Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

GooN
2011
8/10
وقتی هاکی دوست داشته باشید....مسلما دعوای هاکی رو هم دوست دارید
GooNرو به کله خراب های هاکی میگن که فقط میخوان با یکی وسط زمین بازی دعوا کنن و تا میتونن همدیگه رو بزنن
Sean William scot(که میشه گفت همه اون رو با استیفلر میشناسن در صورتیکه بازیگر فوق العاده با استعدادیه) این نقش رو بازی میکنه.....اما اون دنبال دعوا نمیگرده....فقط میخواد از بازیکن های تیمش مراقبت کنه تا تیم ببره
.............
توجه : فیلم به شدت صحنه های خونریزی و خشن داره.....به هیچ عنوان توصیه نمیشه جلوی خانواده این فیلم رو ببینید
.............
I'm Glad That i Saw This movie
[h=1][/h]

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%, align: center"]
MV5BMTcxOTQwMTQ3MF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDcyOTQwNw@@._V1._SX640_SY948_.jpg
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

The Girl With The Dragon Tattoo
David Fincher

فیلم خوبی بود من کتابارو نخوندم هنوز ولی انگیزمو برای خوندن کتابا زیاد کرد. البته بگم خیلی دلم میخواد که نسخه های سوئدی رو هم ببینم. از نظر من یه ایراد بزرگ فیلم اینه که داستان فیلم گسترده است ولی زمان به اندازه کافی برای رسیدگی به جزئیات نیست و همه چیز خیلی سریع اتفاق میوفته. با اینحال من از فیلم خوشم اومد بازی رونی مارا هم بنظرم خیلی خوب بود، از کاراکتر لیزبث سالندر خیلی خوشم اومد.

Looking forward to next two movies

8/10

آخرین ویرایش:
The Girl With The Dragon Tattoo - The Girl Who Played with Fire - The Girl Who Kicked the Hornet's Nest

dragontattootrilogybluray.jpg

اول اینکه دیدن این 3 تا به علاوه پایینی با اینکه بیشتر از 10 ساعت وقت میبره اما توش احساس میکنی میتونست 20 ساعت هم طول بکشه!
واقعا داستان غنی داره که باید مدیون نول Stieg Larsson باشه.من به شخصه از سینمای سوئد فیلمی یادم نیست دیده باشم اما باید بگم از این به بعد کاملا پیگیر فیلم های پر سروصداش میشم!:d
حال و هوای فیلم ها خیلی خیلی سرد و تاریکه.این در مورد شخصیت لیزبث سلندر هم صدق میکنه که همین موضوع باعث میشه بیشتر ترغیب شین تا دنباله ها رو ببینین تا از داستان زندگی و سرنوشتش باخبر شین.

The Girl with the Dragon Tattoo - David Fincher

کلا ماهیت اینکه یه فیلم خوب سال 2009 رو بیای دوباره بسازیش تو سال 2011 برام عجیبه مخصوصا که فینچرم پشت کار باشه!
ولی به هر حال دیدن ورژن آمریکاییش باز هم خالی از لطف نیست.من که به شدت منتظر نسخه دوم و سومشم چون نسخه فینچریش میتونه سکانس های فوق العاده ای رو تو این دو قسمت نشونمون بده!مخصوصا کاراکتر جدید قسمت دوم یعنی مردی که منو یاد " بین " بتمن میندازه!

آخرین ویرایش:
My Big Fat Greek Wedding

سلام عليکم...

حل شدن

پدر(که يونانيه و رستوران داره) خطاب به خواستگار ( که استاد دانشگاس و آمريکاييه ) :
زماني که اجداد ما داشتن فلسفه مينوشتن، اجداد شما داشتن رو درختا بند بازي ميکردن !

خيلي حال کردم با فيلم...
يه خونواده مشتي و بزرگ و با حالِ يوناني ...
اين خونواده رو از دس ندين، به خصوص پدر و مادرَ رو و علي الخُصوص باباهَ رو : " يه کلمه به من بگو تا ريشه يوناني شو بهت بگم ! "

سکانس مواجه شدن دو تا خونواده ( آمريکايي و يوناني) براي آشنايي با هم، آخرشه (!) و جملاتي که پدر ميگه : " چرا ما بايد با اين آمريکايي ها وصلت کنيم ؟! ما بغلشون کرديم، ما کاري کرديم که احساس غريبگي نکنن، ولي اونا جوري نگاه ميکردن که انگار اومدن باغ وحش !! اونا مثه يه تيکه نون خشکن ! "

خيلي قشنگ و استادانه يه خونواده رو سينمايي کرده و به تصوير کشيده... و خيلي قشنگ و استادانه و زیرپوستی، فرهنگ غني و چند هزار ساله ايي مثه يونان رو ذليل ِ فرهنگ(!) دويست-سيصد ساله آمريکا کرده !
ننگ از اين بالاتر !!!

نمره : :thumbup: :thumbup:

The Life Of David Gale

5hpq4f2oztp05j1yl74g.jpg

فیلم بسیار زیبایی‌ بود . بازیگرا هم فوق‌العاده بودن . تنها مشکل فیلم این بود که آخر فیلم که تموم می‌شه . اگه با دقت باشی‌ می‌‌بینی‌ یه حفره داستانی تو فیلم وجود داره . منظورم اینه اگه اون ۱۰ ثانیه آخر آخر نبود . نمره فیلم ۱.۵ تا بالاتر بود . حتما فیلم رو ببینید ....
10\8
ویرایش : یادم رفت بگم . چند وقتی‌ بود سر یه فیلم آدرنالین ترشح نشده بود:d

آخرین ویرایش:
The Artist

31271418386965115575.jpg

حاشیه می‌خوام که نرَم،
تا اون قسمتی که...
فیلماشو ورداشت و آتیش زد و خودشم گیر افتاد داخل آتیش
... فکر می‌کردم فیلم می‌]خواد اینا رو داد و فریاد بزنه:
اینکه ما همه داریم بازیگری می‌کنیم، صدای واقعی اطرافمونو نمی‌شنویم و فقط یه ملودی فریبنده و لایت و مثلاً جذاب انداختیم واسه خودمون، یا حتی اینکه از واقعیت صداها بیم داریم شدیداً، الکی به هم برچسب "Love و Lover" می‌زنیم، یا حتی اینکه فرور می‌ریم داخل باتلاقی که دست‌رنج خودمونه... لَه لَه می‌زنیم برای تشویق بقیه که وقتی دیگه نمی‌بینیم و نمی‌شنویم این تشویقو رنجش روحی عظیمی می‌گیریم... فک می‌کردم فیلم داستانی رو روایت می‌کنه که هر لحظه و همواره در حال وقوعه... تا سه‌چهارم اول فیلم عجیب سمبلیک نگاه کردم به فیلم و این سمبل‌ها چقدر قشنگ بنظر می‌اومد و چه روایت جذابی برای نمایش این ناشادی و وخامت به‌ظاهر سرخوش حس کردم ولی...

ولی بعد از تموم شدن فیلم احساس کردم که فقط زیادی برین‌‌استورم کردم! بیخودی طوفانی کردم ذهنمو. اصلاً یه‌باره کل نمادایی که گرفته بودم مالیده شد، فیلم رفت رو ایده‌آل ذهن کارگردان... چاشنی رومنس پُر رنگ شد...
یه موضوعی هست اونم اینکه وقتی فیلمو با نگاه اولی که گفتم در نظر گرفتم، بعید دونستم که همچون فیلمی این‌ همه جایزه می‌گرفت... آخه خیلی خیلی خوب می‌شد در اون صورت.
نگاهی که فیلم به عنصر "صدا" داشت خیلی جلب‌کننده بود برام، یعنی توی فیلمی ندیده بودم همچین نگاهی به موسیقی و صوت و قطع و وصل شدنش وجود داشته باشه.
در کل فیلم جذاب، نوآورانه، سرگرم‌کننده و منحصربه‌فردی بود امّا توجه زیادی یا به قولی اُور ریت شده نسبت به فیلم.
ویرایش: نمره که بدم 7.5 از 10 بنظرم خوبه براش.

ــــــ
یه موضوع دیگه هم اینکه مثلاً فیلم Once Upon a Time in Anantolia به من شدیداً چسبید، که من به راحتی بهش 9 میدم از 10 (اگه وخت کردم حتماً یه نظرکی ارائه می‌کنم خدمتتون). ولی اندک توجهی توی این انیوال آکادمی اخیر نشد بهش و این منو هرچه بیشتر از اسکار و جوایزش زده می‌کنه.

آخرین ویرایش:
The Muppets

9/10

رفت تو لیست تاپ تن امسالم، شَرمنده آقای اسکورسیزی مثکه قراره بشم تو لیست امسال :دی خیلی سخته یه فیلم بتونه تمام مدت صادقانه بهت لبخند هدیه بده.

2011 The Girl With The Dragon Tattoo

من نه کتاب رو خوندم نه فیلم های اصلی رو دیدم. قصد داشتم فیلم ها رو ببینم، منتظر موندم تا نسخه ی آمریکایی رو ببینم.
مشکل فیلم اواخرش هست که توی هر سکانس بعد از یک سکانس دیگه یکی از مشکلات حل میشه و این اتفاق خیلی سریع می افته. در صورتی که روند فیلم خوبه و نمیشه تند تر از اینش کرد ولی خب در هر صورت زمان برای جزئیات کم میاد اواخر.
دومیش مشکل خودم هست بیشتر. بنظرم اگه لیزبث منزوی تر بود بیشتر تو دل برو میشد.:دی
8/10
=============================
Hugo

فیلم از لحاظ بصری خوبه و اتمسفر هم فوق العاده کار شد. داستان هم خوب میره جلو. اما جذابیتی در کار نیست.

