Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

بقیه صحبت هات هم میشد گیر داد ولی همینو میگم کافیه

مثل زمان شوروی مرحوم نیست که همینطور بی خبر بزنن ماهواره شونو بترکونن.

فک کنم همین پارسال یا دو سال پیش بود که چین یه موشک رو توو فضا آزمایش کرد که بعد اعلام موفقیت آمیز این کار وزارت خارجه آمریکا سریعن و صریحن محکوم کرد , اصلا وارد این چیزا نمیخوام بشم پس با توجه به فیلم میگم که میگه روس ها یه ماهواره جاسوسی رو میزنن , قطعا تا متوجه خطر نشن به هیچ کشوری نمیگن چیکار کردن , بعد از اون اگه توجه کنی هشدار هم دادن و ایستگاه بین المللی کاملا تخلیه شده ایستگاه چینی ها هم تخلیه شده چون متوجه شدن قطعا با اون ها برخورد خواهد داشت
اما برخورد با شاتل قطعی نبود هیچ , احتمالن نزدیکترین سفینه ای هم بود که باهاش برخورد داشت . پس وقت اینو نداشتن که تخلیه کنن , شاید مردن فضانورد روسی توی جنگ سرد هم تراژدی بوود و کسی نمیدونه دقیق

میدونم میخوای چی بگی اینجوری به موضوع نگاه چقدر احتمال وجود داره که به یه نفر صاعقه برخورد کنه ؟ خیلی کم , اما نمیتونی انکار کنی که هیچ کس از صاعقه نمیمیره

Dallas Buyers Club

9.5/10

خارق العاده . متیو واقعا بیش از اندازه قابل باور بود .
فیلم بعضی سکانساش واقعا نابودم کرد .

=====

Gravity

10/
10

این دیگه چی بود ؟؟؟ تا 2 سال آینده هم اسکار بدن بهش حقشه :دی هیچی نمیگم . اصلا اینو چجوری ساختن :دی

====

The Hunger Games Catching Fire

8/
10

از قبلی خیلی بهتر بود و کلا هم فیلم جالبی بود زیاد بول شت نداشت مثل فیلمای این چنینی :دی جنیفر لاورنس هم خوب بود :دی

Phillip Hoffman :((

فیلم برخلاف ادعای تبلیغاتیش به هیچ وجه علمی و مستند نیست بلکه کاملا mainstreamـه. برخورد با زباله های فضایی ممکنه یبار اتفاق بیافته. ولی دیگه دوبار و سه بار و ده بار؟ :| بعلاوه! سازمان های فضایی روسیه و امریکا باهم در ارتباط هستند و مثل زمان شوروی مرحوم نیست که همینطور بی خبر بزنن ماهواره شونو بترکونن.
تو کجا دقیقا ادعای علمی و مستند بودن کردن واسه گراویتی؟
گراویتی حتی فکر نکنم تو مین استریم هم باشه. فیلمیه که میشه گفت کاملا رو تجربه ی تصویری ساخته شده و واقعا تمرکز رو داستان نیست(واقعا هم فیلمنامه ی دندون گیری نداره). ولی خب این ایرادایی که شما میگیری فکر نکنم خیلی درست باشه. قوانین دنیای فیلم دست فیلمنامه نویس و کارگردانه و نمیشه این اتفاقات توی فیلم رو زیر سوال برد.
در کل همه ی فیلم ها رو نمیشه اینطور با دنیای واقعی مطابقت داد و مقایسه کرد.

her

6/10

اصلا از موضوع فیلم خوشم نیومد و اینکه به یه چیز دلبسته بشی و بعد آگاه بشی که ...

اون 6 رو هم به بازی خود J
oaquin Phoenix میدم که بازیش واقعا حس خوبی به آدم میده .

her

6/10

اصلا از موضوع فیلم خوشم نیومد و اینکه به یه چیز دلبسته بشی و بعد آگاه بشی که ...

اون 6 رو هم به بازی خود J
oaquin Phoenix میدم که بازیش واقعا حس خوبی به آدم میده .

وجدانا بازیه امی ادامز تو این فیلم می ارزید به صد تا بازیش تو امریکن هاسل!به خاطر این گلدن گلوب میبرد،قبال هضم تر بود تا امریکن هاسل.تو اون فیلم فقط بازیه کریستین بیل و لارنس خوب بود،نمیدونم چطور بعضیا میگن راسل خوب از بازیگراش بازی میگیره!

