Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

آره تقریبا!
اون مربوط به زمان بود این کل جوامع اجتماعی رو توی قطارمثاله و خیلی جالب بود در کل :دی
و بیشتر از همه هم به کشور خودمون شبیه هست! :| یعنی بعد از دیدن فیلم فقط داشتم اتفاقات فیلمو با اتفاقای تاریخی خودمون مقایسه میکردم :|

دوستانی که ندیدن 100% ارزش دیدن داره این فیلم!
نه انچنان.یعنی فیلم دوتا فرضیه داشت،اگه یکیشو قبول کنیم،تقریبا میشه گفت شبیه.البته نباید مارو مثال بزنی بیشتر به شوروی میخوره تا ما:دی

Captain America : Winter Soldier

8/10

از شماره ی قبلی خیلی بهتر بود. من نمی دونستم باید فیلمهای مارول رو پشت سر هم دید الان فیلم کپ رو که دیدم فهمیدم حتی اگر یکیشون رو جا بندازین یه مقدار داستان Avenger ها و حتی بقیه هیروها مبهم میشه. فکر می کنم فیلمهای مارول به ترتیب داستان ( نه سال اکران ) : Captain America : First Avenger, Iron Man 1, The Incredible Hulk, Iron Man 2, Thor, The Avengers, Iron Man 3, Thor : The Dark World, Captain America : Winter Soldier

این ترتیب رو واسه کسایی گفتم که مثه من یه مقدار توی زمان بندیِ داستانها گیج شدن. باید بگم من اولش علاقه ی چندانی به فیلمهای مارول نداشتم ولی با دیدم اونجرز به طور کلی نظرم عوض شد و واقعا خوشم اومد. برای همین همه ی این فیلمها رو از اول و به ترتیب داستانی دیدم و واقعا از همشون خوشم البته بعضی هاشون یه مقدار ضعیف بودن اما در کل همه قشنگ بودن و حالا پیش به سوی Avengers : Age of Ultrun :دی

The Incredible Hulk

7.5/10

چرا ادوارد نورتون رو برداشتن برای این نقش ؟ یعنی این بشر عالیه تصور اینکه توی اونجرز هم ادوارد نورتون در نقش بنر بازی می کرد واقعا این فیلم رو فوق العاده ش می کرد. هر چند مارک روفالو ( اگر فامیلیش رو درست گفته باشم :دی ) هنرپیشه ی خوبیه ولی بین دو تا هنرپیشه برای نقش بروس بنر، ادوارد نورتون توی اولویته :(

چند وقت توی یه سایت خوندم مثل اینکه برای Avengers 3 کلن کست عوض میشن. درسته پروژه های مارول تا سال 2028 اگر اشتباه نکنم هست ولی این عوض کردن کست حس خوبی به آدم نمیده انگار آدم نمی تونه خوب ارتباط برقرار کنه با آدمای جدید. یه جورایی این کاراکترهای فیت شدن با هنرپیشه هاشون حالا از ادوارد نورتون که بگذریم مثلا رابرت داونی کلن شخصیتش با شخصیت تونی استارک پیوند خوره، کلن نمیشه آدم دیگه ای رو جاش تصور کرد.

خب میرسیم به دوتا فیلم مورد انتظارم که اخیرا منتشر شدند:

CAMP X-RAY 2014
خب بالاخره یه بازی خوب از کریستن استوارت دیدم،به شخصه دیگه آرزویی ندارم:d
البته از جو فیلم انتظار میرفت که بازی های نسبتا سردی رو از پیمان و کریستن شاهد باشیم ولی توی یکی دو سکانس که باید خودی نشون میدادن واقعا عالی عمل کردند...
توی نقد IGN هم منتقد از بازی این دو تعریف کرده بود...
از ویژگی دیگر فیلم این بودکه به نظرم جو حاکم بر یک زندان رو خوب به تصویر کشیده بود...
و در آخر آرزوی بازی های بهتر و قوی تر از پیمان معادی دارم...
7/10
tnbpnFb0MpWAppXV37NT9eMwhAa.jpg
k052ehubmkjk00n3wrxv.jpg

