Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

47556642902955666320.jpg

The Hangover Part 1 : 7.25/10

درود.
خیلی وقت بود دنبال یه فیلم طنز می گشتم، خیلی هم ندیدم و میخواستم یه سری هم به این ژانر بزنم که خب رفیقام اینو پیشنهاد کردند و قبلا هم زیاد شنیده بودم ازش.
داستان و وقایع فیلم خیلی جالب بود. بازی شخصیت Alen عالی بود :x یعنی این یارو یچی مثل Jonah Hill خودش طنزه کامله :d.

انتظار داشتم یه فیلمی باشه که هر لحظش مخاطبو بترکونه با توجه به توصیفات قبلی :d، ولی خب اون چیزی که تو ذهنم بود نشد، بنظرم 21 Jump Street از این بهتر هست.

پارت های بعدیشم که میگند افتضاحه. پس کلا بیخیال همین یه قسمت از این فیلم باشه راضیم ازش :d.

الانم بشدت دنبال یه فیلم طنز خوبم. لطفا معرفی کنید.

47556642902955666320.jpg

The Hangover Part 1 : 7.25/10

درود.
خیلی وقت بود دنبال یه فیلم طنز می گشتم، خیلی هم ندیدم و میخواستم یه سری هم به این ژانر بزنم که خب رفیقام اینو پیشنهاد کردند و قبلا هم زیاد شنیده بودم ازش.
داستان و وقایع فیلم خیلی جالب بود. بازی شخصیت Alen عالی بود :x یعنی این یارو یچی مثل Jonah Hill خودش طنزه کامله :d.

انتظار داشتم یه فیلمی باشه که هر لحظش مخاطبو بترکونه با توجه به توصیفات قبلی :d، ولی خب اون چیزی که تو ذهنم بود نشد، بنظرم 21 Jump Street از این بهتر هست.

پارت های بعدیشم که میگند افتضاحه. پس کلا بیخیال همین یه قسمت از این فیلم باشه راضیم ازش :d.

به نظر من شماره دوشم بشین ببین ولی شماره 3رو بیخیال شو:|

uq7h0k3792xvjjxkkamg.jpg
Divergent
یکی از مورد انتظارترین فیلم های سال رو بالاخره فرصت کردم دیشب ببینم ولی متاسفانه فیلم متوسطی بود! به طور خلاصه از داستان گرفته تا بازیگرا ، اونطور که انتظار داشتم نبود! به طور مفصل اگه بخوام توضیح بدم باید گفت که داستان فیلم که یه داستان علمی تخیلی ماجرایی هست ، اونطور که باید پردازش نشده و با این که فیلم طولانیه (139 دقیقه) بسیار هول هولکی ساخته شده و به خیلی از سوالات اساسی جواب نمیده! تو فیلم از خودتون می پرسید چی شد! چرا اینجا اینطوری شد! دلیلش چی بود! ولی فیلم هیچ پاسخی برای ارائه نداره!(احتمالا تو شماره های بعدی) از اینها گذشته نحوه روایت داستان هم چنگی به دل نمیزنه و از همون اول رستگاری نهایی شخصیت اول تو فیلم داد میزنه! که دیگه خیلی تکراری شده.موضوع اصلی فیلم این وسط جالبه ولی متاسفانه پرداخت خوبی نداره.تو بخش بازیگری تیم نسبتا خوبی به عنوان بازیگرا انتخاب شدند ولی زیاد نمیشه باهاشون ارتباط برقرار کرد و خیلی زود پس از دیدن فیلم از حافظه پاک می شند.اما توی فیلم نکات مثبتی مثل جلوه های بصری نسبتا خوب و فضاسازی شهری خوبی هست که تونسته جو موردنیاز رمان رو برآورده کنه و از این بابت کم نداره.موسیقی ها هم بسیار شنیدنی و خوب هستند.در کل پایین تر از انتظارم بود و امتیازای نچندان بالا هم موید این قضیه است.(امیدوارم تو دو شماره بعدی که قرار ساخته بشه نقاط ضعفش رو برطرف کنند)

7/10

djosn5fey0o04rjjy5ok.jpg
Snowpiercer
خیلی وقت بود که دلم می خواست یه Action / Sci-Fi درست حسابی به همراه تم Survival ببینم که خوشبختانه این فیلم برآورده کرد البته با کمی مشکلات.اول از همه داستان فیلم مهم هست که غافل گیری های جذاب به همراه فضاسازی خوب در کنار یک روایت جالب ، یک داستان بسیار خوب رو رقم زده ولی چیزی که ممکنه نا امیدتون کنه ، احمقانه بودن داستانه! طوری که بارها پیش می آد که حوادث اونطور که باید نیستند و اون حسی که در ابتدای فیلم هست رو به سخره میگیره! بیشتر نمیشه توضیح داد چون اسپویل میشه ولی در کل بسیار احمقانه است و اون طنز مضحکی هم که داخل فیلم هست بر این اضافه میکنه!(مثلا خواستند با این ظنز دیوونه بودن شخصیت ها رو بیشتر کنند و نشون بدند ولی اصلا موفق نبودند) سوتی های کلی فیلم هم که بماند.ولی در کل داستان خوبی داره و براحتی پیام فیلم منتقل میشه.در زمینه بازیگری بسیار فیلم خوبی هست و بازیگرهای خوبی انتخاب شدند مخصوصا نقش اول یعنی کورتیس که بسیار خوب بازی می کنه.از همه اینها که بگذریم اولین چیزی که توی فیلم خودنمایی باید بکنه ، جلوه های بصری هست که متاسفانه فراز و نشیب خیلی داره! توی خود قطار همه چیز اوکی هست ، و بیرون از اون با اینکه فضاسازی جالبی انجام شده ، عملا چیز خاصی نداره و اصلا پرداخت درستی بهش نشده.در کل فیلم جالبی هست که توی این سبک منتشر شده و فکر کنم تا مدتها تکرار نشه با این ایده.

