Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

سلام
یا شما فیلم زیاد نمیبینی یا فیلم بد هنوز ندیدی
:d
از اووه بول فیلم دیدی ؟ میگن یکی از بدترین کارگردانای تاریخه .
فیلماش برام قابل تحمل تر از این آش شلم شوربایی بود که به عنوان فیلم به خورد ملت دادن .
-----
Edge Of Tomorrow
بعد از دیدن بنجلی به نام ترنسفرمرز ، دیدن یه فیلم خوب و جذاب مثل این خیلی چسبید .
7 از 10

The Game 1997
همین الان تمومش کردم . واقعا نمیدونم این فیلم چیه چیز هیجان انگیز و سورپرایزی داشت که بعضی از دوستان این قدر ازش تعریف کردن. کل داستان فیلم رو همون اول حدس زدم. همش میگفتم کاش حدسم اشتباه بوده باشه و آخر فیلم غافلگیر بشم ولی همون چیزی رو دیدم که انتظارش رو داشتم.
در کل خیلی لوس و بی مزه بود.
نظرت مورد احترامه دوست عزیز
ممکنه آخر فیلم به بعضیها ضدّ حال بزنه
ما که از این فیلم خوشمان آمد ;;) :d

x-men-days-of-future-past-7_1630988810.jpg

درود.

X-Men Days of Future Past : 8 .75 /10

یکی از بهترین و زیبا ترین فیلم های اکشن و علمی تخیلی و هرچی که اسمشو گذاشته میشه، توی عمرم این فیلم هست و خواهد بود.
15 20 دقیقه ی اول فیلم طوری بود که حس می کردم یخورده اغراق شده دررابطه بافیلم، ولی چیزی نگذشت که فقط میخکوب به صندلی بودم تا داستان دنبال بشه.
آهان یادم رفت: از نکات بسیار مثبت و قوی فیلم دیالوگ های بازیگراست که واقعا قابل تحسینه، یعنی پرت و پلا بلغور نمی کنند، تا آخرین ثانیه های فیلم فیلنامه و بازیگر ها بهترین کارشونو ارائه می دند.
همین باعث تفاوت این فیلم با چند فیلم قبلی میشه.
بهترین نسخه توی سری هم تا به این لحظه.

در صورتی که من از بازی بازیگران FC، ( دو نقش اصلی ) اصلا راضی نبودم و نتونستم ارتباط برقرار کنم، اما توی این نسخه به قدری زیبا بازی کردند، خیلی هم لذت بردم و بخاطر زمان کثیر فیلم، خیلی هم راضی ام.

بنظرم Xmen تونست Captain America امسالی رو شکست بده. :x

به قول یه استادی :d دیدن این فیلم زیر 1080 حرام است و ما هم پاداششو گرفتیم :)):d.

==========================================================================

پ.ن: بحث های اخیر تاپیک مشتاقم کرده یبار دیگه شاهکار نولان یعنی Inception رو برم ببینم :| :d.

آخرین ویرایش:
عزیز واسه چی اینو میگی؟:d
یعنی من 720 YIFI رو بندازم سطل اشغال؟
حتما باید 1080 دید اینو؟

نه دیگه از ثواب خبری نیست :d
ولی کلا سعی کن فیلمایی که بازتاب خوبی دارند رو با کیفیت خوب بگیری، بخصوص اونم فیلمای اکشن :d و علمی تخیلی .

The Usual Suspects 1995

9 از 10.

خیلی جالبه که سال 95 دو تا فیلم شاهکار تو سبک جنایی ریلیز شدن و تو هر 2تاشون هم کوین اسپیسی بود !
خیلیا میگن این بهتر از Se7en ـه.. ولی به نظرم چیزی که باعث میشه Se7en بهتر باشه بازی فوق العاده بردپیت و مورگان فریمن ـه، مخصوصا اواخر فیلم که بردپیت محشر بازی میکنه.
تو se7en تمرکز اصلی روی کارآگاهاست ولی تو Usual Suspects روی تبهکارا ! :دی
بازی کوین اسپیسی هم فوق العاده بود..
در کل از دست ندین این فیلم رو.

The Usual Suspects 1995

سکانس Lineup این فیلم از خاطره انگیز ترین سکانس های عمرمه:x
جالبه که بدونید این سکانس قرار بوده یه سکانس جدی باشه ولی بازیگرا نمیتونن جلوئه خندشونو بگیرن ،
واسه همین کارگردان تصمیم میگیره با همون وضعیت کار ضبط اون قسمت رو به پایان برسونه :دی
کوین اسپیسی واسه واقعی جلوه دادن کاراکترش ، به انگشتاش چسب میزنه تا شخصیت یه علیل رو بهتر به نمایش بزاره!
usual-suspects.jpg

آخرین ویرایش:
The Usual Suspects 1995

9 از 10.

