Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

url

The Raid 2

بسیار هم عالی :دی دقیقا همون چیزی که باید باشه و کاملا بی نقص در بجا اوردن هدفش :دی

البته نسخه اول و جوش و موضوعش خیلی جالب تر و یونیک تر و خوف انگیز تر بود :دی نسخه اول ویلین ها یا حداقل ویلین خیلی بهتر و کاریزماتیک تری داشت ، کلا کوسو >> هرچی ویلین این قسمت بود :دی یه ابهت خاصی داشت این بشر :دی

خیلی دوست دارم بدونم طراح مبارزات فیلم و فیلمبردارش کیا هستند چون واقعا کارشون بی نقص و عیب هست ! بخصوص طراح مبارزات ! فیلم از نظر خشونت و خون و خونریزی هم 2 برابر شده حجمش و همینم نکته مثبتش نسبت به قسمت قبل هست .

الانم بدجور جو گرفتتم بریزم خیابون یه 10 الی 20 نفری رو ناکار کنم ولی اونجایی که در اعماق تاریک وجودم هم همچین پتانسیلی رو نمیبینم و میدونم با مشت اولی که میخوره بهم بیهوش میشم سعی میکنم جو رو کنترل کنم و قضیه رو تو ذهنم نگه دارم :دی

6/10

اوکی دیگه ادامه نمیدم :d چندتا از اون کلفتاش مونده بود هنوز!
دوست عزیز به شخصی تو این سایت ربطی نداره که شما چه نمره ای میدین ، نمرتو بده و توجه نکن ! اگر ادم بخواد خواست یه عده پست بده و به خواست یه عده رفتار کنه، پس نفس خودش و تفکر و اعقادات شخصیش چی میشه ؟ مگه ما اینجا نمره میدیم که مردم مثلا خوششون بیاد یا به فیلم معروف نمره بالا بدیم که لایکت کنن؟ میخوام نکنن !:d اینجا قصد اینه که هر فردی هر نمره ای که دلش خواست بده . تو فیلم ادم نمیتونه به نمره و نظر بقیه و اسم کارگردان و نقد بقیه توجه کنه ، یه چیز دیگس،یه چیزه دلیه ، یه چیزی تو فیلم هست که تورو میگیره و خوشت میاد یا کم میگیره یا کلا نمیگیره، مثله عشق میمونه :d

دوست عزیز به شخصی تو این سایت ربطی نداره که شما چه نمره ای میدین ، نمرتو بده و توجه نکن ! اگر ادم بخواد خواست یه عده پست بده و به خواست یه عده رفتار کنه، پس نفس خودش و تفکر و اعقادات شخصیش چی میشه ؟ مگه ما اینجا نمره میدیم که مردم مثلا خوششون بیاد یا به فیلم معروف نمره بالا بدیم که لایکت کنن؟ میخوام نکنن !:d اینجا قصد اینه که هر فردی هر نمره ای که دلش خواست بده . تو فیلم ادم نمیتونه به نمره و نظر بقیه و اسم کارگردان و نقد بقیه توجه کنه ، یه چیز دیگس،یه چیزه دلیه ، یه چیزی تو فیلم هست که تورو میگیره و خوشت میاد یا کم میگیره یا کلا نمیگیره، مثله عشق میمونه :d

بله کاملا حق با شماست . منتها من با یه هدف دیگه پست دادم شما میگید که نمره تون میدید و به کسی هم کاری نداری کاملا درسته اما من راستش حوصله این کارا ندارم و با یه هدف دیگه پست دادم ببینم هم نظر خودم پیدا میکنم نقل قولی بکنیم باهاشون آشنا بشم از فیلمای مورد علاقه و بدشون بگن و ... (چون اینجوری خیلی راحت میشه فیلم پیدا کرد با سلیقت جور باشه چون هم سلیقت رو پیدا کردی!)