Hercules
AMAZING
واقعا هر چیزی که از یه فیلم بلاک باستر و اکشن انتظار دارید بتون میده!
جلوه های ویژه ی عالی+عضلات دواین جانسونb-)+داستان ساده و سر راست...
ایرینا شایک ـش هم کم بود:|:d
8/10
Hercules_%282014_film%29.jpg

Pacific Rim : 5

10239492299756867377.jpg

این فیلم ضعیفتر از اون چیزی بود که تصورش رو می‌کردم,
آقای Guillermo del Toro کارگردان خیلی‌ خوبیه
فیلم Pans Labyrinth از ایشون خیلی‌ عالی‌ بود اما متأسفانه به نظر من این فیلم خیلی‌ خوب نبود,
درکل پیشنهاد نمیشه
فیلمهای دیگری هستند که ارزش دیدن بیشتری رو دارند.

آخرین ویرایش:
Camp XRAY
nj28fivkrlifvrpnsf49.jpg

یکی از اون فیلمهایی بود که حتما به خاطر Stewart و پیمان معادی باید نگاه کرد.:dفیلم درباره زندان گوانتانامو و زندانی های سیاسی هست و با ورود یه سری سرباز تازه کار داستان اصلی شروع میشه.فیلم تو روایت داستان خیلی خوب ولی کسل کننده عمل میکنه و اگه یک سری از صحنه ها نبود خیلیا سر فیلم خوابشون می گرفت.از طرف دیگه پردازش شخصیت ها هم بنظرم واقعا بد بود و تا آخر فیلم هیچ دید کاملی به شخصیت های اصلی ندارید.از این ها گذشته فیلم توی انتقال پیامش هم که بعدا خودتون متوجه می شید بنظرم خوب عمل نکرده و واقعا معلوم نیست چی رو میخواد برسونه.(شاید من اینجوری متوجه شدم) اما نکات خوبی هم هست.نحوه زندگی زندانیا و سربازا در کنار هم وسط اقیانوس و رنج هایی که هر دو گروه می کشن خیلی خوب به نمایش گذاشته شده و از این نظر فیلم حتی بعضی مواقع جنبه انتقادی هم پیدا می کنه.اما در قسمت بازیگری ، بازی همه شخصیت های بسیار خوبه ولی متاسفانه لهجه پیمان معادی در انگلیسی حرف زدن خیلی رو اعصابه! از یه طرف مزیته و از طرف دیگه عیب! مزیتش به این هست که حس غیر امریکایی بودن زندانی ها(عرب و ایرانی هستن) رو به خوبی به مخاطب غیر ایرانی القا میکنه!:d ولی دیدن این فیلم برای مخاطب ایرانی باعث بروز یه عیبی مثل لهجه رو اعصاب پیمان معادی میشه:|:dیه جورایی خیلی ابتدایی حرف میزنه.البته مشکل جدی نیست ولی بهتر بود کمی جملاتش محاوره ای تر باشه ، تا کتابی.از این بحث که بگذریم ، بازی پیمان معادی بسیار خوبه و حس یه زندانی تنها و "کمی دیوونه" رو به خوبی به تصویر میکشه و واقعا لذت بخش هست دیالوگ های بین کریستن و پیمان هم بسیار شنیدی و زیباست.در نهایت بنظرم فیلم ارزش یکبار دیدن رو داره.

