Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

دوستان میشه چند تا فیلم تاریخی که توش صحنه های جنگی خوب هم زیاد باشه معرفی کنید؟؟به جز سرباز رایان،شجاع دل و قلمرو بهشت.

فیلم the patriot (وطن پرست)

که بازیگر شجاع دل mel gibson بازی کرده و موضوع درباره انقلاب آمریکا !

godzilla
اصلا رو چه حسابی یارو چینیه انقدر در مورد حیوونی که فقط دمش رو دیده اطلاعات داره؟
اصلا تو کت من یکی نمیره که این میدونست وظیفه این حیوون (گودزیلا) برقراری تعادل در جهانه و کاری با مردم نداره و کارش که تموم شد، میره تو افق محو میشه
گوجیرا چند نسل با مردم ژاپن بوده و اومده و نابود کرده و بدون آسیبی برگشته سرجاش ته اقیانوس، بالاخره طبیعیه این اطلاعات رو در موردش داشتن

The Help: 8
فیلم خیلی خوبی بود. فیلم محصول 2011 هست منتهی به دل من نشست... کستینگ فیلم هم میتونست بهتر باشه. البته اسکار بهترین بازیگر نقش دوم زن به اکتاویا اسپنسر رسید منتهی بقیه میتونستن بهتر کار کنن. بازی اما استون هم که از دیگر بازیگران معروف فیلم محسوب میشه به دلم نشست. فیلم داستان فوق العاده ای رو داشت و حقایق خوبی رو هم بیان کرد. در مورد این که هنوز تو دهه 60 میلادی و تو اوج جنگ سرد، سیاه ها تفاوت آنچنانی ای با برده ها ندارن و فقط از حداقل حقوق بهره مند هستن.

Malena_101.jpg

Malèna 2000: 9/10
واقعا از این فیلم خوشم اومد به خصوص بازی خیلی خوب مونیکا بلوچی و کارگردانی عالی
از داستان فیلم هم چون خودم دورانی مثل پسره داشتم :دی خوشم اومد واقعا عالی بود این اثر.
پیشنهاد میشه ببینید.

large_edge_of_tomorrow_ver5.jpg

Edge Of Tomorrow:8/10
از ایده فیلم و بازی بازیگرا خیلی خوشم اومد.(مخصوصا بازی خیلی خوب تام کروز)
در کل فیلم سرگرم کننده ای هستش و مطمئنا برای قشر گیمر سرگرم کننده تر و جذابترم هست.

آخرین ویرایش:
من فیلم و سریال زیاد نگاه میکنم و بیشترشم همینجوری با سرچ کردن و خوندن نظرات سایتها و انجمن ها دانلود میکنم میبینم ولی نظر نمیدم. راستش وقتی نگاه میکنم عمق تفات سلیقه و نظرم رو با بقیه میگم بیخیال هیچی نگم خیطه!:))این تاپیک تازه دیدم به نظرم اومد محیطش و اینا یکم خودمونی تره و کمتر به اسکار و امتیاز فیلم اهمیت میدن. گفتم یه چندتا مورد بگم اگه بازخوردش خوب بود بازم بگم:-s:d
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(There Will Be Blood (2007 - خون به پا خواهد شد

1. 8.1/10-IMDb
    91%-Rotten Tomatoes
    92%-Metacritic
images

نمره بسیار بالای این فیلم و همچنین نظرات بعضی ها که میگن این فیلم بهترین فیلم دهه اخیره و خیلی خیلی عالیه . اما به نظر من یه فیلم فوق العاده خسته کننده یکنواخت هست و هیچ چیز خاصی در این فیلم وجود نداره . تا جایی که یادمه همش دستم رو کیبرد بود میزدم جلود و هیچ اتفاق خاصی هم نمیفتاد. کشیدن نفت از زیر زمین هاخرید زمین و باز نفت کشیدن و و و... بدون هیچ اتفاق خاصی!

