Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

چیزی که هست ، قرآن که قطعا درست میگه ، اما ممکنه همه چیز رو نگفته باشه ، یه سری اطلاعات اضافی هم تو تورات دربارش هست که میشه قبولش کرد . اما یه سریشم نمیشه .
البته توی انجیل هم اطلاعاتی از نوح هست که کلیات با قرآن و تورات یکیه

نمیخوام بگم که نوح یه فیلم موهن محسوب میشه منتهی روایت جالبی نداره... تو کل فیلم نوح به عنوان یه شخصِ صرفا "بد" معرفی میشه... خود آرنوفسکی چنین نوحی رو خلق کرده... نوحی که عشق پسرش حام رو رها میکنه... نوحی که میخواد نوه هاش رو بکشه و...

نمیخوام بگم که نوح یه فیلم موهن محسوب میشه منتهی روایت جالبی نداره... تو کل فیلم نوح به عنوان یه شخصِ صرفا "بد" معرفی میشه... خود آرنوفسکی چنین نوحی رو خلق کرده... نوحی که عشق پسرش حام رو رها میکنه... نوحی که میخواد نوه هاش رو بکشه و...
موهن ؟؟:| بیخیال دیگه !

3vg9z1vkdu4r643pis27.jpg

The Amazing Spider-Man 2

نگاه کنید بزارید کلی بهتون بگم فیلم حدود 2 ساعت و نیم و شاید بیشتر مدت زمان داره ( دقیق دقت نکردم ! ) تقریبا اکثر مدت فیلم به بطالت و الکی و مسائل ابدوغ خیاری میپردازه و در نهایت تو 30 دقیقه اخر مثل ارنولد و رامبو با تیربار مسلسل اتفاقات و جزییات و تعیین قسمت های بعد و لحظات احساسی و همه چیز رو به طرفتون شلیک میکنه ! بنده بهتون قول میدم اگه بشینید 30 دقیقه اخر رو فقط فقط نگاه کنید کوچکترین مشکلی برای درک داستان ندارید !

چزی که ادم رو اذیت میکنه و دلش رو میسوزونه کست خیلی خیلی بهتر نسبت به سه گانه ریمی هست که اینجوری و با این روایت دارن به فنا میرن ! بازیگر های خیلی خوب دور هم جمع شدن ولی به بطالت و اتلاف وقت !
قضیه وقتی فاجعه میشه که ادم میاد شماره دوم این سری رو با شماره دوم سه گانه ریمی مقایسه میکنه و اون وقت میفهمه که سونی و دار و دسته عملا ایول دارند ! اونی کی تو لیست بهترین فیلم های سال خودش و با چندتا جایزه تپل اسکار و تو لیست بهترین فیلم های سوپر هیرویی تاریخ اون وقت این یکی ....

اشکال رو هم از وب نمیبینم ! چون روابط و لحظات احساسی فیلم خیلی خوب کار شده و خیلی ملموس تر از سه گانه قبلی هست مهم اینه که لحظات اکشن پشم هستند !

این فیلم بیشتر از اینکه شبیه Spiderman 2 سم ریمی باشه خیلی شباهت زیادی به Iron Man 2 داره ! اونجا هم قسمت دوم فدای چیز های بزرگتر و قسمت های بعدی شد ولی مهم اینه که اونجا تو قسمت سوم مشکل رو فهمیدم و جلوش رو گرفتند اما اینجا... مطمئن نیستم !

در نهایت هم قبلا یه مقاله بود که ذکر کرده که دنیای بلاک باستر سینما های هالیوود داره تبدیل میشه به یه شبکه کابلی تلویزیونی ! بجای هر هفته داریم هر سال یه قسمت جدید میبینیم ! قسمت هایی که نه تنها شباهتی به فیلم ندارند کوچکترین کیفیتی هم نسبت به سریال های واقعی ندارند !

