Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Transcendence
7/10

فیلم نسبتا جالبی بود. ایده کلی فیلم جالب بود.
ولی جانی دپ خیلی خاص نبود.
در کل بخوام در مرود فیلم نظر بدم, یه فیلم معمولی بود به نظرم. در کلیه جهات: داستان, بازیگرا, پایان و غیره.

transformers-age-of-extinction-grimlock-optimus-poster-636-long.jpg

Transformers.Age.of.Extinction.2014

5/10
روایت داستان نابود :دی
جلوه های ویژه توپ (کیفیت WEB-DL 1080)
خیلی طولانیه.... 2 ساعت خورده ای... :دی خوابتون میبره(خودم فیلمو ندیدم تا آخر.. 10 دقیقش مونده بود ول کردم چون واقعا بی معنی شده بود)
داستان فیلم هم کلا چیز خاصیی نداره...
این مایکل بی نمیدونم چرا همچین چیزی ساخت... تو قبلیا یه فایتی چیزی میشد میگفتی هورا
... اینجا خیلی مسخره...
کلا به هیچ وجه به پای GOdzilla و امثالهم نمیرسه...

نطرم کاملا شخصی بود در مورد این فیلم

چه حرکتی بود آخر فیلم سوار تیرکس شدن... اونا کی بودن تو اون سفینه زندانی بودن؟..

drinking buddies
کلا فیلم چیز خاصی نداره
نه طنزی ، نه داستانی ، نه بازیگرای خوبی و نه....
فقط یه چیز بود که تو ذوق من میزد
داستان در مورد دو تا زوجه که تقریبا برعکسن
یعنی طوری نشون میده که پیش خودت بگی " اینها باید جاشونو عوض کنند"
یه سری اتفاق هم میفته و رابطه یکی از زوجها بهم میخوره و اون یه زوج دیگه هم یکیشون میره مسافرت
یه طوری فیلمو جلو میبره که همش بگی رابطه هر دو زوج بهم میخوره جای زوجها عوض میشه
در صورتی که آخر فیلم اینطوری نمیشه و اون یه زوج رابطه شون حفظ میشه
یعنی کل فیلم حس میکردم کارگردان میخواد بگه شاید این فیلم هم شبیه همه فیلمهای این سبک باشه ولی "اشتباه فکر میکنی"
فیلم من با بقیه فرق داره
اینکه یه سری چیزها رو تا حد زیادی جلو میبره و بعدش دوباره بر میگرده به حالت عادی
هی میخواد یه کاری بکنه که بگی " الان دیگه این اتفاق میفته"
کلا همه حواس من پیش این حرکت بود و اعصابم رو خرد میکرد
واقعا هم فیلم چیزی نداشت که بخوام بهش نمره خاصی بدم ولی به نظرم ارزش دیدن نداره

xmen-days-of-future-past.jpg

X-Men Days of Future Past: 9/10

واقعا فوق العاده بود :دی
تمام نسخه های ایکس منو دیدم به غیر از دوتای اولی ولی این بین اونایی که دیدم تا الان بهترین و سطح بالاترین X-Men بوده! واقعا از تک تک لحظه هاش لذت بردم!
یکی از خوبی هایی که داشت این بود که تمام کارکترای ایکس من چه جوونشون چه پیرشون توی این نسخه حظور داشتن و منی که با کارکترای First Class خیلی حال میکردم هم خیلی لذت بردم از فیلم و اینکه ازنظر جلوه های ویژه هم خیلی بهتر از قبل شده بود! درسته هنوزم سوتی موتی داشت اما نسبت به نسخه های قبلی پیشرفت محسوب میشه چون بعضی از نسخه های قبلی رسما داغون بود جلوه های ویژشون :دی

به اضافه درگیر کننده ترین داستان سری رو داشت و بشدت جذاب بود! در کل من خیلی کم پیش میاد به یک فیلم سوپر هیرویی 9 بدم و تنها فیلم سوپر هیرویی که 9 به بالا دادم سری بتمن بود که حالا این هم بهش اضافه شد :دی
یکی دوبار دیگه ارزش دیدن داره :دی
------------------
how-to-train-your-dragon2-movie-poster.jpg

How to train your Dragon 2: 8.4/10

به اندازه نسخه اول نچسبید اما اینم خیلی خوب بود و ادامه خیلی خوبی بر این سری بود! نیمه اول فیلم بیشتر روی داستان تمرکز داشت و نیمه دوم روی اکشن و جنگاش که هر دو نیمش جذاب بود :دی
در کل فکر نمیکردم بشه برای این سری ادامه خوبی در آورد اما با این نسخه کلا فهمیدم در اشتباه بودم :دی

در کل خیلی خوب بود و جز بهترین انیمیشن های سال هست :x

----------------------------
کیفیت Web-dl دیدم خیلی خوب بود بنظرم اگه میخواید بلوری ریپ شده Yify و Ganool و ... بگیرید الکی منتظر نباشید همین Web-dl رو بگیرید چون واقعا تا موقعی که کنار هم نزارید فرقش مشخص نمیشه مگه اینکه استثنا اون وسط یک ریلیز وب دی ال بد باشه وگرنه من این دو فیلم بالا رو Web-dl دیدم کاملا راضی بودم از کیفیت!