7.5/10

tnbpnFb0MpWAppXV37NT9eMwhAa.jpg

Camp X-Ray 2014: 7.3/10

واقعا فیلم خوبی بود! :دی
فیلم در مورد زندانیان سیـاسی 11 سپتامبر هست که پیمان معادی نقش یکی از زندانیا رو توش ایفا میکنه!
من به شخصه عاشق این فیلماییم که 90% ـش دیالوگ های محاوره ای هست و با اینم خیلی حال کردم، دیالوگ های بین کریستن استوارت و پیمان معادی خیلی خوب بود و کلا جوری فیلم درست شده بود که با اینکه خیلی از جاها وقت فیلمو سر راه رفتن سربازا یا گشتن سلولا تلف میکردن بازم برا آدم خسته کننده نمیشد و تنها ایرادی که میتونم از فیلمم بگیرم همین طولانی کردن بیش ازحد فیلم هست! فیلم تقریبا 2 ساعت هست و حداقل یک ربعش راه رفتن بیهوده کریستن استوارت و گشتن سلولا هست :دی
در کل داستان خاصی نداشت و فقط زندگی یک زندانی سیاســی رو نشون میداد اما همین روایت داستان خودش خیلی مهمه و دلیل جذاب بودن فیلم هم همینه!
پایان بسیار زیبایی داشت و در کل راضی ـم از فیلم :)

اخرین فیلمی که دیدم هری پاتر ۴ و ۵ و ۶ بوده.چرا جینیش به اون خوشگلی که تو کتاب میگفت نبود؟:(:d
۴ خعلی بد بود . سه از ده
پنج بهتر شد ۵/۱۰
شیش خیلی خیلی خوب‌شد ۷ از ۱۰

camp x-ray
چه عجب بالاخره یه فیلمه بی طرف تو اون هالیود ساخته شد8-|بازی پیمان بدی نبود،هنوز تو جدایی بازیش بهتر بود. اما خب همینکه تو یه نقش بین المللی بازی کرد خودش افرین کلی.
چقدر ریلیشن شیپه استوارتو پیمان خوب در اومده بود،حیف که پیمان زن و بچه داره :d واقعا خدا میدونه چه اتفاقاتی داره تو گوان.تا.نا.مو میفته و دولته امریکا رو چقدرش سرپوش میذاره.تازه اینقدرش در رفته!همینجوری میگیرن میبرن و حالا عمرا اگه بذارن یکی که بیگناهیشم ثابت شده بره بیرون.نه به اون دلیل چرتی که از زبون پیمان معادی گفته شد،بلکه چون اینا با اینچزایی که دیدن سریع و اختمال 90% ضد دولته یو اس ای میشن و اگر قبلا عضو گروهای رادیکال نبودن،الان میرن میشن.گنده کارای امریکام بیشتر از این در میره و میرن به همه میگن چی شده. فیلم از این نظر عالی بود.ایکاش بذارن یه پخش گسترده بشه بلکه...واسه همین حرفش و شجاعت نویسنده و کارگردان و صد البته پیمان به فیلم نمره 8 می دم.
8/10

Zodiac - David Fincher : 9

61743090801792502046.jpg

من از فیلمهای Crime زیاد خوشم نمیاد
اما از این فیلم خیلی‌ خوشم اومد
برای من این فیلم بعد از فیلم The Game بهترین فیلم فینچر هستش

فیلم درباره معروف‌ ترین قاتل زنجیره‌ ایه ایالات متحده هست.
او که با نام Zodaic شناخته می‌شود در دههٔ ۶۰ تا ۷۰ میلادی با قتلهای فجیع, ترس و وحشت را در دل مردم آمریکا انداخت.
Zodiac یک پروندهٔ جناییه بسیار پیچیده و پر رمزو راز است که دیوید فینچر تونست ازش یک شاهکار سینمایی خلق کنه.

چند سوال-جواب دربارهٔ Zodiac:
Zodiac چند نفر رو به قتل رسونده؟
طبق نامه‌هابی که Zodiac به پلیس نوشته ۳۷ نفر اما پلیس فقط تونسته ۷ قتل رو به Zodiac نسبت بده.
آیا Zodiac دستگیر شده؟
با اینکه جستجوی بسیار زیادی انجام گرفته، اما تا کنون پلیس موفق به دستگیری او نشده.

آیا متهم (مظنون) درجه اولی وجود دارد؟
بله نام او Arthur Leigh Allen است
درست در ۴ سالی‌ که او در زندان بوده, خبری از قتل و یا نامه نشده
و او ۱۸ دسامبر روز تولدش هست، روزی که Zodiac گفته بود امروز تولدمه باید امروز بکشم
همچنین یک شاهد اسم Zodiac را (Leigh) لی توصیف کرده
و یکی‌ دیگر که چهره Zodiac را بدون ماسک دیده بوده بعد از ۲۲ سال حاضر به بازجویی شده و انگشت بر روی عکس Arthur Leigh Allen انداخته
،...