حالا که مثال عشق زدی همینجوری جواب بدم هدفم پیدا کردن چندتا معشوق بود=))

The Shining
7/10
فیلم خیلی خوبی بود ولی خواهشن طرفدارای Stanly Kubrick به خاطر انتقادم، آوار نشن :d به نظرم این فیلم، با توجه به سالی که ساخته شده بود و القاء کردن حس ترس و استرس، تا حدود زیادی موفق بود! اما فیلمش یه مشکل خیلی خیلی اساسی داشت!
این فیلم به هیچ عنوان screen play خوبی نداشت! تمام حوادث و اتفاقات بدون جواب میمونن. بدون استثناء. مخاطبی که کتاب The Shining را نخونده باشه (مثل خودم :d ) هرگز نمیفهمه که حوادث اتاق 237 چی بود؟ اصلن چه اتفاقی اونجا رخ داده و یا چرا اون سرآشپز بیچاره، به دَنی در مورد اون اتاق هشدار میده! تنها خرفش اینه که نباید سمت اون اتاق بری.
یکی دیگه از بزرگترین مشکلات فیلم، جایی که جک نیکلسون توی انبار توسط همسرش زندانی میشه و اون سرپرست قدیمی میاد و در را براش باز میکنه. اینجا فیلم عملن وارد یه فاز متافیزیکی میشه. روح و از انیجور مسائل!
بازم میگم، خود فیلم و کارگردانش حرف ندارن. من فکر میکنم از این کارگردان فیلم eyes wide shut ش را دیدم که اونم بی نظیر بود................. رو به انحطاط کشیده شدن روابط و اینجور مسائل ولی توی این فیلم، فیلمنامه فقط تاکیدش روی حالت روانشانسی و روانشناختی بود و بس!
یه چیز خیلی جالب، وقتی فهمیدم یکی از سکانس ها را 147 بار فیلمبرداری کردن یا اون سکانس ریخته شدن خون روی در آسانسور را 3 بار تکرار کردن (هر دفعه 9 ساعت طول میکشیده) عملن jaw drop شدم :d

متاسفانه عکسی بهتر از این نتونستم برا فیلم پیدا کنم :| یه کم بزرگه!

34896322659748710385.jpg

آخرین ویرایش:
من فیلم و سریال زیاد نگاه میکنم و بیشترشم همینجوری با سرچ کردن و خوندن نظرات سایتها و انجمن ها دانلود میکنم میبینم ولی نظر نمیدم. راستش وقتی نگاه میکنم عمق تفات سلیقه و نظرم رو با بقیه میگم بیخیال هیچی نگم خیطه!:))این تاپیک تازه دیدم به نظرم اومد محیطش و اینا یکم خودمونی تره و کمتر به اسکار و امتیاز فیلم اهمیت میدن. گفتم یه چندتا مورد بگم اگه بازخوردش خوب بود بازم بگم:-s:d
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(There Will Be Blood (2007 - خون به پا خواهد شد

1. 8.1/10-IMDb
    91%-Rotten Tomatoes
    92%-Metacritic
images

نمره بسیار بالای این فیلم و همچنین نظرات بعضی ها که میگن این فیلم بهترین فیلم دهه اخیره و خیلی خیلی عالیه . اما به نظر من یه فیلم فوق العاده خسته کننده یکنواخت هست و هیچ چیز خاصی در این فیلم وجود نداره . تا جایی که یادمه همش دستم رو کیبرد بود میزدم جلود و هیچ اتفاق خاصی هم نمیفتاد. کشیدن نفت از زیر زمین هاخرید زمین و باز نفت کشیدن و و و... بدون هیچ اتفاق خاصی!

نمره من از بین عالی - خیلی خوب - خوب - متوسط - بد - افتضاح : ( بد )
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(Apocalypse Now (1979 - اینک آخر زمان

1. 8.5/10-IMDb
    99%-Rotten Tomatoes
    metacritic- Rating: 90%
images

یه فیلم که 99 از 100 گرفته! و خیلی ازش تعریف میشه . یک فیلم خیلی طولانی و خسته کننده هستش که در مورد یه ارتشی هست در زمان جنگ باید بره دنبال یکی و بکشتش فیلم به شدت خسته کننده و یک نواخت هستش . هی چهارتا تیر میزنه یه سری میمیرن و دوباره هیچ باز چهارتا تیر ول میکنن یکم صحنه جن.سی و باز هیچی! آخر فیلم فقط خواسته بودن شعاری و تاثیرگذاز درست کنن که نمیتونه جای اون ۲ ساعت خرده ای خسته کننده بگیره

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Taxi Driver (1976 - راننده تاکسی

