این Warrior جزو فیلمایی بود که خیلی وقته داشتم و هی میخواستم ببینم، حسش نمیومد.
دیشب بالاخره بعد از مدت ها حسش اومد و چه فیلمی هم بود. هر چند آخرش دوست داشتم برعکس اتفاقی که افتاد، می افتاد ولی همین هم متاثر کننده بود.
تک تک بازی گرا تو نقششون غرق بودن و خیلی خوب از پسش بر اومدن، مخصوصا هاردی. چه هیکلی هم داشت بی شرف
شهاب میگفت این هیکلش یه خورده برای سم فیشر بودن زیادی درشته من باور نمیکردم
ولی خب یه خورده از کولش کم کنه (که الان کرده)، از بقیه جهات فیزیکش خوبه برا بازی در نقش آقامون فیشر
کلا انگیزه اصلی دیدن این فیلم، دیدن بازی هاردی و مخصوصا لهجه اش بود چون تو فیلمای قبلی که ازش دیده بودم (The Dark Knight Rises و This Means War) تو یکیش که حرف زدنش نامفهوم بود تو یکی دیگه هم که لهجه بریتیش شدید داشت که اصلا با آرمان های Uncle Sam در تضاده
ولی خب بعد دیدن فیلم کاشف به عمل اومد خود فیلم خیلی خیلی خوبه
فکر کنم من تنها کسیم که از این روایت جدید زیبای خفته بیشتر از قدیمیش خوشم اومد
اون قدیمیش رو که بچه بودم روی VHS روزی یه بار میدیدم و همیشه هم کمی برام به صورت غیر عادی ترسناک بود.
اصولا دوست ندارم چیزی رو که قبلا دیدم، نسخه ای که مو به مو بازسازی شده رو دوباره ببینم به همین خاطر بود که منتظر این فیلم نبودم ولی چند وقت پیش به طور اتفاقی فهمیدم فیلمش نسبت به انیمیشن قدیمیش، فرق میکنه، این شد که رفتم سراغش و انصافا هم بیشتر از روایت قدیمیش خوشم اومد
حالا دلیلش چیه نمیدونم
شاید آخرین باری که انیمیشنش رو دیدم، 13-14 سال پیش بود و اصلا اون شعر معروفش تو ذهنم نبود ولی به محض اینکه فیلم تموم شد و آنجلینا جولی با صدای خودش شروع به خوندن اون شعر کرد، واقعا منو برد به همون دوران بچگی و VHS و روزی یه بار دیدن کارتونش و اشک تو چشام جمع شد:crying1: