Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

انگار مثلا یکی یه فیلم دیده داره برام با بی استعدادی تمام تو فن گفتار تعریف میکنه که فیلم چه جوری بود! تحت تاثیر قرار نمیگیرم برام زیادی ساده و داستان واره!

خیلی بهتره دلیل بیارین چرا ساده و کم جزئیاته نه اینکه این سلیقمه.
من از نولان خیلی خوشم نمیاد ولی هیچوقت نمیتونم بگم ممنتو عالی نیست.ایده‌ی فیلم بکره و تاحدممکن خوب روایت شده و با وجود داستانی که میتونست پر از چاله چوله باشه اما کمترین ایرادات داستانی رو داره.

خیلی بهتره دلیل بیارین چرا ساده و کم جزئیاته نه اینکه این سلیقمه.
من از نولان خیلی خوشم نمیاد ولی هیچوقت نمیتونم بگم ممنتو عالی نیست.ایده‌ی فیلم بکره و تاحدممکن خوب روایت شده و با وجود داستانی که میتونست پر از چاله چوله باشه اما کمترین ایرادات داستانی رو داره.
من اگه بگم ساده بدون جزئیات یکنواخت خسته کننده بدون اتفاق جالب و تکرار مکررات دقیقا چیزی دارم میگم که اگه کسی از این فیلم خوشش بیاد همه اینا براش برعکسه میگم تکرار مکررات میگه پر از اتفاقات جالب و هیجان انگیز:)) به خاطر همین من خودمم نمیدونم باید چی بگم

کلی بگم فیلم هایی که در طول فیلم چیز جدیدی برای گفتن ندارن و همون روند 30 دقیقه اول فیلم رو ادامه میدن و تا برسه آخر فیلم که یه چیز متفاوتی نشون بدن مشکل دارم

The Game (1997) (متوسط بود)
images

اینو یکی از دوستان وقتی بحث shutter island بود گفتش که خیلی عالیه دوستم از هیجان راه میرفت این چیزا ...:d (حالا پستشم پاک شده!) فیلم متوسط بود و اصلا نزدیک شاتر آیلند هم نمیشه ولی خوب بود دیدنس میرزه
این فیلم رو چند نفری دیدیم
هممون آخرش شوکه شده بودیم :-o
هممون خیلی‌ از این فیلم خوشمون اومده بود غیر از یک نفرمون
که اون هم تا آخراش خیلی‌ خوشش اومده بود فقط:
با سورپرایز دوم فیلم می‌خواست خودش رو از پنجره پرت کنه بیرون :d
و به دیوید فینچر هی‌ فحش میداد و اعصابش خیلی‌ خورد شده بود که چرا آخرش اینجوری شد.

تو هم از آخرش خوشت نیومد؟

آخرین ویرایش:
این فیلم رو چند نفری دیدیم
هممون آخرش شوکه شده بودیم :-o
هممون خیلی‌ از این فیلم خوشمون اومده بود غیر از یک نفرمون
که اون هم تا آخراش خیلی‌ خوشش اومده بود فقط:
با سورپرایز دوم فیلم می‌خواست خودش رو از پنجره پرت کنه بیرون :d
و به دیوید فینچر هی‌ فحش میداد و اعصابش خیلی‌ خورد شده بود که چرا آخرش اینجوری شد.

تو هم از آخرش خوشت نیومد؟

آخرش که آبکی شد واقعا:d ولی خب من بخشندم!! ممکنه یه کارگردان یا نویسنده اشتباه بکنه که میشه یه قسمتی از فیلم نادیده گرفت اما روند کلی فیلم متوسط بود . (وقتی فیلم کلی درنظر میگیری یه مقدار غیر قابل باور در واقعیت هستش که آخرش دیگه به اوج غیر قابل باور و نمایشی رسوند) باشتگاه مشت زنی(Fight Club) و سون(Seven)این کارگزدان فیلم های قویتری بودن . مخصوصا همون باشتگاه مشت زنی

البته شاید من از تو سخت تر نمره بدم:d گفتم در کل فیلم خوبیه ارزش دیدن داره

آخرین ویرایش:
درود.
بالاخره تونستم کل سری X-Men رو تا قبل DOFP ببینم.
طی هفته ی قبل :

===========================
86610154746486040282.jpg

X-Men The Last Stand (2007) : 6.75/10

سومین فیلم از سری X-Men، بنظرم غیرقابل مقایسه بودن قسمت های اخیر با دو قسمت اول، شخصیت پردازی بد و پیشبرد داستان به صورت بد بود.
ولی در کل هم صحنه های اکشن و شخصیت هاش جدید جالب و قشنگ بودند.

=========================
04085111198243131187_thumb.jpg

X-Men Origins Wolverine : 5.25/10

ضعیف ترین نسخه توی سری، شخصیت پردازی این قسمت تو در و دیوار بود. فقط یه Hugh Jackman، باعث شد تا آخرش ببینم.