1. 8.4/10-IMDb
    98%-Rotten Tomatoes
    93%-Metacritic
50a6a28f147752b1f98e78e1cd2338b1.jpg

رو اسمش قسم میخورن!! واقعا خسته کننده بود و هی مسافر سوار میکنه حرف میزنن باز مسافر سوار میکنه و اخر سر میخواد یه کارایی بکنه و خودش وضعیت عوض بکنه که کاملا ابکی و شعاری هستش

اقا شکی نیست که هرکس نظری داره و نظرش به خودش مربوطه . نظر شما هم محترم و ما در راستای نظر شما یک پیشنهاد دوستانه می کنیم . شما کلا نشین سراغ فیلم هایی که میشن بهترین سال . چون اکثرا مثل همینان . شما بلاک باستر و فیلم های گیشه ای رو دریاب که خسته کننده نیستن . هیچ ایرادی هم نداره زوری که نباید نشست سر فیلم های قلمبه . کسی هم به سلیقه ات ایراد نمیگیره مگر این که خودت بیای سلیقه ات رو بکنی تو چشم مردم با فکت دونستن سلیقه ات که مشخصه اهل این چیزا نیستی .

Cars_2_Soundtrack_cover.jpg

Cars 2: 6.8/10

عاشق نسخه اول بودم و چند بار نسخه اولو دیدم ولی این از همون موقعی که اومد هر دفعه میخواستم ببینم میزدم یکم جلو میدیدم خیلی تخیلی و کشکیش کردن جرئت نمیکردم ببینم که حالا بعد از گذشت 3 سال از بیکاری نشستم دیدم :دی
در کل قشنگ بود و مثل همیشه فان و خنده دار بود و داستانش هم خیلی خوب بود فقط نکته اینجاس این مدل داستان کوچکترین هماهنگیی با سبک این انیمیشن نداشت! نسخه اول همش در مورد مسابقه و حواشیش بود این نسخه شده بود جاسوسی و ... یک گوشه ریزی هم مربوط به مسابقه :دی

در کل خوب بود ولی اگه نسخه بعدیی در کار باشه خدا کنه داستانش تو حال و هوای نسخه اول باشه تا این نسخه :دی

من فیلم و سریال زیاد نگاه میکنم و بیشترشم همینجوری با سرچ کردن و خوندن نظرات سایتها و انجمن ها دانلود میکنم میبینم ولی نظر نمیدم. راستش وقتی نگاه میکنم عمق تفات سلیقه و نظرم رو با بقیه میگم بیخیال هیچی نگم خیطه!:))این تاپیک تازه دیدم به نظرم اومد محیطش و اینا یکم خودمونی تره و کمتر به اسکار و امتیاز فیلم اهمیت میدن. گفتم یه چندتا مورد بگم اگه بازخوردش خوب بود بازم بگم:-s:d
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(There Will Be Blood (2007 - خون به پا خواهد شد

1. 8.1/10-IMDb
    91%-Rotten Tomatoes
    92%-Metacritic
images

نمره بسیار بالای این فیلم و همچنین نظرات بعضی ها که میگن این فیلم بهترین فیلم دهه اخیره و خیلی خیلی عالیه . اما به نظر من یه فیلم فوق العاده خسته کننده یکنواخت هست و هیچ چیز خاصی در این فیلم وجود نداره . تا جایی که یادمه همش دستم رو کیبرد بود میزدم جلود و هیچ اتفاق خاصی هم نمیفتاد. کشیدن نفت از زیر زمین هاخرید زمین و باز نفت کشیدن و و و... بدون هیچ اتفاق خاصی!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(Apocalypse Now (1979 - اینک آخر زمان

1. 8.5/10-IMDb
    99%-Rotten Tomatoes
    metacritic- Rating: 90%
images

یه فیلم که 99 از 100 گرفته! و خیلی ازش تعریف میشه . یک فیلم خیلی طولانی و خسته کننده هستش که در مورد یه ارتشی هست در زمان جنگ باید بره دنبال یکی و بکشتش فیلم به شدت خسته کننده و یک نواخت هستش . هی چهارتا تیر میزنه یه سری میمیرن و دوباره هیچ باز چهارتا تیر ول میکنن یکم صحنه جن.سی و باز هیچی! آخر فیلم فقط خواسته بودن شعاری و تاثیرگذاز درست کنن که نمیتونه جای اون ۲ ساعت خرده ای خسته کننده بگیره