خیلی جالبه که سال 95 دو تا فیلم شاهکار تو سبک جنایی ریلیز شدن و تو هر 2تاشون هم کوین اسپیسی بود !
خیلیا میگن این بهتر از Se7en ـه.. ولی به نظرم چیزی که باعث میشه Se7en بهتر باشه بازی فوق العاده بردپیت و مورگان فریمن ـه، مخصوصا اواخر فیلم که بردپیت محشر بازی میکنه.
تو se7en تمرکز اصلی روی کارآگاهاست ولی تو Usual Suspects روی تبهکارا ! :دی
بازی کوین اسپیسی هم فوق العاده بود..
در کل از دست ندین این فیلم رو.
سون به 7-8 10 کیلومتریه یوژل ساسپکتس هم نمیرسه :d

فیلمهای فینچر اکثرن همچین حالتی دارن , اگه فینچر بین باشید , همیشه باید انتظار یه شوک آخر داستان داشته باشید و همین باعث میشه بعضی از فیلماش یکبار مصرف باشن , نه اینکه کارگردانی بدی داشته باشن ... باعث میشه که بعد از 1 بار دیدن دفعات بعد کامل بدونی چی به چیه و لذت لحظه ای رو نبری اما در کل بعضی وقتا حتی باعث بهتر شدنِ فیلمش میشه و ارزش تکرار فیلم رو بالاتر میبره , به عنوان مثال باشگاه مشت زنی , اینقد اِیستر اگ و سرنخ و اینجور چیزها داره که بعد از تموم شدنش اگه یه بار دیگه ببینی ممکنه بیشتر لذت ببری ... البته اعتبار فیلم بنظرم از داستان چاک پالانیک میاد :دی داستان قوی بوده که به چنین چیزی تبدیل شده.

اون THE GAME هم اگه ذهنت آماده ی چنین چیزی نباشه و واقعا ندونی چه چیزی در انتظارته کامل میزنه مغزت رو میپاشه :)) واسه همین من هیچ وقت هیچ وقت هیچوقت :دی تریلر فیلمها رو نمیبینم , خبریم راجع بهشون نمیخونم , حتی اغلب اوقات نمیدونم تا آخر فیلم کارگردان کیه ... همینا باعث میشه سورپرایز بشم , بهترین فیلمهایی که دیدم فیلمایی بودن که هیچی ازشون به جز یه اسم نمیدونستم. از من میشنوید شما هم تریلر نبینید مگر در شرایطی خاص (مثلا تریلر ترنسفورمرز رو ببینه آدم اشکال نداره اسپویل که نمیشه هیچ کلی ام خر کیف میشه که قراره مثلا فلان ماه اینهمه آتیش بازی ببینه :)) ) چون تریلر ها شامل نقطه های حساسی توی فیلم هستند و کافیه ذهنتون موقع دیدن فیلم کمی امادگیش رو داشته باشه تا مثلا اواسط فیلم دست کارگردان رو بشه واستون و حدس بزنید , اونجاس که لوس میشه قضیه. شامل اخبار و هایپ و اینا ام میشه این قضیه :دی

به عنوان مثال باشگاه مشت زنی , اینقد اِیستر اگ و سرنخ و اینجور چیزها داره که بعد از تموم شدنش اگه یه بار دیگه ببینی ممکنه بیشتر لذت ببری ... البته اعتبار فیلم بنظرم از داستان چاک پالانیک میاد :دی داستان قوی بوده که به چنین چیزی تبدیل شده.
من خیلی فیلم مشت زنی و فیلم memento رو شبیه می دونم . به نظرم اصل داستان یا حداقل روایت داستان یکیه . و مشت زنی به مقدار کافی از ممنتو بهتره . نظر تو چیه؟:d

12Years a Slave : 10
یکی‌ از بهترین فیلمهای تاریخ هالیوود :x
53679578060317541667.jpg

از این فیلم حرفهای ضدو نقیضی شنیده بودم
شنیده بودم که خسته کننده هستش و آخرش ناامید کننده هست و مستحق جوایزی که گرفته نبوده
اما به نظر من این فیلم حتا مستحق گرفتن جوایز بیشتری هم بوده.
فکر می‌کردم من هم شاید از این فیلم خیلی‌ خوشم نیاد اما این فیلم از اوّل تا آخرش من رو میخکوب کرده بود.
از دیدن این فیلم بسیار لذت بردم، به جرات می‌تونم بگم که یکی‌ از بهترین فیلم‌هایی هست که تا به حال دیدم.
کاش میشد به این فیلم نمرهٔ بالا تر از 10 داد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or