من فیلم و سریال زیاد نگاه میکنم و بیشترشم همینجوری با سرچ کردن و خوندن نظرات سایتها و انجمن ها دانلود میکنم میبینم ولی نظر نمیدم. راستش وقتی نگاه میکنم عمق تفات سلیقه و نظرم رو با بقیه میگم بیخیال هیچی نگم خیطه!
این تاپیک تازه دیدم به نظرم اومد محیطش و اینا یکم خودمونی تره و کمتر به اسکار و امتیاز فیلم اهمیت میدن. گفتم یه چندتا مورد بگم اگه بازخوردش خوب بود بازم بگم
:d
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(There Will Be Blood (2007 - خون به پا خواهد شد
- 8.1/10-IMDb
91%-Rotten Tomatoes
92%-Metacritic
نمره بسیار بالای این فیلم و همچنین نظرات بعضی ها که میگن این فیلم بهترین فیلم دهه اخیره و خیلی خیلی عالیه . اما به نظر من یه فیلم فوق العاده خسته کننده یکنواخت هست و هیچ چیز خاصی در این فیلم وجود نداره . تا جایی که یادمه همش دستم رو کیبرد بود میزدم جلود و هیچ اتفاق خاصی هم نمیفتاد. کشیدن نفت از زیر زمین هاخرید زمین و باز نفت کشیدن و و و... بدون هیچ اتفاق خاصی!
نمره من از بین عالی - خیلی خوب - خوب - متوسط - بد - افتضاح : ( بد )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Apocalypse Now (1979 - اینک آخر زمان
- 8.5/10-IMDb
99%-Rotten Tomatoes
metacritic- Rating: 90%
یه فیلم که 99 از 100 گرفته! و خیلی ازش تعریف میشه . یک فیلم خیلی طولانی و خسته کننده هستش که در مورد یه ارتشی هست در زمان جنگ باید بره دنبال یکی و بکشتش فیلم به شدت خسته کننده و یک نواخت هستش . هی چهارتا تیر میزنه یه سری میمیرن و دوباره هیچ باز چهارتا تیر ول میکنن یکم صحنه جن.سی و باز هیچی! آخر فیلم فقط خواسته بودن شعاری و تاثیرگذاز درست کنن که نمیتونه جای اون ۲ ساعت خرده ای خسته کننده بگیره
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Taxi Driver (1976 - راننده تاکسی
- 8.4/10-IMDb
98%-Rotten Tomatoes
93%-Metacritic
رو اسمش قسم میخورن!! واقعا خسته کننده بود و هی مسافر سوار میکنه حرف میزنن باز مسافر سوار میکنه و اخر سر میخواد یه کارایی بکنه و خودش وضعیت عوض بکنه که کاملا ابکی و شعاری هستش