=========================
21304584739984162668_thumb.jpg

X-Men First Class : 7.25/10

ایراد اصلی این قسمت یکی جلوه ویژه های واقعا اعصاب خورد کن :| :d و یکی هم شخصیت پردازی بد میتونست خیلی بهتر باشه.
احتمالا پیش زمینه ای برای X-Men DOFP هست، ولی باز هم میتونست بهتر باشه.
از موضوع این قسمت خیلی خوشم نیومد، میتونست پایان حماسی تری داشته باشه :d

==================
18057663366773581515_thumb.jpg

The Wolverine : 6.75/10

فقط تیکه ی بعد فیلم :)
Wolverineـش هم قشنگ تر و دوست داشتنی تر بود :x:p

در کل این سری خیلی قشنگه، خوب موقعی دیدم، DOFP هم 1080 گرفتم بزنم بر بدن انشالله :d
در ضمن به ترتیب ریلیز هم دیدم.

url

Life After Beth

بسیار بسیار فیلم جالبی بود :دی هر چند همون موقع که یه سامری از داستان فیلم خوندم کاملا متوجه شدم که هدف کارگردان و فیلمنامه چی هست ، با اینحال خیلی خوب بود :دی
داستان حول محور این موضوع میچرخه که پسری به اسم زک ، دوست دخترش بر اثر گاز گرفتی مار فوت میکنه و زک میره تو حالت دپرس مود و ناراحتی اما بعد از یه مدتی میفهمه دوست دخترش زنده شده و تبدیل به یه زامبی شده :دی البته یه زامبی واقعی ! یعنی از داخل قبر بیرون اومده ! نه مثل چرت و پرت های سری بازی های Resident Evil و فیلم های 28 Series !! که بر اثر ویروس اینجوری شدن ! زامبی واقعی یعنی همینایی که از قبر بلند میشن :دی
خلاصه بگذریم از این موضوع که فیلم در واقع داستان کلی اش این نیست :دی خودتون صد در صد از اواسط فیلم به بعد میفهمید که هدف و پیام فیلم چی هست ! در واقع میخواد به شیوه زامبی مانند این مورد رو بیان کنه که در همچین اتفاقاتی چجوری باعث میشه ما از این مرگ عزیزمون Move On کنیم و تک تک فاز های این مراحل Move on رو به شیوه جالب بیان میکنه .
تک تک قسمت های فیلم هم معنی بخش هستند ! یعنی هدفدار درست شدند ! :دی که با یه مثال ساده میتونید با اتفاقات معمولی مطابقت بدید :دی

بشدت توصیه میشه .

8/10

Lucy
یکی از متفاوت ترین فیلمای عمرم!تصور اینکه یکی بتونه از 100% مغزش استفاده کنه غیرممکنه و نمیشه براش تصوری ایجاد کرد.این فیلمم اومده از این ایده استفاده کرده و یه سری وقایعی رو نمایش داده(که من فهمیدم بههمون 10 درصد استفادم راضی باشم:d) که چون کسی براش قانونی تعیین نکرده تونسته فیلم خوبی از اب دربیاد.بازی اسکارلت جوهانسون هم خیلی قشنگ و زیرپوستی بود.کارگردان جلوه های ویژه خوبیم انصافا درست کرده بود مخصوصا تیکه اخر فیلم.
8/10
transformers: age of extinction
یه فیلم که فقط برا وقت کردن اوقات فراغته و خوبم سرگرمم کرد.نسبت به شماره سوم افت داشت روندش ولی جلوه های ویژه و مبارزاتش یه پله پیشرفت کرده بود خیلی خوب شده بود.بهترین نکتشم حضور مارک والبرگ بود که خیلی بازیش نسبت به شیا لبوف بهتر بود و همین که لبوف نبود خودش بهترین اتفاق فیلم بود.
6/10

Pans Labyrinth : 8

98637330691312367385.jpg

فیلم بسیار زیبایی بود, داستان فیلم عالی‌ بود.
این فیلم بیننده‌ رو به دنیای فانتزی خودش میبره
اشک بیننده‌ رو در میاره و به زیباییه هر چه تمامتر به پایان میرسه.
این فیلم رو به تمام کسانی‌ که بر حسب متا فیلم نگاه میکنند پیشنهاد می‌کنم ;):d

20058949068763141720.jpg

آخرین ویرایش:
Pans Labyrinth : 8

98637330691312367385.jpg

فیلم بسیار زیبایی بود, داستان فیلم عالی‌ بود.
این فیلم بیننده‌ رو به دنیای فانتزی خودش میبره
اشک بیننده‌ رو در میاره و به زیباییه هر چه تمامتر به پایان میرسه.
این فیلم رو به تمام کسانی‌ که بر حسب متا فیلم نگاه میکنند پیشنهاد می‌کنم ;):d

20058949068763141720.jpg
شاهکاری بود این فیلم ! حتی دوبله و سانسور شدشم عالی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or