آخرین ویرایش:
The Fault in Our Stars

fault-poster.jpg

6/10

نیم ساعت اولش خیلی Cute و جالب بود. اما بعدش فیلم شروع می کنه صحنه های درام و اتفاقات وحشتناک رو پشت سر هم مثل مدفوع میمون به صورتت پرتاب کنه تو هم باید به خاطر بازی شَلِین وودلی هر چی هست قبول کنی و آخرشم همینطوری تموم می شه.

خب زندگی یک سرطانی ی بدخیم همینه . ببخشید که اخرش مثل فیلم ایرانی ازدواج و هپی اندینگ نبود :biggrin1: :|

این تیکت از بس بد، الکی و تکراری بود نزدیک بود سرمو بکوبونم زمین! :دی ولمون کن بابا.

آخرین ویرایش:
The Bone Collector
7/10
فرصت بشه باید کتابش را بخونم :d دِنزل واشنگتن هم که معرکه ست مثل همیشه :d یه کم خیلی قدیمی بود فیلمش ولی حرف نداشت :d

95855488813152980434.jpg

- - -ویرایش - - -

Transformers.Age.of.Extinction.2014

5/10
روایت داستان نابود :دی
جلوه های ویژه توپ (کیفیت WEB-DL 1080)
این فیلم کلن ساخته شده فقط برا جلوه های ویژه مگرنه هیچ چیز خاصی نداره :d ولی خب جلوه های ویژه ش حرف نداره. عاشق chevrollet زرده م من :d

خب زندگی یک سرطانی ی بدخیم همینه . ببخشید که اخرش مثل فیلم ایرانی ازدواج و هپی اندینگ نبود :دی :|
تازه من قبلن هم گفتم این واسه یه خانواده امریکایی هستش که مشکلات مالی توو درمان نداشتن و محیط مناسب آدم هایی که اطراف بیمار همه جوره اونو درک میکردن یه همچین چیزی اینجا محاله .
وقتی بری هلال احمر آمپول پگاژن بگیری خارجی نداشته باشه کل تهرانو بگردی پیدا کنی بعد بشه 612 هزارتونم برا هر آمپول چون بیمه همچین چیزی رو قبول نمیکنه تازه میفهمی یک نفر سرطان داره :d:|از اینکه سر تخت ها مزخرف اورژانس 7 ساعت واسه دو واحد خون باشه اگه بخوام تا صبح بگم میشه مشکلات یک سرطانی :|

خوب به لطف آخر هفته و ریلیز های جدید یه سری فیلم جدید دیدم
Edge of Tomorrow
فیلم خوبی بود
7.5/10

How to Train Your Dragon 2
کلا این انیمیشن رو دوست دارم
این قسمتشم خوب بود
8/10

Frozen
هنوز the wind rises رو ندیدم ولی 99% مطمئنم که اون لیاقت بیشتری برای اسکار داشت
نمیگم انیمیشن خوبی نبود ولی من زیاد خوشم نیومد
7/10

X-Men Days of Future Past
واقعا فیلم خوبی بود
فقط من متوجه نشدم که:
ابتدای فیلم به چند سال بعد از The Wolverine بر میگرده ؟
تا جایی که یادمه پنجه های فلزی لوگان تو فیلم قبلی از بین میره و دوباره استخوان درمیاره
در حالی که توی این قسمت تو زمان آینده همچنان پنجه فلزی داره؟
بعدش هم که توی 1973 لوگان توی آخر فیلم میفته دست میستیک {در ظاهر استرایکر} اون قضایای تزریق فلز به بدن لوگان دیگه پیش نمیاد؟
یا همه اون قضایای مربوط به استرایکر
8/10

هنوز the wind rises رو ندیدم ولی 99% مطمئنم که اون لیاقت بیشتری برای اسکار داشت

برای لحظه ای هم شک نکن که لایق ترین انیمیشن TWR بود . لامصب یه اثر غافلگیر کننده از میازاکی بود ، رئال رئال ! اخرین کارشم بود :(

Edge-of-Tomorrow-7-620x387.jpg

Edge of Tomorrow: 8.5/10

واقعا فیلم خوبی بود :دی
ایدش برام تازه و جدید بود چون تا الان توی فیلم دیگه ای ندیده بودم و قطعاجز بهترین فیلمای امسال بود و طبق نمرات خفنی که تا الان گرفته قطعا همینطوره :دی
بازی تام کروز عالی بود و از نظر جلوه های ویژه هم خوب بود و مشکلی نداشت!
بهترین نکته فیلم هم داستان زیباش بود و بخاطر ایده جالبش بشدت جذاب شده بود و منو میخکوب کرده بود پای فیلم :دی
اول که فیلم شروع شد میگفتم مثل بقیه فیلمای جنگی که زیاد باهاشون حال نمیکنم احتمالا تا آخرش روی این حالت ( :| ) میبینم بعدم میام اینجا نهایت 6 یا 6.5 میدم میره ولی همون نیم ساعت اول فیلم نظرم تغییر کرد :دی

پیشنهاد میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or