Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

monsters university : 8.5

یه انیمیشن واقعا خوش ساخت از کمپانی پیکسار . داستان فیلم سادس ولی خیلی جذاب و خوب روایت میشه و حتی یه ثانیه هم خسته کننده نمیشه . قسمت های طنز انیمیشن هم فوق العادس :d . ولی شخصیت پردازی مایکل و سالیوان کاملا در تضاد قسمت قبلی یعنی کمپانی هیولاهاس . مایکلی که اهل عشق و حال بود شده یه بچه خرخون از اونطرف سالیوان که یه شخصیت آروم و مهربون داشت شده یه موجود شر و شیطون :d اما از نظر گرافیکی فیلم فوق العاده قوی ایه . در کل اگرچه مث قسمت قبل یه شاهکار به حساب نمیاد ولی دنباله موفق و خوبیه .

rio 2 : 6.5

انتظار خودم از انیمیشن بالاتر بود . شاید سکانس ها و محیط های پر زرق و برق فیلم به همراه موزیک های گسترده و آنچنانی جذابیت فیلم رو زیاد کنه ولی داستان و روایتش حالت منظم و خوبی نداره و به نظر میرسه فیلم سراسیمه ساخته شده و قسمت های طنز و کمدی فیلم هم بعضیاشون نگرفته و خوب درنیومده .

7690a32809e7fe64315db6a7d54520a2.jpg

3/10

BullSh*t
نمیدونم چرا اصلا نگاه کردم واقعا ارزش دیدن نداره فیلم
این امتیازی هم که دادم بخاطر چندتا بازیگر خوبی بود که توش بازی میکردن
الان عذاب وجدان گرفتم چرا 2 ساعت وقت پای دیدن این فیلم گذاشتم :d

آخرین ویرایش:
SUfuOpRxaQZBVYgu6HcV7mCYeu.jpg

One Day 2011:9/10
اصلا انتظار نداشتم اینقدر مجذوب فیلم بشم.از اول تا آخر فیلم سادگی و باورپذیر بودن فیلم باعث میشه غرق در فیلم بشید.
لحظه لحظه فیلم برای کسایی که در گذشته از این تجربه ها داشتن یادآوری خاطرات خواهد بود.(البته 100 درصد با دیدن این فیلم هم بغضتون میشکنه و هم ثانیه به ثانیه فیلم قلبتونو به درد میاره)
دست آقا متین درد نکنه بابت معرفی فیلم.حال و هوای ما رو که عوض کرد.:crying1::crying1:

62604862610158281124.jpg

Noah : 5.75/10

درود.
شروع فیلم خیلی کسل کنندست و روند گیج کننده ای داره. رفته رفته بهتر میشه و اون محیط و وسعتی که فیلم داره مخاطب رو به دیدن مناظر و بقیه فیلم تا حدودی اندک جذب می کنه.
برخی قسمت های فیلم بشدت زیبا هستند، برای صحنه ای که باران به اون عظمتی می باره و همجا غرق آب میشه، عالیه و به شخصه خیلی لذت بردم ولی برخی قسمت ها جزء ضعیف ترین های سینما به حساب میاد.
این فیلم از بعد مذهبی به شدت ضعیفه و مورد انتقاده ( با توجه به عقاید مخاطبین ) ولی اگر بخوایم به بازی بازیگراش و جلوه ها و دیگر بخش ها توجه کنیم میتونه خوب باشه.

درکل برای یبار دیدن بد نیست.

اون غول های سنگی و دیگر تشکیلاتشون جزء داستان اصلی بوده ؟
بعد اون پسره نوح که با بدان بنشست کی بود دقیقا ؟ Ham ?

نه پسر بدی وجود نداره... کلا نوح خیلی تفاسیر داره که جاش نیست وگرنه یه نقد میکردم ازش:دی
اون غول های سنگی و دیگر تشکیلاتشون جزء داستان اصلی بوده ؟
نه به اون ها توی داستان نوح اشاره ای نشده...
===========================================================
کلا من نمیدونم توی این فیلم چرا داستان اینجوریه... توی داستان نوح صراحتا اشاره شده که
نوح مردمش رو دعوت میکرد که با بدان نباشن و سوار کشتی بشن... اینجا خود مردم میخوان سوارِ
کشتی نوح بشن منتهی نوح خودش نمیذاره و فقط میخواد بچه هاش و حیوانات رو ببره:|

نه پسر بدی وجود نداره... کلا نوح خیلی تفاسیر داره که جاش نیست وگرنه یه نقد میکردم ازش:دی

