Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

نمی دونم ولی شاید بیشترتون این شاهکارو دیده باشید ولی اگه ندید بهتون پیشنهاد میکنم بزارید تولیست دانلود من خودم اهل انیمه و انیمیشن های ژاپنی نیستم ولی بچه که بودم Spirited Away رو دیدم خیلی هم حال کردم منو به یه دنیای دیگه برد بعد نمی دونم دیروز به این انیمیشن برخورد کردم گفتم ببینم کارگردانش کیه بعد دیدیم نه این واسه خودش غولیه
حالا هم میخوام کل کارهاشو دانلود کنم
viewer.php
[/URL][/IMG]
Howl's Moving Castle

[/LTR][/LTR][/LTR]خودتون برید ببینید داستانش چیه:d ولی میخواد عشق واقی رو نشون بده 9/10
بعد انیمیشن این دو تا نقد هم بخونید
1
2

تاپیک اشتباهی اومدی :d

تاپیک بقلی باید میرفتی : http://forum.bazicenter.com/thread1740/

-------------- 12angry men ---------------
10/10

بدون شک یکی از برترین فیلمهای تاریخ سینما و به نحوی خاص ترینشان.
فیلم بدون هیچ صحنه اکشن و زن و عشق و خیانت شمارو تا اخرین دقایق فیلم میخکوب پای تلویزیون نگه میداره.
یک فیلمنامه قوی با بازی هایی که هنوز هم با وجود گذشت نیم قرن هنوز هم بسیار بسیار خوب ایفا شده اند.
اگر به فیلمهای همان سالها نگاه کنید تازه عیار فیلم مشخص خواهد شد هرچند هنوز هم یک فیلم در سطح یک جهانیست.
اما با همه اینها متاسفانه این فیلم هم مثل shawshank redemption توی گیشه موفق نبود.
از همه اینها بگذریم یکی از کم گاف ترین فیلمهای سینما هم هست تنها با 11 گاف.

احمد چرا انقدر دیر دیدیش :دی یا دیدیش دیر پست دادی ؟

به نظرم نفر اول حق این فیلمه :دی فریم به فریم این فیلم ارزش دیدن دارن داره ! فیلمیه که تو هر سن و سالی مخاطب داره !

guilty
not guilty

فیلمایی که تو این یکی دو ماه اخیر دیدمشون: ( Part I :دی )

Blue Is The Warmest Color
با توجه به تعریفای مثبت و منفی زیادی که شنیده بودم مطمئن نبودم که فیلم رو ببینم یا نه ولی بالاخره خودمو راضی کردم که ببینمش. یجور حس mixed-up ـی بهش دارم. فیلم بعضی جاها خیلی خوب هدفش رو پایه ریزی و دنبال میکنه ولی بعضی جاها هم به نظرم در دربر داشتن بعضی صحنه ها و سکانس ها زیاده روی میکنه. ولی خب رابطه ای که نشون میده و بخصوص روند شکل گیری و ادامش خیلی خوب کار شده. امتیاز دادن هم با توجه به همین حسم سخته ولی با در نظر گرفتن بعضی مشکلاتش:
7.0

Burn After Reading
حداقل برای من در حد یه فیلم سرگرم کننده بود. نه بیشتر. :دی
6.0

Crazy Heart
به خاطر علاقه ای که به سبک country داشتم رفتم سراغش. یه فیلم خوب با شخصیت پردازی های خوب بخصوص در مورد bad blake، یه خواننده قدیمی که از روزهای اوجش فاصله گرفته. بازی geff bridges واقعا عالی بود و کاملا در نقشش فرو رفته بود و یه تصویر کاملا باورپذیر از شخصیت Bad رو ارائه داده بود.
8.0

The Wolf of Wall Street
فیلمی سراسر جذاب و مفرح و در عین عمیق. واقعا لحظه به لحظه فیلم ارزش چند بار دیدن دارن و نمیتونم به سکانس خاصی اشاره کنم از بس که زیاد بودن. :دی طنز فیلم بسیار پرداخت عالی و خوبی داره و ریتمش رو در سرتاسر تقریبا 3 ساعتی که ادامه داره به خوبی حفظ میکنه. در کل یکی از بهترین فیلم های سال بود بی شک.
9.0

Frozen
از بس اینور و اونور صحبتش بود که کنجکاو شده بودم ببینمش. :دی انیمیشن جالبی بود که میشه گفت تا حدودی روح انیمیشن های سالهای نه چندان دور دیزنی رو هم در خودش داشت و از همون لحظات اول حس جالبی رو به من بیننده القا میکرد. داستانشم خوب بود ولی خب سطح بعضی از قسمتاش چندان بالا نبود و به نظرم بهتر هم میتونست باشه. ولی در کل انیمیشن دلنشینی بود.
8.0

Gran Torino
اصلا خود کلینت ایستوود کافیه تا از فیلم خوشم بیاد. :دی ایستوودی که نقش یه پیرمرد یه دنده و تنها رو بازی میکنه و صدالبته خیلی هم خوب ایفای نقش میکنه. فیلم داستان چندان پیچیده ای نداشت و مثل فیلم MDB بیشتر به روابط بین شخصیت ها میپرداخت. البته این فیلم نسبت به MDB از نظر کیفیت کلی یه ذره پایینتره ولی در کل برای من فیلم خوبی بود. :دی
8.0

The Curious Case of Benjamin Button
داستان فیلم رو قبل از اینکه ببینمش تا حدودی میدونستم و کنجکاو بودم که ببینم چطور اجراش میکنن. جاهای مختلفی دیدم که اینو نسخه عقب افتاده forrest gump میدونن ولی حداقل برای من این دو تا فیلم علیرغم شباهت هاشون دو حس کاملا متفاوت داشتن و در جریان فیلم شباهت هارو کلا فراموش کرده بودم. بازی برد پیت و بلنچت واقعا خوب بود و در کل فیلم چند ساعت تونست کاملا منو مجذوب خودش کنه. شاید فیلم مشکلاتی داشته باشه ولی حداقل برای من این مشکلات خیلی کم خودنمایی میکردن.
8.5

Blue Jasmine
فیلمای وودی الن (حداقل اونایی که من دیدمشون) علیرغم سادگیشون یه جذبه خاصی دارن که تو فیلمای دیگه دیده نمیشن. BJ داستانی ساده با روایتی بسیار خوب داشت که البته اینو مدیون فیلمنامه خوب و کم نقصش بود. در طول فیلم شخصیت ها چندین و چند بار مسیر زندگیشونو تغییر میدن و همین تغییر ها بیننده رو تا آخر فیلم با خودش همراه میکنه تا فیلم سرنوشتشونو نشون بده و البته تا آخرشم موفق به حفظ جذابیت کار میشه. بازی بلنچت و هاوکینز واقعا عالی بود و هردوشنو به خوبی از پس نقششون اومده بودن.
8.0

True Grit
با توجه به اینکه Crazy Heart رو جدیدا دیده بودم یکمی بیش از حد به صدای jeff bridges توجه داشتم. :دی بهرحال TG بازسازی نسخه سال 69 ـش بوده که خب من ندیدمش ولی نسخه 2010 یه فیلم خوش ساخت بود. بعد از No Country For Old Men برادران کوئن، سراغ فیلمای دیگشون رفتم و میتونم بگم در بین اونایی که من دیدمشون، این بعد از NCFOM بهترینشون بوده. داستان یه دختر نوجوون که به دنبال قاتل پدرش هست و برای همین یه شریف رو به استخدامش درمیاره و برای پیدا کردن قاتل به راه میافتن. بازی همه خوب بود و همگی در کارشون موفق بودن. سکانس های جالب هم فیلم کم نداشت و در کل از بهترین های چند سال اخیر بود.
9.0

Grudge Match
جزو معدود فیلمایی بود که تریلرشو دیدم و بعدش رفتم سراغش. :دی در کل فیلم قابل قبولی بود و با اینکه بعضی صحنه های کلیشه ای داشت ولی خوب دراومده بودن و خنده دار بودنو خوشم اومد. موضوع جالبی هم داشت و با اینکه بعضی جاها بد پرداخت شده بود بهش ولی بازم قابل قبول بود.
7.5

-----------A.i artificial intelligence -----------

7.5/10

یک فیلم خوش ساخت از یک کارگردان خوشفکر.
داستان هوش مصنوعی و عشق به زبان اسپیلبرگ با بازی درخشان heley joel osment که توی forest Gump نقش پسر فارست رو بازی کرده بود و در six sense هم نقش اول فیلم کاملا برازنده این پسر با استعداده.
داستان خوب و جذابی بود که اگر بازی شخصیت مادر و پدر رو بازیگرهای بهتری ایفا میکردن خیلی بار احساسی فیلم بالاتر میرفت و از سمتی جود لاو هم در نقشش از نظر من کامل نبود و گاهی بازیش حالت تصنعی به خودش میگرفت که احتمالا بخاطر شخصیت رباتیکش چنین تمهیدی بکار بسته شده!
فیلم یک شاهکار نیست اما یک فیلم صرفا سرگرمی هم نمیشه قلمداد کرد و مثل اکثر کارهای اسپیلبرگ اززش یکبار دیدن رو داره!
فیلمی که جدال بین هوش مصنوعی و یک عشق واقعی رو به تصویر میکشه!

