Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

به نظر من The Shawshank Redemption یه فیلم خیلی خوب و در عین حال Overrate شده هست :دی همچین شرایطی واسه یه فیلم خیلی کم پیش میاد :دی من خودم چند بار فیلم رو دیدم و بهش علاقه دارم ولی به نظرم یه سری از تعریف و تمجیدهایی که در وصفش میشه دیگه زیادی اغراق آمیز هست (منظورم نظرهای این تاپیک نیست، به صورت کلی میگم).

به نظر من The Shawshank Redemption یه فیلم خیلی خوب و در عین حال Overrate شده هست :دی همچین شرایطی واسه یه فیلم خیلی کم پیش میاد :دی من خودم چند بار فیلم رو دیدم و بهش علاقه دارم ولی به نظرم یه سری از تعریف و تمجیدهایی که در وصفش میشه دیگه زیادی اغراق آمیز هست (منظورم نظرهای این تاپیک نیست، به صورت کلی میگم).

اورریت رو قبول دارم محمد ولی فیلم عجیب دلنشین هست ! :d بدجور دل ادم رو میگیره :d تو لیست دلنشین ترین فیلم های تاریخ شاید رتبه اول رو بگیره :d تنها دلیل اورریتش بخاطر همین دلنشینی و چارمینگ بودن بیش از حد اش هست :d کلا یه چیز عجیبی هست :d

دیگه برام ثابت شد که تنها کسیم تو دنیا که نصفه این فیلم رو (The Shawshank Redemption) رها کرده! شاید بدموقعی دیدمش یا چیز دیگه ولی با این وجود هنوزم دلم نمیخواد برم ادامشو ببینم! شایدم به خاطر اینه که از Morgan Freeman خوشم نمیاد!
راستشو بخوای منم نصفه فیلمو تو مدرسه دیدم بعد وقت نشد بقیشو ببینم رفت واسه چند وقت بعد! تا نصفه اولش که کلا چیزیش جذبم نکرده بود بخاطر همین حوصلشو نداشتم ادامشو ببینم یک روز از بی فیلمی رفتم دیدمش فهمیدم عجب چیزی بوده :دی
دقیقا همین بجث سر Fight Club ـم بود! تا یک جاهاییش دیده بودم کلا واسم خسته کننده شده بود بعد نشستم بقیشو دیدم آخرش که تموم میشد فهمیدم چه اشتباهی میکردم :دی

راستشو بخوای منم نصفه فیلمو تو مدرسه دیدم بعد وقت نشد بقیشو ببینم رفت واسه چند وقت بعد! تا نصفه اولش که کلا چیزیش جذبم نکرده بود بخاطر همین حوصلشو نداشتم ادامشو ببینم یک روز از بی فیلمی رفتم دیدمش فهمیدم عجب چیزی بوده :دی
دقیقا همین بجث سر Fight Club ـم بود! تا یک جاهاییش دیده بودم کلا واسم خسته کننده شده بود بعد نشستم بقیشو دیدم آخرش که تموم میشد فهمیدم چه اشتباهی میکردم :دی
تو مدرسه فیلم میبینید شما؟:|

1656412_741734525839602_990009927_n.jpg
The Shawshank Redemption: 9.5/10چند وقتی میشه دیدم الان یادم اومد نمره بدم :دیواقعا چرا اینقدر دیر دیدم این فیلمو؟ :|شاهکار خالص بود! از داستان سطح بالاش گرفته تا بازیگراش همه شاهکار بودن! همینطور بسیار فیلم فلسفیی بود!از دست دادن این فیلم اشتباه وحشتناکیه :دی
حالا جالبه بدونی این فیلم با چنین داستان سطح بالایی یه سوتی خیلی بزرگ داره که قسمتهایی از داستان خود فیلم رو زیر سوال میبره!وقتی شخصیت اصلی میره داخل تونل چه کسی یا چطوری اون عکس رو به دیوار میچسبونه؟

حالا جالبه بدونی این فیلم با چنین داستان سطح بالایی یه سوتی خیلی بزرگ داره که قسمتهایی از داستان خود فیلم رو زیر سوال میبره!وقتی شخصیت اصلی میره داخل تونل چه کسی یا چطوری اون عکس رو به دیوار میچسبونه؟

اولا که اسپویلر !

دوما، جاذبه :bighug: وقتی یک کاغذ رو به سمت بالا تا می‌کنید، بعد که رهاش می‌کنید دوباره به پایین برمیگرده
نمیدونم چرا بعضی‌ها فکر می‌کنند که اندی باید پوستر رو از دیوار کاملا جدا می‌کرده که بتونه وارد تونل بشه
از Whatculture:

The Plot Hole
In The Shawshank Redemption, wrongly imprisoned Andy Dufrense spends much of sentence slowly digging a tunnel out from his cell. When he finally makes his escape, the Warden discovers that Andy has concealed his plot over the course of many years using a simple poster, which was hung over the ever-expanding tunnel. How does he discover such a thing? He throws a chess piece at the poster whilst venting his anger, which creates a large hole and reveals the tunnel entrance. But how did Andy fix the poster onto the wall from within the tunnel

The Simple Solution
Here’s another plot hole that gets far too much attention, despite being relatively easy to solve. Given that we don’t actually see a shot of the poster attached from all four corners (people assume that we do), isn’t it rather logical to assume that it was only fixed to the wall from the top two corners? Gravity would have done the rest, allowing the poster to fall over and cover the hole. If it were fixed hard enough to the wall from the top, anyway, the chess piece would have been perfectly capable of making that hole without the poster moving or falling off​

جدی این سوتیه؟ :|
یک تیکه از چسب کنارشو میکنه میره تو حالا اونو دوباره نچسبونه هم فرقی به حال عکسه نمیکنه :دی
واقعا سوتی بهتری نبود بگیری؟:دی

جز معدود فیلم هایی هست که ثانیه ثانیه و دیالوگ به دیالوگش جذاب و قشنگه :d سلیقه ات رو ببر صافکاری :d

سلیقم صافه!