6/10
=============================
The Adventures Of Tintin

هر چقدر خواستم بخاطر داستان بهش کم بدم، بازم از لحاظ بصری جبران می کرد برام. ولی انتظارم از اسپیلبرگ خیلی خیلی بالا تر بود.

7.5/10

2011 The Girl With The Dragon Tattoo

دومیش مشکل خودم هست بیشتر. بنظرم اگه لیزبث منزوی تر بود بیشتر تو دل برو میشد.:دی
8/10
7.5/10

منزوی الانم، منتها لیزبث فینچر یخورده اتکا به نفسش بالاتره. به نظر من بدیش اینه که ما جنبه های مختلف شخصیتی لیزبث رو نمیبینیم چون سرعت روند داستان این اجازه رو نمیده و فقط اون جنبه هایی رو میبینیم که فیلمنامه فیلمساز بهمون نشون میده.

Young A.dult

در سال 2012 ... چرا باید یه همچین داستانی تبدیل به فیلم بشه !!

یه نویسنده 37 ساله , طلاق گرفته درب داغون تقریبا الکلی صبح پا میشه ... ایمیلی به دستش میرسه که عکس بچه تازه به دنیا اومده دوست پسر سابقش توشه ! تصمیم میگیره برگرده به زادگاهش ...

مطمئنم هر کسی 2-3 جمله بالا رو بخونه , تا آخر داستان رو رفته ! در حالی که من تا اول تیتراژ فیلم براتون نوشتم !

داستان که وضعیتش مشخصه ... میمونه بازی هنرپیشه ها ... بازیگرا نقش شون رو خوب بازی کردن ... ترون ام نقشش رو انصافا خوب بازی کرده ...

6/10 .... نمره بیشتر به خاطر بازی ها

آیا فیلم میخواست حرف جدیدی به من بزنه ؟! فکر نمیکنم ...

در کل فیلم متوسطی بود ...

آخرین ویرایش:
Isawthedevil.jpg

i saw the devil
این فیلم محصول سال 2010 سینمای کره است و دو بازیگر برجسته یعنی min sik choi ( بازیگر oldboy ) و byung hun lee در اون ایفای نقش میکنن . داستان فیلم باز هم به موضوع انتقام که در اکثر کار های کره ای به چشم میخوره میپردازه . شخصی که دست به یک سری قتل میزنه و تبدیل به یک قاتل سریالی میشه و دست به کشتن یکسری از زنها جوان میزنه و همسر یکی از این مقتولین تصمیم به انتقام از قاتل میزنه و در این راه حتی خیلی از اصول حرفه ای و قانونی رو زیر پا میذاره که ... در واقع داستان فیلم انچنان هم کلیشه ای نیست بلکه به این موضوع میپردازه که چطور برای شکار یک موجود وحشی شکارچی به موجودی بدتر تبدیل میشه و دوباره همون پروسه تکرار بشه .
امتیاز 7.5/10
8073477_uaMvW.jpeg

Kramer vs .Kramer
تد کرامر فردی هست که فاصله ی زیادی بین زندگی در کنار خانواده و محیط کارش بوجود میداد و همین مساله باعث میشه که همسرش در خواست طلاق برای او بفرسته این وسط تد مجبور برای مدتی که همسرش در خانه نیست به تنهایی هم به مشکلات فرزندش رسیدگی کنه و هم کارش رو پیش ببره و از طرفی سعی کنه سرپرستی فرزندش رو بدست بگیره . فیلم داستان سرراست و ساده ای رو دنبال میکنه و اون هم مشکل اکثر زوجهایی هست که بدلیل مسائل کاری فاصله ی زیادی بینشون ایجاد میشه و خیلی زود چاره ی اول رو در طلاق میبینن . هر دو بازیگر نقش اول زن و مرد فیلم یعنی داستین هافمن و مریل استریپ که تازه در ابتدای راه رکورد زدن کاندید جایزه ی اسکار بود برای نقش هاشون جایزه ی اسکار سال 80 رو بدست اوردن نکته ی جالب دیگه اینه که جاستین هنری در سن 8 سالگی جوانترین کاندید جایزه ی اسکار برای این فیلم شد . بااین حال در سال 1979 من به شخصه فیلم Apocalypse Now رو ترجیح میدم به عنوان بهترین فیلم سال .
8/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or