5/10

62604862610158281124.jpg

Noah 2014
خب بذارید نظر کلیم رو در مورد این فیلم بگم... نوح صرفا فیلم بدی نیست و میشه باهاش تا حدی ارتباط برقرار کرد منتهی برای ما به عنوان یه ایرانی هیچ وقت نمیتونه تو لیست فیلم های ماندگار باشه... به هرحال همه ما توی دوران مدرسه و جاهای دیگه داستان متفاوتی رو از نوح شنیدیم و همین امر باعث میشه که نا خود آگاه از فیلم خوشمون نیاد. در بالا هم گفتم که نوح صرفا یه کاراکتر بد هست و خیلی کارها میکنه که جالب نیست... نوح حتی مثل یه پیامبر هم نیست چون نمیدونه که پدربزرگش زنده اس یا نه و از تعبیر یه خواب هم عاجزه! به فرزندانش ظلم میکنه و نهایتا طبق چیزی که یه مشت یهودی توی تورات نوشتن داستان فیلم تموم میشه... نوح مست میکنه و اون وقت کاراکتر ضعیفی مثل ایلا میاد و با دو کلمه حرف نوح رو از مستی و بدبختی نجات میده و اون رو به خانواده اش بر میگردونه!
کستینگ فیلم هم به شدت ضعیفه... استفاده از راسل کرو و آنتونی هاپکینز که هر دو اسکار دارن هم نتونسته به فیلم کمکی کنه... راسل کرو صرفا بازیگر خوبیه منتهی نوحِ آرنوفسکی حداقل برای من یکی جالب نیست... از اونور آرنوفسکی سعی کرده از آنتونی هاپکینز در نقش متوشالح مثل جاناتان دمی بازی بگیره که نتونسته... دمی توی سکوت بره ها از هاپکینز تو یه مدت زمان کوتاه بازی خیلی خوبی گرفت و کاراکتر خوبی رو به هاپکینز داد و خب توانایی هاپکینز هم باعث شد که بتونه اسکار بگیره... اما اگه فیلم رو ندیدید جالبه بگم که هاپکینز سعی کرده یه کاراکتر جالب باشه! توی سیل متوشالح داره دنبال توت می گرده که کار مسخره ای برای "جد نوح" محسوب میشه!
از اونور جنیفر کانلی به عنوان زن نوح ایفای نقش می کنه که میشه گفت کارش رو نسبتا خوب انجام داده و توی سناریو آرنوفسکی هم کاراکتر خوب و نیکی محسوب میشه! سعی شده از لوگان لرمن و اما واتسون هم استفاده بشه که قبلا توی "مزایای سر به زیر بودن" بازی خوبی رو ارائه داده بودن و جز بازیگرای نسبتا آینده دار هالیوود محسوب میشن اما به طور کلی سناریوی آرنوفسکی اون قدر درگیر تورات و ایده های نه چندان جالب کارگردان شده که عملا جذابیتش رو از دست داده! فراموش نکنیم این فیلم هرچه قدر هم هالیوودی باشه در مورد یک پیامبر ساخته شده! اضافه کردن چیزهایی مثل غول سنگی نمیتونه توی داستان یه پیامبر خیلی قابل قبول باشه!
6/10
پ.ن: اگه غلط املایی داشتم ببخشید:دی

Moneyball

9/10

برد پیت فوق العاده بود !! به شدت حال کردم با بازیش.

The Hobbit: An Unexpected Journey

8/10

بالاخره ما هم اینو دیدیم ! :دی کلا اهل اینجور فیلما نیستم، LOTR هم درست حسابی ندیدم!
ولی واقعا قشنگ بود فیلم...

The Hobbit: The Desolation Of Smaug

8.5/10

از قسمت اول بهتر بود به نظرم، هم داستان پیشرفت بیشتری داشت، هم هیجانی تر بود.

Cast Away

8/10

داستان که کلیشه ای بود (البته شاید سال 2000 کلیشه نبوده :دی )... ولی بازی تام هنکس به قدری خوب بود که از تمام فیلم لذت میبری.

SinCity 2005
Directors: Quentin Tarantino, Robert Rodriguez, Frank Miller

Sin-City-2005.jpg

8/10

خیلی تم قشنگی داشت خیلی چسبید ... بازیگرا هم خوب بودند ... ولی یه خورده دور از واقعیت بود بعضی از چیزاش ... این یکم آزار دهنده بود :دی

مشتاق سری های جدیدش هم هستیم :bighug:

SinCity 2005
Directors: Quentin Tarantino, Robert Rodriguez, Frank Miller

8/10

خیلی تم قشنگی داشت خیلی چسبید ... بازیگرا هم خوب بودند ... ولی یه خورده دور از واقعیت بود بعضی از چیزاش ... این یکم آزار دهنده بود :دی

مشتاق سری های جدیدش هم هستیم :bighug:
فیلم کامیک بوکی با این تم خفن دور از وافعیت نباشه عجیبه :دی

آخرین ویرایش:
فیلم کامیک بوکی با این تم خفن دور از وافعیت نباشه عجیبه :دی

صحنه های اکشنش رو می پسندیدم ... ولی 3 تا 4 تا نه 1000 تا بخوره هیچیش نشه :دی ! البته کامیکی ـه دیگه قبول :دی !