فقط یه همچین حرفی میتونست راضیم کنه که دوباره برم سراغ بقیش! مرسی

The Shawshank Redemption اورریتد ترین فیلم دنیاست :دی اصلا شکی توش نیست :دی من می تونم ده تا فیلم بهتر ازش نام ببرم یکی ـش هم Pulp Fiction که بازم اون هم با ارادتی که به کوئنتین تارانتینو دارم Overratedـه :دی

اولا که اسپویلر !

دوما، جاذبه :bighug: وقتی یک کاغذ رو به سمت بالا تا می‌کنید، بعد که رهاش می‌کنید دوباره به پایین برمیگرده
نمیدونم چرا بعضی‌ها فکر می‌کنند که اندی باید پوستر رو از دیوار کاملا جدا می‌کرده که بتونه وارد تونل بشه
از Whatculture:

The Plot Hole
In The Shawshank Redemption, wrongly imprisoned Andy Dufrense spends much of sentence slowly digging a tunnel out from his cell. When he finally makes his escape, the Warden discovers that Andy has concealed his plot over the course of many years using a simple poster, which was hung over the ever-expanding tunnel. How does he discover such a thing? He throws a chess piece at the poster whilst venting his anger, which creates a large hole and reveals the tunnel entrance. But how did Andy fix the poster onto the wall from within the tunnel

The Simple Solution
Here’s another plot hole that gets far too much attention, despite being relatively easy to solve. Given that we don’t actually see a shot of the poster attached from all four corners (people assume that we do), isn’t it rather logical to assume that it was only fixed to the wall from the top two corners? Gravity would have done the rest, allowing the poster to fall over and cover the hole. If it were fixed hard enough to the wall from the top, anyway, the chess piece would have been perfectly capable of making that hole without the poster moving or falling off​

سلام.
اولا من این سوتی رو نگرفتم!
دوما شما میگی لوله میکنه سمت بالا اما جلوی بادی ک ممکنه ناخواسته بیاد و پوستر رو تکون بده چی؟
هم میتونه از سمت تونل بیاد هم از طریق پنجره کوچکی که در سلول جاسازی شده!
من تو اتاق خودم که از باد خبری نیست پوستر رو یکبار اینطوری چسبوندم بعد دو روز افتاد اونوقت 15 سال به این روش؟
در ضمن اصلا به طور محال هم که بشه و حرف شما متین اما در فیلم به وضوح چسبی که روی پوستر خورده قابل دیدن!
بعد از اینکه رئیس زندان متوجه فرار دوفرین میشه و میاد توی سلولش و به عکس اشاره میکنه به سادگی چسبی که در وسط عکس زده شده دیده میشه!
با توجه به سایز کوچیک عکس نمیشه عکس رو تا نصفه تا زد و وارد تونل شد.

Shawshank-Redemption-%281994%29%5B01-25-26%5D.jpg

The Other Woman : اولا که کمرون دیاز دیگه فرسوده شده چیش داره بازی میکنه خدا میدونه :| ولی فیلم جالبی بود

او قسمتی که مارک برای بار دوم میخوره به شیشه از خنده یعنی ترکیییییدم عالی بود اونجا

نمره یادم رفت بدم : 7/10

شاوشانک و بازی سنتر :دی !

رستگاری در خود بازی سنتر ـه :دی چرا نمی فهمید :دی

الان می خوام فیلم سکوت بره ها رو ببینم :دی !

فعلا دارم آماده سازی می کنم مغزمو :دی !

پ.ن : کلا دهه 90 رو خیلی بیشتر از سال های دیگه قبول دارم :دی ! هر چی فیلم خوب بود تو این دهه :دی !

پ.ن : بهترین صدا صدای Morgan FreeMan ـه :دی ملت تو مستند خودشون جر میدن برا صداش لامسب صدا رو دستش ندیدم !

آخرین ویرایش:
کاری ندارم که بعضی ها میگن شاوشنگ Overrate ترین فیلمه ولی من واقعا ازش لذت میبرم :دی هر بار تکرارشو داده دیدمش! بالای 10 بار شاید دیدمش!
یادمه تلوزیون یه مستند نشون میداد از این فیلم که خیلی ها زندگیشون عوض شده بعد دیدن این فیلم و همین داشتن "امید" ! مطمئنا فیلم تاثیر گزاریه!

من حتی میتونم بگم تو این مضمون و قضیه امید و این بساطا پاپیون هم از شاوشنک بهتره.از یه مدت به بعد چون رنک یک IMDB شد برای شاوشنک پس همه گفتن وای چه خفنه.
فیلم خوبیه ولی انقدر تعریف بی جا و الکی ازش کردن همین دوست داشتنمو هم تبدیل به تنفر کرده.

1358535507_tangled-cover.jpg

2287f22ba80b4cdbadcac0e9ae430ad5.jpg
یه انیمیشن خوش ساخت و فوق العاده با داستانی ساده و دوست داشتنی:love:
8/10

تیریپ هاردکوری و اِندِ منتقد بخواید بردارید اولین مرحلش اینه که Shawshank Redemption رو بد بکوبید ها بَد=p~:d
مرحله های دیگه هم در پست های آینده اشاره خواهم کرد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or