نه به اون ها توی داستان نوح اشاره ای نشده...
===========================================================
کلا من نمیدونم توی این فیلم چرا داستان اینجوریه... توی داستان نوح صراحتا اشاره شده که
نوح مردمش رو دعوت میکرد که با بدان نباشن و سوار کشتی بشن... اینجا خود مردم میخوان سوارِ
کشتی نوح بشن منتهی نوح خودش نمیذاره و فقط میخواد بچه هاش و حیوانات رو ببره:|
نوح قرآن بله درست میفرمایید مردم رو دعوت به نیکی کرد و بعد از اینکه مردم نپذیرفتند نفرینشون کرد.
اما در تورات چنین اومده که رب از ظلم و ستم و نا اهلی انسان ها غصه دار شد و قصد به نابودی نسل بشر کرد اما به نوح و خانوادش به دلیل صالح بودنش رحم کرد . همونجور که احتمالا متوجه شدین Noah 2014 ، ارتباطی با نوح قرآن نداشت . نوح تورات بود. توجه کنین که تورات اصل کلام و فرستاده شده از سوی خدا نیست.ضمنا خیلی دوست دارم نقدت از نوح رو بخونم برام میفرستی؟:d

نوح قرآن بله درست میفرمایید مردم رو دعوت به نیکی کرد و بعد از اینکه مردم نپذیرفتند نفرینشون کرد.
اما در تورات چنین اومده که رب از ظلم و ستم و نا اهلی انسان ها غصه دار شد و قصد به نابودی نسل بشر کرد اما به نوح و خانوادش به دلیل صالح بودنش رحم کرد . همونجور که احتمالا متوجه شدین Noah 2014 ، ارتباطی با نوح قرآن نداشت . نوح تورات بود. توجه کنین که تورات اصل کلام و فرستاده شده از سوی خدا نیست.ضمنا خیلی دوست دارم نقدت از نوح رو بخونم برام میفرستی؟:d
حالا باید بنویسم:))
باید گلد بشم برم یه وبلاگ بزنم نقد کنم توش:))

The Hit List 2011

فیلم فوق العاده کسل کننده و مسخره ای بود
Cast افتضاح کارگردانی باز بد تر از کست فیلم ! در کل ب جای این فیلم توصیه میکنم یکی از فیلمای داغون وطنی نیگاه کنید

0/10

پس یعنی الان نوح چند تا داستان داره ؟؟!!!!!! بالاخره تورات درست میگه یا قرآن ؟

اون دیگه به اعتقادات مذهبی هر شخص مربوط میشه. ولی نظر شخصی بنده اینه که قرآن داستانش منتقی تر و قابل فهمتر هست(حتی برای ساخت فیلم هم داستانش بهتر و آموزنده تر بود)

داستان فیلم نوح قرار نبوده دقیقاً منطبق بر چیز خاصی باشه! :دی هزار جور روایت در مورد این قصه وجود داره و حالا آرونوفسکی هم روایت خودش رو گفته. همین داستان به شکلی دیگه توی حماسه گیلگمش (که اگه اشتباه نکنم تاریخ نوشتنش به قبل از کتاب های مذهبی برمیگرده) هم وجود داشته و اونجا هم گیلگمش از طرف ائا (یکی از خداهای سومری) مأموریت پیدا میکنه یه کشتی بسازه و خونواده و حیوانات رو جمع کنه تا از سیل حفظ بشن و ... یا مثلاً توی داستان ها و اسطوره های یونانی هم پسر پرومتئوس به نام دئوکالیون کشتی ای میسازه تا از طوفانی که زئوس میخواد بفرسته در امان باشن. کلاً یه داستان قدیمی هست و هر کسی روایت مخصوص خودش رو ازش داشته، آرونوفسکی هم یکی از راوی های این داستان هست. :دی
من خودم از فیلم خوشم نیومد و خیلی پایین تر از سطح انتظارم بود، ولی سازنده های فیلم جایی اعلام نکردن که ما بر اساس روایت خاصی فیلم رو میسازیم که بشه به این قضیه گیر داد که چرا فلان چیز منطبق بر کتاب مورد نظر نیست. :دی

آخرین ویرایش:
پس یعنی الان نوح چند تا داستان داره ؟؟!!!!!! بالاخره تورات درست میگه یا قرآن ؟
چیزی که هست ، قرآن که قطعا درست میگه ، اما ممکنه همه چیز رو نگفته باشه ، یه سری اطلاعات اضافی هم تو تورات دربارش هست که میشه قبولش کرد . اما یه سریشم نمیشه .
ولی سازنده های فیلم جایی اعلام نکردن که ما بر اساس روایت خاصی فیلم رو میسازیم که بشه به این قضیه گیر داد که چرا فلان چیز منطبق بر کتاب مورد نظر نیست.
اخه به جز اون فرشته های عجیب غریب ، بقیش منطبق هست به تورات نمیدونم چرا همه به بنده خدا گیر میدن که چرا منطبق بر روایت های دینی نساخته فیلمشو :d اون قسمت روایت های گوناگونم کاملا درست میگی ، البته مرجع همشون یکی هستش ها، مثلا همشون همون قضیه نوح رو دارن میگن منتها یه اسم دیگه بهش دادن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or