7.5/10

الان دیدم دارن قسمت بعدش هم میسازن که سال دیگه پخش میشه.
قسمت بعدی به اسم Insurgent هست که مشخص میشه چرا دنیا اینجوری شده و احتمال زیاد ماجرای پشت دیوار هست
yahoo_6.gif
Awesome

چهارگانه در اصل! بعدیاش 2015 - 2016 - 2017 میاد:d

آخرین ویرایش:
Divergent
عالی بود :d اصلا انتظار نداشتم ازش. اشتباه بزرگی کردم 1080 نگرفتم فیلم رو . عالی بود. شخصیت هاش هم طوری نبودن که آدم زده بشه ازش. مخصوصا شخصیت اصلی که خود داف پندار نبود اصلا.
این فیلم هم بر اساس کتاب سه گانست؟ امیدوارم ادامش رو بسازن که به سوال ها جواب بده.
=====
الان دیدم دارن قسمت بعدش هم میسازن که سال دیگه پخش میشه.
قسمت بعدی به اسم Insurgent هست که مشخص میشه چرا دنیا اینجوری شده و احتمال زیاد ماجرای پشت دیوار هست
:bighug: Awesome

آخرین ویرایش:
درسته این فیلم، حوصله‌ی زیادی می‌خواد. به نظرم اگه تا صحنه‌ی ای که بیرون از مدرسه اتفاق میفته مخاطب با فیلم همراه باشه، بعد از اون به هیچ وجه فیلم رو از دست نمی‌ده.
یه چیزی تو مایه های سری Before البته با دیالوگ های کمتر و روند نسبتا آهسته. من چون از سه قسمت Before خیلی خوشم اومد (مخصوصا قسمت اول) از این هم بی نهایت لذت بردم.

سه گانه رو من دارمش ولی یه وقت کامل می خواد برا دیدنش ... واقعا باید به دیالوگاش توجه کرد ...

-

BLOOD AND BONE 2009
DIRECTOR : Ben Ramsey

blood_and_bone_244x320.jpg

چند وقتی نیاز داشتم به یه رزمی جالبت ... فیلم قشنگی بود ولی شخصیت پردازیش ضعیف بود نسبتا ... یعنی شخصیت اول فیلم ( مایکل جی وایت ) خودش رو درست معرفی نکرده بود ... یه خورده داستاش هم می تونست قشنگ تر بشه ... ولی خب صحنه های رزمیش قابل تحسین بود ( از شخصیت مایکل و هیکلش هم که اصلا عالی بود :دی ) قبلا تو فیلم شکست ناپذیر 2 .... دیدمش ..

7/10

-

OLDBOY 2003
Director: Park Chan-wook

5177K3F5Y0L.jpg

فیلم خیلی خیلی قشنگ و تاثیر گذاری بود .. ولی شخصیت اول فیلم استحقاق این همه آزار و اذیت رو نداشت شاید بخاطر اینکه سنت یا فرهنگ این فیلم اینطوریه براشون این سری اتفاقات که افتاده بزرگ جلوده داده شدن از نظر داستانی عالی بود ... یعنی محشر ولی شخصیت اول یه خورده بد کار شده بود می تونست با عرضه تر باشه یه جورایی ... تو تصمیم گیریاش اشتباه کرد ... ولی در آخرش واقعا دلم سوخت
سکانس بزن بزنـش هم خیلی عالی بود همش یه پلان بود واقعا محشر بود ...
تاثیر گذار بود

9/10

اولا که Hangover که حیفه دو قسمت بعدیش رو نبینی مخصوصاً شماره ی 2 رو.

فیلم کمدی هم میخوای من اینارو دیدم خیلی خوشم اومد. (مخصوصاً اونایی که قرمز کردم)
Horrible Bosses
We're The Millers
Due Date

21 Jump Street
Ted
The Incredible Burt Wonderstone
Identity thief
The Wolf of Wall Street
Grown Ups 1

:d

اولا که Hangover که حیفه دو قسمت بعدیش رو نبینی مخصوصاً شماره ی 2 رو.

فیلم کمدی هم میخوای من اینارو دیدم خیلی خوشم اومد. (مخصوصاً اونایی که قرمز کردم)
Horrible Bosses
We're The Millers
Due Date

21 Jump Street
Ted
The Incredible Burt Wonderstone
Identity thief
The Wolf of Wall Street
Grown Ups 1

:d
خب شما که همش رو قرمز کردید :d

Divergent

8.5 از 10.

چقدر خوب بود! اصلا انتظار نداشتم :دی ... یه چیزی تو مایه های Hunger Games ولی از نظر داستانی بهتر به نظر من...
منتظر قسمت بعدی هستیم شدید ! :دی اسمشم همونطور که گفتن Insurgent ـه که با توجه به معنیش که میشه "شورشی "، معلومه که در مورد چی هست! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or