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Taxi Driver (1976 - راننده تاکسی

1. 8.4/10-IMDb
    98%-Rotten Tomatoes
    93%-Metacritic
50a6a28f147752b1f98e78e1cd2338b1.jpg

رو اسمش قسم میخورن!! واقعا خسته کننده بود و هی مسافر سوار میکنه حرف میزنن باز مسافر سوار میکنه و اخر سر میخواد یه کارایی بکنه و خودش وضعیت عوض بکنه که کاملا ابکی و شعاری هستش

جالبه که تو سایت آلمانی MoviePilot این ۳ تا فیلمی که نام بردی امتیازشون پایینه ۸۰ هست (هم امتیاز کاربرها هم منتقدها)
فیلمهایی مثل Argo, Zero Dark Thirty, Gravity, 12 Years a Slave هم امتیازشون پایینه ۸۰ هست
Gravity | Film 2013 | moviepilot.de

سرود تولد: 5
فیلمی متوسطی بود
نمیدونم چی‌ شد که این فیلم رو دیدم

.....................................................

Yeh Jawaani Hai Deewani : 8

index.php

یه فیلم خوب رمانتیک از سازندهای خوب
داداشم این فیلم رو بهم پیشنهاد کرد
فکر نمیکردم فیلم تا این حد خوب باشه
کارگردانیه بسیار عالی‌
دیالوگهای تاثیرگذار
بازیگران دوست‌داشتنی‌
موزیک خوب،...
همهٔ اینها دست به دست هم دادند تا فیلم (مدرن) بالیوود خوبی رو شاهدش باشیم
(امتیاز داداشم هم به این فیلم ۷.۵ هست)

آخرین ویرایش:
اقا شکی نیست که هرکس نظری داره و نظرش به خودش مربوطه . نظر شما هم محترم و ما در راستای نظر شما یک پیشنهاد دوستانه می کنیم . شما کلا نشین سراغ فیلم هایی که میشن بهترین سال . چون اکثرا مثل همینان . شما بلاک باستر و فیلم های گیشه ای رو دریاب که خسته کننده نیستن . هیچ ایرادی هم نداره زوری که نباید نشست سر فیلم های قلمبه . کسی هم به سلیقه ات ایراد نمیگیره مگر این که خودت بیای سلیقه ات رو بکنی تو چشم مردم با فکت دونستن سلیقه ات که مشخصه اهل این چیزا نیستی .

نه برداشتت کاملا اشتباس . اصلا سلیقه یکنواخت و گیشه ای و کج سلیقه نیستم . کاملا متنوع هستش و توی همه جور سبک چه فیلم قلمبه چه گیشه ای فیلم هایی بوده که بدم اومده یا خیلی خوشم اومده . اتفاقا در کنار یکسری فیلم های قلمبه که خسته کننده و یکنواخت بودن برای من فیلم های گیشه ای هم اعصابم خرد میشه همه چی شیرتو شیر قاطی پاتی بی محتوا

من برای شما این چندتا فیلم رو برای مثال میزارم شما خودت قضاوت بکن

عالی و خیلی خوب

(Shutter Island (2010 جزیره شاتر
(2011)Mission: Impossible - Ghost Protocol عملیات غیر ممکن پروتکل روح
(The Shawshank Redemption (1994 رستگاری در شاوشانگ
(Saw (2004 اره
(The Dark Knight (2008 شوالیه تاریکی
Rush Hour 2 (2001) ساعت شلوغی 2
The Wolf of Wall Street (2013) گرگ وال استریت
12 Angry Men 12 مرد عصبانی
Forrest Gump فارست گامپ
The Ring حلقه
Breaking Bad بریکینگ بد

خوب و متوسط

Pulp Fiction داستان های عامه پسند
Drag Me To Hell مرا به جهنم بکش
3:10 to Yuma قطار یوما
Se7en (1995) سون
Terminator 2: Judgment Day (1991) ترمیناتور 2
Gladiator (2000) گلادیاتور
12 Years a Slave (2013) 12 سال بردگی
2014 Chef سراشپز
Skyfall (2012) اسکای فال
Final Destination 5 (2011) مقصد نهایی 5
The Others (2001) دیگران
The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

