Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

فیلم ها اخیرا چرا انقد آبکی و توخالی شدن؟
واقعا آدم فیلم های قدیمی رو نگاه می کنه یه سر و گردن از این جدیدا بالاتره:|
نشستم Big Daddy رو یه بار دیگه دیدم خیلی بهتر از کمدیا ی الانه:)
این Transcendence که اصلا خوب نبود Noah که ...
کلن نمی دونم چه اتفاقی داره برای این صنعت می یفته :|

خیلی نمیشه به این حرف استناد کرد که این صنعت رو به افوله و فیلم ها مثل قبل نیست ولی خب میشه اینجوری گفت که ایده های ناب کمتر شده و تک و توک
چیز نابی عرضه میشه ولی اینکه قدیم خوب بوده الان نیست اصلا غلطه چرا چون شما وقتی قصد تماشای عناوین قدیمی داری دستت بازه و میری عنوان های
برتر و برجسته رو میبینی در نتیجه قدیمی ها همه میشن عالی ولی جدیدا همه به جز یه سری به دردنخور و چرت میشن...
مطمئنا در آینده هم بخوان فیلم خوب ببینن فیلم های خوب زمان حال ما رو میبینن و میگن قدیم خیلی خوب بوده:d

اين جناب دى كاپريو ٣٠ سال هستش كه ارايشگرشو عوض نكرده :d
Imdb رو هم خب درست هست كه نظر مردم هستش ، اما منتقدين كه دشمن و اين ها نيستن كه نظرشون بد باشه !:d منتقدين چون كارشناس هستند نظرات بهترى دارن .
از اون جهت میگم که خیلی فیلم ها هستن از طرف منتقدین نمره خیلی کمی گرفتن ولی فروششون خیلی بالا بوده!:d

The Greatest Action Film Ever :x
حالا Ever که نه ولی تو این دوره زمونه بدونه شک بهترینه :دی
fzy7ds6r9902avbn4r6p.jpg

10/:praying::praying::praying::praying::praying:

ای جانم خِشانت :love:

فیلم اکشن خوب میخواید !؟ :-/ خو چرا نشستید !؟ /:)
شماره یکش رو دیدی؟؟ اونم خیلی خفنه!:d
the raid redemption
بعدش هم بشین اینو نگاه کن برو فضا: ong bak
:d

این Raid 2 از لحظ داستانی خیلی پرته:d ولی صحنه های اکشنش عالی هستن
در مقایسه با قسمت اول بنظرم خیلی بهتر بود ولی هنوزم کشکیه داستانش :دی
گرچه داستان کوچکترین اهمیت توی این سبک فیلم رو داره چون اینقدر اکشن ناب و حرکات رزمی و کارگردانی فوق العاده ای داره که بیننده یکم به فکرش نمیرسه که چرا داستان بیخود بود :دی
----------
the-family1.jpg

The Family 2013: 6.5/10

یک فیلم تقریبا خوب همراه با طنزی جالب!
داستان خیلی معمولی و الکی داشت و کلا حرفی برای گفتن نداشت اما از نظر اکت واقعا خوب بود :دی
Robert Deniro که فوق العاده بود :دی هم ابهت خیلی خاصی داره هم خیلی با شخصیت داستان مچ شده :x بقیه هم خیلی خوب بودن!

در کل اگه بیکارین و فیلم بهتری در دسترس نیست میتونه سرگرم کننده باشه :دی

.:MATIN:.@
این Ong bak همون یارو تایلندی ــه نگهبان فیل ــه هست ؟ :d خیلی رزمیش عالیه، من سه چهار سال پیش دیدم بازم میخوام ببینم.
نسخه ی های بعدی هم داره ولی مال نمیاد.