فیلم Her خواستم ببینم وسطش زدم رفت :| منو نگرفت یه بار دیگه باید ببینم

فیلم هود اطلس هم باید ببینم :دی !

فعلا سمت سورئال و کارای دیوید لینچ نمیرم ... مغزم هنگ می کنه :دی !

images

The Hurt Locker
2008

از دیدن فیلم خیلی لذت بردم . فیلم در مورد یک گروه خنثی سازی بمب تو عراق
یکی از زیبایی های فیلم نگاه واقع بینانه به اوضاع و احوال سربازای امریکایی در حال جنگه . مقل خیلی فیلم های دیگه سربازای امریکایی رو سوپر هیرو نشون نمیده و فقط فیلم درباره وضعیت جنگ تو عراق میگذره
فیلم زیبایی اگه نو این سبک دوست دارید حتما ببیند
7/10

- - -ویرایش - - -

images

رجب نامبر 4 :d

این فیلم دیگه توضیح نمیخواد همه اشنایی دارند ! فقط فیلم نسبت به شماره قبل خیلی افت داشت صنحه های فانش کمتر شده بود و .....
در کل اگه رجب دلقک نباشه :d فیلم هیچ چیز خنده داری نداره

images

Borat
:d:d:d:d

اقا عاااالی خیلی حال کردم ! خیلی وقت بود کمدی بهم اینقدر نچسبیده بود
فیلم یه جاهایی مستند مانند بود که باعث میشد باهاش بیشتر ارتباط برقرار کنید ! چند وقتی بود دیده بودم گفتم اینجا بزارم بقیه هم فیض ببرند :d

Her2013Poster.jpg

Her 2013
Director: Spike Jonze
10/9

یک عاشقانه بسیار زیبا و دلنشین ... تعریف جدید و زیبا از آینده طوری که مثل بقیه فیلم ها آینده رو به سوی نابودی نشون نمیده ... یه دنیا دوست داشتنی داشت
فقط داستانش آدم رو نمیگرفت شاید به خاطر روند کندش بود ... ولی نتیجه گیری های خیلی زیبایی میشه ازش کرد ...
صدای اسکارلت جانسون هم در نقش سامانتا بی نظیر بود ...

آخرین ویرایش:
The_Amazing_Spiderman_2_poster.jpg

The Amazing Spider Man 2: 6.7/10

شاید میشه گفت جز ضعیف ترین نسخه سری (+سری اسپایدر من قبلی)
کلا حرف خاصی برای گفتن نداشت به غیر از اینکه بنظرم کارگردانیه خوبی داشت و ...
از نظر ویلین ها هم که نگم بهتره! افتضاح ترین ویلینایی که تو کل زندگیم دیده بودم :دی Electro که قشنگ فحش به بیننده بود! از تبدیل شدنش گرفته تا دلیل دشمن شدنش با اسپایدر من و شهر و ... اون یکی دیگه هم که کپی سری کلاسیک بود فقط ماسک نداشت :|
خود اسپایدر من باحال بود ولی خداییش دیگه زیاد گوله نمکش کرده بودن :| درسته شخصیت فانی داره اما نه دیگه در این حد! اون اوایل فیلم خیلی یاد این فیلم کوتاه مستر بین افتادم (Spider plants man :p ) :
spider-plant-man-problogger-office-professional-blogger.jpeg

در مورد داستان هم:
پایانش هم میتونست بهتر باشه!
اینکه بیان خودشون قضیه بورسیه و رفتن گوئن به انگلیس رو بزارن واسش از آخرم به کشتنش بدن اصلا درست نبود! مرض داشتین خوب؟ اصلا بحث انگلیسو وسط نمیکشیدین دیگه :دی
حالم گرفته شد وقتی مرد :( ا

بازیگرا هم بنظرم خوب بودن! اما استون هم خیلی دوست داشتنیه کلا :دی

در کل همین نمره ای که دادم بخاطر اینه که خیلی شخصیت اسپایدر منو دوست دارم و اگه بول شت تر از این هم میبود بازم نمرم بالای 5-6 میشد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or