نمره من از بین عالی - خیلی خوب - خوب - متوسط - بد - افتضاح : ( بد )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(Apocalypse Now (1979 - اینک آخر زمان

1. 8.5/10-IMDb
    99%-Rotten Tomatoes
    metacritic- Rating: 90%
images

یه فیلم که 99 از 100 گرفته! و خیلی ازش تعریف میشه . یک فیلم خیلی طولانی و خسته کننده هستش که در مورد یه ارتشی هست در زمان جنگ باید بره دنبال یکی و بکشتش فیلم به شدت خسته کننده و یک نواخت هستش . هی چهارتا تیر میزنه یه سری میمیرن و دوباره هیچ باز چهارتا تیر ول میکنن یکم صحنه جن.سی و باز هیچی! آخر فیلم فقط خواسته بودن شعاری و تاثیرگذاز درست کنن که نمیتونه جای اون ۲ ساعت خرده ای خسته کننده بگیره

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Taxi Driver (1976 - راننده تاکسی

1. 8.4/10-IMDb
    98%-Rotten Tomatoes
    93%-Metacritic
50a6a28f147752b1f98e78e1cd2338b1.jpg

رو اسمش قسم میخورن!! واقعا خسته کننده بود و هی مسافر سوار میکنه حرف میزنن باز مسافر سوار میکنه و اخر سر میخواد یه کارایی بکنه و خودش وضعیت عوض بکنه که کاملا ابکی و شعاری هستش

درود.
توی این دو روز خودمو بستم به فیلم و بازی :d. اینم چند تا از اونهایی که دیدم :

97955868641868884049.jpg

X - Men (2000) : 7.25 /10

فیلم قشنگی بود. اما در بحث رایانه ای و گرافیکی یخورده ضعیف عمل کرده بود. با اینکه تازه شروع کردم از اول ببینم، ولی بنظرم شروع خوبی داشت.
البته می تونست بهتر باشه.

========================================================

37017204600906370719.jpg

Thor The Dark World : 7/10

قسمت اول رو بیشتر دوست داشتم، ولی این نسخه هم خیلی خوب بود، بخصوص جلوه های وِیژه و کامپیوتری این دو نسخه خیلی خوب بود بنظرم.
از بازی Hemesworth خیلی لذت می برم. :x :d

===================================
80538272956783650487.jpg

Need For Speed : 6.75/10

اوایل فیلم می خواستم بیخیال شم، دنبال یه فیلم بودم هیجان لازم رو داشته باشه، ولی خب نهار:d باعث شد که موقع غذا خوردن یخوردش بره:d، اما جالبه 20 دقیقه بیشتر طول نکشید تا هیجان آغاز شد.
اصلا متوجه نشدم چطوری گذشت، یبار به تایم فیلم دقت نکردم.
خیلی قشنگ بود. البته داستانش که کشک بود :d ولی از بازی بازیگراش خوشم اومد.

البته میشه ایرادات خیلی بنی اسرائیلی هم گرفت. ولی خب از یه فیلمی که اصل موضوعش ماشین و مسابقس انتظار نباید بالا باشه.

====================================

67100224009700722454.jpg

Locke : 7.25/10

باورم نمیشه حتی بازی خوب یه بازیگر می تونه یه لوکیشن تکراری، با چند شخصیت تکراری رو زیبا جلوه بده. Tom Hardy هم از دست بازیگر های خیلی خوبه.
این فیلم پیشنهاد میشه.

Edge of Tomorrow:

انصافا سوپرایزم کرد توقع همچین چیزی نداشتم ایده خیلی خوب بود فقط این مدل پایانا دیگه خیلی خز شده انگار سریال شده هر فیلم باید طوری تموم بشه که بشه ادامه براش ساخت و مقداری هم مبهم باشه:|:دی
ولی در کل خیلی خوب بود.
8.5/10

edge-of-tomorrow1-e1411299255155.jpg

Edge of Tomorrow

دفعه ی پیش، 1 ساعت فیلم رو دیدم و ولش کردم و بهش نمره 2/10 دادم. چون فیلمی که هی ریپیت بشه بدم میاد.
بعد این نمراتی که شماها دادید به این فیلم رو دیدم، گفتم بذار کاملش کنم. امروز زدم از ادامه دیدم. به جز یک ساعت اولشT میتونم بگم بقیه ی فیلم خیلی خوب شد و نمره رو به 7/10 ارتقاء می دم :d
دیگه خواهش نکنید که بالاتر نمی برم :))

co_tich_bang_gia_va_chuyen_tinh_uot_at_cua_disneypixar_75.jpg

(Frozen(2013

7/10

در مقایسه با The Wind Rises واقعاً یه بولشت بود :دی
هنوزم واسم قابل درک نیست چرا و چطور اسکار رو دادن به این!!
به هر حال به عنوان یه انیمیشن استدیوی اصلی انیمیشن دیزنی،واقعاً چیز خیلی خاصّی که همه میگن نبود!در مقایسه با شاهکار 2012 شون Wreck it Ralph این اثر واقعاً دو سه لول پایین تر بود!!
امّا به عنوان یه انیمیشن معمولی میشه گفت چیز خوبی بود
شعرها شدید رو اعصاب بودند(البته به غیر از ترک Let it go) و واقعاً داشت به شعور مخاطبش اهانت میکرد!!
شخصیّت اولاف خیلی دوست داشتنی بود ولی از آنا متنفّر بودم
در کل هنوزم اگه فکر میکنید واقعاً لایق اسکار بود،.....خب فکر شماست دیگه:d به من چه :دی من که لایق اسکار نمیدونمش :دی

-------------------------------------
آقا با هزار زحمت تورنت Full HD درست و درمون Her رو پیدا کردم بعد کار نکرد :|
من Her میخام:((

آخرین ویرایش:
edge-of-tomorrow1-e1411299255155.jpg

Edge of Tomorrow

دفعه ی پیش، 1 ساعت فیلم رو دیدم و ولش کردم و بهش نمره 2/10 دادم. چون فیلمی که هی ریپیت بشه بدم میاد.
بعد این نمراتی که شماها دادید به این فیلم رو دیدم، گفتم بذار کاملش کنم. امروز زدم از ادامه دیدم. به جز یک ساعت اولشT میتونم بگم بقیه ی فیلم خیلی خوب شد و نمره رو به 7/10 ارتقاء می دم :d
دیگه خواهش نکنید که بالاتر نمی برم :))
اصل فیلمش همون ریلود شدنشه که.......
مخصوصا برای گیمرها

- - -ویرایش - - -

اوکی دیگه ادامه نمیدم :d چندتا از اون کلفتاش مونده بود هنوز!
شانسی که اوردیم فرانسیس کاپولا پست شما رو ندید وگرنه خودش رو داوطلبانه به داعش تحویل میداد

THE ICEMAN 2013
6.5/10
موضوع فیلم جالبه شبیه فیلمهای موج نو کار شده ولی یه مقداری بازی ها ضعیف بود به نظرم

راضی به زحمت نبودیم از همون اول هدف و انگیزه مشخص بود ...

اشتباه گرفتی . از اوناش نیستم و متنفر از کسایی که میخوان متفاوت جلوه بدن و خودنمایی کنن و بگن من حالیمه!(اگه از اوناش بودم از تاریخ عضویتم تا حالا چندهزارتا پست داده بود) از این ساکتاشم والا:d وقتی تو پستم نوشتم ترجیح میدادم هیچی نگم برای همین واکنش ها بود دیگه

فقط تنها یه قصد داشتم میخواستم ببینم هم نظر خودم کسی اینجا هست یا نه

فیلم عالی هم از بین فیلم های امتیاز بالا و پرطرفتار زیاد دیدم اما خب گفتن اونا چه فایده داشت من میدونم خوبه اکثریت هم همین نظر دارن نظر در مورد این فیلم ها که خیلی پرطرفتارن و خوشم نیومده برام جالب تر بود​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or