من موندم the raid واقعا چی داره انقدر تعریف میکنید
کلاً زدن رفتن تو باقالی
بنظرم همون سبک شرقی بسازن واقعاً بهتره من موندم چه اصراری دارن برن سبک غربی شبیه هالیود بسازن
ً من بزور قسمت اولشو دیدم نمیدونم کجاش قشنگ بود؟؟؟

شما برین فیلم Hero رو ببینید تازه میفهمید فیلم رزمی اصیل چیه داستان چیه امتیاز 11 /10
images

من موندم the raid واقعا چی داره انقدر تعریف میکنید
کلاً زدن رفتن تو باقالی
بنظرم همون سبک شرقی بسازن واقعاً بهتره من موندم چه اصراری دارن برن سبک غربی شبیه هالیود بسازن
ً من بزور قسمت اولشو دیدم نمیدونم کجاش قشنگ بود؟؟؟

شما برین فیلم Hero رو ببینید تازه میفهمید فیلم رزمی اصیل چیه داستان چیه امتیاز 11 /10
images
هر کسی یک سلیقه ای داره!
وقتی اومدی به zodiac نمره 2 دادی شونصد هزار نفر اومدن ترولت کردن نشون میده که هر کسی یک سلیقه ای داره پس نباید گیر داد!
سری Raid هم اکشن و رزمی فوق العاده خفنی داره که واقعا کم پیدا میشه توی کل تاریخ! سبک شرقی هم طرفدارای خاص خودشو داره! منم وقتی میشینم پای این فیلمای چینی طرف یک پرش میزنه دیوار چینو رد میکنه حالم بهم میخوره میبندم میرم دنبال کارم ولی یک عده کلی حال میکنن با این فیلما!

واقعا دلیلی وجود نداره که دلیل نمره دادن یکی رو پرسید! :دی

هر کسی یک سلیقه ای داره!
وقتی اومدی به zodiac نمره 2 دادی شونصد هزار نفر اومدن ترولت کردن نشون میده که هر کسی یک سلیقه ای داره پس نباید گیر داد!
سری Raid هم اکشن و رزمی فوق العاده خفنی داره که واقعا کم پیدا میشه توی کل تاریخ! سبک شرقی هم طرفدارای خاص خودشو داره! منم وقتی میشینم پای این فیلمای چینی طرف یک پرش میزنه دیوار چینو رد میکنه حالم بهم میخوره میبندم میرم دنبال کارم ولی یک عده کلی حال میکنن با این فیلما!

واقعا دلیلی وجود نداره که دلیل نمره دادن یکی رو پرسید! :دی
2 ندادم که منفی 2 دادم به زودیاک :d

Noah

8 از 10 ..

واقعا نمیدونم مشکل بعضیا با این فیلم چی بود ! من که کلا به این چیزا اعتقادی ندارم و داستاناش رو هم کامل نمیدونم اصن ! :دی احتمالا با داستانش هم مشکل دارن خیلیا..
فقط میدونم که فیلم چه از نظر کارگردانی، چه بازیگری، چه حلوه های ویژه خیلی خوب بود.. داستانش هم به نظرم میتونست جذاب تر باشه.. !

Under The Skin

6 از 10.

wut?! :دی .. باو یکم بیشتر ابهامات رو برطرف میکرد بهتر بود... کسی ایده ای راجع به این فیلم نداره ؟! :دی

.:MATIN:.@
این Ong bak همون یارو تایلندی ــه نگهبان فیل ــه هست ؟ :d خیلی رزمیش عالیه، من سه چهار سال پیش دیدم بازم میخوام ببینم.
نسخه ی های بعدی هم داره ولی مال نمیاد.
نه اون که توش محافظ فیله اسمش the protectorـه!:d
اونگ باک هم از همون بازیگرـه ولی اینبار یه مجسمه مقدس رو از روستاشون دزدیدن میره که برشگردونه!:d

ندیده بودم که دوش رو نمیدیدم :دی
یه کامنت هم برا یکش تو همین تاپیک دادم که بنا به دلایلی پاک شد :-/ :دی
نسخه 3 رو هم میخوان بسازن علاوه بر Iko Uwais بازیگر اصلی فیلم راید میخوان بازیگر فیلم اونگ باک،Tony Jaa رو هم بیارن!!:x
ببین نسخه 3 قرار چی بشه...!:d

Noah

8 از 10 ..

واقعا نمیدونم مشکل بعضیا با این فیلم چی بود ! من که کلا به این چیزا اعتقادی ندارم و داستاناش رو هم کامل نمیدونم اصن ! :دی احتمالا با داستانش هم مشکل دارن خیلیا..
فقط میدونم که فیلم چه از نظر کارگردانی، چه بازیگری، چه حلوه های ویژه خیلی خوب بود.. داستانش هم به نظرم میتونست جذاب تر باشه.. !