51227688914893846430.jpg

آخرین ویرایش:
تابور
9/10

عجیب ترین فیلم ایرانی که تا امروز دیدم و یکی از منحصربفردترین فیلم های عمرم!
فیلمی که واقعاً نمیشه به سادگی در موردش توضیح داد و فقط باید اون رو دید تا یه تجربه منحصربفرد بدست آورد. یه فضای مالیخولیایی که تا حالا مشابهش رو توی فیلم های ایرانی ندیدین، کاراکتر اصلی که دیواره های اتاقش با آلومینیوم پوشیده شده و خودش هم یک پوشش آلومینیومی تنش میکنه، فضاسازی های تأثیرگذاری که کمتر نمونه ـش دیده شده، دیالوگ (یا بهتره بگم مونولوگ) فقط چند خط در طول 80،90 دقیقه فیلم و ...
فیلم پر از صحنه های عجیب و رازآلود هست، ولی شاید یکی از عجیب ترین بخش ها جایی باشه که:

کاراکتر اصلی وارد خونه ای میشه که صاحب اون یک فرد کوتوله هست. کاراکتر قصه ما همه لباس هاش رو درمیاره (البته مطمئناً به جز شورتش! :دی) و یه سطل فلزی روی سرش میذاره. فرد کوتوله دستش رو میگیره و از چند تا در رد میکنه و کاراکتر بی نام و نشان قصه توی یک راهروی تنگ می ایسته و یک دفعه صدای شلیک گلوله شنیده میشه. گلوله هایی که فرد کوتوله پشت سر هم به کاراکتر شلیک میکنه و چند دقیقه بعدش هم شاهد مداوای کاراکتر توسط این فرد و بدرقه اون هستیم!

حال و هوای فیلم واقعاً خاص و کم نظیر هست و با اینکه فیلم ترسناکی محسوب نمیشه، ولی یه حالت سنگین و عجیبی داره که روی آدم تأثیر میذاره و لوکیشن های تنگ و تاریکش حس ترسناکی به آدم میده. صداگذاری فیلم هم نقش اساسی توی این قضیه داره و کیفیتش به نظرم خیلی بالا بود. موسیقی های کمی هم توی فیلم وجود داشت که زیبا بودن، ولی نقش صداگذاری خیلی اساسی تر بود. در نهایت هم جا داره از بازی واقعاً خوب بازیگر فیلم بگم که کارش رو به بهترین شکل انجام داده بود و خیلی هم مناسب این نقش بود.
در مجموع "تابور" فیلم خاصی بود که نمیشه راحت بهش امتیاز داد و با بقیه فیلم ها مقایسه ـش کرد. از جهاتی هم من رو یاد Holy Motors مینداخت که اون هم یه فیلم معمولی نبود و چیز منحصربفردی بود. از هر دو فیلم به شدت لذت بردم و جزو تجربیات سینمایی جالب من بودن.

تریلر فیلم

واقعاً دست اون هایی که این برنامه "هنر و تجربه" رو راه انداختن درد نکنه! کار فوق العاده ای کردن. فیلم های خاص و کم مخاطبی که شاید در شرایط عادی هیچ وقت فرصت اکران پیدا نکنن (چون سودی به همراه ندارن) رو توی چند سالن خاص نمایش میدن و علاقمندان سینما میتونن خیلی راحت برن و اون ها رو ببینن. فعلاً فیلم هایی مثل "ماهی و گربه" و "تابور" نمایش داده شده و در آینده "پرویز" و ... هم به نمایش درمیاد. خلاصه اگه اهل این هستین که یه زاویه دیگه از سینمای ایران رو ببینین و با فیلم های متفاوت و جالبی آشنا بشین، از دستش ندین! (برنامه فیلم ها)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or