Blue Jasmine

فیلم یک داستان کوچیک و جمع و جور رو به زیبایی و با جزییات زیاد روایت میکنه ، بازی Cate Blanchett هم عالی بود .

7/10
اصلا هنر وودی آلن همینه دیگه

- - -ویرایش - - -

بلاخره فرصتی رخ داد و جاذبه رو دیدیم. و به جمال خانم ساندرا بولاک روشن گشتیم. :d

فیلم برخلاف ادعای تبلیغاتیش به هیچ وجه علمی و مستند نیست بلکه کاملا mainstreamـه. برخورد با زباله های فضایی ممکنه یبار اتفاق بیافته. ولی دیگه دوبار و سه بار و ده بار؟ :| بعلاوه! سازمان های فضایی روسیه و امریکا باهم در ارتباط هستند و مثل زمان شوروی مرحوم نیست که همینطور بی خبر بزنن ماهواره شونو بترکونن.

نکته دیگه تحول روحی فضانورد در لحظات آخر و روی آوردنش به مذهب بود که اونم باز بدجوری میبرتش قاطی mainstreamها. دیدار با مرده ها هم که دیگه یه ایده احساسیِ ِتکراری شده...(فیلم Contact با بازی جودی فاستر)

از نظر سطح فرقی بین این و Apollo 18 نمی بینیم! تنها تفاوتشون اینه جاذبه خیلی تحسین شد ولی آپولو رو شدیدا تقبیح کردن! :d تو جفتشون نمایش دادن آتمسفر سنگین فضایی و اتاق های تنگ و محدودیت ها و.. بخوبی صورت گرفته و واقعا از این نظر بشخصه لذت بردوم ازشون ولی در نهایت جفتشون حرفی برای گفتن نداشتن.

امتیاز شخصی: 4/10 + یه نمره هم فقط بخاطر ساندرا اضافه میشه 5/10 :d
من فکر کنم شما با مسعود فراستی یه نسبتی داشته باشیا !

Rush
واقعا عالی بود! یکی از بهترین فیلمهای بیوگرافی که دیده بودم! از جو دهه 80 بگیر تا جذابیت های بصری پیست مسابقات! بازیگرای خیلی خوبی هم داشت و روایت داستانش عالی بود‍! پایسان خیلی خوبی هم داشت! از بی نقص ترین فیلمهایی بود که تو عمرم دیدم التبه این کاش کمی تمرکز روی مسائل جنسی رو کم میکردند و بیشتر به شخصیت ها می پرداختند! ولی از حق نگذریم جیمز هانت عالی بود

9/10

• Like
Reactions: yonestm
بقیه صحبت هات هم میشد گیر داد ولی همینو میگم کافیه

فک کنم همین پارسال یا دو سال پیش بود که چین یه موشک رو توو فضا آزمایش کرد که بعد اعلام موفقیت آمیز این کار وزارت خارجه آمریکا سریعن و صریحن محکوم کرد , اصلا وارد این چیزا نمیخوام بشم پس با توجه به فیلم میگم که میگه روس ها یه ماهواره جاسوسی رو میزنن , قطعا تا متوجه خطر نشن به هیچ کشوری نمیگن چیکار کردن , بعد از اون اگه توجه کنی هشدار هم دادن و ایستگاه بین المللی کاملا تخلیه شده ایستگاه چینی ها هم تخلیه شده چون متوجه شدن قطعا با اون ها برخورد خواهد داشت
اما برخورد با شاتل قطعی نبود هیچ , احتمالن نزدیکترین سفینه ای هم بود که باهاش برخورد داشت . پس وقت اینو نداشتن که تخلیه کنن , شاید مردن فضانورد روسی توی جنگ سرد هم تراژدی بوود و کسی نمیدونه دقیق

میدونم میخوای چی بگی اینجوری به موضوع نگاه چقدر احتمال وجود داره که به یه نفر صاعقه برخورد کنه ؟ خیلی کم , اما نمیتونی انکار کنی که هیچ کس از صاعقه نمیمیره

فرقش اینه تو زمین هفت میلیارد آدم دارن راه میرن ولی تو فضا مگه کلا چندتا شاتل و ایستگاه... :d

در هر صورت شاید انتظار مستندگونه من بیجاست :d
ولی الان که می بینیم میفهمم چی باعث شده انقد انتظاراتم بالا بره! 127 ساعت رو که دیدین؟ در همین ژانر survival (بر اساس یه داستان واقعی) هیچ اتفاق تخیلی و مینستریمی توش نمیافته. همه چی روند طبیعی شو طی میکنه و به نظر من یه سطح از جاذبه بالاتر هست. حالا دیگه خودتون میدونید.

