فیلمایی که تو این یکی دو ماه اخیر دیدمشون: ( Part I
)
Blue Is The Warmest Color
با توجه به تعریفای مثبت و منفی زیادی که شنیده بودم مطمئن نبودم که فیلم رو ببینم یا نه ولی بالاخره خودمو راضی کردم که ببینمش. یجور حس mixed-up ـی بهش دارم. فیلم بعضی جاها خیلی خوب هدفش رو پایه ریزی و دنبال میکنه ولی بعضی جاها هم به نظرم در دربر داشتن بعضی صحنه ها و سکانس ها زیاده روی میکنه. ولی خب رابطه ای که نشون میده و بخصوص روند شکل گیری و ادامش خیلی خوب کار شده. امتیاز دادن هم با توجه به همین حسم سخته ولی با در نظر گرفتن بعضی مشکلاتش:
7.0
Burn After Reading
حداقل برای من در حد یه فیلم سرگرم کننده بود. نه بیشتر.
6.0
Crazy Heart
به خاطر علاقه ای که به سبک country داشتم رفتم سراغش. یه فیلم خوب با شخصیت پردازی های خوب بخصوص در مورد bad blake، یه خواننده قدیمی که از روزهای اوجش فاصله گرفته. بازی geff bridges واقعا عالی بود و کاملا در نقشش فرو رفته بود و یه تصویر کاملا باورپذیر از شخصیت Bad رو ارائه داده بود.
8.0
The Wolf of Wall Street
فیلمی سراسر جذاب و مفرح و در عین عمیق. واقعا لحظه به لحظه فیلم ارزش چند بار دیدن دارن و نمیتونم به سکانس خاصی اشاره کنم از بس که زیاد بودن.
طنز فیلم بسیار پرداخت عالی و خوبی داره و ریتمش رو در سرتاسر تقریبا 3 ساعتی که ادامه داره به خوبی حفظ میکنه. در کل یکی از بهترین فیلم های سال بود بی شک.
9.0
Frozen
از بس اینور و اونور صحبتش بود که کنجکاو شده بودم ببینمش.
انیمیشن جالبی بود که میشه گفت تا حدودی روح انیمیشن های سالهای نه چندان دور دیزنی رو هم در خودش داشت و از همون لحظات اول حس جالبی رو به من بیننده القا میکرد. داستانشم خوب بود ولی خب سطح بعضی از قسمتاش چندان بالا نبود و به نظرم بهتر هم میتونست باشه. ولی در کل انیمیشن دلنشینی بود.
8.0
Gran Torino
اصلا خود کلینت ایستوود کافیه تا از فیلم خوشم بیاد.
ایستوودی که نقش یه پیرمرد یه دنده و تنها رو بازی میکنه و صدالبته خیلی هم خوب ایفای نقش میکنه. فیلم داستان چندان پیچیده ای نداشت و مثل فیلم MDB بیشتر به روابط بین شخصیت ها میپرداخت. البته این فیلم نسبت به MDB از نظر کیفیت کلی یه ذره پایینتره ولی در کل برای من فیلم خوبی بود.
8.0
The Curious Case of Benjamin Button
داستان فیلم رو قبل از اینکه ببینمش تا حدودی میدونستم و کنجکاو بودم که ببینم چطور اجراش میکنن. جاهای مختلفی دیدم که اینو نسخه عقب افتاده forrest gump میدونن ولی حداقل برای من این دو تا فیلم علیرغم شباهت هاشون دو حس کاملا متفاوت داشتن و در جریان فیلم شباهت هارو کلا فراموش کرده بودم. بازی برد پیت و بلنچت واقعا خوب بود و در کل فیلم چند ساعت تونست کاملا منو مجذوب خودش کنه. شاید فیلم مشکلاتی داشته باشه ولی حداقل برای من این مشکلات خیلی کم خودنمایی میکردن.
8.5
Blue Jasmine
فیلمای وودی الن (حداقل اونایی که من دیدمشون) علیرغم سادگیشون یه جذبه خاصی دارن که تو فیلمای دیگه دیده نمیشن. BJ داستانی ساده با روایتی بسیار خوب داشت که البته اینو مدیون فیلمنامه خوب و کم نقصش بود. در طول فیلم شخصیت ها چندین و چند بار مسیر زندگیشونو تغییر میدن و همین تغییر ها بیننده رو تا آخر فیلم با خودش همراه میکنه تا فیلم سرنوشتشونو نشون بده و البته تا آخرشم موفق به حفظ جذابیت کار میشه. بازی بلنچت و هاوکینز واقعا عالی بود و هردوشنو به خوبی از پس نقششون اومده بودن.
8.0
True Grit
با توجه به اینکه Crazy Heart رو جدیدا دیده بودم یکمی بیش از حد به صدای jeff bridges توجه داشتم.
بهرحال TG بازسازی نسخه سال 69 ـش بوده که خب من ندیدمش ولی نسخه 2010 یه فیلم خوش ساخت بود. بعد از No Country For Old Men برادران کوئن، سراغ فیلمای دیگشون رفتم و میتونم بگم در بین اونایی که من دیدمشون، این بعد از NCFOM بهترینشون بوده. داستان یه دختر نوجوون که به دنبال قاتل پدرش هست و برای همین یه شریف رو به استخدامش درمیاره و برای پیدا کردن قاتل به راه میافتن. بازی همه خوب بود و همگی در کارشون موفق بودن. سکانس های جالب هم فیلم کم نداشت و در کل از بهترین های چند سال اخیر بود.
9.0
Grudge Match
جزو معدود فیلمایی بود که تریلرشو دیدم و بعدش رفتم سراغش.
در کل فیلم قابل قبولی بود و با اینکه بعضی صحنه های کلیشه ای داشت ولی خوب دراومده بودن و خنده دار بودنو خوشم اومد. موضوع جالبی هم داشت و با اینکه بعضی جاها بد پرداخت شده بود بهش ولی بازم قابل قبول بود.
7.5