بد و داغون

Harry Potter and the Deathly Hallows هری پاتر یادگاران مرگ
Inception (2010) تلقین
Iron Man 2 (2010) مرد اهنی 2
Thor (2011) تور
The Silence of the Lambs سکوت برره ها
Requiem for a Dream مرثیه یک رویا
Mystic River (2003) رودخانه مرموز
Godzilla گودزیلا
Schindler's List (1993) فهرست شیندلز
The Avengers (2012) اندونچر
Pacific Rim (2013) حاشیه اقیانوس آرام
The Expendables 2 بی مصرف ها 2
The Shining درخشش
Taxi Driver راننده تاکسی
There Will Be Blood (2007) خون به پا خواهد شد

جالبه که تو سایت آلمانی MoviePilot این ۳ تا فیلمی که نام بردی امتیازشون پایینه ۸۰ هست (هم امتیاز کاربرها هم منتقدها)
فیلمهایی مثل Argo, Zero Dark Thirty, Gravity, 12 Years a Slave هم امتیازشون پایینه ۸۰ هست
Gravity | Film 2013 | moviepilot.de

سرود تولد: 5
فیلمی متوسطی بود
نمیدونم چی‌ شد که این فیلم رو دیدم

.....................................................

Yeh Jawaani Hai Deewani : 8

index.php

یه فیلم خوب رمانتیک از سازندهای خوب
داداشم این فیلم رو بهم پیشنهاد کرد
فکر نمیکردم فیلم تا این حد خوب باشه
کارگردانیه بسیار عالی‌
دیالوگهای تاثیرگذار
بازیگران دوست‌داشتنی‌
موزیک خوب،...
همهٔ اینها دست به دست هم دادند تا فیلم (مدرن) بالیوود خوبی رو شاهدش باشیم
(امتیاز داداشم هم به این فیلم ۷.۵ هست)

درسته نگاه کردم فیلم هایی که برای من عالی و خیلی خوب بوده نمرات یوزرای این سایت هم بالاتره !:)

شما خودت نظرت در موردشون چیه اگه دیدی البته؟

آخرین ویرایش:
این الآن همون Adventure میباشد دیگه ؟! بعد The Avengers معنیش به فارسی میشه ادونچر !؟ :دی

ولی خب ایرادی که شما گرفتی یه جورایی جالبه خودم چند دقیقه تو هنگ بودم :d ولی بازم بزار بخاطر زیاد بودن فیلم ها و قاطی کردن

من 3 نصفه شب باید فکر میکردم و اینهمه فیلم رو دسته بندی میکردم و خودمم خیلی جاهاش درست کردم میدونستم ایرادهایی باقی مونده ولی دیگه فکر نمیکردم این ایرادا بخواد بشه وسیله خنده شما . الان شما خودت یه همچین لیستی بخوای سریع بنویسی هم مطمئن باش همین میشه حالا خوبیش اینه چیزای خیلی خاصی هم نیست که اینطور هیجان زده شدین . همچین تعجب میکنه انگار صابون رو نوشتم سابون!

How To Train Your Dragon 2
8/10

به نظرم نسبت به شماره 1ش از هر لحاظ پیشرفت کرده بود و فیلم نامه نویس کار بزرگی را انجام داده بود! توی این شرایط که ساختن قسمت دوم با استفاده از فاکتورهای سودآور همیشه تکرار را در پی داره اما این انیمیشن واقعن از این لحاظ از بقیه انیمیشن ها پیشی گرفته بود! بزرگ شدن هیکاپ را قشنگ میشد حس کرد! toothless حرف نداشت مثل همیشه! آسترید هم که حسابی هات بود :d
این انیمیشن نشون داد که loyalty حرف اول را میزنه!
دوست میداشتم :d

71820353325060040281.jpg

این انیمیشن نشون داد که loyalty حرف اول را میزنه!

حالا نمیدونم منظورت ساختن انیمیشن بود یا نکته ای که در داستان وجود داشت :دی ولی بهرحل انیمیشن خیلی به نقاط قوت قسمت اول وفادار هست و یه سیکوئل بسیار عالی هست . به احتمال زیاد اسکار مال خودش هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or