه هاش میشد متوجه شد که داری یه فیلم جدی رو میبینی ولی منتها زیاد هم جدی نیست. تاثیرگذار ترین فیلم این چند وقته بود واسم. مونولوگ های کوین اسپیسی عالی بودن. 8/10
(صفحه imdb ش واسه چی فیلتــره؟! :|)

==

Rules of Attraction / 2002

the-rules-of-attraction-2002-dvdrip-x264-vgl09356901-49-45.jpg

فیلمی از نویسنده پالپ فیکشن. یادم رفت موضوعش راجع به چی بود!! ولی یادمه داغون ترین داستانی بود که تو این یه ماه دیدم. این عاشق اون بود اون عاشق یکی دیگه. یکی دیگه عاشق ننه ی اولی بود. وضعیت خر در چمن بود. ولی مفرح بود. یه سری high point هم داشت البته که منو سورپرایز میکرد. اون صحنه ای که دو تا پسر g4y به همراه مادراشون نشسته بودن رو 20 باری دیدم. چه بازی کرد اون پسره :دی
5/10

==

Limelight / 1952

d34.jpg

هیچ چیز نمیتونه مزه ی فیلم های چارلی چاپلین رو تغییر بده. به خصوص Limelight که یه چیز منحصر به فردی بود تو بین فیلماش. راجه به یک دلقک و کمدین سیرک هستش که دوران افولش رو میگذرونه و امیدش رو به کارش و هدفش رو از زندگی از دست داده. فیلم ظاهرا ساده ست ولی در عین حال پرلایه و عمیق. راجع به عشق به هنره. طنز فیلم هم به شدت تلخه. یه نکته جالبی که اینبار تازه فهمیدم اینه که اون دختره ترزا همون ملکه بود تو The King's Speech !
8/10

× عکسا با pn/\ نمیان برعکس شده!!

آخرین ویرایش:
unforgiven.jpg

unforgiven
تا بحال نشده یک فیلم وسترن ببینم و ازش بدم بیاد حالا میخواد ایستوود یا جان وین باشه یا هنری فوندا و چارلز برانسون . این فیلم شاید یکی از اخرین فیلمهای وسترنی باشه که در یکی دو دهه ی اخیر بنمایش درامده . داستان فیلم روایت یک یاغی و شرور به نام ویلیام مانی هست که به نظر میرسه بواسطه ی ازدواجش تحولی تو رفتار و شخصیتش بوجود امده و حتی دیگه کشتن و هفت تیر کشی رو هم از یاد برده و یک کشاورز ساده شده تا اینکه بواسطه ی جوانی که بدنبال پول برای یک جایزه هست دوباره دستش به اسلحه اش میخوره. این فیلم همه چی داره همه ی اون چیز هایی که در اکثر وقتهایی که پای یک فیلم وسترن میشینیم مارو میخکوب میکنه ولی شاید کمتر اون حس وسترن های کلاسیک رو منتقل کنه .کلینت ایستوود رو من به زحمت میتونم با نقشی غیر از وسترن تصور کنم . چه سه گانه ی لئونه که شاهکاری همیشگی هست و اون تصویر کابوی تنها همیشه تو ذهن ادم از ایستوود نقش میبنده وهمین باعث میشه نشه راحت اون رو در لباس دیگه ای به غیر از لباس کابویی متصور شد . هر 4 بازیگر اصلی این فیلم بازیشون بی نقص و عالی هست بخصوص ریچارد هریس فقید ( گرچه مدت کمی تو فیلم بود) و البته نباید از بازیگر اصلی تمام وسترن ها چشم پوشید و انهم غروب سرخ افتاب هست .
9/10

immortal
فقط يه جمله ميشه گفت ،به چه اميدي فيلم ساخته شده بود و به چه اميدي طوري تموم شد كه ادامه دار باشه !!

توي سكانس اول تيتان ها با مفتول هاي ساختمون سازي سته شده بودن !! زئوسش هم كه كوسه بود !
10\1.36

immortal
فقط يه جمله ميشه گفت ،به چه اميدي فيلم ساخته شده بود و به چه اميدي طوري تموم شد كه ادامه دار باشه !!
قبل از تماشای فیلمای Tarsem Singh باید این نکته رو دونست که اصولا تارسم تمایل شدیدی به نمایش دادن تصاویر hyper-stylized و خیره کننده داره.
تا جایی که روایت داستان و شخصیت پردازی نقش حاشیه ای داره. تارسم فقط و فقط به زیبایی تصاویر اهمیت میده و نه چیز دیگه.
برای همین هم بعضی از فیلماش یه حالت بی هدف و بی سر انجام داره.

آخرین ویرایش:
The Grey

چی بگم ... هر چیزی که یه فیلم خوب نیاز داره رو داشت ... 8.5/10

همونطور که راجر ایبرت میگه ... تا آخر تیتراژ پایانی به تماشای فیلم ادامه بدید ...

Chicago Sun-Times Roger Ebert Sit through the entire credits. There's one more shot still to come. Not that you wouldn't be content without it.

داستان لو میره
گرگ خسته...............

کلاس کاری نیکلاس کیج به اینجور فیلم های دوزاری نمیخوره... پسر رو اومده بودن لوزر انتخاب کنن که مثلا همون سناریوی بچه ضعیف (که بعدا قوی میشه) رو اجرا کنن که کل فیلم به فنا رفت

کلاس کاری نیکلاس کیج به مشت زدن به زنای سوار دوچرخه تو لباس خرس میخوره.

ah damn you people, no one gets my jokes

metallica-band-photo1.jpg

فیلم گروه Metallica هم در دست ساخت هستش. کارگردان فیلم اقای Nimrod Anta هستش که اخرین کارش Predators هست. تهیه کننده فیلم هم خانم Charlotte Huggins هستش که از کارهای ایشون هم میشه به (Journey to the Center of the Earth و Journey 2: The Mysterious Island) اشاره کرد.

گفته میشه فیلم در همین ماه اگوست شروع به ساخت بشه و در سال 2013 نیز به روی پرده بره. شایان ذکر است فیلم به صورت 3D ساخته خواهد شد. و احتمالا به صورت مستند خواهد بود که 4 نفر فعلی گروه یعنی James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo در این فیلم حضور داشته باشند.
(امیدواریم کلیف برتون رو هم یادی بکنند)

چندی پیش هم شاهد بودیم قرار است یک بازی با نام Metallica ساخته شود که بعدها کنسل شد. امیداریم این یکی مثل قبل نشود.

آخرین ویرایش:
این چند وقته فرصت نشده زیاد فیلم ببینم

Tin Tin

اونقدر برام هایپش کردن که اگه این جلوه ی بصری رو نداشت نمیدونستم چند بدم.داستان خیلی سطحش ساده بود.7/10

Hugo

اینم رِدبول داشت:دی بخاطر یه نمه حس کلا سیکش و داستان از تین تین بهترشو .... میشه8/10 داد:دی

Like Crazy
این فرهنگ غربیا رو دوست دارم ولی این حرکتشون رو مخه .در هر لحظه تو کار تعویض زوجه هستن:دی
5/10

The Girl With Dragon Tatoo
کلی قشنگ و عالی خدا
فقط این اخرش جو فیلم های مثبت گرفت و همه چیز پشت سر هم حل شد که یه مقداری ضایع بازی بود. صحنه ی اخر فیلم خیلی فحش توش پنهان شده بود
9/10

آخرین ویرایش:
Immortals

نمیدونم چرا تا اسم خدایان میاد میشینم پای فیلم ببینم چه خبره ، کلا جاذبه ی خاصی برای من دارن . حالا بیخیال شخصیت پردازی و شناخت قهرمان که به قول پویا تو فیلمِ Tarsem Singh بهش بها داده نمیشه ولی از نظر زیبایی شناسی و سکانس های چشم نواز فیلم از هم رده های خودش بهتر عمل کرده . نه اینقدر خودش رو در CG غرق کرده که حس پوچی به منِ بیننده دست بده و نه بیننده رو تشنه ی یه صحنه ی حماسی CG میزاره ، یه فیلم متعادل که بازیهای نسبتا خوبی هم داره و فیلمنامه ای معمولی که نه خیلی تو رو وادار به فکر میکنه و نه اینکه از مبتذل بودنش زده بشی . در کل فیلم سرگرم کننده ای بود ولی از تمام لحاظ معمولی و کلیشه .

6.5/10

4 گانه ی underworld رو دیدم :

Underworld 1

underworld.jpg

از این فیلم به شدت خوشم اومد دلیلشم بیشتر میتونید به حساب علاقه شخصی خودم به خوناشام ها بزارید . کیت (سلین) واقعا تو این فیلم قوی بازی کرد داستانش خیلی قوی نیست ولی واقعا فیلم درگیرتون میکنه تو 2 ساعتی که این فیلمو دیدم واقعا لذت بردم

نمره من :9/10

under world 2

Evdvd.jpg

داستان از جایی که 1 تموم شد ادامه پیدا میکنه سلین تو این شماره هم بازی استثنایی رو به نمایش میزاره داستان به خوبی کار شده و هنوز هم به اندازه ی شماره ی 1 تاثیر گذاره .

نمره من : 8/10

underworld 3

220px-Underworld_Rise_of_the_Lycans_poster.jpg

داستان به زمان حکومت ویکتور برمیگرده جایی که ریشه های مشکل خونی ومپایر ها و لایکن ها مشخص میشه ولی به شخصه این فیلم رو به دلیل عدم حضور سلین آندرورلد حساب نمیکنم :d داستان به دلیل پیشینه ذهنی از شماره یک و دو به شدت گیراست.

امتیاز من: 8/10

underworld 4

images

درست وقتی منتظر یک شاهکار خقن هستید به کلی نا امید میشید... نمیدونم از کجا شروع کنم ... این فیلم underworld نیست , هیچ رابطه ای با نسخه های قبلی فیلم نداره هیچ فلش بکی نیست فیلم فقط رو صحنه های اکشن کار کرده و فیلم برداری 3 بعدی جالب اینجاست که سلین کلا تو فیلم دو سه تا دیالوگ بیشتر نگفت همش مشغول کشتن بود... داستانه آبکی و کاملا مطابق با دیگر فیلم های اکشن امروزی فیلم اینقدر کوتاهه که وقتی فیلم تموم میشه آدم تعجب میکنه

3/10 همین 3 امتیاز هم به خاطر سلین دادم :d

immortals
خیلی هم فیلم بدی نبود.من انتظار یه فیلم مزخرفی در حد 300 رو داشتم ولی این یه مقدار از اون بهتر بود. به خصوص آخرش که به نظرم تا حدودی قشنگ بود.
6/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or