- - -ویرایش - - -

-----------A.i artificial intelligence -----------

7.5/10

یک فیلم خوش ساخت از یک کارگردان خوشفکر.
داستان هوش مصنوعی و عشق به زبان اسپیلبرگ با بازی درخشان heley joel osment که توی forest Gump نقش پسر فارست رو بازی کرده بود و در six sense هم نقش اول فیلم کاملا برازنده این پسر با استعداده.
داستان خوب و جذابی بود که اگر بازی شخصیت مادر و پدر رو بازیگرهای بهتری ایفا میکردن خیلی بار احساسی فیلم بالاتر میرفت و از سمتی جود لاو هم در نقشش از نظر من کامل نبود و گاهی بازیش حالت تصنعی به خودش میگرفت که احتمالا بخاطر شخصیت رباتیکش چنین تمهیدی بکار بسته شده!
فیلم یک شاهکار نیست اما یک فیلم صرفا سرگرمی هم نمیشه قلمداد کرد و مثل اکثر کارهای اسپیلبرگ اززش یکبار دیدن رو داره!
فیلمی که جدال بین هوش مصنوعی و یک عشق واقعی رو به تصویر میکشه!

احمد چرا انقدر دیر دیدیش :دی یا دیدیش دیر پست دادی ؟به نظرم نفر اول حق این فیلمه :دی فریم به فریم این فیلم ارزش دیدن دارن داره ! فیلمیه که تو هر سن و سالی مخاطب داره ! guiltynot guilty
حدود هفت سال پیش فیلمش دستم اومد اما همین هفته دیدمش:دیصدبار بخودم لعنت فرستادم که چرا فیلم مزخرفی مثل the Waite house down رو دیدم اما این شاهکار رو نه!بدون شک اگه تو لیست فیلمای مورد علاقه م اول نباشه جزو ده تای اول هست!فقط خیلی ناراحت شدم وقتی فهمیدم این فیلم تو گیشه موفق نبوده و سرمایه خودشو نتونسته جبران کنه! تهیه کننده فیلم هم شماره 8 دوست داشتنیه!---------البته imdb یه سایت سلیقه ای شده که نمیشه گفت شماره بندی ها عادلانه تقسیم شده.چون توی لیست فیلمهایی میبینی که شاخ در میاری!X man 108Avengers 184212. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2(2011)8.0**---------این فیلمها باید باشن اما شاهکاری مثل the perfume the story of murder نباید باشه!

56968d1344478969-illusion-silence_of_the_lambs_expl-jpg

The Silence of the lambs: 8.5/10

کم پیش میاد من با فیلم یا سریال پلیسی جنایی ارتباط برقرار کنم اما این فیلم از اول تا آخر منو میخکوب کرد و از بس بازیگرا و دیالوگا و روند داستان عالی بود به دل مینشست :x
بازی جودی فاستر و آنتونی هابکینز که فوق العاده بود :x

در کل خیلی فیلم خوبی بود لذت بردم :x

این چن وقت خیلی کلمه "کلیشه ای" رو می بینم اینجا می شه یه نفر توضیح بده ببینیم یعنی چی؟
ممنون

کلیشه ای معنی دور خورده و پیچیده شده همون تکراری هست :d اما مثل تکراری لزوما بد نیست یعنی ممکنه چندتا فیلم یه حرف رو چندبار بزنند :d

the worlds end
به قدری بد بود که منی که بدترین فیلم ها رو هم از رو هاردم پاک نمیکنم
یک ثانیه بعد از تموم شدنش shift+delete کردم
حیف این وقتی که بابتش دیدنش گذاشتم {دانلودش به درک}

i love you man
این هم مثل همون بالایی
یکم قابل تحملتر
ولی به همون بدی

Borat
عالی
8/10

bad Grandpa
عالی
7.5/10
سکانس استریب کلابش باعث شد بعد چند سال اشکم از خنده در بیاد

The Departed
10/10
شاهکار
البته باید infernal affairs رو هم ببینم
ولی با توجه به تیکه هایی که ازش دیدم، Departed خیلی بیشتر به دلم نشست

Braveheart
یه سری ها یادمه گفتن فیلم خوبی نبود چون فقط میخواست بگه:
"من چقدر حماسیم , چقدر مظلومم , چقدر شجاعم"
ولی باعث نمیشه که از فیلم لذت نبرم
واقعا زیبا بود
9/10

American History X
شاهکار مطلق
نورتون به جز این فیلم و فایت کلاب , فیلم خوب دیگه ای هم بازی کرده؟
9.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or