Under The Skin

6 از 10.

wut?! :دی .. باو یکم بیشتر ابهامات رو برطرف میکرد بهتر بود... کسی ایده ای راجع به این فیلم نداره ؟! :دی

Under The Skin رو لازم نیست بفهمی، فقط باید نگاه کنی:shrewd::d

2AbFdmpvi6Z8AGrBY79JmnSGSOy.jpg

Amelie
9.5/10
توضیح خاصی نمیدم چون خودتون باید ببینید تا متوجه بشید چه شاهکاریه فقط میگم که تو ژانر فانتزی رو دست نداره!
فیلم فوق العاده امید بخش و زیباست و شما رو تو خودش غرق میکنه به طوری که متوجه گذشت زمان نمیشید.
موسیقی متن فیلم هم قطعا براتون اشنا خواهد بود چون تک تک قطعه های موسیقی این فیلم رو صدا و سیما تو برنامه های مختلف ازش استفاده کرد:|
دیدن این فیلم رو به هیچ وجه از دست ندید

08597324803122974826.png

NEED FOR SPEED: 7.5/10

خوب بود :دی
اول اینکه داستان خیلی خاصی نداشت و همون کلیشه انتقام و پایان کلیشه ای تر از همه :دی اما کارگردانی و جلوه های ویژه واقعا خوب بود! هیجان خیلی زیاد بود! و در کل روایت داستان هم خوب بود!
از نظر بازیگری هم بنظرم اصلا نقص خاصی نداشت و بازیگرا هیچ مشکلی نداشتن و خوب بودن! Aaron paul ـم که فوق العادس :x ( جسی پینکمن خودمونه دیگه :x ) بنظرم بهترین انتخاب واسه این نقش بود!

در کل ارزش نگاه کردن رو داره! و بنظرم الکی رفته زیر سایه F&F ! چون اون یک جورایی میشه گفت پیشرو این سبک هست هر فیلم دیگه ای توی این حال و هوا ساخته میشه به F&F ربط داده میشه و بنظرم این درست نیست!

تابستون فرصت خوبیه برای دیدن فیلم هایی برای چندمین بار یا دیدن اونها که تا حالا فرصتی نبوده برا تماشاشون.

Lolita : انقد رمان خوب و پرجزئیاته که حتی تو دو ساعت و نیمم نمیشه اونطور که باید نشون داد.فیلم رو باید دید اما رمان ناباکوف خوندنش ارجحه. 8/10
Mulholland Dr : من سوررئالو میپرستم اما یه جوری پسم زد،حالا حتی اگه به عقیده ان نفر بهترین فیلم لینچ باشه برای من یه فیلم متوسطه که سعی میکنه خوب باشه با کارگردانیِ خوبش اما فراتر از این نمیره. 7.5/10
Papillon : درباره‌ی امید.بعد از دیدن فیلم حتی برای چندمین بارهم امید به زندگیتون دو برابر میشه و این یعنی فیلم کارِ خودشو درست انجام داده. 9/10
Eraserhead : این فیلمِ دیوید لینچه که دیوانه کننده‌ست،بهترین کار دیوید لینچ تا به امروز.نسلی که از صنعتی شدن بیرون میاد چیز جز یه موجود ناقص الخلقه نمیشه.سکانس های پایانی تا آخر عمر فراموش نمیشن. 9/10
There Will Be Blood : پل اندرسون کارگردان محبوبه منه..هنوزم به نظرم به خوبیِ دِ مستر نیست اما خوش ساخت و دیدنی.انگار همیشه باید نقش یکای فیلمای اندرسون بهترین بازیشون رو انجام بدن. 9/10
Barry Lyndon : غیرکوبریکی ترین فیلم کوبریک.ولی کوبریک یک داستان ساده که از ابتدا انتهاش رو هم لو میده رو اونقدر خوب میسازه که سه ساعت نه تنها خوابتون نمیبره بلکه لذت میبرین از دیدنش.اموسیقیِ شاهکار. 8.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or