Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Transcendence 3/10
واسه جانی دپ متاسفم :|

The Frozen Ground
بالاخره بعد از مدتها نیکولاس کیج فیلمش بهم چسبید.
یه فیلم خیلی خوب که ارزش دیدن رو واقعا داره
8/10

====
یه سوال. صحنه های NFS در چه حده؟ :d
نودیتی داره یا در حد متوسطه؟

shutter island ...

در اتمام فیلم آخرش داد زدم چی شد ؟

واقعا فیلم محشری بود ولی کلا مخ من هنگید ... یعنی تماشاچی سه ساعت باید فک کنه چی شد :دی حالا دارم از خودم می پرسم چی شد ...

10/10

-

lawless

عالی :دی خیلی حال داد دوست دارم مثل باندوریت ها زندگی کنم :دی لامسب فارست هم مثل جان سخت بود :دی لول !

10/9

چیزی که NFS رو نسبت به F&F یکم قابل تحملتر میکرد ، نبودن CG و واقعی بودن تصادفات هست.البته باز F&F بازی های خوبی داشت قدیما. با هم تلفیقشون کنی شاید چیز خوبی از آب در بیاد! :d
البته ماشین ها واقعی هستند جز اینکه ماشین های هنگام تصادفات واقعی نیستن و فقط کیتن!

به نظر من : 5/10

از لحاظ داستانی واقعاً بی در و پیکر بود و کلیت مشخصی نداشت.بر خلاف F&F که بر اساس حرکات نمایشی با خودرو های عضلانی معروف شده ، فیلم NFS مسابقه ی سوپر اسپرت ها رو نشون میده که علیرغم فیلم برداری فوق العاده ی فیلم، جذابیت خودش رو به خاطر کلیت ضعیف فیلم و طولانی کردن مسابقه ها از دست میده و به جز سکانس های فورد موستانگ،عملاً جذابیت سری F&F رو به هیچ وجه نداره! اتفاقات خارق العاده ای در فیلم اتفاق می افته ولی پرداخت بد و ضعیف فیلم جذابیت شون رو پایین آورده.Fake بودن برخی خودرو ها هم کاملاً تابلو بود و توی ذوق میزد!

6/10

مصداق بارز تخریب،تحریف ارزش های انبیای الهی.در کل تاریخ یک حضرت نوح وجود داشته که سرگذشتش فقط و فقط در قرآن و منابع قابل اعتماد قابل دریافت هست نه در توراتی که تحریف شد بدست یهودیان و ارائه شد به دست صهیونیست ها ! این که بگیم کارگردان برداشت شخصی خودش رو ارائه داده یا داستانی بر اساس نوح ترسیم کرده،بیشتر شبیه لطیفه ای مضحک هست چون انبیای الهی ویژگی های خاصی داشتند که اون ها رو از انجام خیلی از کار ها باز می داشت و فلسفه ی وجود این افراد،کاملاً روشن و مشخصه و هر انسان عاقلی با مطالعه ی رفرنس انبیا و فلسفه ی وجودیشون،در سطحی ترین برداشت خودش هم به چنین فیلنامه و ارائه ی سینمایی مزخرف ،مضحک و مغرضانه ای نمی رسه!

2/10

وقتش رسیده آرنولد و سایر پیشکسوتان بزن بهادر هالیوود به خودشون یک استراحت بلند مدتی بدند! پر از صحنه های خشن و الفاظ +18 بدون هیچ منطق یا دلیل درست و حسابی برای این همه خشونت!

4/10

NFS یه فیلم فقط پاپکورنیه خوب بود :d
هیچ انتظاری نداشتم ازش واسه همین خیلی خوب بود.
7/10
اگه می خواین لذت ببرین از فیلم با F&F مقایسه نکنید. تون کلا سیستمش یه چی دیگست و خیلی سرتره :d
کاش ارون پائول هم تو F&F بیاد به زودی :d فوق العادست این پسر.

The Greatest Action Film Ever :x
حالا Ever که نه ولی تو این دوره زمونه بدونه شک بهترینه :دی
fzy7ds6r9902avbn4r6p.jpg

10/:praying::praying::praying::praying::praying:

ای جانم خِشانت :love:

فیلم اکشن خوب میخواید !؟ :-/ خو چرا نشستید !؟ /:)

این Raid 2 از لحظ داستانی خیلی پرته:d ولی صحنه های اکشنش عالی هستن
داستانش به هیچ وجه خیلی پرت نیستا :-/

نکته ای که هست تو یه همچین تیپ فیلم هایی داستان نقش هویج رو داره :دی

آخرین ویرایش:
فیلم ها اخیرا چرا انقد آبکی و توخالی شدن؟
واقعا آدم فیلم های قدیمی رو نگاه می کنه یه سر و گردن از این جدیدا بالاتره:|
نشستم Big Daddy رو یه بار دیگه دیدم خیلی بهتر از کمدیا ی الانه:)
این Transcendence که اصلا خوب نبود Noah که ...
کلن نمی دونم چه اتفاقی داره برای این صنعت می یفته :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or