من فکر کنم شما با مسعود فراستی یه نسبتی داشته باشیا !

تیکه جالبی بود! :d
ولی از کسی که بعد از یه دست Ghosts زدن (مینستریم ترین بازی قرن) اومده اینجا پست میده انتظار بیشتریم نداریم.

آخرین ویرایش:
خیلی دلم می خواد بدونم اون کسی که به این نتیجه رسیده خلاف جریان رفتن و بد گفتن از چیزی که همه دنیا می گن (هم حرفه ای ها هم غیر حرفه ای ها ) خوبه و ایراد بی خودی گرفتن ازش نشانه ی دانا بودن و عقل کل بودنه کی بوده و رو چه حسابی گفته چون الان دیگه مد شده که طرف می خواد بگه من متفاوتم و حرفه ای هم میاد می گرده فیلمی که همه میگن ایول رو می کوبه دوتا اسم فیلم مهجور و هنری رو هم می بنده آخرش که حرفش رو مستند جلوه بده (خدا پدر مادر این دست اندرکاران سری اول هفت رو بیامرزه که یاد همه انداختن )

- - -ویرایش - - -

homefront

یک فیلم استاتامی ناب. فیلم های استاتم رو که همه می شناسیم داستان پاستان اکثرا یا تعطیله یا داستان متسوط و کلیشه ای داره مهم اکشنشه دو تا فیلم سال پیشش که مالی نبودن از این نظر ولی این فیلم اش برگشت خوبی بود واسه استاتام . اکشنش اش قابل قبوله ولی خیلی با فیلم های موفق استاتام فاصله داره . استاتام که مثل همیشه است تو این فیلم . جیمز فرانکو هم یک بار دیگه نشون داده هرچه تو کمدی یخ و بی استعداده دو درام و جنایی و کاراکتر منفی موفقه (کافیه این نقش رو با نقش مشابه اش تو آشغالی به نام spring breakers مقایسه کنیم تا ببینیم این جا چه قدر باورپذیره و اونجا مصنوعی ) . دختر بچه هم خوب بازی کرده فقط موندم وینونا رایدر که این همه فیلم خوب داره چحوری حاضر شده همچین نقش مزخرفی رو بازی کنه

در کل واسه دوستداران استاتام شدیدا و برای بقیه که دنبال یک اشکن خوب و نه عالی هستن نسبتا و برای کسانی که دنبال داستان خاص و بازی های عالی میگردن ندیدنش اکیدا توصیه میشه

امتیاز 7.5 از 10

ولی الان که می بینیم میفهمم چی باعث شده انقد انتظاراتم بالا بره! 127 ساعت رو که دیدین؟ در همین ژانر survival (بر اساس یه داستان واقعی) هیچ اتفاق تخیلی و مینستریمی توش نمیافته. همه چی روند طبیعی شو طی میکنه و به نظر من یه سطح از جاذبه بالاتر هست. حالا دیگه خودتون میدونید.
میشه توضیح بدی چجوری تخیلی رو کنار مین استریم میاری؟
میشه منظورت رو از مین استریم توضیح بدی؟
تنها شباهتی که گراویتی و 127 ساعت دارن اینه که با استفاده از المان survival و تنهایی یه سری مفاهیم دهن پر کن رو چپوندن تو فیلم(که حداقل تو این مورد 127 ساعت کارش بهتر بوده گمونم).

آقا قضیه رو زیاد پیچیده نکنید! :d کل حرف من اینه:

1- واسه کسی که از یه طرف Hours 127 و Contact و Apollo 18 رو دیده.

2- و از طرف دیگه مستندهایی مثل Hubble 3D و Space Station 3D و... دیده (از لحاظ بصری)

حتی اون صحنه فضانوردای Modern Warfare 2 اگه یادتون باشه! :d

---> دیگه Gravity چیز جدیدی براش نداره و قدمی رو به جلو برای صنعت سینما نیست! همین. (حالا یکی میاد میگه مگه همه فیلما باید چیز جدید داشته باشن و ادامه داشتان... 8-|)

تعجب من از منتقداس که واسه چنین فیلمی متاسکور 91 ثبت کردند.
Overrated Guys, Overrated. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or